Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 9 Februarie 2025 sunt:
Neața, voi ce părere aveți despre converse? Am văzut multe persoane ce fac misto de oamenii care poarta așa ceva, sincer mie îmi plac.
De ce femeile cu breton sunt mai atragatoare?
Dupa ce dau parul cu placa, da, sta drept si frumos pentru un timp, dar dupa devine din nou frizzy. Daca il dau cu placa si pe urma cu fixativ o sa se rezolve aceasta problema? Sa stea drept toata...? (mai mult)
Am o prietena care si- a luat o extensie de păr, din păcate nu știu ce am făcut cu ea că s- a transformat "ca parul cainelui de la coadă ".Am băgat niște sprey de descurcat parul în ea, dar s-...? (mai mult)
Imi puteti recomanda un peeling/solutie/tonic pentru ingustarea porilor?
Cum pot să mă îmbrac la școală ca să arăt frumos?
Salut TPU! Există vreo modalitate de a îmi vopsi părul în culorile steagului gay? Dacă da, cum?
De ce undele modele care defilează pe podium, au vânătăi pe picioare sau pe mâini? Nu am găsit o explicație la asta. Și de ce au privirile acelea goale, neînsuflețite?
Ce pot să fac cu firele de păr care au crescut sub piele?
Bună, aș vrea să știu cum să îmi fac găuri la ureche fără să curgă sânge. Pot să mă dau cu apă oxigenată la ureche?
Buna,alaltaieri mi-am facut un pierce in nas, daca il scot peste 5 zile pentru o radiografie si il bag inapoi are ceva? si daca se poate ei un sfat pentru intretinerea lui
Buna! Cum pot sa arat mereu ingrijita si eleganta?
Voi aveți probleme cu branțurile la încălțăminte? La mine după o lună se aplatizează mai ales în zona călcâiul și devine total incomodă. Există încălțăminte cu branțurile altfel care...? (mai mult)
Bună ziua! Vreau sa ma exprim fetelor cu aceasta întrebare și rog băieții sa dea scroll! Fără bully băieți dar e personal de fete! Fetelor, încă de când am început sa ma epilez pe picioare...? (mai mult)
Este normal ca eu care am 15 ani sa port parfumuri de barbati spre exp Dior Sauvage sau Paco Rabanne One Million? Ratal meu spune sa port ceva mai ieftin pentru ca sunt de barbati si nu miros bine pe copii...? (mai mult)
Am si eu o intreabare, mi-am facut unghiile cu oja semi si nu imi mai place culoarea absolut deloc.Merge sa imi dau cu oja normala peste? Sau se strica? Dau funda
Buna! Stie cineva ce s-a intamplat cu deodorantul Impulse Magic Moschus? Sau daca il mai poti gasi undeva? Vad ca a disparut de pe piata.
Salut! Cum vi se par șampoanele și balsamurile pentru par de la Pruvida? Acele șampoane care sunt făcute special pentru parul vostru?
Salut TPU, am parul foarte cret si voluminos si astazi am fost sa imi filez parul si îmi sta foarte culcat si urat. Cum pot face sa isi revina si sa fie iar voluminos ca înainte?
Buna! Sunt fata si mi-am tuns parul. Aveam parul mai jos de umeri putin si m-am tuns un bob. Cam in cât timp imi creste pana pe la umeri?
E normal sa porți peruci la evenimente, in public, peste tot? Nu e o rușine?
Cu ce ținute se asortează cel mai bine aceste cizme înalte? Mulțumesc. https://zalinahwhite.com/cdn/shop/products/2_52d12fcc-2df4-4369-815a-7080d58bd500_2048x2048.png?v=1679255640
Ce credeți că folosesc vedetele pentru epilare pe picioare și mâini: ceară, epilator sau apelează la epilare definitiva?
Buna, este adevărat ca acidul salicilic te scapa de punctele negre de pe fata? Daca da ce produs ar trebui sa cumpar cu acid salicilic? (dau funda)
Pot sa-mi dau iar pierce in buric odata ce am mai avut unul dar s-a astupat gaura? In sfarcuri are cineva? Doare? :)
A comandat cineva pe site-ul Makeup.ro?
Pe ten am pete ramase de la acnee de acum cativa ani.Cum as putea sa imi uniformizez culoarea pielii fara sa folosesc fond de ten?
Cum as putea sa scap de celulita de pe picioare?
Dacă ați avea părul roșcat natural, v-ar plăcea sau v-ați vopsi in altă culoare?
Atunci cand comandati haine online, cum stiti daca o sa vi se potriveasca sau nu? Adica marimile hainelor nu sunt prea exacte. 38 la o firma de blugi poate sa iti fie mare si la alta firma extrem ...? (mai mult)
Știți o pastă de dinți/metodă de albire a dinților care chiar funcționează?
Care nuanta de par te face sa pari mai bătrână? Blond sau brunet? De ce? Vreau cat mai multe pareri si ceea ce ati experimentat dragele mele
Buna. Stiu ca e o intrebare "baka", dar prietena mea nu are curajul sa scrie problema ei pe forum pentru ca e una mai delicata. Ea de 2 ani nu mai poarta lenjerie intima, mi- a si spus asta de cateva...? (mai mult)
Am vazut la o colega acest produs Getshape Beauty Eyes https://vitals.ro/getshape-beauty-eyes/ si voiam sa va intreb fetelor daca l-a mai folosit cineva si ce parere aveti despre el? Multumesc.
Buna! Eu am avut un cos pe nas si l- am tot rupt iar dupa ce coșul a trecut a rămas un punct rosu… Acesta trece in timp? Pot face ceva sa treaca deoarece nu îl pot astupa si arata urat…Coșul l-...? (mai mult)
Ce parfum miroase cel mai bine de la infinite love? Atât de bărbați cât și dama
Ma intrebam cum va lucrati muschii faciali. Ce ziceti de aparatul asta? https://ibb.co/hcRcnhc Mi-o aparut recomandat de Facebook.
Bună! Am și eu un tricou care a fost spălat și a prins o nuanță mai rozalie din cauza altor haine (neatenția). El la început a fost bej, dar acum a devenit roz… cum aș putea să îl readuc ...? (mai mult)
Buna. Vreau sa- mi fac unghiile cu semioja acasa si chiar as fi vrut sa fie albe, doar ca nu mai am oja albă si nu prea am de unde sa iau. Ce culoare sa le fac? Negru nici atat, chiar as fi vrut sa ...? (mai mult)
Bună TPU! Am și eu o întrebare. Cum pot să arăt mai bine? Vreau cât mai multe idei. Dau fundiță :)
Salut. Exista ceva anume, care sa aiba chiar si macar minime rezultate, pentru cresterea barbii? Va rog doar cei care au incercat ceva anume sau sfaturi. Mersi!
As vrea ca din toamna sa imi schimb stilul vestimentar, dar nu prea gasesc haine care sa mi se potriveasca cerintelor mele. As vrea sa ma imbrac mai mult anime style, dar nu cosplay, ci haine pe care ...? (mai mult)
Are ceva daca folosesc vopseaua de par si pentru sprancene sau trebuie vopsea speciala? Care e diferenta dintre ele?
Bună! Ce măști de față sau creme recomandați pentru un ten uscat? Am observat ca în ultimul timp (probabil si de la fondul de ten pe care il folosesc), mi s- a uscat foarte tare pielea. Oare...? (mai mult)
Știe cineva un epilator cu un pret acceptabil care sa ia și cele mai mici și subțiri fire de par?
Cum funcționează codurile Shein pentru a castiga cardul de 100€? Adica cum fac rost de codul meu si cum dau share la prieteni sa fac puncte si prietenii la randul lor ce trebuie sa faca pentru a ma...? (mai mult)
Bună, de la punctul de întrerupere al sprâncenelor in jos este mai rară decât la cealaltă, ce aș putea face?
Buna. Acum 2 saptamani am folosit un Epilator PHILIPS Satinelle si a inceput sa- mi creasca foarte putin parul, dar mi se pare ca e sub piele. Am incercat sa- l inlatur folosindu- l, m- am iritat. Ce...? (mai mult)
Buna ziua, daca folosesc lotiune solara pe fata si am acnee imi poate agrava acneaa sau sa imi produca alte cosuri sau este indicat?
Buna! Mi- am luat recent o pereche de blugi skinny. I- am purtat o data și imi cam cădeau. Când i- am scos din mașină de spălat și am vrut sa ma imbrac cu ei, ma strângeau. Nu au întrat la apa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
FCatalinf întreabă:
pandy întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!