Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 2 Noiembrie 2024 sunt:
Hello, am primit un cupon de reducere de 50 de lei reducere la cumpărăturile online din aplicația magazinului DM și să fie de minim 200 de lei. Acest cupon nu se poate folosi de mai multe ori? Ca...? (mai mult)
Heei. Mi- am facut mai multe gauri in urechea stângă(si acasa si la salon in funcție de zona), dar la cea dreaptă am doar gaura făcută la spital. Vreau sa- mi fac a doua gaură in lob si nu stiu...? (mai mult)
Buna. Doresc sa stiu care branula este potrivită pentru a face pierce in lobi. Mulțumesc
V-ați cumpărat ceva nou, mai deosebit, sa zic, pentru noul an școlar? Ce anume? Eu, o basca și o jachetă de toamnă.
Eu am parul ondulat si il am super ars si lung, iar buclele nu se mai formeaza bine. Daca ma tund scurt si se regenereaza, buclele vor arata mai bine? URGENTT chiar nu ma pot decide!
Bunaaa! Am si eu ceva probleme cu tenul si nu stiu ce creme sa iau. Sincera sa fiu, nu stiu daca tenul meu e mixt sau gras, dar fruntea, nasul, obrajii si barbia sunt uleioase si acolo imi apar de...? (mai mult)
Haloha,știe cineva dacă adidasii de pe zalando sunt legit sau fake?
Cum sunt parfumurile Bad Boy de la Carolina Herera? Si daca ar fi sa le comparati cu cele de la Versace?
Ar fi suficient de elegantă această împletitură pentru a merge la o nuntă (18 ani)? https://i.pinimg.com/474x/2a/9e/b0/2a9eb0963c435d9c9ebfa5f780c40a71.jpg
Ce parere aveti despre piercing urile in sfârcuri?
As dori sa încerc sa îmi cos singura rochia la spate! Îmi spune cineva câteva trucuri?
Bună! Cam cât timp ar trebui să faci pauză între aplicările cu ojă clasică?
Am parul negru și îl vreau saten deschis, trebuie neapărat decolorat?
Buna TPU, am o Sticluța mică de parfum reutilizabilă in care poti pune ce parfum vrei. Întrebarea este : pot merge in magazine gen Douglas, sephora sau dm si sa pun parfumuri care sunt testere in...? (mai mult)
Bună. Dacă doresc să îmi fac șuvițe (vopsit), trebuie decolorat tot părul?
Am cum sa imi fac parul sa creasca 1 cm in doua saptamani? mi-am luat prea mult din breton si arat foarte ciudat
De ce băieții poarta frizură de moda 2024? Gen cu breton lung cum se zice din aia tunsoare Fruntea e acoperita Ce poarta generațiile de 16-18 ani
Vă salut,aș avea nevoie de câteva idei de leacuri babesti sau tratamente normale, șampoane împotriva căderii părului. Mulțumesc anticipat.
Heiiii. Aș dori să îmi cumpăr niște ochelari Dolce&Gabbana din aceia cu rama transparentă. Am avut înainte niște replici care s au îngălbenit în zona nasului. Vreau să știu dacă și cei originali...? (mai mult)
Sa ma vopsesc iar blonda?
Salut TPU. Ce parfum are proiectie si persistenta mai mare? Paco Rabanne 1 Milion Elixir, sau Paco Rabanne 1 Milion Eau de Toilette?
Salut băieți/fete un site bun de haine fake? Trening din astea? Cu calitatea cat de cât bună? Sau site-uri de haine fast fashion
Bună. Poate să îmi spună cineva cum funcționează aplicația Vinted? Ce se întâmplă după cineva cumpăra produsul?
Caut o croitoreasa buna din Cluj-Napoca. Una care creeaza haine la comanda, nu doar ajusteaza haine gata facute. Puteti sa-mi recomandati una?
Hei! Am și eu o întrebare Deci în ultima vreme îmi cade părul cam tare adică dacă îmi dau cu mâna prin păr de 10 ori de 5 ori va cădea câte un fir două și normal nu mi se întâmpla asta,...? (mai mult)
Hello! Vreau să știu, din ce magazine online/fizice pot găsi paltoane pentru femei calitative?
Salutare. Mama mi-a bagat adidasii la masina de spalat si parca-s mai mici acum...ma cam strang, in special pe laterale. Le pot face ceva sau trebuie sa-mi iau altii?
Bună! Am o comandă pe care o aștept de pe shein din data de 20 august Încă nu am primit o actualizare și vreau sa știu cam cât durează sa fie preluata de curier
Bună ziua! Am o problema și anume am văzut pe niște blugi la eticheta de la spate că scria eur 40 și pe o alta pereche de blugi eur 42. As vrea daca știți să îmi spuneți și mie ce înseamnă...? (mai mult)
Hey fetelor! Ce forma au unghiile voastre, de ce ați ales forma respectiva și cat de lungi sunt? Eu am trecut de la patrate la migdala și sunt foarte multumita de rezultat
Mi-am comandat din greseala de pe un site cu haine un sacou indecent. Nasturele este la o treime din inaltimea sacoului. Ce sa fac cu el?
Hei! Am o întrebare. Există metode naturale pentru a decolora părul șaten închis? Adică prin care aș putea să îmi decolorez părul castaniu într o culoare șantenă deschis? Știu că dacă îl...? (mai mult)
Ce părere aveți de aplicația VINTED? Sunt rezultate? Ați vândut ceva?
Ce vitamine luați pentru căderea părului fetelor? Mulumesc
Cum poți scăpa de fire albe premature? Ce soluții sunt să acoperi firele albe sau cum să scapi?
Pentru cine și-a cumpărat un epilator cu laser și s-a făcut acasă cât a ținut? Când a început sa crească la loc parul și la cât timp trebuia sa te faci din nou?
Buna! Am un produs cosmetic pe care nu este scris CLAR data fabricarii sau a expirarii. Doar PD: si o data calendaristica deja trecuta. Am cautat pe diferite site- uri de verificare insa acolo se cere...? (mai mult)
A scăpat cineva definitiv de riduri fine de pe frunte? Mie mi-au apărut două riduri fine pe frunte dar tot se văd și mi se pare prea repede la 28 ani.
Buna! Acum cateva ore mi-am pus unghii cu gel pe tips, dar degetele mari ma dor.ce sa fac? E normal sa ma doara? Ma doare cam tare mai ales pe margini
Buna! Acum cateva ore (aprox. 13 ore) mi- am pus unghii cu gel pentru prima data la salon! Mi a pus tipsuri. faza este ca degetele mari de la maini au inceput sa ma doara cand apas si cu timpul durerea...? (mai mult)
Buna, îmi poate recomanda cineva o clinică buna in tara pentru efectuarea anumitor operații estetice?
Buna ziua. Am sa zicem asa o mica problema. Nu pot gasi blugi nicaieri si sa fie mai largi un pic. Am 160cm si nu am gasit in niciun magazin. Nu vreau sa comand online pentru ca nu stiu cum o sa stea pe...? (mai mult)
Buna! Mi- am facut manichiura cu semi apex la o tipa(avea curs) si in timp ce imi facea ma durea foarte tare si sangeram, iar acum am cuticulele imflamate si nu suport sa ma ating de ceva ca ma doare ...? (mai mult)
Buna! Am probleme cu transpiratia excesiva si mi- as dori sa cumpar perspirex. Am vazut păreri împărțite. Cei de aici care au folosit, cum vi s- a parut? Si daca aveti alte recomandări de...? (mai mult)
Vreau sa imi fac braiduri dar nu gasesc un salon in Bucuresti care sa faca sau doar nu stiu eu sa caut. Idei?
Sm o problema. Am niste papuci nike court borought mid 2 si s-a rupt pielea de lang degetul mic ce put sa fac.
Salut. Fashion Days este legit? Sunt 100% autentice hainele? De ce un trening de la EA7 costa vreo 400-500 de lei la ei pe site, si pe celelalte il gasesti doar de la 700 in sus? :)
Salut TPU! Stie cineva daca exista un magazin din Romania de Parfumerie care sa aiba metoda de plata prin Klarna sau ce magazine din afara accepta plata prin Klarna si in Romania? Multumesc Anticipat!
Bună am o întrebare, mâine ma duc să îmi pun gene fir cu fir și port lentile de vedere și aș dori să știu dacă pot să îmi pun cât timp am lentilele în ochi și dacă există vreo...? (mai mult)
E voie ca femeie.sa intri in moschee in Istambul daca port pantaloni lungi? Ms
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
led10 întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!