Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 9 Februarie 2025 sunt:
Ce afecteaza parul gelul de par sau fixativul? Care e mai nociv parului?
Iau antidepresive cum pot sa scap de mirosul de transpiratie de la ele? ies si eu in lume,lumea nu intelege, ei cred ca esti neingrijit.
Buna TPU! Am gasit un site de parfumuri si nu stiu daca e de incredere. Parfumeshop.ro se numeste. Ati comandat ceva de pe site? E de incredere? Vad ca se poate plati doar online
Buna. Mi- am luat mustata cu benzi depilatoare Veet si am observat ca de fiecare data cand mi- o iau imi ies bubițe deasupra gurii in același lor, in cutia cu benzi sunt niste șervețele cu ulei de...? (mai mult)
Cum îmi pot albi tenul? Nu știu dacă așa sunt eu, gen mereu știu că am fost negru și pe față și pe gat și mereu mi- am luat și încă îmi iau Bully pe chestia asta. Prin iarna eram deschis...? (mai mult)
Pot sa ma vopsesc azi daca am pus ulei de argan, rozmarin si inca ceva in par? Adica peste? Sau trebuie neaparat sa scap de asta prima data? Stiu ca scrie ca trebuie sa vopsesc parul cand e murdar si ...? (mai mult)
Salut. Cateva sfaturi pentru a scapa de tenul gras? Gen sapunuri, creme, pastile, tratamente naturale.
Știe cineva cum îmi pot face șuvițe blonde acasa cu casca din acea. Ce decolorant sa folosesc sa iasă un blond mai deschis și cum sa fac sa nu rămână parul pătat. ( vreau sa ma fac eu nu sa ...? (mai mult)
Saluuut, ce parfumuri recomandați? As vrea să- mi iau un parfum și nu prea știu care sa îl iau, sau dacă ați încercat parfumul rare pearls pe acesta as vrea sa mi- l achiziționez însă nu...? (mai mult)
De ce negrul atrage căldura? La haine ma refer.
O intrebare pentru fetele cu tenul masliniu: la ce branduri de fond de ten ati gasit nuanta voastra?
Ce pot face ca parul meu sa crească mai repede? Chiar dacă e puțin ondulat. Țin sa precizez ca fac baie pe cap în fiecare zi, e bine?
Vreau și eu un răspuns. Am acnee și vreau să rezolv treabă asta și m- am gândit să mă duc la medicul de familie, ce trebuie sa îi spun doctoriței când ajung acolo, că nu știu ce? Dau ...? (mai mult)
Salut TPU! Sunt baiat si am 14 ani. Pana acum m- am pensat cu ceara de vrei 3 ori, deodarece aveam o manospranceana destul de urata. A doua si a 3a oara le am si conturat jos si sus, nu doar in mijloc....? (mai mult)
Buna TPU! Mi- am cumparat săptămâna trecuta un set de facut unghii pentru incepatori, dar lipseste cate ceva din el. Nu am base coat, gel uv si ar mai fi ceva dar nu conteaza, este necesara folosirea...? (mai mult)
Buna :) vin cu o întrebare și as vrea un răspuns bun, dau și fundița! Eu peste 2 zile îmi voi pune gene fir cu fir, știu ca nu ai voie sa le uzi 24/48 de ore. Ideea este ca le pun luna asta ...? (mai mult)
Mi-am cumpărat un lanț de aur de 6 grame.Se intampla ceva dacă ma culc cu el sau stau cu el in apa?
Salut se gaseste in Romania acest gel de dus Method Men sau gelul de dus Native?
Bună ziua! Sunt tehniciana în extensii de gene fir cu fir de câțiva ani și as vrea sa îmi scot propriul brand de adeziv de gene, dar unde ar trebui sa ma interesez? Ma puteți ajuta? Cu un...? (mai mult)
Îmi doresc sa îmi fac un tatuaj sub sani, dar aș vrea sa știu cât de dureros este.
Buna,aveti vreo idee ce produse as putea folosi pentru nu a imi mai sta parul atat de umflat chiar daca folosesc placa tot asa sta?
La o noaptea turceasca in Istanbul, la restaurant merge sa imi iau o rochie scurta si sandale mai elegante argintii? Iar ca accesoriu un colier de perle? Sau doar sandalele sa fie mai elegante si rochia...? (mai mult)
Am mare nevoie de parerile voastre, mai ales ale fetelor! Ies in oras, pe timpul zilei si as vrea sa imi spuneti daca sandalele din link le pot combina cu o pereche de pantaloni scurti din bumbac, sau...? (mai mult)
Cum e corect? Mai intai vopsesti parul si dupa il tunzi/frizezi sau mai intai tunzi/frizezi parul si dupa il vopsesti? Si de ce? Vreau explicatii. Sau nu are importanta ordinea?
Sincer, daca mama voastră ar alege cu ce sa va îmbrăcați, și nu voi, azi cum ați arăta:)?
Toată vara îmi țin părul legat în coada de cal, din cauza căldurii, dar mă enervează deja. Și la voi e la fel? Ce altceva faceți cu parul vara?
Ce parere aveti de gelurile de dus Balea?
Buna ziua! Caut și eu acest model de tricou, dacă mă poate ajuta cineva. https://ibb.co/zG7RJBp
Buna, am si eu nevoie de ajutorul vostru. Vreau sa imi deschid o mica firma cu machiaje, dar nu gasesc un furnizor ca lumea cu machiaje ieftine. Am gasit ceva 2 lei buc / 48 buc te obliga sa iei la...? (mai mult)
Bună! Mi- am tăiat cu bicul azi din sprâncene. E prima data când fac asta cu bicul că le aveam prea mari crescute... Problema este următoarea. O să- mi crească repede acum? O să fie dese? E prima...? (mai mult)
Bună! Știe cineva dacă gențile de pe Modivo sunt originale?
Stie cine va daca e in sibiu liceu de design vestimentar/ fashion design? Si daca imi trebuie portofoliu
Buna! Oare știți cum pot scapă de doua alunițe de pe fata?
Salut Cum scap de bronzul de la soare Îs bronzat pe picioare, mâini și fata cum as putea scăpa de el. Am fata maronie sa zic așa de la bronz Cum as putea scăpa de el acasă Sau și cu creme...? (mai mult)
Buna! Ma lupt cu ce kg in plus si as dori sa stiu daca sunt pe aici persoane care au slabit cu ajutorul pastilelor si care sunt aceste pastile. Recent am inceput sa iau Lipovon si nu prea imi taie pofta...? (mai mult)
Buna, am unghii cu gel, ieri am dat din greseala cu mana in ceva. Pe moment nu mi s- a parit ca m- am lovit tare dar dupa a incepit sa ma doara unghia de la degetul mare. Umghia cu gel nu s- a rupt dar...? (mai mult)
Pot folosi baza de unghii pentru ojă semipermanenta, o pot folosi și pentru a aplica gel peste?
Hey! Sunt fată, am 16 ani si ma confrunt cu caderea parului mai ales când îl spăl. M- am spălat, am dat de câteva ori cu degetele prin el si am strans un smoc de păr plus că am goluri. Cu ce ...? (mai mult)
Cum esti la epilare definitiva in zona inghinală?
Dacă mă duc așa pe stradă, cu parul făcut așa, s-ar uita lumea ciudat la mine, sincer? https://i.ytimg.com/vi/bP850YYv3ZM/maxresdefault.jpg
Salut! Sunt băiat și am o întrebare. Cum vedeți epilatul la subraț de băieți? Vă dati jos parul? Dacă da, cu ce? Sau nu? Aș prefera ca doar băieții sa raspunda la aceasta intrebare
Bună,in mol unde se găsesc tatuaje temporare?
Buna! Stiti unde pot găsi spuma colorata pentru par? Vreau sa ma vopsesc cu ea. Daca puteti sa-mi spuneti o locatie din Severin
Daca m- am tuns singura si a iesit ceva gen in scari, dar se vede ca si cum ar fi despicat la capete, ce e de facut pentru a remedia problema? Astept sa creasca cat de cat parul, sau sa merg la coafor...? (mai mult)
Are ceva daca imi fac sprancenele cu bicul? Sau mai bine cu penseta?
Buna ziua! Doresc sa găsesc acest model de tricou https://files.fm/u/54deq33kd
Buna, fetelor! Pentru cele care ați avut unghii cu oja semipermanenta cu apex, după cât timp v- au crescut? Atunci când cresc se văd la fel ca cele cu gel, sau cum o sa o pot îndepărta apoi de...? (mai mult)
Buna! Am purtat cercei medicali 2 luni dar as vrea sa ii schimb cu cercei de pe SHEIN, este ceva risc sa mi se infecteze. Repet mi-am făcut găuri in urechi acum 2 luni.
Salut grup! Stie cineva cateva "secrete" pentru un ten frumos? Am tenul mixt cu pori dilatati si foarte gras in zona nasului si pe langa, sensibil si cu tendinta acneica, am incercat foarte multe creme...? (mai mult)
Buna, daca imi pun lipici de gene pe genele naturale ca sa lipesc genele false mai bine, se poate intampla ceva rau cu genele mele naturale?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
FCatalinf întreabă:
pandy întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!