Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 9 Februarie 2025 sunt:
Buna, am o intrebare care cred ca este mai mult pentru fete.Am inceput sa ma epilez de cam 5 ani (nu pe tot corpul) si i- am spus mamei dupa ce m- am epilat si mama a zis ca daca am simtit nevoia sa o...? (mai mult)
Eu ma barbieresc zi de zi si din cauza asta apar bubite rosii, ce sa fac ca sa nu mai apara?
Bună! A folosit cineva Dip powder? Cum este? Rezistă? Mulțumesc!
Salut TPU! Am 17 ani si vreau sa stiu cum imi pot creste mustata pentru a avea un inceput de barba. Eu am mustata dar nu se vede chiar atat de bine ca si cum ar fi si cateva fire la barbie si "cioc" si...? (mai mult)
Cam cat ar merita sa dau maxim pe acești teniși? Sunt noi. https://i.etsystatic.com/7651344/r/il/b3b024/2285212256/il_794xN.2285212256_21c2.jpg
Bună! M-am vopsit cred ca acum o saptamana cu henna iar rezultatul nu imi place pot sa dau peste cu o alta culoare de henna? Nu stiu sigur daca se va prinde.
Heyy! Concelearul de la Maybelline nuanța 005(cel roz) se potrivește la orice culoare a fetei? Adică și dacă sunt mai alba și dacă sunt mai bronzata se potrivește?
E riscand sa dai comenzi mari pe Shein? Care sunt sansele sa nu iti vina comanda?
Credeti ca de la spate, lungimea parului ma face sa fiu confundat cu o fata? Aveti poze pe link https://ibb.co/album/PtK3Vn?sort=name_asc&page=1
Ce parfum va place sa purtati vara?
Buna. A folosit cineva Kollagen Beauty Plus, de la Doppelherz? În cutie sunt 10 fiole, trebuie luate 10 zile pe lună? Nu scrie în prospect, cât timp se iau si cand se face pauză.
As vrea sa dau o comanda pe shein, voi ce lucruri v-ati luat si au fost de calitate?
Dacă folosesc trimmerul pentru epilatul pe față, părul crește mai gros și mai des?
Cât de des purtați parul împletit în codiță in spic? Eu cam de 2-3 ori pe săptămână
Voi vara va strângeți mereu parul, sau prins cumva, din cauza căldurii, zic?
Salut. De unde pot cumpăra atât haine cât și adidași mai pe scurt articole vestimentare de firma gen: Nike, puma, addidas etc? Atât fake cât și originali site- uri de încredere și magazine....? (mai mult)
Cum se vede mai bine fardul de pleoape alb mat sau sidefat?
Cat port la blugi daca am 170 si 60 de kg?
Buna TPU. Eu am in plan sa imi fac un tatuaj sau maximum 2 in viitorul apropiat(nu de alta, dar e prima data la mine si nu stiu cat as rezista cu durerea). Ideea este ca nu am inspiratie despre ce as ...? (mai mult)
La sandale ce contează mai mult, să fie confortabile sau la modă? Pentru că astea mi se par ff comode!? https://m.media-amazon.com/images/I/41dZ0jqiGlL._AC_SY800_.jpg
Am o problema. Îmi place foarte mult sa merg la piscina doar ca multă lume de acolo face mișto de mine. Adică eram odată pe un topogan și era coada și s- au întors mulți băieți și m- au arătat...? (mai mult)
Buna! Am si eu nevoie de un sfat. După ce ma rad cu lama pe picioare, tot timpul îmi apar bubițe mici si coșuri pe coapse. Îmi este Rușine sa merg in pantaloni scurți din cauza lor. Am încercat...? (mai mult)
Cum aș putea să scap de rosul unghiilor? Am încercat acel lac cu gust neplăcut, dar nu a funcționat. Am mai încercat unghiile semi permanente (m- am dus la salon și mi le- am făcut), dar nu ...? (mai mult)
Unde pot sa vand par natural, uman? Un numar de telefon, salon? Pentru Timisoara. Multumesc.
De ce in general vopselele de par se decoloreaza asa rapid? M am facut bruneta si incepe sa se decoloreze usor la varfuri, se face saten. Ma spal cu sampoane si balsamuri speciale pentru par vopsit, ...? (mai mult)
Ce părere aveți de produsele de la Yves Rocher? Le recomandați? Ați avut o problemă cu produsele lor? Ce produse de la ei recomandați pentru păr gras?
De ce in general vopselele de par se decoloreaza asa rapid? M am facut bruneta si incepe sa se decoloreze usor la varfuri, se face saten. Ma spal cu sampoane si balsame speciale pentru par vopsit, folosesc...? (mai mult)
Are cineva apa de parfum Givenchy L'Interdit si poate sa-mi spuna daca e un parfum de vara?
Salut TPU, am o întrebare importanta, la ce vârstă poti folosi hair serum(ser de par)? Am 14 ani și vreau să folosesc.Am văzut că multă lume folosește ordinery hair serum, ce părere aveți?
Bună, pot folosi seara ser retinol Cerave (verde) și dimineață ser garnier vitamina c drak spot?
Salut! Care parfum de la Hugo Boss vi se pare că miroase cel mai bine? Aș vrea să dau o comandă și nu știu pe care să-l iau.
A consumat cineva pudra de colagen pentru ten, par, piele? A ajutat?
Ce părere aveți despre produse dermatocosmetice pentru ten?
Voi folosiți măști de casă pentru ten? Ajută? Au rezultate? Cum vă îngrijiți tenul curat și frumos, fetelor și băieților? O zi buna sa aveti.
Va plac parfumurile de la Ariana Grande. Daca da, care?
Preferați femeile machiate sau nemachiate? După părerea mea unei femei ii sta mult mai bine nemachiată, adică tu te machiezi ca să te faci frumoasă dar tu de fapt erai mai frumoasa nemachiată,...? (mai mult)
Bună! De câte ori pe an este indicat să te vopsești? Eu am firul de păr subțire și de obicei mă vopsesc de două ori pe an, dar în ultimul timp a început să nu- mi mai reziste vopseaua foarte...? (mai mult)
Mi-a dat dermatologul DUAC GEL pentru acnee, a trecut o săptămână și nu se vede niciun rezultat... După cât timp se vede rezultate este bun pentru acnee? Dau funda
Hey grup, E ok daca dorm noaptea in colanti? Zicea o prietena gen ca nu e ok pentru circulatie ca sunt stramti. Ma refer la model lungi. Pupici!
Bună. Am și eu o problemă cu textura părului. Simt că șampoanele pe care mi le cumpără mama îmi fac părul și scalpul foarte uscat. Șamponul și cu masca pentru păr pe care mi le cumpăr eu,...? (mai mult)
Salut,sunt o fata de 14 ani care are parul rar.Imi port parul mereu in coada(știu că e rău). Linia parului(hair lineul)este rar și acesta, câteva sfaturi?
De ce oamenii se uită ciudat la mine când port o rochie?
Salut TPU! As dori sa îmi recomandați site-uri serioase cu haine care au replici de ii tradiționale românești, nu doresc originale. Ma puteți ajuta?
Daca am 2 tricouri din bumbac 100% de marimea xl si imi vin perfect inseamna ca orice tricou din bumbac de marimea xl imi va veni perfect sau nu neaparat?
Vreau sa stiu daca poti gasi in Bucuresti un magazin care are septum magnetic.
Cine poartă ghete și bocanci vara pe 35 de grade? :-)
Salut! Care este cel mai bun deodorant pentru bărbați?
Ceva metode, tratamente pentru albirea tenului si indepartarea bronzului? Este laser sau creme, pastile, orice pentru asta?
Am camedoane inchise. Cum scap de ele fara sa imi ramana semne, gauri mici?
Am multe puncte de grasime pe fata si daca le storc imi raman semne. Ele vor disparea singure fara sa ramana semn acolo unde se afla sau nu pot sa mai fac nimic si o sa ramana semn oricum?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
FCatalinf întreabă:
pandy întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Al doilea razboi mondial
Cat de multe stii despre cel mai mare conflict din istoria umanitatii?