Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 9 Februarie 2025 sunt:
Buna, am parul saten si vreau sa ma vopsesc bruneta pe timpul verii, dar sa am parul saten înapoi in septembrie când începe scoala, aveți vreo recomandare care sa se ducă după câteva spălări?
Hey TPU! La băieți, pe sub pantalonii scurți care au plasă se mai iau și boxeri sau chiloți? Ma refer în general, nu numai la plajă sau la ștrand
Buna! Mi- am facut piercing in buric acum 2 luni. Totul este ok, insa... am gaura de sus cam mare, mi se pare mie. Aproape ca intra pietrica in piele din cauza ca gaura este putin mare. Este normal? ...? (mai mult)
Buna. Sambata viitoare pentru cine nu stie, eu cu verisoarele mele vom fi domnisoare de onoare la o nunta. Vom purta pe cap o coronita cu flori. Problema e ca eu nu stiu cum sa imi fac parul. Ce ziceti,...? (mai mult)
Buna, de vreo 3 ani am acnee. Am aproape 15 ani si de cateva luni daca storc cosurile imi raman semne ca niste gropite foarte mici, se pot astupa cu timpul sau ramane asa pe viata? Si am niste cosuri...? (mai mult)
Voi va spălați pe dinți o zi cu o pasta și în alta zi cu alta? Sau o săptămână/luna cu un tip de pasta apoi cu alta?
Salut, ce parere aveti de adidasii nike court vision mid negri tot? Dupa parerea mea arata bine, dar vreau sa stiu si parerea altora, am o pereche tot de court vision doar ca low si alb tot si pot spune...? (mai mult)
Salut, stiti cumva daca la saloanele de tatuaj se fac si tatuaje temporare? As vrea sa-mi fac acel Bontida Fever sa iau abonamentul si sa ma scap de el.
Vouă vă ies la fel de bine codițele astea împletite daca le faceți fara ajutor, sincer? Nu- mi ies cum aș vrea și tot incerc:- (( https://babesinhairland.com/wp- content/uploads/DSC_2706- ...? (mai mult)
La ce ținute pot sa asortez acum vara, ciorapi trei sferturi până la genunchi, albi?
Hei! Îmi recomanda și mie cineva o crema pentru corp? Vreau ceva de calitate care să îmi lase pielea catifelata. Dau fundiță.
Buna, exista in Bacau un salon de piercinguri in buric sau pe limba, care sa îți facă sub 16 ani chiar și cu acordul părintelui?
Bună! Îmi poate recomanda cineva o crema buna și calitativă pentru față? Am încercat mai multe, însă mereu când pun pe față, după o zi- doua, îmi apar coșuri in zona T, la fel pățesc...? (mai mult)
Bună. De ce de fiecare dată când îmi crește părul acolo jos după ce mă epilez cu ceară, îmi apar coșuri?
Buna! Vreau o fața sa imi recomande o placa de par "buna" in sensul in care funcționează bine, si arata bine, si tot. Vreau sa ii fac cadou iubitei. Undeva pana in 350 de lei. Nici prețul nu stiu...? (mai mult)
Parul pubian pro sau contra. Cu ce va faceti, de cand? Mie ca baiat prefer sa- l iau cu masina la 1, gen sa nu fie ras de tot, doar putin sa se simta la atingere. De la 14 ani cred ca ma fac, la inceput...? (mai mult)
Salut, stie cineva ceva crema pentru vergeturi? Ca m-am apucat de sala si mi-au aparut 2, si as vrea sa nu ma las asa... ca arata urat.
Salut TPU! Aveți vreo recomandare de un salon de coafat foarte bun în București care să fie la curent cu tunsorile noi? Vreau să mă tund wolf cut și nu pot avea încredere intr- un coafor de cartier...? (mai mult)
Salut, ce părere aveți de azitrox pentru acnee? (Mi l-a prescris dermatologul). Dau funda. PS. Scuzați categoria dar n-am știut la ce sa pun.
Bună, caut un salon in Arad care știe să lucreze cu părul creț natural. Parul meu are textura 3c (căutați pe google daca nu știți cum arată) și nu găsesc saloane care pot lucra cu el.
Salut. Pentru cine stie, acum ceva timp va spuneam ca o sa fiu domnisoara de onoare la o nunta si ca o sa am un outfit cu paiete. Acum m- am razgandit si mi- am luat alta rochita tot de pe Sinsay. Credeti...? (mai mult)
Bună! Puteți sa îmi dați un sfat cum să aleg corect ochelarii de soare? Am ochii albaștri și aceștia sunt mai sensibili la soare. Ar fi o grămadă de ochelari în piață, dar nu știu care ar...? (mai mult)
Buna ziua! Am achizitionat anul trecut in decembrie din magazin niste pantaloni. Nu i- am purtat pana acum deoarece au un material mai subtire. Acum in orice magazin cand intru se declanseaza sistemul...? (mai mult)
Buna fetelor! Vin cu o intrebare, dupa ce aplic SPF 50 pe fata mai pot aplica si primer?
Salut TPU, am acnee de vreo 2 ani și am pete roșii de la acnee, oare se vor duce petele roșii de la acnee? Dai funda
Imi spuneti niste parfumuri pentru barbati care persista mult? Deci parfumuri, nu apa de toaleta. Si care sa miroasa cat mai frumos
Cum se numește o persoana care e obsedată de orice e la modă și se îmbracă doar la modă? Care e sinonimul?
Bună fetelor! Exista vreun truc pe care poți sa-l faci acasă ca sa-ti creasca unghiile mai repede?
M-am ras pe abdomen și acum îmi creste par mai Negru ca înainte. Ce sa fac?
Care este faza cu epilarea definitiva? Este riscanta? Poate fi aplicata pe anumite portiuni? De exemplu, daca ma epilez definitiv unde parul facial creste fara nici un sens, cum ar fi mai sus de...? (mai mult)
Bună, am o placa de la babyliss waves pe care am folosit- o doar o singura data deoarece placa în sine, miroase foarte urat. Am scăpat de mirosul acela urat abia după o săptămână și câteva ...? (mai mult)
Salutare, stie care un site/loc de unde as putea lua tricouri de fotbal la un pret foarte ieftin? De preferat in Romania. (doresc sa fac resell, deci cat se poate mai ieftin)
Fetelor, voi ce faceti pentru a fi mai frumoase? Dar pentru a evolua? Poate aveti niste trucuri pe care sa mi le spuneti si mie. Dau si funda! Multumesc!
Buna, am pierce in limba de 7 zile si din a3a sau a4a zi la gaura de sus am observat un lichid alb- galben. Eu cred ca vine din gaura acel lichid. Ma clatesc cu apa de gura fara alcool si ma spal pe dinti...? (mai mult)
Am o întrebare pentru toți cei care au folosit și folosesc produsele old spice. Știu bine ca acele arsuri chimice pot fi făcute de la acel deodorant stick de la ei, dar nu știu dacă se poate face...? (mai mult)
Buna ziua, daca vreau să îmi personalizez un tricou acasa cu foi si fier de calcat am nevoie de foi speciale sau pot face si cu cele normale? (scuzați daca este intr-o categorie greșită)
Hey TPU...A făcut cineva epilare definitivă cu laser? A fost ok? Are efect?
Hey. Vreau sa imi pun puțină culoare în păr temporară, sunt blondă deschis și prinde. As vrea sa încerc cu spuma aia colorantă dar aia abia dacă se mai duce. Eu vreau sa revin și la blondul...? (mai mult)
Buna ziua, la orice încălțăminte dreptul îmi scapă din picior. Pot comanda de undeva stângul mai mare și dreptul mai mic?
Am 17 ani și am acnee de vreo 2 ani și îmi iau dau coșuri așa dar am cicatrici de 1 an și nu se duc. Oare se vor duce? In cat timp îmi va trece acneea? Dau funda
Fetele care au piciorul foarte mic (gen 34) de unde isi iau incaltaminte? Care sa nu arate de copii...
Hei! De unde aș putea să cumpăr un autobronzat care rezistă și la apă? Nu contează prețul. Vreau ceva de calitate, nu ceva ieftin și de cacao.Eu nu prea mă pricep, deci habar n- am de unde ...? (mai mult)
Buna,am observat ca la solarul orizontal nu prea ma bronzez la față și piept, ar fi Ok dacă stau cu fața in partea unde trebuie sa stau cu picioarele?
Hey, eu am 13 ai si vreau sa "devin" fashion designer / designer vestimentar si nu stiu ce sa fac. Eu nu prea am avut media buna pe a 5 a, a 6 a si nu stiu daca pot intra la un liceu de arte pe profilul...? (mai mult)
Buna fetelor, acum cateva zile m- am epilat inghinal cu ceara, acasa, a dost foarte dureros si nu am putut sa epilez tot. Zona era destul de iritata dar nu mi- am dat seama, asa ca am aplicat crema...? (mai mult)
Salutare, am o șapcă de la under armour cu elastic la bata, șapca a fost purtata de tatăl meu care are o circumferința mai mare decât a mea și s- a lărgit, cum as putea sa o strâng înapoi? ...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune absorbante de la always?
Voi va strângeți parul așa, ca in imagine? https://www.wikihow.com/images/thumb/8/83/Do-Space-Buns-Step-2-Version-2.jpg/550px-nowatermark-Do-Space-Buns-Step-2-Version-2.jpg.webp
Salut TPU! Sunt baiat si pana acum mi- am cam neglijat fata sa zic asa, m- am spalat pe fata doar cu apa, inainte foloseam sapun din prostie dar de un an doar apa normala. Am un ten nici chiar cel mai...? (mai mult)
Hei! Am gasit doua perechi de pantaloni, una cu marimile w34-l30 si una cu w34-l32. Imi puteti specifica in s,m,l, xl ce inseamna?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
FCatalinf întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Smurfs
Te-a lovit si pe tine strumfomania? Hai sa vedem cat de bine cunosti povestea strumfilor dragalasi!