Buna seara! Eu am par nedorit pe mâini, mă poată ajuta cineva cu o rețetă care sa mă ajute sa scap de parul nedorit pentru totdeauna? Nu stiu daca știti vreo una, aștept răspunsuri va rog. Seara...? (mai mult)
Bună ziua! Am făcut o gafă zilele astea și vreau să văd daca există rezolvare. Mi- am lăsat inelul de logodnă la curățat într- un pahar cu oțet, acesta fiind de argint. Problema este că ...? (mai mult)
Poți decolora culoarea roz de pe par?
Există saloane în Iași care îți fac piercing la buric la 15 ani CU ACORDUL PARINTILOR?
Hei! Eu am parul șaten închis și as vrea sa îl deschid mai mult nu aș vrea să mă decolorez deocamdată. Îmi puteți spune cu ce as putea sa mai deschid nunta parului cu produse naturale sau doar...? (mai mult)
Sunt caterinca ochelarii astia? Va plac? https://www.vitkac.com/us/p/cady-sunglasses-off-white-1-glasses-1566684
Mi- am facut permanent ieri, fata care mi l- a facut mi- a spus ca nu am voie sa ma spal pe cap 3- 4 zile spre o saptamana pentru ca risc sa mi se indrepte parul/ Azi mi- am cumparat o spuma de far pentru...? (mai mult)
Bună fetelor, cele care ați fost la solar îmi puteți da un sfat? Cum trebuie sa stai corect în solar să te prindă bronzul uniform?
Buna ziua! Am niste cercei cu lant si s-a blocat dopul in spatale urechii. acum e foarte tare si nu pot sa il scot, era moale cand l-am pus(am cerceii din decembrie 2022)
M-am ars fff rău de la soare.Cu ce pot da să treacă? Dau funda
Pareri aparat hifu faciAl
Buna TPU:) E o idee buna sa ma vopsesc bruneta semipermanent? Eu am parul natural saten inchis, dar mereu mi am dorit sa vad cum mi ar sta bruneta, oricum nu ma fac permanent, dar nu stiu ma gandesc...? (mai mult)
Ce crema de fata si corp cu SPF 50 recomandati?
Un primer bun din Dm? Dar nu foarte expensive
Ce haine recomandați pentru soldurile pătrățoase și umerii lati? Dacă port haine mulate ma jignesc oamenii pe strada și am pățit lucrurile astea de multe ori sa fiu jignita de cine trecea și ...? (mai mult)
Salut TPU. Imi puteti spune care tunsoare este mai buna dintre buzz cut si caesar cut? Si care sunt diferentele?
Știți cumva unde pot sa imi fac dreaduri folosind extensi, tip chief keef in judetul Constanta?
Buna! As dori și eu recomandări de sutiene cu push up pentru un piept mic, fara bretele culoare nud. Daca ați avut și știți că e ok(nu aluneca, nu se desface) va rog sa îmi scrieți firma și ...? (mai mult)
De ce mulți bărbați sunt atrași de femeile grase tipul acesta: https://instagram.com/ashleygraham?igshid=MzRlODBiNWFlZA== adică nu supraponderale. Mie de fiecare data când îmi place un băiat...? (mai mult)
Salut, m-am bronzat la antebrate si sus e alb si se vede urat. Ce crema sa folosesc ca sa revina la culoarea initiala?
Salutare! Mie mi se decoloreaza hainele,cred că de la soare ca fac curierat glovo cu bicicleta, se poate face ceva ca sa le dau culoarea inapoi sau nu se poate?
Salutare. Este vreo diferența intre dus gel si sapun lichid? In afara de mirosuri, care sigur ca difera. Mersi.
Știe cineva in ce magazine fizice pot găsi plasturi (stickere) invizibili pentru ridicarea pleoapelor căzute?
Hei, are cineva idee dacă ceaiul verde chiar ajuta la combaterea acneei (sa îl beau, nu sa îl aplic pe fata deoarece îmi e frica ca o sa fac mai rău)? Desigur in combinație cu tratamentul prescris...? (mai mult)
Hello. De cate ori pe saptamana e indicat sa merg la solar? Si cei care mergeti, recomandati-mi o crema buna pentru solar (accelerator).
Este un deodorant care nu lasă urme/ pete pe tricouri, bluze, etc?
Buna. Mi-am ars parul, cu placa cat trebuie sa stau fara sa ma indrept la par sa se refaca?
A incercat cineva parfumul Zara Rich Warm Addictive? Stiu ca e pentru barbati, dar auzeam ca ar fi potrivit si pentru femei. Ce credeti, ar fi ok pentru o domnisoara?
Fetelor ce produse naturiste folosiți pentru părul electrizant?
Imi recomandati va rog o frizerie in Cluj cu raport bun calitate-pret?
Bună, am 14 ani și după liceu vreau să mă înscriu la mra models & Casting, dar am o întrebare. Trebuie să plătesc ceva taxă de înscriere sau cât timp sunt acolo trebuie să dau bani? Trebuie...? (mai mult)
Pot încălzi ceara de epilat în microunde?
Bună. Mâine am festivitatea și aș vrea să port o rochie care este până la genunchi. Problema este că am vreo 2 milimetri de păr pe picioare și nu aș vrea să îl dau jos, deoarece săptămâna...? (mai mult)
Daca iti smulgi mai multe fire de par din radacina va creste la loc?
Ce pot folosi pentru a prinde unghii false? Am folosit genul acela de abțibilduri cu lipici dar s- au terminat și acum multe unghii dau să se dezlipească. Nu am de gând să îmi pun super glue sau...? (mai mult)
Deci am o problema. Eu am festivitatea de sfârșitul clasei a 7- a doar că nu știu cu ce să mă îmbrac. Eu sunt un băiat înalt dar destul de slab și țin să precizez că sunt în creștere și...? (mai mult)
Credeți cumva că este prea lung părul pentru un baiat? https://ibb.co/tMMbq7Z
Sunt vopsita saten mediu, naturala fiind blonda cu ochi albastri, tenul deschis. Am zis ca la urmatoarea vopsire sa ma fac mai inchisa, ca nu mi se pare suficient de inchis, as vrea sa fiu bruneta,...? (mai mult)
Buna seara! Știți cumva daca amestec vopsea de par negru albastru cu vopsea de par roșu burgundy, ce culoare reiese? Mulțumesc!
Credeti ca este prea lung parul pentru un baiat? https://ibb.co/tMMbq7Z
Salut, sunt băiat (12 ani). 1 Merită să-mi laș părul lung până la piept? 2 Este greu de întreținut? 3 Cât durează să crească? Dau fundita
Buna, eu am vineri premierea, dar vineri ploua si o sa fie ft multa umiditate. Eu sunt o fata care are parul foarte cret si ma enerveaza ft mult, iar si mei nu ma lasa sa imi fac un tratament cu keratina. ...? (mai mult)
Bună, ma pot face model dacă am tatuaje? Tatuajele nu au nicio semnificatie, nu au cuvinte, sunt figuri abstracte.
Buna! Am fost arsă tare de soare și acum mi se jupuieste pielea, cu ce sa ma dau? Ce sa fac? Ma și ustură foarte tare
Am nevoie de ajutor, transpir foarte mult si nu stiu ce sa folosesc pentru a nu se vedea
Salut! Unde pot verifica daca un accesoriu/haina este originala? In Constanta.
Bună, am o întrebare pentru cei care cunosc și au practicat asta. Întrebare mea este dacă fac corect "mewing" nu știu exact dacă țin limba poziționată corect când fac asta simt o mica presiune...? (mai mult)
Buna! Acum o luna mi- am pus unghii cu gel si mi- au crescut destul de mult însă nu doresc sa ma duc la întreținere pentru un nou model, ci sa mi le scoată si sa revin la unghia naturală cu toate...? (mai mult)
De ce ma bronzez doar intr- un singur loc (pe nas)? Ma dau cu SPF 50 pe tot corpul si pe nas sunt roșie ca racul iar pielea din alte locuri (maini, picioare, frunte, spate) nu da semne de inrosire ...? (mai mult)
Salut, dupa ce sparg un cos pot da cu spirt sau cu gelul de curatare pe care il folosesc ca sa nu mai apara altul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Elelena65 întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Tree Hill
Te consideri un fan adevarat al serialului One Tree Hill? Dovedeste-o chiar acum!