Buna, TPU. Am si eu o intrebare legata deee...nu stiu, parul meu? Acum ceva timp mi- au aparut cateva fire albe, maxim 4. Acum am observat ca s- au înmulțit. Am 15 ani. Am cautat pe internet si am...? (mai mult)
Buna! Eu am o piele foarte sensibilă și am cumpărat o crema de hidratare pentru bebelusi, dar când am ajuns acasă am observat că de fapt era pentru iritarea de la scutec, acea crema o pot folosi...? (mai mult)
Cum ar arăta perechea asta de pantofi, ca pantofi de școală (liceu), pentru la toamnă? https://incaltaminte- mateo.ro/577- large_default/pantofi- dama- lati- negri- cu- siret- enea- piele- naturala-...? (mai mult)
Ceara calda e mai eficienta decât cea rece?
Am dat comanda pe shein dar din greseala am sters contul, ce se intampla?
Ce tip de coafura ar avantaja părul creț? Inainte avean wolfcut, însă m-am cam plictisit de asta.
Vreo recomandare de fond de ten pentru ten pe jumătate gras și pe alta slab? Cred că mixt
Salut, am și eu nevoie de ceva pentru fata.O crema, ceva, orice, pentru semnele maronii rămase după coșuri (menționezi că de cele mai multe ori le am stors)Urgent vreau, chiar vreau ceva bun.Dau...? (mai mult)
Buna ziua, am o întrebare, cum scot movul din par? E adevărat că sucul de lămâie decolorează parul? Va mulțumesc
Salut, ce ziceți de o tunsoare Wolf cut dacă am părul ff des și chiar nu exagerez? Dacă nu îl întind cu placa stă ca o mătură. Și îl am până puțin mai jos de umeri. Îi va adăuga volum...? (mai mult)
Vreau si eu un fond de ten bun
Buna dimi TPU! Stie careva cumva unde se pot gasi machiaje pe stil gothic? Mai specific, fond de ten/concealer albe sau foarte deschise sau chiar ruj negru?
Buna, am o întrebare mai mult pentru fete.Eu folosesc de 2 zile niacinamide pentru a închide porii, dar după ce ma dau mi se pare ca am fata lipicioasa, vi se întâmplă și vouă? Si voi cum îl...? (mai mult)
Salut, peste o luna am o nunta la un local drăguț fiind cald exclud sacoul mai ales ca acolo voi și juca, întrebarea mea pentru voi este dacă în loc de cămașă ori sacou aș improviza cu un tricou...? (mai mult)
Salut. Stiti ce inseamna sau de la ce vine pantaloni jogger? Mersi
Cam cat timp va ia sa vă faceți o împletitura (codiță) in spic, așa sa și iasă perfect?
Cum pot scăpa de punctele negre? Le am de foarte mult timp, acum 2 ani am folosit mască pentru a le îndepărta, dar nu a funcționat, am încercat cam tot felul de măști așa că am renunțat.
Auzisem o chestie mierea aplicata pe fata intra in piele? Sau doar ramane la suprafața epidermei?
Vreau să-mi crească parul de la subraț in 2 zile foarte mult. Ca m-am epilat cu crema fără sa știe mama și acum trebuie sa fac să-mi crească mult in 2 zile. Menționez am 12 ani.Repedeeee!
Pentru o fata conteaza sa fii slab, adica nu gras si etc?
Salutare! Cunoaște cineva un salon profesionist din București ce realizează tunsori bune?
Ce culoare de elastic de păr va place cel mai mult?
Buna! Cu ce tricou as putea sa asortez niste blugi mov? Ma refer la ce culoare
Buna! Am o rochie verde smarald si pantofi negri, ce culoare s-ar potrivi pentru oja de la picioare?(ps:unghiile de la mana sunt albe)
Am parul creț iar după ce îl spăl nu mai e creț. Ce ar trebui să fac? Apropo el se încrețește la loc după 5 zile cam așa
Ce marime sa imi iau la yeezy uri daca eu port 43 jumate? La majoritatea perechilor de adidasi af1 airmax uri am 44 vin putin mari dar la yeezy 350 v2 ce marime ar trebui sa imi iau? Rog seriozitate, ...? (mai mult)
Bună,știe cineva un salon de pus pirsing în Focșani? Mulțumesc
Unde se dau gauri în ureche în Câmpina și cât costa dacă știe cineva?
Bună! Am și eu o nelămurire în legătură cu epilarea definitivă. As dori sa încerc aceasta metoda și as vrea sa cunosc mai multe sfaturi de la cei care au practicat și care ar fi cea mai buna ...? (mai mult)
Cum se numește hairstyle- ul lui Markiplier? Mai exact acesta: https://shorturl.at/tuKQ3 Cum îi explic unui frizer/stilist ce vreau? Sau dacă pot obține acest hairstyle singur, cum trebuie sa ...? (mai mult)
Buna, imi recomanda cineva un salon de bronzat din Iasi? Si ce simti de la razele alea? Cate minute sa stau prima oara? Cu ce crema sa ma dau? Trebuie sa acopar alunitele cu ceva?
M-am vopsit blond platinat, în urma vopsiri a rezultat un blond frt deschis ca "puiu". Nu îmi place deloc as vrea sa îl mai închis măcar cu 2 -3 tonuri ce nuanță îmi recomandați?
Cum îmi pot da singura gaura în ureche, fara ceva salon ca e 50 de lei?
Ce trebuie sa fac ca sa am parul blond? Il am foarte inchis la culoare si nu stiu pasii pe care trebuie sa ii fac
Salut! Acum 1 lună m- am vopsit cu vopsea permanenta, cred ca era permanenta, parul meu era un blond inchis, iar acum e blond deschis, mai exact galben. Am văzut pe google ca vopseaua permanenta ...? (mai mult)
Magazin cămăși și costume in București la preț rezonabil?
Salut, merita sa dai 650 lei pe Nike Air Force 1?
Salut, Cum mai este domeniul de design de interior? Cum mai merge in ziua de azi? Ma atrage si imi place ideea sa vin cu idei noi de decoratiuni de interior, si tot ce tine de design. Eu in ...? (mai mult)
Salut băieți! Voi vă bărbieriți în zona intimă? Eu am o pădure acolo și am 17 ani și nu îmi place. De când sunt la pubertate îmi crește păr peste tot. Este bine să îți dai jos părul ...? (mai mult)
Bună! A încercat cineva manichiura cu pudră dip? Cât rezistă? Îmi puteți recomanda o marcă bună, vă rog? Mulțumesc!
Bunaaaa fetelor. Vreau sa ma apuc de solar și as vrea sa îmi povestiți despre experienta voastră.Cum va pregătiți cel mai bine pielea, produse (înainte - după )? Luati o pauza de o zi sau de doua?...? (mai mult)
Vreau sa imi fac mullet cut doar ca am parul cret (daca nu stiti cum arata cautati pe net) dar mi e frica deoarece cred ca nu imi va sta bine. Am mai luat o decizie aproape acum un an de a imi tunde parul...? (mai mult)
Bună! Merită să îmi cumpăr un IPL?
Dacă părul este lung dar și cu mult volum, des și greu, te poate durea capul de la asta?
Cum as putea sa imi acopar mainile pentru ca am o boala de piele iar peste cateva merg la un concurs la care e obligatoriu sa port tricou
Va plac unghiile de genul asta? Vreau părere sincera! https://prnt.sc/f_g7aZCesdha
În prezent am 116 kg, pe 9 iulie am o nunta îmi puteți spune ce sa fac sa slăbesc măcar 10 kg?
Buna! Am in obraji (pe toată suprafața) o roșeața foarte mare pe care o am de vreo 2 ani și folosesc fond de ten și concealer ca sa pot acoperi, Menționez ca am doar roșeața si nu iritație si...? (mai mult)
Salutare! Există depigmentare cu laser daca da, te depigmenteaza instant? Cam cat ar costa?
Recomandați-mi un site de unde pot cumpara bijuterii pentru evenimente (nu trebuie sa fie din argint/aur), ma interesează sa le port doar o seara.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Elelena65 întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Desperate Housewives
Ai fost si tu alaturi de nevestele disperate si de aventurile lor? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!