Va place /va faceți coada de cal prinsa sus de tot, in vârful capului? Că nu la toată lumea sta bine așa?!
Cum va faceți codițele împletite pentru școală? Va rog niste linkuri cu idei, exemple. Mulțumesc! Fundiță
Cum sa ma machiez precum gagicile frumoase?
Buna! Ce parere aveti de rochia aceasta? https://www.aboutyou.ro/p/hollister/rochie- de- vara- 9375656 Ar merita sa ma imbrac de ziua mea cu ea? Va place? Culoarea, stilul etc? Astept pareri avizate,...? (mai mult)
Buna, fetelor! La o rochie roz aprins merge un ruj rosu? Multumesc!
Am pe frunte o bubita de culoarea pielii cum por sa scap de ea cât mai rapid?
Aveti idee daca se poate intra in apa cu tot cu fustita aceea? https://euqs.shein.com/Plus- Ombre- Halter- Triangle- Bikini- Swimsuit- With- Beach- Skirt- p- 13088956- cat- 1941.html?mallCode=1 Costumul...? (mai mult)
Mi-am facut o gaura noua in ureche acum 3 saptamani si inca port cerceii medicinali (nu i-am dat jos deloc) dar a inceput sa imi curga un lichid alb din pierce… ce fac? Este infectat?
A încercat cineva sa isi decoloreze/deschida la culoare sprancenele cu apă oxigenată? Functioneaza?
Salut TPU, am si eu o întrebare. Vreau sa imi las si eu barba dar nu pot, cum creste mai mare ma mananca de mor, voi ce faceți cum rezistați cu ea?
Pot sa imi prind parul ca și baiat?
Hello, astăzi am fost la plajă(Italia) și m- am prăjit la propriu, m- am ars și am pielea destul de albă și sensibilă la soare, am stat intre orele 12- 15 și nu m- am dat cu nici o protecție...? (mai mult)
Buna! Stiti un site de unde as putea sa cumpar hair wraps? Sau un magazin in Arad
Salut. Mi- am calcat pantalonii de costum (70% lana) cu o batista(pe cat se poate de sintetica) deasupra si a ramas un fel de "imprimeu" pe pantaloni, in jur de 20- 30 cm. Am tot incercat sa frec pata...? (mai mult)
Buna TPU! Intrebarea aceasta este pentru majoritatea fetelor de pe TPU, vreau sa va intreb ce parere aveti despre marca de machiaje de la Shein, gen despre SHEGLAM? Mi- am comandat si eu si sincer fondul...? (mai mult)
Bună! Ca tot a venit caldura, ce tipuri de sandale purtati si in ce combintii? Atat fetele cat si baietii pot raspunde
E bună ținuta asta pentru a participa la un concurs național de muzică ( concurs de vioară, clasa a XI- a) sau cu ce as putea inlocui? Ideea e că trebuie gen combinație alb- negru. Mulțumesc,...? (mai mult)
Stie cineva dacă se găsește in Romania samponul Pulp Riot Boston Volumizing Shampoo și dacă da, în ce magazine?
Salut! Întrebare pentru băieți. Am 17 ani și am o problemă. Am păr în zona intimă, vreau să mă rad cu aparatul, voi vă dați jos părul din zona intimă și cum procedați? Rog...? (mai mult)
Heyy TPU! Stie cineva unde pot sa gasesc hanorace BAPE originale?
Voi va puneți ceva machiaj când mergeți la școală sau deloc? Ce mai exact?
Hello! Încerc să îmi aduc aminte numele unei creatoare de modă care face costume atât pentru bărbați cât și pentru femei, dar din păcate nu vă pot oferi foarte multe detalii, am văzut cândva...? (mai mult)
Salut, acum 1 luna m- am tuns stil Buzz Cut si mi- am cam luat țeapă, că nu- mi stă okay. O părere vă rog: Vreau să- mi las părul mai mare si gen pe o parte ca înainte, dar problema e că ...? (mai mult)
Aseara am cumparat o vopsea de la Loncolor Hempstyle dar din pacate cand am ajuns acasa am constatat ca nu am oxidant la ea desi ar fi trebuit. Intrebarea mea este... daca cumpar un alt oxidant va iesi...? (mai mult)
Salutare! Sunt baiat si toata viata am avut parul scurt. Dar de prin 2020 odata cu pandemia mi- am lasat parul lung. Va las aici niste poze sa vedeti, insa nu sunt chiar recente pozele, e un pic mai...? (mai mult)
O intrebare pentru toate varstele. De ce te machiezi? Ce te-a facut sa incepi si de ce ai continuat... sau nu?
Salutare TPU! Mă adresez la meșterii de unghii, dacă se pune un pic de culoare și se amestecă cu gelul pentru a primi culoarea gelului dorită de clientă se schimbă compoziția? Se va ține pe...? (mai mult)
M-am pensat pentru prima data si nu imi place, zici ca sunt schimbata complet. Pot sa le aduc la forma initiala? Cam în cât timp?
De ce pe vremuri, demult, copiii purtau in casă pantofi sau ghetuțe (adică nu papuci de casă)? Adică cum era să stai în casă încălțat toată ziua?
Salutare! Am fost la frizer si mi- am facut o schimbare, ca am vazut ca iar se poarta, e prima data cand am stilul acela de frizura cu parul intr- o parte (sunt baiat), am o neamurire, in ce parte ...? (mai mult)
Buna. O sa merg in iunie cu clasa intr- o excursie cu vaporul de o zi. Am vazut ca o sa ploua in ziua respectiva, dar ca o sa fie 21 de grade. Ce outfit as putea sa imi fac? Nu as vrea ceva extravagant...? (mai mult)
Salut TPU! Am nevoie de niste sfaturi, urgent! Nu de mult mi- am schimbat stilul frezurii si nu stiu in ce parte (inclinat) se poarta parul, tin sa mentionez ca e prima oara cand am parul dat intr- o...? (mai mult)
Bună ziua, am făcut o comanda de pe shein și de ieri este outbound din Ungaria, aveți vreo idee când o sa mi ajungă, acolo îmi arata ca est date e astăzi, dar momentan nu am primit niciun update...? (mai mult)
Intrebare pentru fete: ce haine/incaltari de de vara va plac la barbati?
La ce pieptănături pot sa port fundițe de păr de genul ăsta? https://ae04.alicdn.com/kf/U9bd7b46f00df403180a4ed8d048acd543.jpg_.webp
Hei TPU! Am o întrebare în legătură cu unghiile în gel, bonder- ul este tot una cu primer sau cu baza?
M-am epilat pe mâini cu benzi, iar cand am dat in zona pielii unde se îndoaie mâna, se făcuse ceva de genu sânge înăuntru, o dunga roșie cu sânge, dar înăuntru, trece?
Salut, sunt baiat și vreau să-mi las părul lung. Mai merită în 2023?
Bună! Am o întrebare în legătură cu unghiile în gel (tispuri). Pensula cu care voi lua gelul autonivelant trebuie înmuiată înainte în ceva?
Dati-mi va rog niste recomandari de parfumuri. As prefera unul scump, intre 500-1000 de lei, care sa il pot cumpara de la un magazin fizic Douglas sau Sephora.
Buna! Acum aprox. o saptamana mi- am dat încă cate o gaură in fiecare ureche.Incepand de acum cateva zile, cand mi- au cazut cerceii medicinali in somn (i- am pus inapoi dupa cateva ore) in zilele ...? (mai mult)
Salut! Daca imi dau cu pudra de par coafat volum odata pe saptamana imi poate cadea parul?(sunt baiat)
Salut! Daca folosesti pudra de par pentru volum odata pe saptamana iti va cade parul? (Pentru baieti)
Buna! O recomandare de șampon bun pentru par cu tendita de îngrășare?
Am nevoie urgenta. Maine am pozele la scoala si imi iau rochita, problema e ca m- am iritat groaznic pe picioare dupa epilat si am si niste cosuri măricele. M- am dat cu spirt, cu ceai, cu crema ...? (mai mult)
Fetelor, recomandati-mi o vopsea buna. Vreau sa ma fac bruneta acasa!
Sunt parfumuri Chanel la Palas Mall in Iasi? Am cautat pe internet, pe Douglas si Sephora si nu am gasit.
Bună, stie cineva de ce am parul ondulat după ce ma spal? De când sunt mica am avut părul drept, niciodată nu l- am avut ondulat și nu folosesc produse pentru par ondulat, pur și simplu după ...? (mai mult)
Care este cel mai bun aparat de ras pentru zona inghinala?
Imi poate recomanda cineva un brand bun de fard de pleaope culoarea alb?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
petroneladiva882882 întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Andra
Stii toate melodiile Andrei si te consideri un fan adevarat? Hai sa vedem cat de multe stii!