Voi ce folositi pentru epilare fara iritatii?
Dacă port mărimea 75/A la sutien, ce cupa ar trebui sa îmi comand dacă pe un site apar la mărimi doar cupa A, B, C, D?
Salut! A facut cineva tratament cu laser pentru acnee? De aproape 2 ani ma tot dau cu creme si nu au niciun efect, tin sa mentionez ca am tot schimbat ce creme folosesc(alte branduri), am fost si la ...? (mai mult)
Bună! Sunt o "dependentă" de placa de întins părul. Nu o folosesc zilnic. cam o dată pe săptămână. Am o placă Remington Pearl de aproape 3 ani dar simt că nu își mai face treaba ca la început....? (mai mult)
Se mai gaseste pe piata Masca de par L'Oreal Paris Elseve Ulei Extraordinar pentru par uscat, 300 ml in versiunea veche cea din link- ul https://www.emag.ro/masca- de- par- l- oreal- paris- elseve- ulei-...? (mai mult)
Sunt baiat si am banchetul de a8a, imi iau adidasi albi cu negru, blugi negri si ma gandeam sa-mi iau tricou sau o camasa neagra sau alba, dar mai larga putin, help me.
Bună! Întrebare pentru fete! Mi- am pus unghii cu gel la o prietenă începătoare care a făcut un curs de 5 zile. Nu am avut niciodată unghii puse deoarece întotdeauna am avut timp și răbdare să...? (mai mult)
Salut! aveti recomandari de magazine second-hand cu haine y2k?
Întrebare, în special, pentru fete. Ați folosit multe tipuri de produse de la Farmec? Au calitate bună, și merită banii?
Păreri Apollo Beauty Salon VIVO Constanța? Sau sugestii frizer Constanța?
Îmi trebuie teniși finuți pentru ora de sport la liceu, noi facem multă gimnastica, ar fi ok așa ceva, sau nu?...? (mai mult)
Fetelor, cum va faceți/ prindeți părul pentru când mergeți la biserica?
Bună ziua, acum un an m- am tăiat cu lama pe buză și puțin pe piele, unde mi- a rămas o cicatrice mică. Întrebarea este ce cremă îmi recomandați ca să dispară sau ce trebuie să fac natural? ...? (mai mult)
Bună! Acum aproape o saptamana mi-am dat alte găuri in urechi, insa probabil seara cand dormeam, cerceii medicinali au cazut..Am incercat sa ii pun dar doare foarte tare, ce pot face?
Vreau câteva idei de rochii pentru banchet. Toți vor sa strălucească la un banchet, nu?
Buna, mi am luat casca de Șuvițe dar din greșeală am luat un oxidant de 9% și de doua de 12 % și am amestecat credeți ca o sa mi iasă Șuvițe gri?
Bună! A început să mi exfolieze pielea de pe față. Este de la machiaj?
Bună,știți pe cineva care pune pierce uri în focsani?
Ce stiti de Pandabuy?
Ce culoare la rochie mi se potrivește dacă am parul culoarea aceasta și tenul deschis la culoare? https://prnt.sc/LabaqKIM5TVG
Salut! Oare îmi puteri da si mie niste sfaturi despre cum sa nu mai am asa de multe cosuri? Mersi.
Bună, știe cineva cu ce sa dau pe fata înainte de machiaj? Și mi-au apărut niște coșuri pe față care arata puțin ca acneea, cu ce pot da pe față?
Bună TPU! Ați folosit vreodată benzi de albire dentara? Cum vi sau părut? Dacă le folosesc conform instrucțiunilor e vreo șansă să-mi provoace sensibilitate dentara?
Am o pereche de adidasi Nike care ma strang si acum port 40.5 si adidasii sunt 38.5 si as vrea sa ii largesc, se poate?
Buna! A mai comandat cineva rochii de pe ada moda recent? Am mare nevoie de o rochie pentru majorat si am vazut multe modele frumoase dar nu stiu ce sa zic de calitatea materialului. Sau imi puteti face...? (mai mult)
Poți să-ți corectezi tatuajul daca ai 17 ani? Mi-am făcut un tatuaj (cu părinți) si nu s-a acoperit toată suprafața tatuajului, aș dori sa il mai bat o data, dar părinții nu sunt in țara.
Salutare TPU! In ce magazine din mall pot gasi tricouri cu trupe (metallica, gnr, iron maiden etc.)?
Bunaaa.am 13 ani și aș vrea să îmi fac părul creț numai că am parul drept și scund.mi-ar sta bine și cu ce as putea sa mi-l fac?
Buna! Magazine cu rochii elegante in Galați? Mersi
Bună tuturor! Caut fabrici din Turcia care sa confecționeze rochii de evenimente modele mai noi (pentru nunti, botezuri, nașe etc) Cunoaște careva și ma poate ajuta? Mulțumesc frumos!
Buna! Are cineva idee cum sa fac o rochie fără bretele sa nu mai alunece? Am încercat sa ii fac găici pentru bretele transparente dar nu îmi place cum se vede cu ele, as vrea sa le las fără dar...? (mai mult)
Ajutați-ma sa găsesc o rochie ca aceasta la un preț de pana in 650 de lei, va rog mult! https://prnt.sc/HvOhkIBaT1HG
Buna TPU! Am o problema pe care nu o pot rezolva! Imi pun unghii cu gel de cateva luni chiar si nu mi s- a mai intamplat niciodata pana acum, dar de vreo 4 saptamani mi se formeaza o pielita sub unghie...? (mai mult)
Ce pareri aveți despre suplimente, pulbere de colagen cu acid hialuronic? Ajuta?
Bună fetelor! Am nevoie de niște uleiuri foarte bune pentru creșterea parului. Îmi pica foarte mult, dat faptul ca ma și vopsesc însă chiar și înainte de a ma vopsi pica aproximativ la fel de...? (mai mult)
Oare e incomoda rochia asta din cauza trenei? As dori sa o cumpar și nu vreau sa calc pe ea. https://prnt.sc/BGfaCbNnKaRk
Buna :) A folosit cineva pigmentul concentrat pur de la Alfaparf si-mi poate spune va rog cum se foloseste exact? Am incercat vreo 2 variante pana acum si pare ca nu fac bine. Multumesc
Bună! Încerc să îmi amintesc numele unei creatoare de modă din România care face costume atât pentru bărbați, cât si pentru femei. Este blondă și am mai văzut poze cu ea și soțul ei îmbrăcați...? (mai mult)
Părere încălțăminte new balance, sunt confortabili?
Hei, știe cineva cum pot sa scot vopsea neagră din par fără decolorare? Adică as vrea sa fie un fel de șaten deschis. Cum pot scoate culoarea fără decolorare si fara vopsea?
Salut, am și eu o întrebare! Antony Morato este o firma bună de îmbrăcăminte? Întreb pentru ca vreau sa iau unele produse de la ei
Buna TPU! Mi- am cumparat o pereche de jordan 1, in lungime imi sunt buni, dar in latima in partea de sus imi sunt putin stramti (am piciorul mai lat de fel). Oare o sa se mai largeasca in timp? Dau...? (mai mult)
Bună, ați folosit produse de la Amway? Cum vi s-au părut? Au meritat banii?
De ce toată lumea e obsedată după genul acesta de fete? https://www.instagram.com/p/Cr6LUgvokwq/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== De ce o femeie e frumoasa doar dacă are colțurile ochilor ridicați la sprâncene?...? (mai mult)
Cum pot sa slabesc 5 kg intr-o saptamana? Ce trebuie sa fac mai exact
Cum aplici un fard corect fara sa- ti lase stampile pe pleoape? Deci sa incep cu inceputul. Doresc sa incep sa ma machiez in stil K- pop si mi- am cumparat un fard de pleoape, eyeliner cu gel si fond...? (mai mult)
Buna, am 16 ani, am ceva mustață, prin părți a început sa imi iasă puf care cat de cat se vede, pe barba este ceva par mic si sub buze se vede. M- am mai ras cu lama in trecut, a trecut ceva...? (mai mult)
Buna, fetelor! Maine am un eveniment si mi- am luat niste gene false reutilizabile, mai exact cele de la essence. Totusi, nu reusesc sa le aplic corect (ori nu se lipesc bine, ori sunt puse prost, ...? (mai mult)
Buna, trebuie sa imi vina menstruația, am 2 zile întârziere și azi m- am epilat pe picioare cu ceara și mi- au ieșit niște puncte roșii probabil m- am iritat. Oare este din cauza ca sunt inainte...? (mai mult)
Salut. Ce parere aveti care e mai bun, miroase mai bine dintre urmatoarele parfumuri de barbati(variantele clasice), eventual faceti un top : - Joop! - Cerutti 1881 - Davidoff Cool Water - Jean Paul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
petroneladiva882882 întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!