Voi umblati cu sandale vara sau cu tenisi/adidasi?
Imi da cineva in cap daca ma imbrac la banchet cu: hanorac negru cu putin scris alb in japoneza pe fata si un imprimeu mic pe spate, blugi tip cargo roz si conversi negri?
Salutare, am nevoie de niste sfaturi si idei. Cum as putea sa fac un frac ( haina aia jacheta/palton cu coada așa în spate ) sau tailcoat în engleză. Mi se pare interesanta și frumoasă modelul acela...? (mai mult)
Salut! Ce parere aveti de un outfit compus din: un hanorac negru cu ceva imprimeu eventual nu foarte ciudat sau mare, pantaloni cargo roz si ceva adidasi tip converse negrii cu alb? La baieti app
Buna ziua. Am o întrebare referitor la par. Folosesc produse de la L’oreal Paris Professionnel, as putea aplica o vopsea marijel pe par direct? Fără sa îl mai decolorez? Am parul gri pe lungime ...? (mai mult)
Bună! Ce tip de incaltaminte ar merge cu o rochie tip sacou? De preferat ceva fara toc, fiindca am ceva probleme cu coloana si daca port tocuri, a doua zi sunt paralizata. Ceva mai pe elegat.
Buna! O părere despre rezervele de ceara de la senso pro? Am luat kitul de epilare, am lăsat rezerva la încălzit peste jumătate de ora, dar ceara nu vrea sa curgă și sa se întindă pe rola, ...? (mai mult)
Se pot călca hainele mai eficient decât cu fierul de călcat sau mașina cu aburi?
Buna, cu ce e ok sa ma epilez pe picioare? Eu acum folosesc un bic (nu stiu cum se zice) care ii pun lama eu, o singura lama dar am auzit ca e mai bine un bic cu mai multe lame... puteti sa- mi spuneti...? (mai mult)
Voi ce folosiți pentru acnee? Sfaturi?:)
Buna,puteti sa îmi spuneti cum as putea curata un smile piercing corect si cam de cate ori pe zi ca nu vreau sa ma trezesc cu infecții?
Buna TPU! Am parul maro inchis spre negru si planuiesc sa ma decolorez, ca apoi sa ma vopsesc rosu/rosu mai inchis. As vrea sa folosesc Oxi Kallos pentru decolorare, dar nu știu cum sa procedez, ...? (mai mult)
Dați-mi idei pentru un costum simplu făcut acasă al unui personaj în care pot avea încredere (baiat)
Bunaaa,TPU! Am nevoie urgent de un site unde pot găsi rochii de genul, cu corset! https://prnt.sc/wLEGR5ZjONXy
Buna, azi mi-am facut singur piercing-ul smile si mi s-a umflat buza de sus, ce as putea face ca pana maine sa se dezumfle?
Ce masca de par super hidratanta îmi recomandați? Nu contează prețul.
Bună seara! Dacă natural am părul șaten închis, si doresc sa mi- l fac aceasta culoare care se numeste si "cherry coke red", la salon, se poate face fara decolorarea parului? Îți strică parul...? (mai mult)
Salutare, am si eu o intrebare si e despre lentile de contact fara dioptrii. Exista sa te doara capul de la lentile? Daca le porti max 3-4 ore? Sau chiar 5 imi fac griji
Sunt baiat si o sa am banchetul de a 8a, e ok daca imi iau blugi negri, tricou negru si adidasi nike?
Salut! Îmi recomandați un site de unde să pot cumpăra consumabile (gel de duș, creme, săpun, detergenți, etc)? Un site unde prețurile să fie accesibile, nu Notino sau makeup.ro....? (mai mult)
Buna! Am nevoie de o sugestie? Vreau sa ma epilez pe maini, pe picioare deja m-am epilat dar mama spune ca mai trebuie sa astept dar ar fi ciudat am 12 ani si chiar am nevoie am parul negru plss
Buna ziua, mi-a aparut pe fata niste Acnee nodulo - chistice, ce tratament ar trebui sa iau? Si in cat timp se pot vindeca?
Imi dati va rog o parere despre acest parfum : Acqua di Giò Profondo?
Hei TPU. Fetele, ce creme autobronzante ați folosit? Ce experiențe ați avut? Cât durează efectul bronzului...Cine a folosit. Aş vrea să îmi cumpăr o cremă autobronzantă. Pentru că nu pot sta...? (mai mult)
Cat costa sa te faci cret daca esti baiat si cam cat dureaza?
Buna! Am născut prin cezariană acum 5 zile, iar a 8a zi trebuie sa merg sa îmi scoată ațele. Care ați trecut prin asta, cum v- ați epilat? Eu nu mă pot apleca, mă țin firele, chiar nu am ...? (mai mult)
Salut! Am si eu o intrebare, e normal la prima utilizare a lentilelor sa vezi putin incetosat si pe urma nu? Si dupa a doua utilizare tot la fel
Bună ziua! Mai este cineva care are probleme cu unghiile foarte sensibile, care se rup, se decojesc și nu pot sa crească?
Buna! Un site cu rochii la preturi ok(mai ales sa poata fi purtate in club/majorat/petreceri) si cel mai important sa ajunga livrarea pana vineri? Am vineri majorat si n- am gasit nimic doar de pe net ...? (mai mult)
Salutare TPU, tocmai ce mi-am facut ieri un tatuaj pe antebrat, este vreo problema daca dau tatuajul cu crema solara si ma expun cu el asa? Soarele nu este prea puternic acum.
Ghete decupate, din pânză sau piele, ce ar fi mai ok sa aleg? Și cu ce sa le combin sa arate bine (17 ani )? https://novi.ba/storage/2015/12/01/thumbs/565db3a3- a11c- 40be- a93f- 44730a0a0a6c-...? (mai mult)
Salutare, am 15 ani sunt baiat si nu stiu cu ce sa ma imbrac pentru banchetul de a 8a. Ma gandeam la incaltari nike, blugi negri si un tricou, e ok? Astept pareri (nu prea imi plac costumele)
Mi-am facut o prostie in cap si acum vreau sa repar cu vopsea. Dar stiu ca se mai amesteca cu ceva ca sa prinda. Cu ce se amesteca vopseaua? Aș aprecia mult un ajutor mulțumesc
Bună. De jumătate de an aveam un piercing in buric. L- am schimbat cu unul mai mare și mi s- a despicat pielea și practic gaura nu mai exista. Mi- a rămas ca o galma, in cât timp se vindeca? As ...? (mai mult)
Care dintre parfumuri arabesti miroase cel mai frumos pentru barbati? Dar pentru femei?
Pe voi cine va împletește (parul)? Mama, sora, etc? Și ce împletituri va face de obicei?
Salut, baieti! Ce purtati mai des? Sosete negre sau albe?
Bună fetelor! Îmi recomandați un rimel bun care sa iti facă genele mai lungi si sa fie la un preț accesibil?
Neata TPU, sunt o tipa care vrea sa isi vopseasca parul pentru prima data. Nimic extrem, il am brunet foarte deschis, se duce chiar inspre ginger. Vreau sa il vopsesc negru, cat mai inchis posibil....? (mai mult)
Salut, a inceput sa mi se subtieze firul de par mai ales in colt la frunte si se vede prin el. Ati reusit cumva sa-l faceti inapoi des?
Voi aveți uniforme școlare la liceul unde invățati? Cum arată?
Buna! Am o problema. Banchetul urmeaza sa aiba loc intr- o luna. Sunt clasa a 8- a si as avea nevoie de niste sfaturi. Rochia mea este neagra, nu oot spune ca sunt foarte multumita de ea, dar asta este....? (mai mult)
Mi- am luat mărimile și am așa Soldul- 85cm Lungimea piciorului de la talpa la sold- 105cm Lungimea piciorului interior- 85 cm Ce mărime mi- ar veni la blugi? Mărimile internaționale Gen:28-...? (mai mult)
Exista cea mai frumoasa femeie din lume?
Ar merge ceva ghetuțe din pânză, ca astea, pentru vară? Unde as putea găsi așa ceva? https://nextapro.hu/uploads/images/2015- Jul/9b4ff0a52ae96221986eb5d090d3583e_2015-...? (mai mult)
Pare prea frumos ca sa fie adevarat cica cât timp îl folosesti parul îsi recapata culoarea naturala a folosit cineva de aici? Review utilizator https://www.emag.ro/sampon- pentru- pigmentarea-...? (mai mult)
Cum îi zic la frizer că vreau un undercut?
Vreau sa îmi cumpăr o pereche de blugi din afară. Mărimile lor sunt așa 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, etc... Eu nu port blugi de fel. Am doar 2 perechi și pe ele scrie așa W- 33 L- 32 Astea...? (mai mult)
Buna! Maine am inspectie la romana si nu stiu cu ce sa ma imbrac.As vrea cateva idei Multumesc!
Salut, sunt mai plinut si as vrea sa imi iau niste haine de pe Shein sau alte magazine, dar vreau sa nu mai iasa in evidenta ca sunt mai plinut, aveti niste idei ce haine ar trebui sa imi iau? Adica...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!