Salut, am 15 ani si parintii mei sunt divortati, neavând un tată langa mine, nu stiu cu ce să imi iau parul de jos, cu ce este cel mai bine? Lamă, masina de tuns?
Merita sa imi iau Rick Owensi astia? https://www.footshop.ro/ro/incalaminte-i-sneakeri-pentru-barbai/271612-rick-owens-denim-shoes-sneaks-black-milk-milk.html
Bună, imi poate recomanda cineva care chiar a avut aceasta problema cu căderea părului, am cumpărat tot felul de tratamente, de șampoane, nu știu ce sa fac, se oprea căderea la unele după ...? (mai mult)
Care e scopul pentru care baietii mint ca stiu sa impleteasca parul unei fete?
Salut! Sunt pe aici fete care își pun unghii de ani de zile și au constatat ca le face rău? Ați renunța la a va mai pune?
Aveti idee unde pot gasi kit unghii cu gel in Craiova?
Bună fetelor, ați încercat cumva tipsurile de pe shein? Dacă da, spuneți-mi va rog dacă merita sa le comand, nu știu calitatea acestora, dacă rezistă?
Ce pot sa fac sa scap de cearcăne? Deși am inceput sa ma culc devreme, tot am
Buna, am pe picioare niste brobonele nu stiu cum sa le spun si cand ma epilez cu bicul le tai si se fac bubite mici si se vad foarte urat..cu ce ma pot epila ca sa nu- mi mai tai bubitele acelea? Crema...? (mai mult)
Hello! Pe mine mă cam mânâncă scalpul de ceva timp, nu sunt păduchi ca am verificat, la dermatolog am fost, s- a uitat și a zis ca nu a văzut nimic rău. Totuși, nu mi- a recomandat nimic....? (mai mult)
Salut! Bicul de ras trebuie să fie nou de fiecare dată când mă rad pe corp?
Stiu ca uleiul de ricin ajuta doar la lungirea si ingrosarea firelor. Dar ca sa devina mai dese genele, ce ar ajuta? Sau asta tine doar de gena?
Salut TPU. Sunt băiat și vreau sa îmi fac parul creț. Dacă folosesc bigudiuri o sa îmi rămână creț toată viața?
Salut! Ingredientele de pe sticla de sampon sunt doar pentru sampon sau si sticla?
As vrea sa ma epilez, totusi am 12 ani. Si vara asta merg la un târg de vara si cu piscina, e urat. As vrea sa fac o schimbare, imi este putin rusine sa o intreb pe mama, mai am o sora mai mare de...? (mai mult)
Salut! Știe cineva vopsele bune de par fără amoniac, in afara de Casting creme gloss de la Loreal? Efectiv orice nuanță as lua de la ei, iese la fel de fiecare data și nu știu de ce. Menționez...? (mai mult)
Care bb cream e mai bun cel de la Missha sau de la purito? Am tenul gras si cu tendinta acneica si nu am folosit niciodata pudra. Merge si fara? Cel de la purito din cate am auzit tine 5- 6 ore pe...? (mai mult)
Buna, am 12 ani si 4 luni, eu am par pe picioare si as vrea sa o intreb pe mama daca ma lasa sa ma epilez ..imi este foarte frica, totusi am mai intrebat- o o data si a zis cand sunt la liceu… sincer...? (mai mult)
Vi se pare sexy sau mai degrabă vulgar acest outfit? https://ibb.co/WpMqP5d
Bună dragutilor, folosesc de ceva timp machiaj (anticearcan și blush) daca va interesează și au început sa îmi apară mai multe coșuri și pete roșii pe față, cum pot sa scap de ele? Si plus...? (mai mult)
Bună! De unde pot comanda/achiziționa jordani air 1 high? Fără fake-uri.
Salutare! Iubitul meu m- a invitat la o ieșire cu familia lui (mama și sora) la pescuit pe la o păstrăvărie. Problema este ca nu știu cum sa ma îmbrac, fiind și prima data când ii cunosc familia...? (mai mult)
After shave ul Nivea are termen de valabilitate sau nu? Și cât timp?
Bună! Am fost vopsită blond după 6 luni m- am făcut brunetă și mi se parul parul groaznic de tare doar dacă ma pieptăn mi se rup firicele mici nu știu ce sa fac. Ce uleiuri / măști de par recomandați?...? (mai mult)
Buna. De unde imi pot lua haine dragute la un pret redus? La H&M sunt haine frumoase, dar scumpe si la Sinsay sunt marimi mari. Nu imi spuneti Shein sau alte site- uri de genul, pentru ca nu cred ca sunt...? (mai mult)
E ok sa folosesc apa cu sare normala, de mâncare, dizolvata, pentru curățarea septumului proaspăt dat? Nu am sare de mare și nici betadina
Bună seara! În ultima perioada ma irit foarte tare pe picioare din cauza epilării cu lama. Eu am o piele foarte sensibila, mă exfoliez, folosesc lame de o buna calitate și toate astea în zadar....? (mai mult)
Daca as amesteca henna cu vopsea de oua, ar fi vreo problema? Ma gandesc sa fac aceea henna putin mai intensa.
Buna ziua. Am dat comanda pe Shein, nu am primit coletul insa de la curier am aflat ca acesta a plecat inapoi. Intrebarea mea este voi primi banii inapoi de pe comanda?
Am și eu o întrebare, de ce lumea critică prea mult băieții care poartă haine pentru fete cum ar fi colanti etc? Aceste haine sunt doar materiale și nu au gen, fiecare ar trebui să poarte ce ...? (mai mult)
Hei TPU! Îmi puteți da sfaturi pentru a avea sanii mai mari? Câtva dintre voi știți ca am 12 ani și 100% veți spune ca nici nu trebuie sa ma gândesc la asta și ca trebuie sa cresc, dar mie nu...? (mai mult)
Știți un calculator pentru mărimea sutienului bun? Vreau sa îmi fac o rochiță și îmi trebuie mărimea la sutien.Eu nu port sutiene sau daca port port sport și unde am căutat găsesc rezultate...? (mai mult)
Buna! Mi- am luat recent niste benzi de albire a dintilor crest. Am tot auzit ca sunt foarte bune si am zis sa fac o incercare. Cei care ati mai folosit, stiti cumva daca e normal sa faca spume dupa 2...? (mai mult)
Îmi puteti zice unde as putea sa-mi fac piercing cu branula gri in Constanta?
Buna fetele. As vrea sa îmi comand de pe net un body cu spatele gol. Care site e de încredere. Ați comandat de pe joom.com?
Buna, stie cineva de unde pot sa cumpar chiloți Calvin Klein pentru fete? (de la ce magazine de haine se gasesc, nu ma refer prin comanda), dau funda.
Bună ziua. Ce șampon antimatreață să aleg care este mai bun vreau sa scap de mătreață.
Buna, am 14 ani. Mereu după ce mă epilez îmi apar niste bubițe și mă mănâncă pierea (cam rău) și acele bubițe nu se vindeca, mă poate ajuta cineva ceva rog frumos.(mă epilez cu lama)
Salut fete si baieti. Am un par care se electrizeaza la spalare si sta infoiat ca la arici. Voi ce produse folositi ca sa va disciplinati parul? Exclus placa!
Credeți că a avea parul mare este un factor care face că firele de par sa cadă? Așa am auzit, am un verișor cu par mai mare decât al meu și la fel ii cad firele și acestuia.
Bună ziua, sunt un băiat care ar vrea sa își facă un perm în București dar nu știu unde. Poate sa imi de cineva niște recomandări? Mulțumesc!
In iunie ma duc la o nunta ca invitata. Nu am mai fost pana acum, decat cand eram foarte foarte mica si nu stiu cum sa ma imbrac. Care varianta ar fi mai potrivita si arata mai bine dintre astea: 1....? (mai mult)
Salutări! Deranjez cu o mică întrebare cunoscătorii în domeniul parfumeriei, o cunoștință lucrează la un magazin de cosmetice în altă țară, ori de câte ori ajunge în România îmi aduce...? (mai mult)
Buna TPU. De 1 Iunie o sa am un spectacol de balet. Stie cineva de unde pot lua un costum in Turnu Severin? Tind sa mentionez ca inca nu stiu ce spectacol va fi, dar stiu ca este in grupa.
Cu ce ma imbrac daca merg la baraj, vidraru pe 24 aprilie si sunt in timpul zilei 7°; 9°10°; 11°; 12°
De cine credeti ca se lasa femeile impresionate cel mai usor? De un tip cu o berlina faina (gen BMW, Audi, etc.)? De un tip cu un jeep (indiferent de marca)? Sau de un tip cu o motocicleta/motoreta...? (mai mult)
Bună! Am 13 ani si 1.60 înălțimea, am putine, , cosuri, , pe frunte, sunt slaba, am parul scurt si vreau tare mult să ma fac foto model (manechin) sunt ok pentru a merge la o agentie? Ce trebuie...? (mai mult)
Cum se poate dezumfla un balon de folie, prin ce metodă/metode? Aș dori să știu un răspuns, pentru a ști cum să mă descurc, dacă o să mă lovesc de astfel de evenimente, cu baloane de folie....? (mai mult)
Niste sapunuri cu ph neutru? Protex este?
Ce părere aveți despre parfumurile Karl Lagerfeld?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minunile lumii moderne
Cat de multe stii despre Colosseum? Dar despre Machu Picchu ori despre Orasul Trandafiriu? Afla acum!