Cum ați dori să fie moda vestimentară de zi cu zi, în viitor? Cum credeți că va fi, în realitate? Atât pentru bărbați, cât și pentru femei, moda s- a tot schimbat din timpul imperiului...? (mai mult)
Sunt aproape sa imi fac tatuaj pe biceps, durerea este mare sau nu simti nimic?
Vreau să comand un bb cream pentru ten gras. Mă gândeam la Missha M Perfect Cover, dar trebuie să folosesc pudră? Când aplic pe nas se vede porii ăia, dar dacă șterg nasu, se ia fondul de ten...? (mai mult)
Buna ziua, imi poate recomanda si mie cineva niste pastile de slabit eficiente? Mulțumesc anticipat
Hey! Vreau să mă fac blondă cu semipermanent pentru că nu vreau să- mi stric parul. Dar am parul șaten deschis și nu știu dacă o așa mi se prindă. Ați putea să- mi spuneți ( cei care ați...? (mai mult)
Ce părere aveți de parfumul asta merită? https://www.olfactiv.ro/parfumuri- barbati/parfum- arabesc- opulent- oud- apa- de- parfum- 100- ml- unisex.html#resp- tab2 am văzut comentarii negative că ...? (mai mult)
Ce parfumuri imi recomandati sa persiste bine si sa aiba un miros puternic pentru barbati(nu vreau de la dior sau versace pentru am avut am avut deja) Dau funda!
Salut TPU, Am o intrebare, care este diferenta dintre roscat si ginger, de mic mi s-a spus ca am parul roscat desi parul meu este portocaliu. Deci cum am parul, roscat sau ginger?
Buna tuturor! Vreau sa- mi cumpar o bratara de la swarovski, dar eu nu port alte metale in afara de aur si argint.Stiti cumva din ce material sunt confectionate bratarile de la swarovski? Am cautat si...? (mai mult)
Ce parfumuri arabesti de barbati imi recomandati care sa nu miroasa a benzina sau tamaie. Funda
Bună TPU, se poate învechi oja semi? E neapărat nevoie sa merg la întreținere?
Am comandat de pe www.e- parfumes.net si as avea niste observatii Produsele sunt contrafacute, mult prea scumpe pentru ceea ce sunt. La numarul de telefon de contact nu raspunde nimeni. Daca trimiti...? (mai mult)
Salut, poate sa imi spuna si mie cineva de ce dimineata dupa ce fac dus, ma uit in oglinda si ma simt cel mai frumos om posibil dar pe parcursul zilei dupa ce ma uit de mai multe ori in oglinda imi dau...? (mai mult)
Salutare tuturor, A cumparat cineva de pe Frogies RO? Am cautat ceva reviewuri si pareri despre site dar nu am gasit nimic.
Bună,azi mi-am scos câteva coșuri negre după fata (frunte) si s au înroșit destul de rau.In cam cât timp îmi va trece roseata?
Dupa parerea voastra ce pereche arata mai bine? Nu pot sa ma decid de cateva zile. Chiar daca sunt de baieti, mie imi plac. Asta: https://eu.louisvuitton.com/eng- e1/products/lv- trainer- sneaker-...? (mai mult)
Buna! A făcut cineva un curs de gene in Constanta? M ar interesa cam cât ajunge, cum si când se face plata pentru curs. Mulțumesc!????
Buna seara. Cum as putea sa curat bijuteriile din argint si din aur? De obicei, le curat cu bicarbonat de sodiu, detergent de vase si pasta de dinti si frec asa pe ele cu o periuta de dinti pana se fac...? (mai mult)
Buna seara. Pentru cei care aveti parfumul Have Fun de la La Rive e bun? Persista? Stiu ca nu e foarte cunoscut, dar l- am comandat si eu pentru o prietena pentru ca si- l doreste de ceva vreme si am vrut...? (mai mult)
Care e diferența dintre parfumul Dior sauvage și cel teaser? Intreb pentru cine a avut.
M- am tuns acum 8 luni, aveam parul pana la fund iar acum îl am un sfert din cât îl aveam, nu mi- a mai crescut deloc. Aaa cred ori era mai scurt ori nu știu ma dau și cu ulei de ricin și de rozmarin,...? (mai mult)
Buna ziua, exista un link pe care pot sa il trimit sotului pentru a-mi achita comanda la Shein?
Salut! De vreo câteva săptămâni mă gândesc să îmi schimb frizura și mă gândesc să incerc ceva nou, vreau niste idei. Parul meu este puțin blond și am urechile cam mari :)) iar fata îmi...? (mai mult)
Vă salut prieteni! Pentru bărbierit am aparatul Gilette proglide fusion power. De ceva vreme, la mine în localitate nu mai găsesc rezerve pentru acest aparat. Am găsit în schimb separat, două...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi curele smechere in electro putere mall? Ma refer la ceva replica de BB Belt sau ceva cu scheleti.
Buna, stie cineva acel miros pe care il mirositi doar noaptea cand este racoare afara si nu e nimeni altcineva pe strada? Daca da, stiti si vreun parfum care miroase in acel fel?
Bună! Oare știți niște site-uri/magazine de unde aș cumpăra un lănțișor/medalion mic?
Buna fetelor, vreau sa imi iau o bluza alba cropped de pe berskha, sunt transparente? Zic asta pentru ca am un bust destul de voluminos si nu stiu daca cele de pe berskha sunt cea mai potrivită alegere...? (mai mult)
Vreau sa îmi cumpăr o pereche de teniși retro, ca ăștia, dar nu găsesc niciunde. Aveți idee unde sa incerc? https://simplybucharest.ro/wp-content/uploads/2021/01/2-1.jpg
Salut, imi puteti recomanda o jacheta softshell de drumetii pentru barbati? Da sa nu fie genu de jacheta ce transpiri ca porcu :). Daca s- ar putea sa fie de firmele astea 3: La Sportiva, Mammut, The...? (mai mult)
Sunt băiat și as vrea să știu dacă sunt potriviți pantalonii de piele pentru băieți pentru o ținută rock
Hei fetelor, îmi recomandați și mie o ascuțitoare buna de creion de buze? Unde as putea găsi? Auchan ceva? Specific ca am luat din dm și nu este buna
Buna fetelor! Cum as putea sa previn firele crescute sub piele? Indiferent ca ma epilez cu ceara sau epilator, am foarte multe fire sub piele și foliculita de asemenea. Știți ceva soluții,...? (mai mult)
Salutare, ce părere aveți despre parfumurile de pe site ul cel.ro sunt originale sau?
Bună! Dacă vreau să imi cumpăr un inel, de unde știu ce mărime port la deget?
Hello! Ce tip de crema as putea folosi pentru a evita iritațiile de după epilat? Efectiv nu mai știu ce sa folosesc împotriva lor, ma dispera! Vreau sa scap de acele bubițe roșii care apar de fiecare...? (mai mult)
Care este cel mai bun sampon pe care il stiti ce ofera extra-volum parului? Scrieti, va rog, exact samponul, nu doar brandul.
Bună dragutilor, am unghiile făcute cu oja semi, fără gel și voiam sa știu dacă trebuie sa mai merg la întreținere
Buna TPU! In curand am balul bobocilor,nu particip,insa merg ca spectator, cum ar trebui sa ma imbrac? Merg niste blugi inchisi la culoare cu o camasa bleumarin? Pareri?
Stiti vreun salon pentru a face gaura pentru un cercel in Buzau? Vreau sa ii fac fiului meu:) Multumesc.
Hey TPU! Are cineva masca aceea de buze de la laneige? Ma gandesc sa o cumpar dar nu stiu daca merita banii
Buna! A folosit cineva produsele astea? 1.https://www.notino.ro/chopard/rose- de- caroline- eau- de- parfum- pentru- femei/p- 16078619/ Daca a folosit cineva parfumul asta imi poate spune cat rezista...? (mai mult)
Hello, întreb în speranța că știe cineva vreo copie bună la parfumul Reminiscence Héliotrope. https://www.notino.ro/reminiscence/heliotrope- eau- de- parfum- pentru- femei/ am rămas masca după...? (mai mult)
Salutare, a cumparat careva parfumuri de pe cel.ro, care a fost experienta voastra cu acestea? Sunt originale? Multumesc
Buna.M-am epilat pe mâini cu lama din lipsa de timp dar fără sa umezesc mâna sau lama. Imediat mi-au apărut pete roșii pe mâna.Incât timp trec aceste pete?
Am parul destul de lung si ma gandeam ca daca tot urmeaza sa tund o mare parte din el, poate pot sa il donez. Stie cineva cum se poate face in Romania asta? Ca nu prea am gasit pe net nimic.
Buna! Va rog sa ma ajutați cu un sfat. Eu de mică am avut sprâncene foarte groase, mari, doar ca acum câțiva ani buni am fost la un salon si mi- au bagat o forma subțire rau si asa m- am pensat....? (mai mult)
Mama mi- a cumpărat ghete de duminică acum când acuși se termină primăvara dar cu ce sa le asortez ca sa arate cat de cat ok? Am 17 ani https://www.incaltaminte- argent.ro/image/cache/data/Incaltaminte-...? (mai mult)
Buna, am 17 ani si am multe vergeturi noi (move, roze, albe) pe coapse, mi- am luat bio oil dar l- am folosit odata pe zi si am sarit si unele zile..ar trebui sa- l utilizez mai des ca sa am mici...? (mai mult)
Ce sa folosesc pentru par foarte foarte uscat. Ce șampon?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?