Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 2 Noiembrie 2024 sunt:
Salut! Trebuie sa sustin un interviu, zilele acestea. Iar la acest interviu se da un test care este in felul urmator: Trebuie sa vindem o pereche de încălțăminte la intervievator, sa l convingem ...? (mai mult)
Bună! Știți cumva vreun gel /crema foarte bun pentru cicatrici lăsate de acnee pe față? Vreau ceva ft bun. Mersi!????
De unde sa-mi comand costum de Halloween in Cluj-Napoca? (sau si din tara dar care sa nu fie tepe la livrare sau marimi ori design)
Salut TPU, am 14 ani, implinesc 15 in curand si voiam sa va intreb daca pot sa îmi fac piercing in sprânceană la 15 ani daca am acordul parintilor, sau doar de la 16 in plus?
Fetelor la o rochie inflorata cu roz si mai multe nuante pastel, merge sa port un baticut roz, doar ca o alta nuanta? M- am inspirat de pe pinterest. Poate cineva dintre voi care se pricepe cu moda. ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre peruci la barbati? Am vazut ca femeile Imbratiseaza cu mare drag perucile in caz ca raman fara par. Am vazut ca sunt si pentru barbati, dar de ce sunt asa evitate de barbati? ...? (mai mult)
Voi ați mai purta asemenea cizmulițe sau sunt super demodate? Păreri https://i.pinimg.com/736x/37/9e/fb/379efb3b09e0b838f9ff22d95d4beee7.jpg
Unde pot găsi tricouri pentru copii cu bug mafia
Heyyy TPU! parul meu este wavy, de obicei daca il las sa se usuce arata wavy dar nu- s ta pentru foarte mult tim(mai mult de 2 zile), si buckeye nu sunt asa evidentiate. Cunoasteti unproductive sub 50...? (mai mult)
Clame pentru prins părul sau din cele cu elastic, ce preferați? https://modescu.com/wp- content/uploads/2021/04/Agrafe- de- par- cu- prindere- metalica- %E2%80%93- pentru- o- cantitate- mai- mica-...? (mai mult)
Bună ziua! În bagajul de mana pentru avion, pot pune o paletă de farduri? Este permis?
Heii buna! Unde pot gasi blugi cu fusta deasupra?
Salut, vreau sa îmi cumpăr o pereche de air max 95, recomandați marimea obișnuită la acest model sau cu jumătate de mărime mai mica?
Îmi puteți recomanda va rog un parfum bărbătesc care atrage femeile, îmi doresc un parfum care să ateste faptul că sunt diferit față de ceilalți bărbați, știu că parfumul este doar un accesoriu,...? (mai mult)
Salut TPU. Ce reprezinta ''Ventus 7'' de pe hainele Emporio Armani (EA7)?
De ce sampoanele pentru barbati in general sunt 2 sau3 in 1?
Salut TPU, pareri Salon De Tatuaje si piercinguri "Tattoo Arad Solaly" din Arad?
Salut, vin și eu cu o întrebare pentru cei care ma pot ajuta, aș dori sa ma vopsesc in cap intr- un fel leopard adică intr- un fel în pătrățele și nu știu ce sa- mi pun pe cap ca sa pot face...? (mai mult)
Salutare. Am cumpărat niște cercei de Aur 14k, și spune așa. "Cercei 2, 65g x 365 lei\S Ce înseamnă?! Eu am dat pe o pereche de Cercei 10 milioane, banii jos. Sa fi luat țeapă, dar m- am...? (mai mult)
Pentru persoanele care au folosit samponul favisan pentru creșterea parului, vreau sa stiu daca da rezultate și cati cm v-au crescut intr-o luna? Dau funda
Cat costă o întreținere la blond?
Dacă aveți părul lung dormiți cu el împletit, sau cum altfel?
Salut, unde gasesc spray cu sare de mare pentru par in Craiova? Am cautat in mall dar nu am gasit
Salut TPU! Cine stie cum sa-mi creasca mustata mai mare si sa creasca si pe mijloc? Dau funda:D
Vreau sa ma duc la solar dar nu știu ce trebuie sa fac. Sunt baiat ajutorr
Buna. Parul meu natural are culoarea satena si m-am vopsit roscata, vreau sa revin la culoarea naturala fara sa ma mai vopsesc, cum pot proceda?
Fetelor va place costumul de baie dintr-o singura bucata? Că în poză? Eu numai așa ceva am. https://www.outletexpert.ro/imgs/products/D/D7581_a-large.jpg
Mi-am pensat sprâncene prea subțiri cu lama de ras pe fața. Vor crește la fel cum erau înainte?
Bună, am nevoie de un răspuns, fetele care ați facut epilare cu laser, după procedură dacă au trecut 2- 3 zile ai voie să te epilezi cu lama? Sau trebuie să aștept pâna părul începe a creste...? (mai mult)
Fetelor ce parere aveti de rochiile inflorate? De exemplu roz pastel? Credeti ca pare un look demodat? Voi purtati? Eu as asorta o rochie de acest gen cu un baticut. Ce ziceti? Dar voi domnilor, apreciati...? (mai mult)
Hei. Spray urile victoria secret sunt persistente?
Salut TPU cv salon de tatuaje prin Sovata, Praid zona asta?
Am și eu o dilemă daca o pot numi așa. Am vrut să îmi cumpăr un Parfum de pe net, iar când am intrat nu mai aveau, scria stoc epuizat. I- am sunat pe WhatsApp, și i am întreb și mi- au zis...? (mai mult)
Ieri am comandat două perechi de adidași la fel din greșeală deoarece nu mi-a apărut prima data cand am dat comanda, pot face ceva pentru a anula comanda? ambele comenzii sunt in expediere
Vreau sa merg la epilare în zona genitala la salon am 2 întrebări. 1Este dureros dacă se face cu ceara? 2Ce pot face îmi e puțin rușine sa ma dezbrac chiar dacă am mai fost.Ce pot face?
De ce barbații se îmbraca ca fetele?
Hei! Nu stiu ce sa mai fac ca imi creste mult par pe piele:(pentru ca nu mai puteam am vbt cu mama si mi- o zis ca la epilare cu laser nu ma duce, ca ea s- o dus o data si o dat undeva la 2000 de lei ...? (mai mult)
Buna! A folosit cineva de aici BoniLash? Am vazut ca efectul de gene lungi se duce daca nu l mai folosesti.
Suplimente pentru ten, par, unghii sunt bune? Dar cele de la Doppelherz?
Ce spray de corp de la Victoria's secret se potrivește cu parfumul good girl de la Carolina Herrera?
Mă epilez in zona intima cu lama de cativa ani și părul se înăsprește. Vreau sa incerc sugaring adică epilatul cu o ceara făcută din zahăr. Doare? Părul va deveni mai fin?
Ce creme pentru coșuri la un preț accesibil recomandați?
Daca nu mă alimentez cum trebuie, atunci suplimentele sunt mai ok?
Ce părere aveți despre produse de la Doppelherz?
Hello, am călcâiele acoperite de piele groasă care câteodată de exfoliază și arata urat când iau sandale sau șlapi, ce creme care au efect îmi recomandați ca să scap de ea? Nu îmi spuneti...? (mai mult)
Ce platesti ca sa iti faci unghiile la un salon? Ce trebuie platit neaparat si ce se plateste dupa preferinta fiecaruia? Si ce inseamna constructia, intretinerea, manichiura semi? Care este pretul normal...? (mai mult)
Care este cel mai bun parfum dupa parerea voastra? dau funda
Hey TPU! Am o mica problema cu parul meu. Mai exact este extrem de deshidratat si se ingrasa destul de repede.De asemenea este si tocit. Ce sampon/balsam/masca imi recomandati? (btw am parul ondulat)
De unde pot gasi lanturi de argint cu cruciulite si cum pot sa-mi dau seama ca e argint si nu altceva?
Bijuteriile din oțel inoxidabil se vor înnegri? Adică rezistă la apă, parfum, transpirație etc. Poți să te speli și să dormi cu ele? Mulțumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
led10 întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!