A folosit cineva săpun de casă pentru spălat parul, și apoi clătit cu apă cu oțet? Funcționează sau nu pentru par lung (fete)?
Recomandare parfum arabesc bărbătesc de zi (sa nu fie dulce)
Credeti ca o geaca de blugi neagra arata bine cu niste blugi albastrii normali? Daca da ce ar merge pe sub acea geaca (ce culoare a tricoului/bluzei)
Heyy Sa imi fac pierce in nas, gen rinocer, chiar in varful nasului?
Heyy Sa imi fac pierce de rinocer, gen in varful nasului
Am o mare problema, sa încep cu începutul am fost sa îmi iau o crema pentru solar (eu fiind in Italia)mi sa sugerat un autobronzant eu nu am mai citit pe el fiind in Germana (dialectul lor )m- am bazat...? (mai mult)
Buna ziua, te poți decolora cu apa normală(H2O) și praf de decolorare?
Fetele, cum va faceți părul de Paști?
Salutare! Am o problema la parul din spate.Din când în când am câte un moț mai mare de par care îmi sta în sus și orice I a- și face cu mâinile nu l pot da în jos(sunt baiat).Îmi puteți spune...? (mai mult)
Feteloooor, aveți un lip combo nude? In orice caz sa nu fie spre roz ci spre maro
Buna TPU, ce pot face ca sa îmi crească parul mai repede? Acum ceva timp l-am tuns și deja nu îmi mai place, aveți ceva uleiuri deosebite?
Salut! Mi-am cumpărat recent o pereche de blugi făcuți din 98% bumbac. Vin bine pe mine, doar că atunci când merg se aude un pocnet.Ce as putea să fac?
Salutari, am achizitionat un articol vestimentar (incaltaminte) de la Intersport (magazin fizic) pe internet nu gasesc nimic ce ar putea sa imi ofere informatii despre retur in conditii speciale, produsul...? (mai mult)
De ce după prima epilare cu ceară în zona inghinală a început să fie iritat? (Au început să fie bube mici și roșii)
De ce unele persoane albesc atat de devreme, de la 20 si ceva de ani, unele chiar si din liceu? In afara de vopsirea parului, albirea parului nu poate fi impiedicata altfel?
Bună TPU! Am 15 ani, sunt destul de matur și destul de dezvoltat, am mustață și nu am ras- o niciodată, îmi creștea puf și tot îl luam la frizerie 1 dată în lună, etc. La moment îl...? (mai mult)
Bună! Astăzi dimineața am mers la epilat cu ceară și de câteva minute a început să mă piște 2 zone mici pe picioare unde am fost epilată. De ce mă pișcă? P.S.: mi se pare că, după ...? (mai mult)
Te poți machia la pozele de buletin/pașaport? Si dacă da, pot purta gene false sau tuș?
Buna, marți seara mi- am pus gene false, nu am avut nimic pana aseară ce a început sa mi se înroșească ochiul și sa mă doară, azi durerea a trecut dar ochiul meu încă e roșu, doar ochiul...? (mai mult)
Sunt aceste elastice de păr destul de ok sa le port la 17 ani? https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1z_kxmOMnBKNjSZFzq6A_qVXa4.jpg_640x640Q90.jpg_.webp
Exista vreo crema/solutie care sa deschida pielea la culoare? M-am saturat sa ma dau cu lamaie si iaurt.
Salut! Am să zic din start că eu nu le- am avut niciodată cu potrivitul băuturilor cu mâncarea și cu hainele elegante deci nu prea știu să le combin între ele. 1. Pot să mă duc în blugi gri...? (mai mult)
Bună, Stie cineva dacă formula de lip gloss de la nyx shine loud magic marker e aceeași cu cea a butter glossului transparent tot de la nyx? Si dacă nu, dacă are cineva niște recomandări,...? (mai mult)
Salutare. Am o curiozitate, știți ca exista posibilitatea sa ne vopsim parul acasă, și in cutia respectiva primim oxidant, colorantul și masa de par. Curiozitatea mea este dacă știți unde...? (mai mult)
Fetelor, ce fond de ten recomandati pentru tenul gras si uscat? Dau funda
ᴘɪᴇʟᴇᴀ ᴍɪxᴛᴀ̆ șɪ ɢʀᴀsᴀ̆ sᴜɴᴛ ᴀᴄᴇɪᴀșɪ sᴀᴜ sᴜɴᴛ ᴅɪғᴇʀɪᴛᴇ? Se poate folosi produse mixte și pe fața grasă?
Ce eyeliner recomandați pentru o persoană care nu a mai folosit eyeliner?
Care e cel mai fresh parfum pe care îl cunoașteți?(de plăcut femeilor bineînțeles)
Pentru un croitor, cât timp i-ar lua să creeze o rochie, de la zero, din mătase și/sau bumbac, în medie?
Buna TPU! In curand am balul bobocilor, nu particip, insa merg ca spectator. Am vazut ca majoritatea se imbraca cu camasa alba si blugi sau chiar tricouri.Cum ar trebui sa ma imbrac? Este ok o camasa ...? (mai mult)
Ca și încălțăminte, Diadora sau under armour?
Bună! Inainte aveam părul destul de creț, dar acum de la atâta placă folosită fară protecție termică, este aproape drept (după spălare). Credeți ca îl pot reface creț, așa cum era acum ...? (mai mult)
Buna! M- am vopsit si a iesit portocaliu. Ce ar trebui sa folosesc ca sa- l fac un saten, saten- deschis, sa- l neutralizez avand in vedere ca a iesit destul de portocaliu- galben? Stiu de sampoanele...? (mai mult)
Heiii, acum vreo 3 sapt am avut un exces de zel si am crezut eu ca mi- ar sta mai bine fara perciuni(sunt fata), mentionez ca mi l- am tuns cu lama. Credeti ca in imi va creste inapoi in mai putin de...? (mai mult)
Hei TPU! Ce parerea veti de hainele de pe shein? Se strica dupa prima spalare etc? Au material ciudat?
Hei TPU! Stiu ca in America exista depop un site pe care oricine isi poate vinde hainele. In Romania exista ceva de genul in afara de olx?
Hei prieteni, vreau și eu niște recenzii niște păreri de la voi(pentru fete )despre acest produs https://www.medimfarm.ro/Products/Product/28324/elea- professional- vopsea- decolorant- pudra- pentru-...? (mai mult)
Bună! După epilarea în axilă se poate pune imediat deodorant sau nu?
In ce locatii se pot gasi costume sau imbracaminte de varsta a 3a?
Bună! O să mă duc pentru prima dată la epilare igninală. Cam cât ar trebui părul să fie delung ca să poată ceara să îl ia?
Împletitura asta de păr e ok pentru 17 ani sau prea gen copilăroasa? https://blog.vagaro.com/wp-content/uploads/2018/03/heidi-braids.png
Când mergem în vizită la cineva, cum este mai bine sau corect, ne descălțăm sau nu?
Gagici, mi- am pus unghii cu gel acu 3 zile și cred ca am făcut o prostie, o sa sune funny dar am mâncat cartofi presărați cu vesnicele condimente și mi s- au îngălbenit 2 unghii, pot scoate...? (mai mult)
E cineva care se pricepe sa folosească acul de par japonez? Dacă da, vorbim in privat.
Un antiperspirant/deodorant de barbati bun, unul din fiecare? Merge Old Spice-ul?
Am o pereche de pantaloni clasici tommy hilfilger e made in Tunisia, sunt originali?
Aveți idee daca adidașii Nike Air force 1 junior sunt și de băieți?
Cineva pe aici care are lentile colorate? Aș vrea să- mi pun și nu știu dacă la mine, care am ochi căprui, o nuanță gen verde / albastru va fi chiar cea din poză sau se va închide din cauza...? (mai mult)
Stie careva site uri pe personalizat tricouri dar ieftine?
DACA AM APARAT DENTAR SI AM CARII SUS SI aparatul tot sus, pot sa merg sa-mi fac cariile?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.