Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 11 Februarie 2025 sunt:
DACA AM APARAT DENTAR SI AM CARII SUS SI aparatul tot sus, pot sa merg sa-mi fac cariile?
Am început sa iau suplimente cu omega 3 de la doppel herz, după câte saptamâni se vor vedea beneficiile? Le-am luat mai mult pentru par și piele.
Stie cineva un stylist asiatic din Bucuresti? Nu foarte scump
Salut, mi- am facut un tatuaj acum 5 zile, am avit grija de el, l- am dat cu crema primita de tatuator, l- am spalat cu apa calduta si sapun protex, faza e ca azi il dadeam cu crema si in timp ce intindeam...? (mai mult)
Bună! Are cineva idee ce fel de fatete are Dorian Popa? Am vazut ca nu are dinții piliti ci doar are puse fatetele pe deasupra și poți fi date jos oricând.
Salut, a comandat cineva haine de pe Dhgate, sunt de încredere?
E adevărat ca samponul uscat( ma refer la alea fără culoare) deschide puțin părul? E vorba de praful acela alb care îl pulverizează.
Buna, vreau sa îmi fac un conch piercing, dar îmi este puțin frica de durere și sunt curioasa dacă cineva are si îmi poate spune cât de tare a durut, multumesc.
Buna, as vrea și eu sa cumpăr haine angro de marca gen Moncler, Gucci, Dolce Gabban…din Turcia, ce site îmi puteți recomanda?
De ce am buzele foarte mici? Sunt băiat și am vârsta de 18 ani, Există vreo metodă de a remedia această problemă? Mulțumesc!
Înainte să te duci la codite afro te speli pe cap si porti coditele mai multe zile gen 2- 3 zile? Că mă gândesc că dacă stă ore fata aia să- ți facă coditele si stai si tu să suporti nu ajungi...? (mai mult)
Stiti cumva cu ce fel de produse se face pe fata Carla's Dreams?
Salut. Stiti careva cum se poate scoate eficient mirosul de fum de tigara dintr-o geaca de piele naturala? Mersi :)
E o intrebare mai pentru fete.Cand aplic fond de ten sau o crema cc pe față, se vede bine când mă uit in oglinda din baie(mai din depărtare), dar dacă ma uit cu oglinda la fereastră sau afară la...? (mai mult)
Daca vreau sa-mi las parul lung dar să mă tund doar în părți pot să mă tund o data la 2 luni doar în părți?
Bună seara! As dori sa-i fac iubitului meu cadou de ziua lui un parfum. Ceva persistent până în 200 de lei m-ar interesa. Ma puteți ajuta ca rog? Mulțumesc anticipat!
Salut!:) Am o intrebare (dpdv al baietilor), cum vi se pare mai atractiva fata unei fete, cu filtrumul (spatiul dintre buza superioara si nas) cu spatiul mai mare sau cu un spatiu mai mic? Nu stiu sa...? (mai mult)
Cum pot scăpa de parul de pe spate definitiv? De ce sunt așa de paros daca părinții mei nu erau parosi? Nu știu, dar cred că fetelor nu le plac bărbații păroși așa că nu știu ce decizie...? (mai mult)
Bună dragutilor! Am unghia crapata de la mijloc și nu știu dacă unghia mea naturala e crapata, vreau doar sa știu cum o sa dea jos unghia și dacă doare, am mâine programare și mi e frica :)
Bună dragutilor! Am o problema, am gel pe unghia mea și s- a rupt o unghia pe mijloc și nu știu cum sa va explic, unghia este crapată și cred ca unghia mea naturala este rupta pe mijloc doar puțin...? (mai mult)
Bună, am găsit o geanta pe eMAG și mai jos în descriere zice ca este chanel, cei care cunosc poate sa îmi spună dacă chiar este ca semnul nu apare va las link: https://www.emag.ro/geanta- dama-...? (mai mult)
Bună! Ieri m- am epilat în axilara cu ceară. Totul bine și frumos când ma trezesc azi dimineață și mă doare în mijlocul axilei, mă uit și este o pată roșie în ambele axile. De ce mă doare...? (mai mult)
Mai sunt la modă Converșii înalți, până la genunchi sau nu? https://i.pinimg.com/originals/b3/b1/da/b3b1da82dd2152720ccf71eb8a17130a.jpg
Recent tot apare o reclama de la L'Oreal Paris pe tiktok in care se prezinta o fata cu ochii albastri, buze rujate rosii si par saten. Stiti careva un nume va rog?(la fata)
E cineva pe aici care a folosit crema Apidermin si a fost multumita?
Bună, am acnee de la 12 ani, am fost la numeroși dermatologi, am luat 2 ani de zile doxiciclina (1an prima data după vreo 5 luni am început iar sa iau si mi- au fost recomandate împreună cu doxiciclina...? (mai mult)
Salut! Dacă a dat o comanda de pe Pandabuy prin DHL, voi primi de la DHL de completat fisa pentru vămuire?
Hello TPU,am șampoane,măști și mostre de creme etc,cum imi dau seama dacă sunt expirate? PS nu scriu pe ele data de expirare, vreau răspunsuri concrete, mulțumesc.
Buna, am niște produse de skincare ce nu le-am deschis și sunt expirate, țin sa menționez ca nu și-au schimbat mirosul și nici culoarea, sunt perfecte, oare le mai pot folosi?
Sfaturi după ce iti pui unghii cu gel?
Buna, am un body lotion și el a expirat în februarie dar nu l-am mai deschis pana acum, îl pot folosi?
Salut, din ce am văzut părul vopsit devine mai aspru și de textura unei peruci. Cam după câte vopsiri devine așa? Sau e doar în cazul decolorării? Mai poate reveni la forma naturala?
Bună! Dacă puteți sa îmi spuneți care este cel mai bun concealer? Am încercat câteva și nu am găsit unul bun, l-am avut pe cel de la catrice, camouflage de la essence și cel de la maybelline
Buna:)) deci azi mi- am pus pentru prima data unghii cu gel dar a început sa ma usture cuticula de la un deget ( a dat sangele când îmi tăia cuticula) și nu știu dacă ar trebui sa ma ingrijorez ...? (mai mult)
Salutare. Stiti care e diferenta intre o pijamaua de bumbac si una de finet? Care e mai buna? Avantaje/dezavantaje Mersii:)
Salutare! Site-ul envy sport vinde produse originale?
Pentru fetele vopsite blonde, voi ce vopsea de sprancene folositi? Eu nu gansesc pe siteuri vopsea blonda pentru sprancene sau macar mai deschisa sa nu iasa nici maro, imi puteti da un nume sau un site?...? (mai mult)
Bunaaaaa, vine banchetul si vreau o rochie tip printesa, bine, nu chiar foarte "pufoasa", de preferat albastra sau baby pink. Stiti unde as putea gasi rochii de genul, de preferat in Brasov?
Voi va prindeți parul in două cozi de cal la liceu? Cum le faceți?
Am văzut o grămadă de tipe pe tiktok și Instagram care își puneau lentile colorate cu diferite modele și aș vrea să întreb: Cât pot fi ținute? Nu se infectează ochiul de la lentile? Adică...? (mai mult)
Buna! Îmi puteți spune va rog care este cel mai bun corector? Am avut o grămadă dar niciunul nu era cine știe ce
Cum funcționează aplicația Shein că am downloadat-o de curând? Mi-am băgat în coș și câteva produse, 180 Ron aprox, dar văd că am și reduceri nu știu cum să le folosesc...
Buna ziua, am aparat dentar fix de 2 saptamani si dintii se tot raresc si parca nu si- a facut aparatul niciun efect, am doar sus momentan dar o sa imi pun si jos in cateva luni, 2 maxim, mentionez...? (mai mult)
Pot gasi uleiuri esentiale la Mega Image?
Salut TPU, imi poate spune cineva daca papucii de pe epantofi.ro sunt originali sau sunt fake?
Salut, port 44 la adidasi dar am picioare late. Ce trebuie sa fac ca sa nu mai arat ridicol in orice pereche de adidasi? M-ar ajuta daca mi-as cumpara 45?
Salut TPU, întrebare adresată celor care dețin perechi de adidasi nike jordan. Ii achiziționați fizic din magazin sau știți site-uri legit și de încredere? Cu preturi rezonabile. Mulțumesc
Buna, ce pot face daca mi-am dat in par cu bicarbonat si mi s-a decolorat parul, se mai poate aduce la culoarea lui naturala?
Buna, Voi de pe ce site-uri va mai achizitionati haine?
Ce pot să fac să-mi dispară crunta din frunte? Am încercat cu creme și degeaba
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Dad
Si voi ati fost cuceriti de Stan, super tatal american? Dovediti chiar acum ca sunteti fani adevarati!