Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 11 Februarie 2025 sunt:
Fetele roșcate (natural) au de obicei pistrui sau nu?
Energizantul ingrasa daca bei?
Bună! De câteva zile mi- am instalat aplicația Inci Beauty. Mă întrebam de ce, de fiecare dată când adaug un produs nou la care vreau să îmi analizeze ingredientele, mai întâi îmi zice că...? (mai mult)
Buna fetele, recomandați va rog un setting spray cu efect de strălucire sau ceva ca sa am tenul glowy, ceva bun?
Salut TPU, de mic m- am tuns scurt dar eu mereu mi- am dorit sa ma vad cu un par lung dar nu gaseam niciodata o frizura ok, adica sa am un par lung dar sa nu am un ghem de par in cap(nu stiu cum sa ma...? (mai mult)
Buna ziua, ce pareri aveti despre site- ul BSTN Store? Observ că au sneakerși, haine, etc. la prețuri foarte accesibile, site- ul și profilurile lor de pe rețelele de socializare par super ok ...? (mai mult)
Salut! De ceva timp am un gol in spranceana si nu stiu cauza apartitiei acestuia.Niste pareri?
Salut. Ajuta alpecin C1 cu ceva și după cât timp? Cum se utilizează corect? Din cauza stresului mi s- a subțiat firul de par foarte tare la breton și se vede puțin prin el. Sunt șanse să îl...? (mai mult)
Salut! Intrebare urgenta va rog. Vreau și eu niste Jordan 1 high reps, adică până in 450 de lei si am mărimea 38. Mă poate ajuta cineva cu un site? Nu vreau sa fie vizibili repsuri, doar la mici...? (mai mult)
Bună ziua! Știe cineva cum pot sa aplic pentru modeling? Am 17 ani și o înălțime de 1, 85. Ma poate ajuta cineva?
Bună ziua, știți cumva unde găsesc un balsam bun pentru păr? Pentru că am un balsam de la garnier dar imi cade parul destul de des, si as vrea sa- mi recomandati un balsam de fff buna calitate ...? (mai mult)
Bună TPU! Am o geacă de ski foarte faină și mi s- au lărgit mânecile. Cred că deoarece mama mea a tot pusa la spălat în fiecare săptămână. Ce să fac să își revină Nume geacă: Nevica...? (mai mult)
Acum 3 zile mi- am dat piercing in nas și partea de nas unde e piercing- ul s- a umflat destul de tare și ma cam doare iar de la umflatura putin din piercing mi- a intrat in carne și când am încercat...? (mai mult)
Bună seara fetelor! Ceva recomandări de manichiuriste bune din Lugoj?
Salut! mi am luat o crema depilatoare, pot sa ma dau in zona genitala dacă pe cutie nu recomanda?
Salutare De ce daca la un barbat îi faci 10 poze in 10 zile diferite iese 99% la fel in toate pozele iar daca faci la o femeie arata in poze de zici ca is 10 femei total diferite?(intr- o poza parca ...? (mai mult)
Salut TPU! Sunt baiat (13ani) și vreau să-mi las părul lung. Este o idee bună?
Pudra de par dauneaza?
Am o întrebare, eu aș vrea sa imi iau air force 1 (adidasi) si nu stiu ce culoare sa îmi iau, albi sau albi cu negru
Din ce cauza apare imbatranire prematura la barbati de 20-30 ani? Și ce se poate rezolva?
Buna! Știe cineva de unde pot lua air jordani 1 high, mărimea 38 sau 39? Fără fake-uri
Buna, mi-am scos piercing-ul din limba 24 de ore și acum gaura mi s-a subțiat, mai pot face ceva?
Ce protectie termica pentru par recomandati?
Bună! Când îmi cresc unghiile mai mari, se rup foarte ușor. Oare știți cu ce trebuie să le dau ca să nu se rupă așa de ușor?
Bună! Bijuteriile din argint placate cu aur, sunt valoroase?
Buna TPU! Am 12 ani și am unghii cu gel de aproximativ 2- 3 luni, pana acum am avut 3 modele (nu cred ca va interesează asta) și am avut gel doar pe unghia mea, nu am avut construcție și următoarea...? (mai mult)
Recent m- am angajat la o companie de transport persoane, ca si sofer microbuz/ autobuz, si, precum este normal si de asteptat, firma imi impune sa fiu îmbrăcat corespunzator, adica cel putin in...? (mai mult)
Buna TPU! Cum pot face macheaje acasa din ingrediente naturale?
Nu știu cum îmi pot prinde părul, îl țin de când mă știu numai în coadă, am un păr lung și lumea îmi spune că este foarte frumos și că de ce în țin mereu în coadă. Răspund mereu ...? (mai mult)
Am luat acum 2 zile o pereche de blugi din cropp i- am probat in magazin dar cand am ajuns acasa mi- am dat seama ca sunt putin cam largi...nu mai am bonul pentru ai returna. Exista vreo modalitate sa...? (mai mult)
Salut sunt băiat și vreau să îmi las părul să crească lung! Credeți că e o idee bună? Nu vreau să-mi i-ai bully
Inaintea aplicarii fondului de ten pot folosi DOAR apa micelara?
Să vorbim despre operațiile estetice. Sunt multe femei care deși au o frumusețe naturală, decid să recurgă la operații care în timp le urâțesc. Un exemplu e Bianca Drăgușanu. Deși era frumoasă,...? (mai mult)
Buna TPU! Am fost la oftalmolog si am aflat ca am un ulcior sub pleoapa superioara adica nu se vede dar se simte acea galma, mancarime si etc. Doctorita a zis ca e posibil sa fi facut de la lipiciul de...? (mai mult)
Salut băieți, un site bun pentru parfumuri bărbătești puteți sa îmi dați și mie? Dau funda
Idei de locuri pentru poze? In Pitești. Vreau clădiri (nu vechi) și nu vreau băi. Poate restaurante drăguțe, terase.
Ce alegeti Adidas Sau Nike( de la haine pana la adidasi)?
Sunt baiat, am 19 ani si de cand a inceput pandemia mi- am lasat parul lung. Ce e drept e ca a crescut destul de mult pana acum si parca a venit timpul sa se mai schimbe :)), uitati aici un link :https://imgur.com/a/dbhtiNS ...? (mai mult)
Salut! Sunt baiat, 19 ani, si din 2020 de cand a inceput pandemia mi- am lasat parul lung. Pana acum a devenit destul de lung)) aveti poze aici: https://imgur.com/a/cMEOckv Totusi, de cateva saptamani...? (mai mult)
Cum îmi dau seama că cineva se îmbracă cu haine de la Second-Hand?
Bună! Vă rog frumos, îmi puteți recomanda câteva branduri care au dresuri 15 den de calitate? Chiar m- am săturat să arunc dresurile după fiecare utilizare. Vreau niște dresuri care să reziste...? (mai mult)
De ce Prada sau alte branduri de lux au produse foarte scumpe care nici nu merita? adica un tricou basic costa 500 de euro, care e diferenta dintre un tricou la 500 de euro si unu la 20 adica care e...? (mai mult)
In ultimul an pielea mea e tot mai sensibila si ma gandesc, oare chiar e normal sa folosim atat de multe chimicale si parfumuri pe piele? Sapunuri, geluri, lotiuni, 15 tipuri de creme, deodorante,...? (mai mult)
Care e gelul vostru de dus preferat?
Cel mai ok parfum pentru barbati pana in 600 de lei? De preferabil 150-200ml
Salutare, cum sa fac, să îmi înălbesc dinții în mod natural și rapid? Mă spăl pe dinți pe fiecare seara și dimineața dar nu se cunoaște nici un efect.
Exista vreun gel/sampon care sa imi faca parul sa creasca mai repede?
Cum scot mirosul de voma din par? L-am spalat deja de 3 ori
A incercat cineva sa isi deschida parul la culoare cu ceai de musetel si galbenele? Functioneaza?
Un șampon pentru vârfuri despicate și uscate care sa-mi mențină și buclele? Precizez că am folosit balsamul și șamponul de la gama syoss curls și mi-a uscat vârfurile la maxim.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Originals
Stii totul despre vampiri, varcolaci si hibrizi? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul The Originals!