Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 11 Februarie 2025 sunt:
Este normal sa-ti cada mai multe fire de par intr-o parte a capului fața de cealalta? Tin sa menționez ca am 18 ani.
Vopseaua Casting Creme Gloss fara amoniac de la Loreal Paris e buna? De la o culoarea deschisa naturala vreau sa ma fac o culoare mult mai inchisa (de preferat brunet sau dark brown) Va rog frumos sa ...? (mai mult)
De ce toata lumea spune ca rusoaicele sunt cele mai frumoase din lume? Ce vi se pare atat de interesant la ele? Sunt mai usoare sau ce? Tot aud atata, ca ar fi mult mai frumoase decat romancele sau alte...? (mai mult)
Bună! Asta este mai mult o întrebare pentru fete.Ce as putea face ca fondul de ten sa numai arate asa de aiurea la câteva ore de la aplicarea lui? Am tenul mixt și după câteva ore fondul de ten parca...? (mai mult)
Am auzit ca vopseaua se aplica pe parul nespălat. Eu mi l-am spălat alaltăieri, azi doar mi l-am udat ca să scot fixativul. E ok dacă ma vopsesc acum?
A incercat cineva spuma pentru indepartarea bronzului st. Moris (sau daca ati incercat alte produse puteti sa le mentionati si care au fost eficiente). Incerc acasa cu lamaie si iaurt sa elimin bronzul...? (mai mult)
Buna! Am parul natural blond inchis/saten deschis (il aveam mult mai deschis cand eram mai mica, dar cu trecerea timpului s- a mai inchis) tenul meu mai deschis si ochii albastri. Vreau sa fac o schimbare,...? (mai mult)
De fapt ce înseamnă frumusețea pentru voi?
Știe cineva site-uri de pe care pot comanda air jordani mid legit?
Sunt samponul si balsamul Olaplex bune? Am incercat acestea in urma cu un an pentru o o perioada de o luna si nu prea am vazut vreo schimbare. Trebuia sa fi avut rabdare si sa fi continuat sa le mai folosesc...? (mai mult)
Heyy. Dați-mi niște coafuri simple pentru sala. Mereu mi-l prind în coc și vreau alt ceva.
Buna! Si-a pus cineva piercinguri in sfârcuri dupa implantul mamar? Daca da, dupa cat timp de la intervenția de implant mamar vi l-ati facut? Multumesc!
Am cumpărat o pereche de jordan one take 4 mărimea 42 și ma strâng puțin, ce sa fac, dacă ii voi mai purta se vor mai largi sau sa ii returnez?
Poți sa scapi de mătreață daca te tunzi chelie?
Salut! Implor cine știe sau cunoaște. Efectiv în perioada primăverii sau când e vânt, nu contează ce fac sau ce folosesc, fata si mâinile mele sunt mereu uscate (când zic uscate, deja am ...? (mai mult)
Este vreo posibilitate ca siteul Zalando sa vanda fake- uri? Sunt interesat de aceasta pereche: https://www.zalando.ro/jordan- air- 1- mid- tenisi- inalti- palominowhitewild- berry- joc12o01n- b11.html?size=40&allophones=0&wmc=SEM400_NB_GO._3625232631_17072920796_137263143538.&opc=2211&mpp=google|v1
Bună. Ce părere aveți despre epilatul pe mâini la fete? Am 18 ani si nu m- am epilat pe mâini niciodată, dar deja se vede prea tare. Dacă mă fac cu lama va crește mai mult? Va rog din experienta....? (mai mult)
Ar fi ok o așa cămașă să îmbrac, pentru ziua de 8 martie, sunt clasa 11-a? https://d1flfk77wl2xk4.cloudfront.net/Assets/44/915/XXL_p0182691544.jpg
Voi va machiați macar un pic la școală, in liceu?
Am găsit un inel. Și i-am dat o urmă de perete, l-am frecat de perete și mi-a rămas o urmă neagră, o dâră în urmă. Este de argint! Și mai scrie pe el dedesubt 925
Mă poate ajuta o fata cu un sfat? Pe 8 martie o să merg la un restaurant. Nu știu cu ce as putea să mă îmbrac. Menționez că nu port rochii. Un sfat? Mulțumesc frumos pentru eventualele...? (mai mult)
De ce foarte mulți băieți/bărbați doresc sa poarte barbă?
Stie cineva ce adidasi sunt acestia? https://imgur.com/a/6X4wsJD Am cauta nike air 950 dar nu ii gasesc imi da alt model, vreau sa stiu exact modelul acela
Buna seara. Unde pot gasi un pulover ca al lui Enid din Wednesday? Am vazut pe H&M, dar nu este marimea mea. Marimea mea e xxs. Unde as putea sa mai caut? Ma duc peste cateva zile la o petrecere si tematica...? (mai mult)
Sunt la modă bocancii albi la fete? https://c.cdnmp.net/403565720/p/m/8/bocanci-dama-albi-casual-lungi-pana-la-genunchi-mdl02380~71538.jpg
De la aparatul de epilat mi s- au făcut o grămada de bubițe roșii in zona bikiniului… Pare sa fie par crescut sub piele dar faza e ca la unele nu se vede iar la unele se vede. Le am deja de câteva...? (mai mult)
Heeeelp! Care sunt cele mai bune picaturi pentru ochi stralucitori? Multumesc! Daca le-ati incercat va rog spuneti-mi cum sunt!
Buna, am cumparat azi un uscator de par cret (cu capatul acela cret) si eu am parul drept, daca ma usc cu el imi face parul cret? Sau e doar pentru băieți?
Bună seara! Ce magazine știți din Constanța unde au sandale pentru ocazie cu puțină talpă de 3 cm mărimea 34
Buna TPU, mi-am cumparat recent un uscator de par cu difuzor, adica cu capat de par cret, eu am parul drept, dar cu toate astea pot sa il fac cret cu acel capat?
Cat de mult te ajuta periajul uscat daca esti femeie? Multumesc!
Ce se întâmplă dacă port aur alb lângă aur roz? Inelul de logodna este din aur alb, iar verigheta e aur roz ( pe margini) cu aur alb. Mulțumesc!
Buna TPU. Mi- am luat cam acum o saptamana un dres de balet de la Decathlon. Desi pe cutie scria de 14 ani, in realitate pare mic. L- a spalat mama la mana, acum e la uscat, dar imi e frica sa nu intre...? (mai mult)
Cu ce solutie pot sa albesc adidasii? (acea galbeneala / urme negre)
Pareri la bijuteriile din colectia stellar x mayheath? Pe site spune ca sunt din otel inoxidabil si placate cu argint 925, dar multe persoane de pe tiktok spun ca ruginesc repede. Imi vine comanda in...? (mai mult)
Cum să fac parul bucle fără placa?
Nu mai exista colorista tip crema? Este retrasa sau ce s-a întâmplat?
Salut TPU! Am cumpărat recent o pereche de puma high top high risk red si porțiunea din fața a acestuia gen aia alba se indoaie când merg si se formeaza linii, ce pot sa fac?
Salut! Am si eu niste "puma rebound high top hugh risk red" si stiti portiunea aia din fața a pantofului alba goala. Nu stiu cum sa fac sau ce sa fac dar cand merg sa indoaie acolo si se fac linii pe ...? (mai mult)
Ce parfum recomandati pana in 120 lei?
Cate perechi de pantaloni ar trebui să aibă o femeie în garderobă?
Bună ziua, de fiecare dată când merg să îmi cumpăr ceva de îmbrăcat sunt greu de decis. 1.80 și 68/69 kg pe acolo. Dar nu cred că e vorba de greutate, dacă ești gras dacă ești slab. Îmi...? (mai mult)
Salut, a efectuat cineva criolipoliza? Dacă da, cati cm a pierdut și în cat timp?
Buna TPU. Pentru cei care au parfumul Incandessence Lotus de la Avon, miroase bine? M- am gandit de multe ori sa imi iau, dar am auzit ca nu e persistent si parca nu as mai vrea sa arunc iar 40- 50 de...? (mai mult)
Buna seara. Unde as putea sa gasesc o rochie cu buline ca a lui Wednesday pentru 11- 12 ani? Am o prietena de 12 ani si e obsedata de serial, vreau sa ii fac cadou acea rochie dar nu gasesc niciun site...? (mai mult)
Buna! Cine a comandat bijuterii de pe sasimo.ro, îmi puteți spune dacă bijuteriile sunt de calitate sau se inegresc?
Mi-am facut parul mov (cam ca-n poza, un pic mai inchis) cu vopsea de la Loncolor. Pardon, Loncolor Expert. Imi place, e foarte fain, dar nu stiu daca tine, as vrea sa tina. Tine?
Buna! Am o întrebare: exista vreun tratament eficient pentru îndesirea parului? Sau toate sunt apa de ploaie? Sunt o multitudine de produse pe internet, nici nu știi ce să alegi. De când mă știu...? (mai mult)
Salut, știți un magazin de unde pot cumpăra lame trimmer in București? Sau se pot comanda doar online?
Buna ziua, TPU, sunt baiat am 16 ani si vreau sa ma vopsesc alb in tot capul, stiti ce vosele imi trebuie pentru asta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Justin Bieber
Tu cat de Belieber esti? Afla chiar acum!