Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 11 Februarie 2025 sunt:
Salut, am o prietena si are acnee pe față, cateva sfaturi sa poată scapa de ele?
Cu ce as putea sa port astfel de sandale? Le vreau neapărat! https://images.garmentory.com/images/4756196/large/Vamp-Shoes-Worishofer-Lace-Up---Opal-20210306004130.jpg? 1614991291
Buna! Am de gând să-mi prepar acasă o masca cu ulei de argan și ricin. Aveți idee cate picături de vitamina E pot folosi per utilizare?
Hey fetele! Voi va aruncați machiajele după ce '' expira ''? Va uitați pe spatele lor la semnul ala de expirare si le aruncați sau doar atunci când e o schimbare în culoare, textura etc? Chestia...? (mai mult)
De la ce vârsta îți poți pune fatete dentare?
Bună, ce aș putea face daca m- am ars pe fața cu spirt acneic? Am spart niste coșuri, mi- a ramas urme de la ele si apoi am folosit spirt acneic la recomandarea mamei, a doua zi eram arsa cu pete...? (mai mult)
De ce unele fete isi ridica tricoul in fata si lasa liber zona intima ce vrea sa arate cu aceasta moda ca nu am vazut in nici o tara din ue asemenea lucru.
Bună,ce aș putea folosi daca m-am ars pe față cu spirt acneic?
Hello. Ma confrunt cu tenul meu. Sunt foarte disperat. Tenul meu nu mai straluceste, parca mi se crapă pielea, am doua mici riduri pe frunte, riduri din jurul ochilor. E ceva normal sa fiu asa la 28...? (mai mult)
Buna tuturor! Este pe aici cineva care a făcut rinoplastie in Turcia, sa îmi poată recomanda o clinica sau un site unde găsesc pachetele all- inclusive la care a apelat si a rămas mulțumit? Multumesc...? (mai mult)
Am cumpărat Gliss hair repair 7 secunde, îmi puteți spune cum se folosește și care sunt beneficiile lui. Mulțumesc
Cum ar trebui să se îmbrace o femeie la biserică?
Buna, fetelor! A folosit cineva crema de corp Lactourea, si imi poate spune cum e?! Este calitativa? Cea pentru piele uscata! Multumesc!
Buna fetelor Voi cu ce va epilati zona faciala? As dori recomandari si experiente… Dau funda
Salut,Ce fel de tunsoare imi recomandati pentru forma fetei diamand?
Buna fetelor! Ce as putea folosi pentru unghii fragile care se rup? Mi-am făcut unghiile cu gel un timp și sunt praf sunt prea fragile. Ce as putea folosi pentru ca să își revină?
Salut Cum is in general adidasii Puma? Materiale moi/rigide? Rezistenti/nerezistenti? Mersi
Buna! Vreau sa ma fac roscata cu semi- permanenta, dar ma gandesc ca o sa se ia exagerat de greu din par, iar dupa o perioada as vrea sa ma decolorez. Stiu ca daca ma fac roscata si ma decolorez o sa...? (mai mult)
Exista vreun risc dacă ți-ai batut un tatuaj și în zona aceea ai coșuri?
Buna! Am comandat niste haine de la Bershka si am ales optiunea de livrare in magazin. Cat timp sunt valabile produsele in magazin dupa ce sunt livrate?
Ce dezavantaje sunt la nostril piercing(cel din nara)? Ce ziceti, merita sa l fac, sau o sa ma chinui cu el? Eu vreau sa-mi pun doar pentru ca mi se pare ca arată bine.
Https://imgur.com/a/12bxkOp Ce culoare are părul din această poză?
Bună. Am comandat o pereche de adidași de pe 14-01-2023,nici în ziua de azi n-a ajuns, dar în schimb vad tot istoricul transportului
Hello! Care este echipamentul necesar pentru balet? Eu sunt o verisoara de- a Sofiei si scriu de pe contul acesta al verisoarei mele, merg si eu cu ea la balet, dar nu stiu de ce am nevoie exact. Plus:...? (mai mult)
Bună! As avea o întrebare pentru fete. Ati încercat deja tratamentul cu ulei de ricin in fiecare seara aplicat pe gene si sprâncene? Cam după cât timp ati văzut rezultatele? Țin neapărat...? (mai mult)
Buna fetelooorrr vin cu o intrebare specială pentru fetele cu tenul mixt, gras. Ati folosit cumva serurile de la revox 1.niamicide 10% si 2.acid salicilic 2%? Sunt bune? Adica pot fii folosite amandoua...? (mai mult)
Cât timp va ia să vă faceți parul dimineața pentru școală?
Bună TPU, locuiesc în Arad și aș vrea să știu dacă s-ar merita sa fac curs de coafor, cat ar costa, cat ar dura și cam cat ar fi salariul in general daca se poate vă rog frumos
știți ceva de agenție prestige model management? e o firma serioasă? dupa cât timp v-au răspuns de la zi de aplicare?
Bunaaaaaaaa as vrea niste păreri pentru serul de la revox niamicide 10%
Fetelor, ce cordeluțe pentru par, dar sa fie din material elastic, puteți să recomandați?
Hey TPU. Unde pot gàsi vaselinà? Am càutat la SuperMarket-uri si tot nu gasesc
Cum poți face bani din reseling haine/adidași?
Buna Am o problema in legătura cu pierderea in greutate. Am slăbit in jur de 30 de kg și de la 30 de kg încolo nu mai pot sa slăbesc :)) Ma frustreza și nu vreau sa ma opresc aici ca mai am nevoie...? (mai mult)
Dacă florile și culorile (în special trandafiri și rozul, fiind cele mai populare) sunt imaginea aspectului feiminin sau idea de feminitate, care este sau sunt echivalentul pentru frumusețea masculină...? (mai mult)
Ce părere ați avea de cineva care mereu poartă cămașă și cravată, iar restul oamenilor poartă tricou, hanorac, bluze și altele? Dar despre celelalte persoane care poartă ce le trec prin ...? (mai mult)
Bună caută cineva modele de make up? Am căutat și pe grupurile de Facebook dar nu prea am găsit... Din București
Buna! eu initial am parul cret, si in ultimele spalari, parul meu a devenit aproape drept si ff umflat oare de ce? ce ii pot face? tind sa mentionez ca il indreptam cu placa dar nu zilnic ci de 2 3...? (mai mult)
Daca am parul drept si folosesc produse pentru par cret sunt sanse sa mi se onduleze putin?:)
Bună, părul meu natural era șaten, m- am vopsit acum câteva luni în urma blond auriu deschis și zilele astea am mai cumpărat o cutie tot blond auriu deschis ca vedeam ca se ducea culoarea și de...? (mai mult)
Salut, există vreo metoda de a crește barba mai forțat și eficient? Am 18 ani și până acum mă rădeam, dar de aproape o luna nu mă mai rad deoarece vreau să- mi las să crească barba, dar...? (mai mult)
Cunoasteti outlet-uri cu haine de firma originale prin Bucuresti care sa aiba niste preturi ok si marimi mai mici (XS/S) pentru barbati?
Am fost la coafor și din bruneta m- a facut cu suvite blonde. M- a clătit și seara m- am trezit cu o crema în par și tot strâns în jurul capului ca o sarma. Întrebarea mea este ce as putea sa...? (mai mult)
A comandat cineva de pe "zasha.ro"? Păreri?
Salut! Dețin o pereche de pantaloni din Vagabond Studio, din fâș și as vrea sa știu dacă intr- adevăr au meritat 400lei pentru calitatea lor. Încă nu au fost spălați la mașina. Însă m- ar...? (mai mult)
Buna, am hotarat dupa mult timp de salon de facut cu ceara in zona intima sa ma fac cu crema depilatoare. Am vazut ca unele fete dupa ce isi dau cu crema stau vreo 12 min insa sterg cu hartie igienica...? (mai mult)
Buna, aveti idei de cadou unui baiat de 18-19 ani in afara de haine, ceas? Ce as putea sa ii dau la un pret accesibil? Chiar nu mai am idei.Va rog
Bună ziua! Produsele de pe answear sunt originale?
Buna TPU, am o intrebare. Am varsta de 16 ani si incep sa chelesc pe marginile bretonului. Cum pot opri asta?
Bună TPU! Apa micelară cu cu ulei de trandafir de la Nivea, cea la ambalaj roz, este bună pentru a îndepărta de pe față spf50? Trebuie să știu urgent, mulțumesc! Și dacă nu, ce se întâmplă...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sistemul solar
Ai idee de cate ori ar incape Pamantul in Soare? Fa quiz-ul si vei capata o noua viziune asupra sistemului nostru solar.