Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 11 Februarie 2025 sunt:
Bună TPU! Apa micelară cu cu ulei de trandafir de la Nivea, cea la ambalaj roz, este bună pentru a îndepărta de pe față spf50? Trebuie să știu urgent, mulțumesc! Și dacă nu, ce se întâmplă...? (mai mult)
Salut TPU, de la cati ani va incepe sa imi creasca barba? Mentionez ca am aproape 18 ani si nu mi-a crescut, am doar puf
Buna TPU, cum se folosește laptele de corp?
Fetelor am o problema. Am 16 ani dar am fata foarte urata… sunt plina de cosuri si nu- mi place deloc, am tenul foarte uscat si orice as face, cu orice m- as da imi apar cosuri incontinuu. Precizez...? (mai mult)
Bună fetelor. Am o întrebare... când sunteți la menstruație aveți tenul mai murdar sau mai curat. La mine atunci când sunt la menstruație am cel mai curat ten și hidratat. Știu că la multe fete...? (mai mult)
Salut. Stiti care e diferenta intre produsele Tommy Hilfiger si Tommy Jeans? Mersi.
Salut, daca am mana prea venoasa as putea sa imi fac un tatuaj peste?
Bună, știe cineva vreo aplicație ceva care de ex pui fața ta și îți alegi orice costumație sa-ți pui pe corp?
Fetelor, băieților cu ce vă îngrijiți tenul întotdeauna? Folosiți crema hidratanta?
Bună ziua, eu nu am fost niciodată la un makeup artist și sunt tare curioasă să văd cum mă machiază cineva care știe să machieze bine, dar din păcate găsesc prețuri exagerate pentru mine,...? (mai mult)
Știu că pare puțin deplasata întrebarea, puțin mai mult :)). Exista in București un salon de tatuaje, in care plata se poate face și în rate? De ex: 4, 5 rate maxim.Nu cred că voi strânge suma...? (mai mult)
Buna dimineata. Am o problema cu parul gras. De cand m- am tuns mai scurt nu mai pot sa stau 4- 5 zile fara sa imi fac baie. As vrea niste solutii ca sa nu mi se mai ingrase parul atat de des. Nu vreau...? (mai mult)
Era o aplicație pentru cum să îți alegi tunsoarea potrivită pe Google parca era, sa-ți remodelezi tu cum vrei coafura oval, rotund si tot așa. O stiti?
Salutaree, aveti o recomandare de loc in Bucuresti unde se pot gasi costume elegante la preturi accesibile?
Hei, TPU! Îmi poate recomanda cineva branduri cu produse ceva mai bune pentru îngrijirea parului? P.s.: Am parul des, foarte lung și creț. Este destul de rebel in sensul ca nu sta mai deloc ...? (mai mult)
De cate ori este recomandat pe săptămână să te speli pe cap? Voi de cate ori pe săptămână vă spălați pe cap?
Salutare! Ma gandeam sa imi cumpar niste sneakersi noi si vad ca site-ul www.sneakersupply.ro are preturile foarte bune. Stie cineva daca e legit? Multumesc!
Salut! Imi poate spune cineva va rog frumos, cate grade ar trebui sa fie afara ca sa pot purta geaca de piele? Multumesc frumos!
Hi there. Ce părere aveți acești adidași Jordan se aseamănă cu cei originali? Am văzut replici la 500- 800 de lei, dar ăștia sunt 200. Au ceva ce ii da de gol fata de cei originali? Poza...? (mai mult)
Bună, am o nelămurire, as vrea sa ma vopsesc, însă eu am tenul mai creol asa, ce culoare m-ar prinde cât de cât ok? Blond cu siguranță nu, dați-mi un sfat.
Salut! Ce treninguri mișto știți? Caut sa îmi iau unu fain dar sa nu fie de ala mulat. Sa fie cât de cât lărguț dar nu tare. De preferabil pe negru sau gri sau albastru închis. Ceva de la nike...? (mai mult)
Ce pareri aveți despre acid hialuronic pentru ten, mezoterapie, terapia PRP?
Buna, ati comandat de pe Boutique Mall, sunt originale hainele?
Salut. Mi- am cumparat și eu niște manusi Nike de alergare (https://www.hervis.ro/shop/Imbracaminte/Manusi/Manusi- Alergare/Nike/M- FLEECE- RG- manusi- alergare/p/COLOR- 2907255?gclid=CjwKCAiA85efBhBbEiwAD7oLQGAGyB3y4UZefEWwcsu2aGML6WqDvHD5XDcIfMTf5AYihmPuyo42EhoCM7YQAvD_BwE)....? (mai mult)
Exista ceva crema pentru a ascunde "umbra" de dupa barbierit? Dati-mi un nume sa cumpar online
Bună TPU! Știe cineva unde mă pot interesa daca e nevoie sa am diploma de trainer in caz ca vreau sa predau curs de automachiaj?
Buna. Vrem împreuna cu sora sa deschidem studio unde vom presta servicii de manichiura, biofixare si micropigmentarea sprâncenelor, nu ne vine nici o idee de denumire. As fi foarte recunoscătoare...? (mai mult)
Salut, sunt baiat si mi s-au crapat buzele, ce pot face sa imi treaca cat mai repede?
Acum o lună mi- am făcut piercing în nas(nostril) însă mi s- a infectat și l- am dat jos.Cam după cât timp aproximativ pot sa ma duc sa mi- l fac din nou? Sper sa nu se mai infecteze și de data...? (mai mult)
Bună tuturor! Nici nu stiu daca mai folosește cineva TPU la ora actuală. vin cu următoarea întrebare : imi amintesc acum câțiva ani la Oriflame a apărut un parfum care se numea "VIP NIGHT" in ...? (mai mult)
Buna seara. Spuneți este original acest parfum? Codul lui este 8H02 https://imgur.com/a/6D1nXZO
Salut TPU! Deja ma pensez de un an si vreau sa stiu cum as putea scapa definitiv de parul dintre sprancene. P.S. sunt baiat.
Mărimea XS e mai mare sau mai mica decât mărimea M?
Bună fetele! Întrebare noua :) Si iar dau FUNDIȚĂĂĂ. Parul meu se îngrașă repede, sta, , lipit de cap" si imi este FOARTE GREU sa il prind pentru că orice șuviță care este puțin strâmbă...? (mai mult)
Bună fetelee! Dau FUNDĂ! Îmi puteți recomanda un șampon uscat bun, care sa nu îngreuneze parul prea mult după 24h in par si eventual sa dea si puțin volum? OFER FUNDA PENTRU CINE IMI ATAȘEAZĂ...? (mai mult)
Salut TPU, cine îmi poate spune și mie la Uptempo cum îmi dau seama care sunt de dama și care sunt de bărbați?
Buna! Ce tratamente, produse, pastile, etc. știți și recomandați care ajuta cel mai bine la creșterea părului?
Salut, sunt baiat si am o intrebare Cum imi pot face parul cret? Tin sa mentionez ca il am drept, foarte putin ondulat la breton vreau niste sfaturi, aparate, elastice etc Tin sa mentionez ca...? (mai mult)
Este elegant sau nu acest stil de cizme? https://lookslikesummer.com/products/jordyn-knee-high-boots
Bună, se poate folosi gel uv pe unghia reutilizabil full? Sunt noua și nu știu, dacă puteți sa ma ajutați cu aceasta intrebare
Buna ziua, am si eu intrebare, gaurile date in urechi în timp daca nu mai porti cercei se acoperă?
Hey TPU! Am o întrebare. Cum se numesc chestiile alea transparente care se pun la pleoape ca sa para că nu mai ai pleoape scăzute? Pe care le folosesc toata lumea mai ales coreenii
SALUT, spuneti-mi va rog o soluție pentru anti căderea părului și să crească înapoi. Multumesc funda. 25 ani. (Tata chel )
Salut,stie cineva cum as putea sa imi fac parul mai rezistent? În sensul ca de fiecare data cand bate vantul devine un dezastru.Il tin intr-o parte.
Știe cineva unde pot găsi o rochie EXACT ca a lui WEDNESDAY dar un site sigur? Sora mea e înnebunită și nu găsesc nicăieri mai ales ca o sa fie ziua ei.
O părere despre parfumurile de la cuba?
Ce crema de mâini intens hidratanta îmi recomandați? In afara de Cerave, Bioderma și La Roche Posay.
Salut, știe cineva parfumuri sub 50 lei cu 100ml? Care sa fie ok la miros etc?
Sunt o fată de 15 ani și vreau sa îmi tai părul scurt (nu un bob, scurt ca un bărbat practic), știe cineva un loc din Brașov în care aș putea să ma tund fără sa încerce sa ma convinga sa...? (mai mult)
Sunt singura căreia ii e sila sa isi facă scrub? Mi- am făcut azi- noapte și era sa ma ia somnu. Nici nu îmi mai amintesc când a fost ultima data… acu mai trebuie spălată și cada :)) p.s....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale acvatice
Te fascineaza lumea acvatica? Afla chiar acum cat de multe stii despre animalele care traiesc in ea!