O întrebare TPU! Pot să învăț să tund dacă frizez aceeași persoană de mai multe ori?
Caut o oja care sa se potriveasca exact cu nuanta rain washed de la avon ( nu mai exista). https://www.google.com/search?q=rain+ washed+ avon&client=ms- android- samsung- ss&prmd=isnv&sxsrf=AJOqlzV- ...? (mai mult)
Tratament bun pentru par? Dupa a 3a decolorare a inceput sa mi se rupa parul. Am ajuns de la brunet la gri treptat, dupa cativa ani imi dau seama ca e greu de intretinut, nu- mi mai trebuie, vreau doar...? (mai mult)
Heiiii,știe cineva un nuanțator de vopsea care sa prindă pe brunet natural fără decolorate? Nuanțator fără amoniac și oxidanți
Am si eu nevoie de un fond de ren cu acoperire mare.
Buna, de ce mi se dezlipeste gelul de unghie la cuticula?
Ce păreri aveți despre produse dermatocosmetice pentru ten Bioderma, Remivia Cosmetic, Avene, Vichy?
De ce spune Bubico ca cremele hidratante pentru fata sunt din petrol? Chiar asa?:))))
Ce impresie v-ar face o persoană, femeie sau bărbat, care se îmbracă în mod predominant în haine de culoare alb și negru? Ce spune acest stil vestimentar despre el/ea?
Ce face gua sha si nu pot face mainile?
Buna! Am vazut un parfum pe care mi- l doresc, pe un site si e mult mai ieftin fata de alte siteuri mult mai cunoscute. Adica pe siteul asta e in jur de 700lei (100ml) iar in rest peste 1000 lei. Nu am...? (mai mult)
Buna seara toata lumea. As vrea niste idei de outfit-uri pentru scoala dar sa nu fie prea indecente ca avem o profesoara care nu ne lasa sa ne imbracam chiar in orice.
Cum incetinesc cresterea parului? Da, o intrebare cam ciudata, avand in vedere faptul ca orice femeie ar face orice pentru a avea par lung. Din contra, mie nu- mi place si nu- mi sta bine cu el lung,...? (mai mult)
Bună! Lacul de unghii de la Cupio se usucă la lampa uv sau simplu, la aer? Mulțumesc!
Bună! De curând m-am făcut blondă la început era un blond bej, dar acum dă înspre galben. Întrebarea mea este, ce masca as putea folosi pentru a-l face înspre gri? MULTUMESC
Buna☹️ ce sa fac să ma mai ingras putin? Nu sunt dezvoltata deloc, fac 17 ani in august si am doar 1, 53 inaltime si 40 kg...par de 12 ani si toți imi spun asta! Am încercat sa ma ingras putin...? (mai mult)
Bună, am o problema, mereu după ce fac baie sau duș sau ma spăl cu apa pe față, mi se decojeste pielea de pe față, nu știu ce sa mai fac, știe cineva cum sa scap de asta va roog (dau funda!)
Buna ziua, cine imi poate recomanda si mie un șampon pentru par gras? Mi se ingrasa foarte repede parul
Știe cineva o pastă de dinți cu cărbune activ din bambus pentru albirea dinților mai bună? Am găsit o pastă de dinți, dar pe nici un site nu e în stoc, în plus am comandat de pe domo.ro și...? (mai mult)
Este obligatorie folosirea unui nail prep la începutul unghiilor?
Bunaaa! Am și eu o întrebare. Ce pot sa port pe sub blugi skinny sa par mai grasa?
Salut, am 13 ani sunt băiat și aș vrea să îmi fac buzz cut. In primul rand am fata ovala, parul negru și capul mediu. Acum am parul destul de lung dar nu îmi place si nici nu am timp sa ii port...? (mai mult)
De ce ii aud pe unii spunand ca ei nu folosesc nimic pe fata, au ten curat sau ten frumos, nu știu ce! Cum sa nu folosesti nimic pe fata cand e sezon rece si ti se crapa pielea tenului? Mai ales la ...? (mai mult)
Salut,cui i s-a mai întâmplat, atunci când faci baie,la uscarea parului, e foarte umflat, știe cineva de ce?
Am o intrebare mai ciudata cumva daca nu mai tin dopul/capacul de la sticla de parfum se modifica mirosul acestuia? Am luat un parfum care dupa ce nu i- am mai pus capacul mirosea diferit fata de prima...? (mai mult)
Ce parere aveti de lacurile magg? Sunt bune rezista pe unghie?
Am un stres enorm de mare cand ma duc la cumparaturi. Chiar nu stiu ce sa imi cumpar sa se asorteze frumos. Pentru ca am avut o situatie financiara grea inainte, am obisnuit tot timpul sa port tinuta ...? (mai mult)
Am o geaca de blugi neagra (foarte neagra). Si dupa spalari s- a cam luat culoarea pe anumite cute (indoituri). Adica unde e mototolita incepe sa se vada ca a fost asa. Cum si ce pot sa fac sa prinda...? (mai mult)
Unei persoane cu fata cam ovala ce tip de tunsoare i s-ar potrivi?
Salut, cum pot readuce culoarea de negru a adidasilor care au fost expuși prea mult la soare? Exista vreo soluție?
Stie cineva un salon din Sibiu unde se pot efectua găuri pentru cercei si ce pret au?
Cât costă un tatuaj mediu? Ex : Un vultur. ( 10x5cm) sau 7x7 cm
Buna, as vrea sa imi fac septum in nas si nu stiu cu ce sa dezinfectez acul inainte de a imi face gaura, ma puteti ajuta?
Salut, știe cineva cum sa scap de punctele negre de pe nas? Am foarte multe si am încercat multeeeee modalități sa scap de ele dar degeaba. Sau știe cineva unde trebuie sa ma duc sa mi le scoată?...? (mai mult)
Bună! Am fost la dermatolog recent și mi- a spus sa- mi cumpăr Bioderma Sebium Global. Înainte de asta mi- a zis sa cumpăr Sebium AKN (care nu se mai găsește la noi) și mi- a zis sa aplic AKN doar...? (mai mult)
E adevarat ca medicamente te imbatranesc prematur când ai 20-30 ani?
Bunaaaa, știe cineva dacă la salon îți poate face doare decolorare completa, fără vopsire? Și cam ce preț e?
Bună! Cât de nocivă este manichiura semipermanentă?
Întrebare mai mult pentru fete. Îmi crește părul creț în frunte. Se vede ca un dublu breton și nu știu cum să îl coafez. Unele persoane îmi spun că ar fi baby hair. Eu mă chinui în fiecare...? (mai mult)
Salut, sunt baiat si vreau sa imi fac parul cret, ceva ca in poza asta: https://imgur.com/a/4kXi51Z Vreau sa il fac acasa cu feon ul si cu difuzorul, nu permanent. Stiu ca imi trebuie ceva spuma sau...? (mai mult)
Hei TPU, este ok daca folosesc acum iarna o crema cerave cu spf 50 inainte de a aplica fondul de ten sau trebuie aplicată ziua si atat?
Buna! Caut salon in Constanța profesional pentru a-mi face șuvițe. Am parul creț și fragil, n as vrea sa dau greș. Recomandări?
Buna! Am nevoie de putin ajutor, probabil ati auzit de siteul kiko cosmetics(firma de cosmetice)si voiam sa stiu daca cineva a comandat de acolo.Este ok transportul? Merita?
Ați observat diferențele de modele dintre unele Tech Fleece uri? Spre exemplu buzunarul de la mana este de dimensiune mai lunga la unele modele, în timp ce unele sunt mai scurte (am observat în special...? (mai mult)
Bună seara, în urma cu ceva luni am observat ca mi- au aparat vergeturi pe burta nu știu cum sa scap de ele și din câte am înțeles nu prea se poate, îmi puteți recomanda totuși niște creme...? (mai mult)
Bună, as avea o mică problemă, parul meu este foarte rar și nu imi creste deloc, nu stiu ce să mai fac cu el pentru ca orice folosesc nu văd niciun rezultat. Ati avea o soluție mai buna prin...? (mai mult)
Buna! Am dat doua comenzi de pe shein, una in data de 27 decembrie, una in 28 decembrie. Mentionez ca prima comanda este mare, in jur de 400 ron si a doua este mica. Preblema este ca ieri, 10 ianuarie,...? (mai mult)
Salut, sunt baiat și vreau să-mi las părul lung până aproape de fund. Niște link-uri cu poze (cel cu cele mai multe link-uri are fundita):)
Vă rog, îmi puteți spune metode pentru încetinirea creșterii sprâncenelor
Salut, am o întrebare, am fost la frizer și am cerut ca parul din fata sa îl scurteze cu foarfeca, iar acesta un pic din par nu mi l- a scurtat, acum se vede un pic mai lung parul, înțelegeți...ce...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
UEFA Champions League
Ești microbist? Hai să vedem cât de multe știi despre UEFA Champions League!