Buna,mi-am băgat Cercel acum aproximativ o săptămâna,vreau sa va spun ca încă ma doare deși l-am dezinfectat in fiecare zi și l-am mișcat, ma puteți ajuta cu ceva sfaturi?
Salut! Am parul de tipul 2A și mereu mi- am dorit sa îl fac cret. Am încercat tot felul de produse, spray cu sare de mare, mus special, tot felul de lucruri dar nu au dat rezultat. M- am gândit ...? (mai mult)
Bună! Îmi puteți spune vă rog frumos, câteva branduri bune de lacuri de unghii? Aș dori să nu sară oja de pe unghii după nici o zi. Vreau să fie rezistente. Știu că există manichiură ...? (mai mult)
Buna ziua, oare ma poate ajuta cineva cu aceasta întrebare pentru ca nu inteleg, am fost la optica sa imi iau ochelari pentru ca nu mai vedeam la depărtare si nu inteleg de ce o rama este mai mare ...? (mai mult)
Pot amesteca in vopseaua de par oxidant de 6% cu cel de 9%?
Salut, am cumparat o geaca de imitator de piele și acasă am observat ca miroase a peste. Am șters- o cu o cârpa și tot mirosea și mi- am dat seama ca miroase pe sub piele, ce pot sa fac sa scap...? (mai mult)
Care e cel mai bun șampon anti- mătreață?
Bună TPU. Vreau sa va rog sa mă ajutați cu o întrebare la care vreau sa răspundeți. Va rog. Să vă spun povestea parului meu. Aveam un par superb toți băieții îl admirau, dar într- o zi...? (mai mult)
Întrebare pentru fete. Ați încercat produsele de la Sol de Janeiro? Ce spray de corp îmi recomandați? Eu am cheirosa 62. As vrea sa știu opiniile voastre.
Salut. Unde găsesc Jordan Retro 1 în România, originali?
Buna! Stie cineva un tratament bun pentru caderea parului? Imi cade foarte foarte mult par si nu stiu ce sa fac. Am goluri de par in cap si nu stiu cu ce anume sa ma dau.
Imi puteti recomanda, va rog, o spuma pentru a- mi da volum parului, de asemenea si un gel pentru bucle, dar mai naturale, indiferent de pret? Am incercat foarte multe produse ieftine de la marci ...? (mai mult)
Hey! Aceste exerciții pentru creșterea părului merg? https://youtu.be/fzCdQJ2ozb4
Salut fetelor! As dori sa îmi fac epilare definitiva pe picioare. Ce ziceți? Afectează cu ceva acest procedeu? Mi- am mai făcut tratament pentru acnee cu IPL (rejuvenare faciala proskin - ...? (mai mult)
Buna! Am parul blond cu decolorant (nu vopsea) si am folosit samponul nuantator gri iar unele suvite de par mi-au iesit mov. Aveti idee cum as putea sa scap de movul asta?
Pe la cati ani iti creste barba? Si inca ceva, daca esti blond in cap iti creste barba?
Cum se numea site-ul acela în care faceai programare la mai mulți frizeri odată?
Buna, sunt o fata de 15 ani si am parul tuns scurt gen middle part, ca un fel de pixie cut adica pe scurt, am parul scurt, credeti ca fetele cu parul scurt sunt mai urate, ma dezavantajeaza freza ...? (mai mult)
Buna, am fost blonda, un blond mai închid și m- am vopsit castaniu închis, puteți sa mi Spune- ți va rog ce produse as putea folosi pentru o decolorare, a fost prima data când m- am vopsit ...? (mai mult)
Salut,mi-am făcut ieri gaură in ureche și aș vrea să scot Cercelul de tot că nu îmi place cum îmi stă
Sunt blondă dar datorită faptului că mi- a crescut rădăcina cam până pe la ochi aș vrea să mă fac înapoi culoarea mea naturală dar cu vopsea semipermanenta care este un șaten închis. Am...? (mai mult)
Care e diferența între un parfum original și unul fake? Și nu ma refer la cutie sau dimensiune. Vreau sa știu avantaje și dezavantaje
Salut. Ce parere aveti despre barbati cu mustață? Doar la cei cu mustață mă refer, nu cu barbă completă sau cu cioc. Credeți că are legătură cu vreo trăsătură de personalitate lăsatul...? (mai mult)
Am primit o pereche fake de nike air force 1 care nu arată chiar așa de fake https://imgur.com/a/u1Sgoeg ideea este că bifa (nu există modelul original full black si bifa alba) strică tot și nu...? (mai mult)
Salut. Am o brățară, dar nu știu dacă e din argint sau nu ( are stanta, dar e foarte mică și nu se vede). Cum pot sa verific?
Bună, am o problema mai grava ca de obicei, tenul meu o ia razna si începe să se umble tot mai mult cu coșuri. La un moment dat imi mai trecuse dar acum nici gând ca imi trece, am o rutină foarte...? (mai mult)
Bună! A mai luat cineva de pe @mango outlet? Cum sunt lucrurile mărimile se potrivesc? Mulțumesc!
Buna TPU! Aparatul dentar ajuta la remodelarea fetei? Am partea din dreapta a conturului fetei mai, , stramba " fata de cea stanga, e onasimetrie destul de sesizabila aparuta odata cu eliminarea unei...? (mai mult)
Buna! Stiti de unde as putea sa cumpar niste ceasuri pentru adolescenti? Pentru o mana subtire, cadranul sa nu fie atat de mare astfel sa nu dea naspa pe mana.
Bună fetele, a mai folosit cineva fondul de ten"tony lady magic full coverage foundation"? E acel tip de fond de ten care e alb, dar isi schimba culoarea in functie de tenul tau, l am primit cadou...? (mai mult)
Salut TPU! Ce parere aveți de Minoxidil pentru creșterea bărbii? A folosit cineva? Ați avut rezultate? Mulțumesc anticipat!
Salut! Unde in Bucuresti pot merge pentru o schimbare temporara de look/deghizare autentica precum in video-ul acesta cu Gordon Ramsay https://youtu.be/A3WbCRfad-w Am nevoie pentru un video. Mersi.
Cum se menține durabilitatea și longevitatea unghiilor cu gel?
De ce in ziua de azi se pune atât de mult accent pe hainele pe care le porți? Am 16 ani si nu vin dintr- o familie tocmai înstărită, prin urmare nu- mi pot permite ultimele modele de adidași sau...? (mai mult)
176 marimea la copil, cam la ce mărime se potrivește la adult? Am găsit o salopeta frumoasa online, dar nu am mai luat niciodată de la copii ca sa stiu exact, în ghidul de marimi adulți am xs-...? (mai mult)
Salut, cam în cât timp crește părul până la umăr (am buzz cut)? E o idee bună? Dau findita:)
Ce părere aveți despre o femeie care se îmbracă predominant în alb?
De unde pot cumpăra pasta de dinti bamboo? Pe net e stoc epuizat.O fi așa de bună?
Salut oameni faini! Poti sa te angajezi ca frizer, (stiind meserie) fara o diploma in domeniu?
Bună, am comandat niște blugi de pe net, sunt largi între picioare și când ma așez se face o umflatura urata în fata, în rest sunt buni, se pot modifica la croitor doar în acea zona? Va rog...? (mai mult)
Salut, vreau să-mi las părul lung(baiat) și nu știu cât de lung să-l las. Ce tunsori se poartă la părul lung?
Hello girls! Pentru cine are bijuterii din argint(bratari de exemplu), faceti baie cu ele? Eu am, as vrea sa fac baie cu ele dar nu stiu daca se strica. Ce ziceti?
Salut grup, Vreau sa imi iau o pereche de ghete pentru iarna mai exact Puma Tarrenz Sb 2, ele par de iarna dar au niste gaurele din alea mici ca de aerisire mai jos de sireturi si mi- e sa nu intre ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre o femeie care se îmbracă sport sau casual, dar care în gesturi, limbaj și fel de a fi, denotă eleganță și rafinament? Nu e un paradox?
Bună la toți, eu de mic am avut niste pete albe pe unghii, dispăreau și apăreau, dar mie nu îmi place cum arată și lumea mă întreba că ce am la pe unghii. Daca mă lăcuiesc cu o oja de unghii...? (mai mult)
Caut o oja care sa se potriveasca (la nuanta) cu cea de la avon nurturing mint. Am vazut ca cei de la avon au decis sa o scoata.
Extensiile permanente le au ei (cât costă) la salon sau le cumpăr eu? Un preț estimativ? Mulțumesc frumos!
Buna. Pentru fetele care au mai avut gene false. Pe 29 Decembrie la ora 12 am iesit de la salon dupa ce mi- am pus gene fir cu fir. Maine plec la munte si as vrea sa stiu daca le pot spala? Ar trece 45...? (mai mult)
Cum sa te îmbraci ca sa arăți fabulos si mai deosebit? Am garderoba plina cu haine banale cum ar fi (jeans, hanorace ) si imi dau seama ca as vrea sa optez pentru ceva mai elegant, neobișnuit dar...? (mai mult)
Salut! Am o problemă cu coșurile, mai exact acneea, vreau să știu dacă laptele nutritiv Doina ajută sau înrăutățește situația...iar pentru cei care știu sau au folosit săpunul solid Philosophia,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii?
Care e cel mai lung fluviu? Cat poate sari un cangur? Ce-ti poti rupe daca stranuti prea tare? Tu stii?