Buna, voiam să știu dacă a folosit cineva șamponul love butter?! Va rog răspundeți, dau funda
Buna! Am si eu o intrebare aveti vreo idee daca exista niste lentile speciale care sa iti schimba culoarea naturala a ochilor gen sa nu ii mai am negri/caprui sa ii am mai colorati sau daca exista o alta...? (mai mult)
Buna! Cum as putea sa- mi decolorez parul de pe maini? Nu am voie sa il epilez, parintii nu- mi dau voie. Am auzit ca apa oxigenata este buna pentru decolorare, dar nu stiu cum sa o aplic si cat sa stau....? (mai mult)
Ce înseamnă sa fii model Glamour? Inseamna sa pozezi indecent?
Unde pot gasi cercei cu magnet in Bucuresti?
Salut! A comandat cineva haine de pe site-ul www.don-men.ro? Ați întâmpinat vreo problemă, livrare prea lungă, haine rupte/cu imperfecțiuni, să vă vină altceva? Cât de mulțumiți sunteți?
Am 14 ani si am acnee de la 9 ani.Acum am multe cicatrici si fața foarte rosie plina de cosuri.Am incercat absolut totul, de la schimbat produse, pana la o dieta mai sanatoasa si nu vad nici o schimbare.Am...? (mai mult)
Bună, fetelor! Ce părere aveți despre epilarea cu ceara elastica? Este dureroasa? Eu una vreau sa trec de la epilator la ceara, aveți ceva recomandări de brand-uri? Mulțumesc!
Bună, fetelor! Ce părere aveți despre ceara elastica epilatoare de la waxx? Merita sa o cumpăr cu tot cu incalzitorul de la ei? Ce ceara recomandați de la ei? Mulțumesc anticipat!
Salut, sunt un băiat în vârstă de 16 ani și am gatul destul de lunguieț. Este un lucru care ma face insecure si vreau să știu dacă pe fete le- ar deranja acest aspect. Am măsurat cu rigla de...? (mai mult)
Mi s-a dezlipit intr-un fel emblema la nike tech la pantaloni cand i-am calcat, ce pot sa fac ca sa-i lipesc? I-am luat din buzz, nu sunt fakeuri.
Help! Pentru fetele care nu sunt skiny și au o greutate de 70 kg, pieptul mai mare, fund și șolduri. De pe ce siteuri comandați haine de petrecere, bal, revelion? Ce bluze, fuste, rochii v-...? (mai mult)
Mocasinii pentru barbati pot fi purtați și pe timp de iarna, la o nuntă sau sunt recomandați doar pe perioada verii? Ce părere aveți despre site- ul costumesipantofi.ro, dacă a cumpărat cineva,...? (mai mult)
Buna! Sunt baiat si vreau sa invat sa ma machiez, nu toata fata, doar partea de sub ochi, mostenesc o piele foarte subtire sub ochi si puternic vascularizata si m- am saturat si mi se spuna ca arat...? (mai mult)
De ce unele femei care au părul lung sau foarte lung, se tund după o anumită vârstă și nu mai revin niciodată la coafura de dinainte?
Buna! Vreau sa imi fac underlights alb pe par negru de aproximativ 50cm am buget 400 lei, as putea sa imi fac la salon cu bugetul meu?
Hey! Stie cine va cum se îndepărtează unghiile false? Ma refer fără durere(să nu cadă unghia reala)
E cineva care foloseste ojele essie si imi poate da link cu poza de pe net pentru nuantele bikini so teeny and stay in crocket intrucat am vazut ca nuantele difera (se schimba versiunile).
Eu am carene și riduri? Ar trebui sa vad de o crema?
Salut, mă gândeam de curând să îmi achiziționez o pereche de Nike- uri, problema ca mărimea mea nu e disponibilă, și eu port 44 jumate, dar în schimb 44 și 45 sunt disponibile, ce mărime...? (mai mult)
Salut,as dori sa imi cumpar un ceas si am gasit un site pe care l am gasit ceva mai ieftin ca pe alte site uri, vreau sa stiu daca este de incredere site ul VIVANTIS
Hello girls! A folosit cineva uscator pentru oja normala? Cum este lampa uv pentru cea semi, cica este si uscator pentru oja normala cu care economisesti timp. Vreo parere?
Parfumul ingheata daca il las iarna in masina?
Salut sunt baiat și vreau să-mi las părul până la fund (74cm). În cât timp îmi va crește?
Salut! Aveți cumva idee dacă parfumurile de la Altex sunt originale? Am observat că au la ei pe site cu niște prețurile mai mititele decât celelalte site-uri.
De unde pot cumpăra corsete in Buzău?
Bunaa TPU, as vrea sa fac o modificare parului in legatura cu culoarea, parul este scurt pana la umeri si vopsit negru, si mi se pare prea simplu, insa nu sunt decisa si nici nu prea am idei, nu as...? (mai mult)
Buna, am o intrebare, destul de stupida zic eu, am 12 ani si as vrea sa ii cer mătușii mele sa ma lase sa folosesc creionul ei de ochi, și îmi e rușine sa o fac, m ați putea ajuta va rog? sper...? (mai mult)
Salut, TPU! Urăsc felul în care arat, sunt urâtă din toate punctele de vedere, nici machiajul nu ma face sa ma simt mai frumoasă. Ador cum arat în oglindă, dar urăsc cum arat în camera foto....? (mai mult)
Buna! Am bagat la spalat astazi o geaca de puf (din pacate nu stiam ca trebuie spalata intr- un fel anume), ideea e ca tot puful s- a transformat in ghemuri foarte mici. A patit cineva? Pot face ceva ...? (mai mult)
Bună, vreau să îmi pun fațete, dar am câteva întrebări... Le pot pune acasă sau trebuie să merg la un cabinet? Cam cât ar costa tot procesul ăsta? Îmi recomandați această metodă pentru...? (mai mult)
Bună TPU! Mi-am pus câteva picături de violet de gentiana în balsam... (Am avut părul blond perlat) Oare dacă mă decolorez o să-mi revină părul la normal? Dau fundă!
Câte kg trebuie să aibă o femeie de 1, 70m pentru a arăta bine? Credeți că la 60 kg e plinuța sau grasa?
Buna TPU! :( Mi-am luat o pereche de blugi care nu mă incap. Cum as putea sa îi lărgesc incap să mă pot încheia? P.S: nu mai pot sa ii returnez
Bună ziua. O întrebare pentru fete. Ce băieți preferați, cu parul brunet sau blond? Și de ce?
Buna, am gasit niste accesorii din astea vestimentare și îmi plac foarte mult, mai ales cureaua, mai știe cineva despre icecoldwinter.bigcartel.com? Mie mi se pare un site de încredere, vreau și...? (mai mult)
Bună, mai întâi povestesc care e faza și apoi întrebarea. Părul meu este un blond deschis spre șaten, cu airtouch- ul de 10 luni. Zilele acestea am fost într- un salon no name ca să îmi reîmpropătez...? (mai mult)
Bună, am fost la un salon no name să îmi decolorez suvitele din fata(cum a fost înainte) și mai apoi sa îmi nuanțez parul. (Avand airtouch). Acum in loc sa îmi fi decolorat suvitele din fata simplu,...? (mai mult)
Am parul cret, iar acesta a devenit uscat si deteriorat. Ma gandeam sa cumpar samponul de la Kallos cu cheratina pentru par deteriorat, doar ca din cate stiu, cheratina face parul drept in acelasi ...? (mai mult)
Bună ziua, sunt noua în Iași și as vrea sa-mi achiziționez niște ghetute, știe cineva de unde le-as putea achiziționa magazinul fizic mai exact la un preț decent?
Credeti ca sunt persoane care se barberesc in fiecare zi?
In ce zona a corpului trebuie dat cu parfumul ca sa se resimta foarte tare? Dau funda!
Pe sub body se poarta lenjerie? Adica voi purtati?
Bună, fetelor! A comandat cineva ștrampi din aia imblaniti? Sunteti multumite de ei? Tin de cald?
Salut, vreau sa îmi cumpăr ochelari de soare cum are Liviu Vârciu, am o întrebare, eu sunt mai slăbuț puțin, nu gras la fața și corp. Are vreo legătură treaba asta sau mai contează și ...? (mai mult)
Salut. Cum sa- mi spăl parul dacă în fiecare zi mi- l fac cu fixativ? Am înțeles ca dacă îl spăl în fiecare zi nu e bine..se rareste... Deci cum fac? Il spăl doar cu apa simpla? Gen fără...? (mai mult)
Buna, ma intristez foarte tare cand vad alte fete frumoase care au încredere in ele si toata lumea le place. Mi- as fi dorit sa fiu si eu frumoasa ca altele, poate asa as fi avut mai multă încredere...? (mai mult)
Dacă am comandat un ceas de pe internet și vreau sa îl scurtez, unde ma pot duce? Și cam cât ar costa?
Salut. Daca port corectoare otostick la varsta de 15 ani, mi se va corecta pozitia urechii dupa ce iau corectoarele jos sau va trebui sa le tin la ureche mereu? Nu imi dau seama daca dupa ce le porti ...? (mai mult)
Cât v-a ținut lipiciul pentru unghii de la jumbo?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre ciocolata
Cat de multe stii despre (probabil) cel mai iubit aliment din intreaga lume?