Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 2 Noiembrie 2024 sunt:
Bună! Dormiți cu bijuteriile? Mulțumesc!
De unde aș putea cumpăra accesorii Teilor?
Bună ziua, la dm se pot duce ambalajele de la produsele terminate și sa se primească cupon de reducere? Sau doar se duc și nu se primește nimic? Și la ce cantitate de ambalaje se primește cupon...? (mai mult)
Buna TPU, acum cateva zile mi- am facut un baleaj blond pe par brunet, dar din pacate nu a iesit cum mi am dorit avand o tenta de galben si putin verde. Daca merg la salon imi poate da culoarea naturala?...? (mai mult)
Cu ce pălărie ar trebui sa asortez o rochie alba cu verde și niște pantofi maro?
Ce model de bentițe/cordeluțe de par folosiți?
Buna, stie cineva ce odorizant/parfum se foloseste in camera de self banking la Banca Transilvania(BT)? Multumesc.
Ce haine ar trebui să-mi pun în troler pentru o tabără de 6 zile la Gura Humorului?
Bună ziua, ce parere aveți de adidasi nike air max 95 sunt comozi, te fac sa pari un pic mai înalt decât ești și ce mărime ați recomanda? Cea obișnuită sau una mai mare? Mulțumesc!
Salutări, am o oarecare nesiguranță, de fapt am mai multe dar asta ar fi una care mă face să nu am aceeași încredere în mine ...eu ca băiat am genele, cel puțin mi se par cam lungi, știți...? (mai mult)
Buna! am 14 ani și mă duc la o nuntă făcută lângă lac, este ok sa mă îmbrac în cămașă cu mânecă scurtă, pantaloni scurți de bumbac culoare că untul și Air force 1? va rog să- mi răspundeți...? (mai mult)
De ce toata lumea spune ca Air Force Mid Black sunt de tigani? Imi plac mult de tot si vreau sa imi iau, dar prietenii mi au spus sa nu imi iau deoarece numai tiganii ii poarta.
Salut, cum se fac suvite blonde la baieti cu foaie de aluminiu? pentru ca masca de suvite nu am gasit si tutoriale pe Youtube nu gasesc
Heeey, mi am luat doua vopsele de par una " dark blond" și una "Brown" și culoarea mea naturala este un saten închis credeți ca o sa ma prindă fără decolorare?
Nu m-a lămurit nimeni despre colagen! Colagenul sub forma de pulbere, lichid are rezultat pozitiv asupra tenului sau nu? A consumat careva?
După ce dai cu acetona pe unghii cât trebuie sa aștepți ca să poți sa dai din nou? Am auzit ca oja este dăunătoare imediat ce dai cu acetona!
Bună, vă rog să mă ajutați și pe mine sunt sunt vopsită brunetă de mai bine de 1 an ultima dată a fost acum luna asta vreau să mă vopsesc ginger idea e ca vreau să o fac acasă cele care au...? (mai mult)
Bună! Urmează să susțin examenul pentru diploma acreditată pentru make up și mi s-a zis pe la finalul cursului de el, sunt curioasa în ce consta, dacă ma puteți ajuta, va rog.
Bună TPU geaca jordan x j balvin varsity este de fete sau e de baieti
Am decolorat si vopsit ieri pe mama mea idee este ca a iesit un gri la rădăcină dar pe vârfuri e asa spre roșcat, adică a ieșit la rădăcină dar la vârfuri nu… îmi puteți spune de ce s- ...? (mai mult)
Heyy again! Cleanserul de la beauty of joseon este bun pentru ten acneeic?
Hei TPU! Este parfumul yara tous un parfum bun? E adevarat ca miroase ca un mango adevarat?
Hello! Acum ceva timp am vazut in dutyfree niște parfumuri, cred ca erau ceva nou, cu denumiri mai interesante și sub scria o explicatie "smell like your ex" sau ceva asemănator. Îmi amintesc...? (mai mult)
Băieților, cei care ați trecut de 25 ani. Consumați suplimente cu colagen sau suplimente cu vitamine pentru ten? De ce multi au ten wow, eu am probleme cu ridurile din jurul ochilor. Nu înțeleg. ...? (mai mult)
Hello. Dupa ce imi apare pe shein "international warehouse, package has been picked up and shipped to destination", aproximativ cat timp dureaza sa ajunga comanda?
Salut! Am o întrebare, eu nu sunt deloc mulțumit și sunt complexat în legătură cu culoarea pielii pe care o am, și nu înțelegeți greșit, nu am o piele foarte închisă la coloare, dar totuși...? (mai mult)
Buna, posibil că o să pun o întrebare stupidă, dar aș putea să ma fac designer vestimentar fără să fac creez eu ținutele (încă nu râdeți de mine, nu am terminat), ma refer ca eu să desenez...? (mai mult)
Bună, vreau sa îmi cumpăr o pereche de ghete timberland și vreau sa știu dacă ar trebui sa imi iau cu o marimea mai mica sau jumătate de marime, eu port 36 ar trebui un 35- 35, 5..am văzut cv...? (mai mult)
Doamnelor si domnisoarelor, Ce culoare sa- mi vopsesc parul? Sunt putin chelios si cred ca daca se inchide la culoare pare mai des. Sunt saten deschis. L- am facut odata maro glace si era ok. ...? (mai mult)
Salutare, o întrebare pentru cei care au folosit maieu moderator ce asunde burta, este chiar bun? Eu am mărimea XXL la haine, sa îmi iau mai mic un XL? Sa răspund va rog cei care au cumpărat
Hello, aș dori sa îmi fac unghiile semipermanet acasă, dar nu știu ce produse ar trebui sa folosesc și în ce ordine. Dacă puteți sa îmi spuneți va rog și ordinea de folosire. Mulțumesc! ...? (mai mult)
Hei...aveti ceva sfaturi pentu epilarea cu epilatorul in zona axilei? (subrat) Il folosesc de ceva luni si nu vad mare diferenta in cresterea parului...in 2 sapt e la loc, si ma si irita ca naiba dupa...? (mai mult)
Bună, îmi pot vopsi parul saten foarte închis aproape negru cu picaturi nuantatoare care se pun în balsam, dar sa se și vadă culoarea?
Buna! Imi puteți spune cu ce sau cum pot acoperi niște șuvițe decolorate pentru a nu le păta/murdări cu vopsea de păr (vopsea neagră:)) )
Stie cineva ce lungime au sireturile la Air Force 1 marimea 41?
Daca imi place foarte mult design- ul, arta 3d asa sa zic pe calculator in general, nu sunt mare fan picturi sau chestii de genul, desi le apreciez foarte mult. Imi plac gen personajele din jocuri, ...? (mai mult)
Vi se pare okay lungimea asta de par la baieti? Si cumva stilul asta, dar poate uneori style- uit diferit. Eu il am asa, dar creste mereu repede si cand ma tund trebuie sa ma obisnuiesc asa pana mai...? (mai mult)
Vin și eu cu o întrebare de sezon că tot am fost asociat că aș gândi ca alții care ar face topless daca ar fi femei: De ce le place unor femei sa poarte haine transparente cu sa fara sutien sau...? (mai mult)
Nu sunt urate urmele lasate de slip pe piept? Am vazut multe fete la strand, dar nici una nu era topless. De ce? Adica eu daca as fi fata as sta in tanga wtf :(
Merg pantofii albastri cu un outfit maro si bej?
Bună ziua, dacă îmi iau parul de p mâini cu ceara in cat timp crește și cât de gros sau lung(parul e blond și nu se observă dar la soare își schimbă culoarea)?
Salutare, știe cineva un dermatolog în București care scoate alunite prin excizie cu laserul la adolescenti (15 ani)? eu am fost aici în pitesti la unul și nu avea laser dar scoatea și la altul ...? (mai mult)
Bună. Ce culoare la păr imi iese dacă amestec șaten închis cu negru albăstrui?
Decii m- a mâncat undeva sa mă fac blonda cu decolorant de la Ginger închis la Ginger deschis spre blond toate bune și frumoase până mi- a venit în cap ideea de a îmi face juvite cu albastru de...? (mai mult)
Buna seara! Eu am parul saten deschis natural. Intr- un moment de impuls l- am vopsit negru si am mers vreo 2 ani cu culoarea. Pe urma, in decembrie am decis sa revin treptat la culoarea naturala. Dupa...? (mai mult)
Hello! Aveți idee dacă la magazinul Mango, un produs comandat online poate fi returnat într-un magazin fizic? Merci! :)
Bună! A comandat cineva de pe pagina AnnaForgaci? Produsele sunt ok? Sau este site fake?
Buna, cam de prin aprilie am inceput sa iau in greutate, aveam 52 de kg acumm am 65 si nu arat deloc ok imi e rusine sa ma imbrac in pantaloni scurti sau rochite scurte deoarece se vede celulita pe picioare...? (mai mult)
Buna, aș dori să aplic acid hialuronic în special, mărirea buzelor, ce studii sau cursuri trebuie să urmez? Mersi
E mai bine sa fi slab sau gras pentru sanatate? Dar pentru estetic?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
octav005 întreabă:
led10 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Arrow
Ai urmarit cu sufletul la gura luptele pentru dreptate ale lui Oliver cu raufacatorii? Hai sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!