Eu am parul negru si as vrea sa ma fac roscata dar fara sa ma decolorez, stie cineva cum as putea sa fac asta?
Aveți idee dacă lipiciul de unghii(tipsuri) de la jumbo este bun?(acela cu ambalajul roz) Mulțumesc!(dau fundita)
Salut TPU! Am și eu o întrebare : Ar fi ciudat dacă m-aș duce la majoratu unui prieten în costum? Pe majoritatea i-am văzut că vin în blugi și în tricou. Ce ziceți?
Bună TPU. Știe cineva de unde pot să-mi iau Air Jordan 1 seafoam din Iași?
Folosesc șampon Head and Shoulders și un balsam pentru păr de la Pantenne. Dar eu vreau sa am și balsamul pentru păr și șamponul de păr aceleași marcă. Ce sa aleg?! Ceva pentru un păr moale ...? (mai mult)
Am si eu o intrebare pentru doamne si domnisoare. Femeilor le plac barbatii cu barba? Sau fără barbă, adică deloc? Sau doar cea ceea cu mașina de tuns, fără big. Adică la 0.
Bună,cine mă poate ajuta cu câteva sfaturi, legate de păr? Mi se îngrașă foarte des, e și rar, crește foarte greu, nu știu ce să mai fac, la doctori am fost și degeaba.
Buna! Imi piteti recomanda un parfum barbatesc? Ca punct de plecare am un dior (sauvage). Cava ce sa semene. Nu ma pricep la parfumuri
Bună! Aș vrea sa- mi deschid un salon mic de infrumusetare. Ceva cu coafura (tuns, vopsit, de toate), unghii si poate si makeup. De ce am nevoie ca sa deschid? Care sunt pasii? De cati bani as...? (mai mult)
Siteul tipli pentru shopping online de haine cum vi se pare? îl folosiți? funcționează bine?
De ce anumite persoane încep să arate mai bine odată cu înaintarea în vârstă și nu invers? Am văzut printre vedete dar și oameni de rând acest efect. Un exemplu, jurnalistul Alex Dima. ...? (mai mult)
Buna, am si eu o întrebare legată de piercing- uri, săptămâna trecută mi- am făcut un piercing in ureche, mai exact in tragus si de ceva vreme mi- a aparut o umflatura rosie in jurul piercinglui,...? (mai mult)
Salutare, caut un model de pulover cu guler și fente pentru deget, am văzut modelul acesta la, , ceanu zeng, , . din ce am văzut intr- o poza in zona pieptului are inscripționat, , stop worrying,...? (mai mult)
Se mai poartă bluzele sau puloverele cu guler pe gât? Unii zic că nu, alții zic că da. Cum e de fapt?
Ce crema hidratanta folositi băieților? Ce recomandați? Am ten gras, uleios, pori mari dilatati Sunt baiat în vârstă de 26 ani
Ce părere aveți despre crema hidratanta Apidermin?
Buna! Am si eu o intrebare, aveti vreo recomandare de rimel pentru volum si care sa mi onduleze genele.Eu am gene de lungime medie dar nu stau nici de cum curbate.Ma chinui, stau vreo 30 sec cu ondulatorul...? (mai mult)
Fetelor, voi cât plătiți când va puneți unghii cu gel? Fie la domiciliul manichiuristei ori salon. În special pentru manichiurile de mărimea 1, 2 și 3 (cu gel).
Vopseaua de par fără amoniac e din aia de se duce la 6- 8 spălări sau este care tine și permanent? Am vazut una, pe cutie scria ca e fără amoniac. Eu vreau una care sa țină doar temporar. ...? (mai mult)
Buna/salut as dori si eu sa stiu care e diferenta intre un hanorac de fete si unul de baieti.
Salut, o lampa pentru manichiura 256W cu 57 de led uri oferă un timp de uscare mai bun decât o lampa 48W cu 30 de led uri? Vreau sa fac un upgrade ca să câștig timp. Merita? Ajutor va rog.
Buna TPU, am si eu o intrebare, culoarea parului meu este saten/maro inchis, acum de ceva vreme l- am vopsit negru, totul normal si as vrea sa- mi fac cateva suvite mov inchis, ideea e ca nu stiu ...? (mai mult)
Bună fetelor. Am o întrebare legată de vopsele pentru păr: În septembrie m- am vopsit cu vopseaua Garnier Color Naturals nunţa 3 șaten închis. Culoarea mea naturală fiind tot spre șaten închis,...? (mai mult)
Hey TPU! Caut un hanorac dar nu stiu cum se numeste.E negru si are un scris pe piept si gen se inchide pana sus cu fermoarul.Gen se inchide gluga daca stiti ce zic.Cred ca se numeste body bag, ma rog, ...? (mai mult)
Unde as putea găsi cercei medicinali în Iași și cam cât costa?
Salut TPU, urgent o sa plec in Germania, acolo sunt frizeri buni? Urgent, scuzati categoria dau funda, frizer sa tunda barba pierdut ...etc
Bunaa fetelee! am o intrebareee de make-up :). Care rimel este mai bun dintre maybelline las sensational cel roz sau cel negru(luscious). Astept parerii!
Bună vă rog mult sa mă ajutați. Am cumpărat o bluza de la LC Waikiki și credeam că îmi stă bine dar de fapt am ajuns să vreau să scap de ea. Îmi spuneți vă rog dacă s- ar putea face returnare...? (mai mult)
Salut! Baieti, de unde va mai cumparati haine?
Salut vreau să-mi las părul lung (sunt baiat). La școală merge să-l las desfăcut sau trebuie prins în coadă?
Cum se previne bronzarea vara? Vreo solutie care are acest efect? Ctisem ca apa de trandafir ar preveni bronzarea.
Salut! Știți o aplicație cu care pot să văd cum mi-ar sta cu părul lung? (sunt baiat)
Unde găsesc Aparat de ras Classic. Avea tata și m- am bărbierit și eu cu el odată și am rămas impresionat cum taie, mai bine decât cu Gillette. din acela care îi schimbi lamele știți la ce...? (mai mult)
Salut sunt baiat și vreau să-mi las părul lung. Vreau să le spun părinților dar nu știu cum și mi-e rușine. Ce să fac?
Salut utilizatori TPU.Eu am parul des, de ce când îmi, creste mult ( bretonul ) devine ondulat?
Buna! Ceva remedii/tratamente/balsam/sampon/tips sa crească părul rapid?
Buna! Aș vrea sa imi fac unghiile mate, si as vrea sa va intreb daca dau cu un top coat peste oja Semipermanenta, o sa fie mate?
Vreo crema sau solutie pentru pori dilatati?
Stiti un salon din zona București nord/Ilfov nord unde angajații se pricep să tunda par cret? E destul de greu să nimeresti pe cineva care se pricepe și de aceea am zis să mă informez mai întâi....? (mai mult)
Buna, Am o intrebare in special pentru doamne.As dori sa imi recomandati saloane de epilare definitiva care sa ofere servicii foarte bune, pentru zona fetei, in special barbie si perciuni. Au aparut...? (mai mult)
Salut, baieti, am 14 ani si vreau sa imi cumpar un ceas, voi ce parere aveti sa imi iau unul cu bratara de piele sau metal?
Sunt într- o mare dilemă. Nu știu cum să mă tund efectiv. Stilul meu de tunsoare e fix cum sunt în poza de profil. Părul într- o parte și cărare pe partea stângă, mereu l- am avut așa. Și...? (mai mult)
Am un inel de argint, iar acum s- a făcut negru, adică s- a închis la culoare. L- am băgat într- o soluție, Clor era. Și mai am unul tot la fel dar nu e de argint. Și 2 cercei. Argint. Am înțeles...? (mai mult)
Deci, am o geaca de fas, luata de 2 zile, destul de scumpa si un coleg a spart un marker langa mine si a sarit niste cerneala pe geaca(maneca si buzunar stanga). Cum fac sa se ia ca ma omoara mama?
Am puncte negre pe fata, nu le suport.Am început sa"innebunesc"din cauza lor ma spal pe fata după 3 ore din nou și tot asa...(3- 4 spălări pe zi). Mi- am cumpărat benzi din alea negre cu spuma, ...? (mai mult)
Salut! Vechii mei blugi au W34 L33 și pe internet am găsit blugi mișto care au marimile 32, 33, 34, 35. Care mărime se alege de la vechii blugi W sau L? Nu știu ce nr să aleg
Mai băieților, folosiți ceva crema pentru ten? De ce aratati bine unii, alții au imperfecțiuni gen acnee, pete, riduri? Nu înțeleg.
Bună seara. Ce părere aveți despre decolorarea parului în blond platinat? Mă bate un gând având părul șaten să mă fac așa, doar că în același timp îmi este frică să nu regret. Am un ...? (mai mult)
Bună seara! Cu ce pot să îmi smulg firele de păr de la sprâncene fără să folosesc penseta?
Sunt mai frumoși tinerii cu barbă?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre ciocolata
Cat de multe stii despre (probabil) cel mai iubit aliment din intreaga lume?