Buna ziua! Am vazut o gramada de intrebari legate de SHEIN, mai exact "coletul nu a fost predat de catre expeditor", cu toate ca se afla "in tranzit" pe aplicatia SHEIN. Ma intrebam daca imi poate ...? (mai mult)
Stie cineva vreun magazin fiz in București care vinde oje essie? Nu am gasit decat online.
Stie cineva vreun magazin fiz in București care vinde oje essie?
Buna, deci acum cateva saptamani mi- am facut o noua gaura in ureche si in ea am pus un cercel de argint. In seara asta inainte de a imi face baie am "verificat" starea noii gauri pe care am tot dezinfectat-...? (mai mult)
Bună! Acum ceva timp mi- am cumpărat o pereche de cercei cu șurub din argint! Probabil ca am împins prea mult, șurubul mi- a intrat în ureche! Cercelul a căzut, dar șurubul a rămas în ureche...? (mai mult)
Salut! Am si eu o intrebare si este important cum se numesc lentilele alea care nu iti îmbunătățesc vederea gen lentilele alea de contact care sunt de fite cum sunt alea verzi, gri, albastru, aveți...? (mai mult)
Daca vreau sa- mi fac constructie, imi pot pastra unghiile naturale sau trebuie neaparat taiate? Nu le- am taiat de 3 luni si nu- mi doresc sa ma despart de ele dar in acelasi timp mi se par prea scurte...? (mai mult)
Buna TPU! Imi puteti spune un site de incaltaminte unde marimile corespund? Doresc sa iau o pereche de incaltaminte cadou cuiva dar stiu doar cat poarta si as vrea un site unde daca port 40 sa iau 40 ...? (mai mult)
Buna TPU. Imi puteti spune de unde pot comanda niste ochelari la fel de retardati ca astia cu livrare rapida: https://m.shein.com/eur/Men- Round- Frame- Fashion- Glasses- p- 9488997- cat- 2137.html?scici=sidecat_Men~~ShoesAccessories~~4_9_28~~real_3851~~,...? (mai mult)
Buna, am facut prostia sa ma las pe mana unei verișoare a iubitului meu sa ma decoloreze suvite, fiindcă este coafeza, lucrează la un salon. Mai gândit că se pricepe ca stie ce face m- a decolorat...? (mai mult)
Bună, m-am vopsit fără mănuși cu vopsea și am mâinile și unghiile negre, am încercat să mă dau cu acetonă, săpun, pastă de dinți dar degeaba cum pot să scap cât mai repede?
Bună! Știe cineva cum pot obține un machiaj precum al Michelei Stins, din Manifest? https://images.app.goo.gl/YNFXvUftiMPvgGDf8 Ce produse ar trebui sa folosesc?
Buna TPU am o întrebare, cum schimbi o persoana dezordonata și neîngrijită? Sa fie îngrijită!???? P.S nu e vorba despre mine!????
Imi puteti recomanda un tratament pentru par ars si subtire?
Bună! Vreau sa fac o comanda de pe redist (un site de sampoane redist, creme etc) Cine stie cunoaște... Pe site sunt doar cosmetice ce vreau sa imi iau ceva de pe un site unde gasesc de toate, ...? (mai mult)
Buna! Îmi poate recomanda cineva o mască profesionala pentru par rar și subțire? As vrea ceva din comerț, nu făcute în casă :D Mulțumesc anticipat!
Salut TPU, știe cineva ce lungime are în brațe o geaca superdry windhiker mărimea M? Și mai multe detalii despre lungimi Întreb aici ca nu găsesc unde sa ma uit
Buna am auzit recent de dermaten si as dori sa stiu daca are reactii adverse si daca e destel de eficient.Dau funda!
Salut TPU! am aproape 16 ani mi am cumpărat un aparat de ras electric sa- mi iau mustața și am câteva fire de par in bărbie 'cioc' ii spun eu și chiar îmi plac și mi ar place sa am mai multe în...? (mai mult)
Buna, m- am vopsit cu L'Oreal Casting Creme Gloss, semipermanenta, nuanta negru albastrui, pe cutie scrie ca dureaza 28 de spalari, ma poate tine 2 luni in conditiile in care ma spal o data la 3- ...? (mai mult)
Salut tuturor Adresez o întrebare mai mult femeilor dar și bărbaților. Ce parfumuri bărbătești pe care leați mirosit vau dat oarecum pe spate? Parfumuri ușor seducatoare sau chiar mai mult...? (mai mult)
Bună, știe cineva unde as putea sa găsesc și care este vopseaua sa se prindă doar pe șuvițele decolorate, sa nu se prindă și pe parul natural, gen cum este și la salon când îți face balayage-...? (mai mult)
Cum pot obtine si eu un corp ca si fetele din corea sau de pe tiktok? Am 1.68 si 58 de kg https://www.instagram.com/p/ClJBkMFMRt-qdIgVe9KcCiNsjwaEehVfJ75rLA0/?igshid=MDJmNzVkMjY=
Buna, am parul creț și am probleme excesive cu căderea parului. Folosesc ca șampon și balsam gama Syoss iar ca masca Garnier Fructis Cocoa Butter. Pe lângă acestea folosesc și o crema de par creț...? (mai mult)
Daca am parul creț permanent pot folosi placa de par pentru a-l indrepta dar dupa ce il spal sa fie iar cret? Adică sa nu se strice
Salut TpU! Mă scuzați daca am greșit categoria, am 15 ani sunt băiat și am aceasta 'mustata de fecior' si nu îmi stă bine absolut deloc chiar multi prieteni care își iau mustața mi au spus sa...? (mai mult)
Salut! A încercat cineva (fete) să își decoloreze mustața cu apă oxigenata? Funcționează?
Mai am sanse sa gasesc calendare advent prin magazine? Ce magazine si ce firme daca stiti. E tarziu sa comand de pe net unul exista magazine care transporta in 2-3 zile?
Salut, mi-am pus pierce in ureche acum 10 zile aprox si mi s-a învinețit, e normal?
Buna TPU! As vrea niste magazine, in Pitești, foarte ieftine de haine nu SH, dar sa fie simple, sa nu fie cu buric gol, talie mare. Inafar de pepco, kik, inextenso, ca nu mai au haine ca pe...? (mai mult)
Bună! A comandat cineva haine de le Cider/ Shop Cider? Livrează în România?
A avut cineva rozacee sau ce naiba am eu, ca am nasu rosu mereu pe laterale? Vreau sa stiu daca se poate trata sau daca remedii naturale
Bună TPU. Am o întrebare, poate amuzantă, dar serioasa :)))). M- am mutat recent undeva și nu am apucat sa cumpar tot ce am nevoie si am spalat aragazul și cateva oale cu TRIUMF (degresant forte...? (mai mult)
Salut, un remediu pentru cearcăne? Ceva crema sau nu stiu da cu efect vizibil, n-am putut dormi o perioada si am niste cearcane, nu-s chiar mari dar as incerca ceva.
Salut! Am un creion de ochi Avon Luxe soft silk eyeliner.Cum scot mina? Am învârtit de partea cu buretel și in stanga, și în dreapta(merge foarte greu), am apăsat, am tras.Nimic. Iar a ajuns la...? (mai mult)
Bună! Am primit cadou un colier de la brandul SuperOro. Si as vrea sa știu care este prețul lui. Pe siteurile lor nu- mi arata niciun preț. Are cineva habar de lanțul asta de bijuterii și cam ce ...? (mai mult)
Am gasit acest site de snekers dar cred ca este fake, voi ce credeti? Va rog ajutati- ma. https://www.nikeoutletromania.ro/products/adida%C8%99i- barbati- nike- air- jordan- 1- midhigh- se- craft- albi-...? (mai mult)
Se asorteaza pantalonii sport gri cu o cămașă neagra?
Bună! Poate e o întrebare stupidă, dar sunt fată și mi-am luat mustața cu penseta. Credeți că am făcut o prostie mare? Înapoi va crește mai mult și se va vedea mai tare?
Buna, am niste pantaloni care sunt mai fini, o imitatie de satin, dar mi s-au prins scaieti din iarba pe haine, stie cineva cum ii pot da jos, e plin si nu am cum?
Am udat cozorocul șepcii din greaseala si acum cozorocul se îndoaie foarte usor, stie cineva cum sa o repar?
Buna, cu ce sunt diferiti nike-urile de barbati cu cele de femei?
Care gel de aloe vera e mai bun? Cel de la Essence sau de la Holika Holika?
Un parfum bun pentru anotimp rece?
Unde găsesc nike air max plus tuned mai ieftin?
TOM FORD Noir Extreme Eau de Parfum, de ce anotimp este? Este ok de "purtat'' și iarna?
Am si eu o intrebare, mie niciodata nu imi iese eyeliner-ul pentru ca am un fel de creion. Imi puteti da sfaturi sa imi iasa?
Bună tuturor✌ Acum 6 zile mi- am făcut un tatuaj pe pumn și am mici întrebări, dacă este cineva care știe și este dispus sa ma ajute, să scrie comentariu și luam legatura pe wapp sau insta,...? (mai mult)
De unde pot sa-mi iau cele mai faine haine (15ani)?
Daca mi-am taiat mustata de virgin cu foarfeca dar au mai ramas 2 mm de mustata, o sa creasca mai neagra si groasa? Ajutor
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?