Daca ai pielea fetei in special a ochilor sensibila ar trebui sa eviti cremele parfumate sau cu alcool? Ce creme sunt bune pentru barbati pentru fata care sa nu aiba parfum?
Salut! Inca de mic, imi placea sa ma imbrac in costum, iar acum fiind la facultate, am inceput sa port pe la teste... Am si eu o intrebare... Oare are ceva daca merg daily in costum la facultate? Pentru...? (mai mult)
Buna seara! Vin și eu cu o întrebare TRESOR LA NUIT de la lancome sau MAY Way de la Armani? Dau funda
Salut, am și eu o întrebare mai ales pentru băieți, vreau sa stiu și eu de ce nu a crescut inca barba la 20 de ani, pe fata am doar puf mustata si ciocul nu prea creste, mi s- a intamplat odata...? (mai mult)
Hey, aseara m- am spalat la cap si in dimineata asta am niste chestii albe in par, care se pot desprinde, au cum sa fie oua de paduchi? Nu stiu daca e matreata avand in vedere ca m- am spalat ieri si...? (mai mult)
Puteti sa imi spuneti si mie va rog niste saloane bune din Bucuresti care fac impletituri pentru barbati?
Am și eu o întrebare! Care parfum mi-l recomandați MAY WAY DE LA ARMANI sau BACCARAT ROUGE 540? Dau funda
Buna, a mai cumpărat cineva adidasi de pe site-ul SneakerIT? Sunt originali? Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.
Buna seara! Intrebarea mea este unde trebuie sa fac reclamatie, dintr- un par lung si ondulat am fost tunsa pana la umeri. OARE MA IA CINEVA IN CALCUL? Sunt f suparat, demoralizata. Din comentariile ...? (mai mult)
Buna, știe cineva dacă siteul jordansromanla.com este legit? Stiu ca sunt reps, dar am căutat undeva si nu erau rewiuri așa ca normal ca nu am găsit ceva, AJUTOR VA ROG DAU COROANĂ
Bună! Îmi puteți recomanda, vă rog, o vopsea bună de păr, culoarea roșu închis. Aș dori o vopsea care să nu agreseze foarte mult părul, eu având firul de păr subțire. Mulțumesc!
Hellooo! Am și eu o întrebare: ce parfum ați alege dintre may way intense de la Armani Sau Libre de la yves?
Știe cineva despre site-ul asta? Sunt originale? https://www.airjordanromania.com/products/pantofi-nike-air-jordan-13-retro-red-flint-barbati-rosii-negrii-rosii-albi-gri-romania6301852-p-20.html
Sunt bune mastile de buze de la revolution? Caut o masca de buze pe care sa o folosesc noaptea.
Ce parere aveti despre ojele essie? Au un pret cam mare dar sunt bune calitativ?
Salut TPU, as vrea sa va intreb care este cel mai bun parfum cu care v-ati dat sau va dati in continuare, multumesc dau funda!
Buna! Am si eu o intrebare pentru femei mai mult. Voi avea un eveniment si as dori sa imi iau o rochie gen sacou/blazer scurta, insa nu stiu ce as putea sa imi iau peste pana intru in sala sau cand mai...? (mai mult)
Buna! Sunt baiat si de curând am cumpărat sampon Alpecin pentru stimularea/stoparea căderii parului (pentru ca a început sa îmi cada destul de mult)...pe lângă am luat și Kit Gerovital pentru regenerare,...? (mai mult)
Buna! Recent mi- am cumpărat o geaca de fâș noua, de iarna, care însă este puțin cam umflata și ma deranjează, încă îmi pun încrederea în doamna care mi- a spus ca o sa se facă mai mica,...? (mai mult)
Salut, de ceva timp ma bate gandul sa devin reprezentant avon, in prezent este si mama asa ceva (o ajutam eu cu comenzile si "afacerile" stiu cum sa ma ocup) si ma gandeam sa devin eu sa am banii mei,...? (mai mult)
Ce sa folosesc sa nu se mai irite piele după epilatul cu lama? Am mâncărimi și curge sânge.
Cat costa un permanent pentru baieti la saloane decente?
Salut! Am fata rotunda si caut o frizura cu par scurt usor de aranjat.Ce idei aveti?
Lancome vs Dior? Ce preferați? Și un argument, ms
Cui ia sa mai întâmplat,sa ai o pereche de ghete,și la un picior sa nu ai nimic,și la celălalt să te bată, ce sa fac, sa scap de problema asta?
Salut! Sunt băiat, am 14 ani si aveam părul foarte des si mare pe picioare așa că am decis să îl rad. Ce spuneți am făcut o decizie bună?
Hello, Îmi puteți recomanda un salon ok în Constanța pentru un balayage?
Buna :) as avea 2 intrebari despre parfumuri: 1.voi unde preferati sa mergeti sa testati parfumurile? 2.de unde le cumparati incat sa fiti siguri ca sunt originale si ca nu au un pret supraevaluat? ...? (mai mult)
Salut,știe cineva daca sunt fake sau real produsele de pe acest site? https://imgur.com/a/V2Q5J4c
Cum scot din par pieptenele dacă e o șuviță maricica?
Salut, as vrea sa știu ce trebuie sa fac ca să ajung fotomodel?
Salut, TPU, ce as putea alege dintre Nike, adidas, jordan? Gen avantaje, calitate material ...cum se simte etc
Salut! Credeți că arată ciudat un bărbat care poartă căciulă rusească cu urechi de piele și căptușeală de blană? Mi- a spus sora mea că arată ciudat căciula stil rusească (prinsă în ...? (mai mult)
Salutare, un balsam de par pentru barbati? Tin sa mentionez ca sunt si putin cret, iar dupa spalare, chiar daca ma aranjez, atunci cand se usuca complet prinde o forma dura, ca si cum este sarma si...? (mai mult)
Buna! Am primit un Epilator IPL cadou si nu are cartea tehnica. Am descoperit cum se utilizeaza aparatul doar ca nu stiu cat trebuie sa fie intre sedinte si nu stiu pe ce treapta sa il setez. Am pielea...? (mai mult)
Buna, mi-am dat recent un septum și acum e puțin umflat și vânat, bijuteria e din otel inoxidabil. Am folosit o crema cu antibiotic până acum... Aveți vreun sfat?
Buna. Ce vitamine ați folosit pentru par și au funcționat? (Creștere, indesire)
Salut! Credeți că mai este la modă căciula cu urechi din piele naturală și căptușeală din blană? Aș vrea să o port cu urechile prinse în partea superioară, dar nu știu dacă o să pară...? (mai mult)
Ce geaca as putea sa-mi iau peste o rochie neagra mulata?
Buna :) stie cineva care e ideea cu black friday la notino? Am vazut ca ar fi pe 25 noiembrie dar ei de vreo 2 saptamani deja au tot felul de promotii si nu stiu daca are rost sa astept pana atunci, daca...? (mai mult)
Buna, pot merge la croitorie sa cer sa imi faca niste blugi la fel ca alti blugi?
Daca mi- am cumpărat acum cateva luni niste Nike uri de pe epantofi, iar pe eticheta din interior scriu ca au fost facuti in Polonia, inseamna ca sunt fake? Au costat 300 sau 400 lei si din cate țin...? (mai mult)
Buna! Am niste ghete cu catarame care au ruginit, din culoarea argintie sunt rosii acum. As putea sa dau cu ceva spray peste ele? Alte soluții mai aveti?
Daca ma duc la o croitorie se poate sa cer croitoresei sa imi faca o geaca de blugi (evident dupa modelul meu)? Intreb adica daca se poate ca stiu ca rochii se pot face pe comanda dar nu stiu daca aici...? (mai mult)
As dori sa îmi bag piercing într- o sprânceană și în buză. Ca sa știu, am cateva întrebări. 1. Poate sa imi faca pe amândouă una după alta în aceeași zi? 2. Va da și cu anestezic local...? (mai mult)
Buna, as avea o intrebare, doar la mine se intampla dupa ce utilizez pe par Elseve Dream Long șamponul si Balsamul, sa fie ca si cum e nespalat? Atingerea e fina si moale dar aspectul e oribil. vreau...? (mai mult)
Hei TPU. As vrea să-mi las sprâncenele să crească pentru a le schimba forma. Unde as putea să merg în Ploiești, la cineva care chiar se pricepe?
Bună, intenționez sa ma duc la un majorat peste 2 săptămâni și sincer nu știu cum sa ma îmbrac, as merge pe un trening Guess da știu este eveniment dar nu este nici nunta ca să port costum ...? (mai mult)
Fetelor ce crema folosiți după epilarea inghinala cu ceara?
Unde se aseaza kg pe o femeie cand se ingrasa? Pe burta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!