Bună! Am și eu o mica dilemă. Săptămâna trecută mi- am lipit gene din DM cu un lipici special. Ai mei nu ma lasa sa îmi pun gene decât în vacanta de vara fiindcă spun ca nu este normal sa îmi...? (mai mult)
De ce in ziua de azi femeile ascund faptul ca s-au ingrasat? Poarta haine largi negre ca sa isi ascunda burta si fotoshopeaza pozele sa fie slabe. De ce se ascund?
Cum știi cand te-ai ingrasat prea mult?
Salut! Cineva priceput in gecile the north face originale? Am achiziționat o geaca și cred ca mi s-a dat un fake și as vrea sa știu dacă ma poate ajuta cineva cu niște detalii
Salut,cum pot scapa de puncte negre? Ce folositi?
Buna ziua. De ceva timp îmi cade parul și nu mai îmi crește, ce se întâmplă oare?
Buna! Ce creme folositi fetelor pentru hidratare si reducerea sebumului pentru tenul mixt sau gras? Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Bună, am 42 de ani și am picioarele foarte subtiri, ce pot face sa mi se mai ingroase?
Mai iese violet de gentiana din par? Dacă da, cum pot sa scap de el? Țin sa menționez ca sunt vopsita blonda și nu as vrea sa mi se decoloreze din culoarea mea, doar sa scap de violetul din par
Buna! Se intampla ceva daca spal hainele bej cu cele albe?
Cu ce curățati de obicei gentile de piele alba? Am cumpărat una dintr-un sh, Michael Kors, e cam murdara
Am nevoie de cateva nume pentru un cont make up! astept cea mai buna inspiratie, funda! ❤️
Buna! Vreau si eu siteuri cu rochii pentru balul bobocilor, elegante si ieftine preferabil, sa transporte in Romania. Multumesc ❤️
Îmi puteți da linkuri cu tunsoarea aceea la baieti ras Intr o parte pe la carare la băieți, nu găsesc pe nicăieri
Bună dimineața, as dori sa devin reprezentat vânzări aur, ma poate ajuta cineva. Va mulțumesc.
Exista brățări sau cercei de aur fără ștanță? Ms
Ce îmi recomandați pentru a scăpa de punctele negre de pe fata? Fără hate. Mulțumesc!
Ce îmi pot cumpăra pentru o fată mai "senină"? Am fața destul de rigidă, se îngrașe destul de greu (ma spal pe fata de 2, 3 ori ). Nici nu mai știu cu ce să mă spal. Câteva comentarii ...? (mai mult)
Parfumuri barbati pana in 100 de lei?
Buna. Stie cineva in Bucuresti un salon sau un cabinet dermatologic(nu stiu daca exista :)) ) unde se pun gene false? Pe cineva care lucreaza foarte steril si are produse de calitate. Acum un an mi- am...? (mai mult)
Bună! De ceva timp nu găsesc metoda potrivita de epilare. Am încercat ceara, crema depilatoare și niciun rezultat. Ce părere aveți de epilatorul electric prin tăierea firului de par? A mai încercat...? (mai mult)
Hello! Unde pot gasi in Targu Mures un magazin de unde pot cumpara flesh-uri si bijuterii pentru helix? Multumesc!
Salut! Detine cineva parfumul pentru femei Bvlgari Pour Femme? As dori sa cumpar un decant, sticla sau cantitatea ramasa. Multumesc!
Buna! Gegile/jachetele de iarna din pull&bear și bershka sunt groase și călduroase? Vreau sa-mi comand luna viitoare dar nu stiu cat de bune sunt...
Bună ziua.Mi-am dat jos coditele afro și am rămas cu foarte mult gel pe șuvițe.Imi puteți spune cum pot scoate acest gel din par?
Nu cred sincer ca vârstă mea contează dar am 14 ani. As vrea sa ma tund în stilul pixie cut. Cred ca mi- ar sta bine din moment ce am fata ovala. Dar mama zice ca e o tunsoare prea matura si gen...? (mai mult)
Ce parere aveti de gecile de pe acest site? https://bit.ly/3f1z83d
Buna, as dori sa-mi fac pierce in buza, posibil snake bites. Știe cineva la ce preț să mă aștept? Vreau sa stiu câți bani sa îmi strâng
Buna, știți cumva cum se folosește acidul salicilic, o să îl achiziționez din dm, am auzit că este bun pentru tenul mixt, am putea negre și zone pe ten in care pielea este uleioasa. Vreau să...? (mai mult)
Cum prelungesc persistența unui parfum? Pur și simplu ador parfumul gucci flora gorgeous gardenia, însă nu are persistență.
Cel mai bun gel de curatare?
Buna. Am o piele foarte albă și din cauza asta îmi iau bullying nespus de grav. Sunt asociata cu o erecție, cu tot felul de mizerii și scurgeri sunt poreclită. Era una ieri care arata spre mine ...? (mai mult)
Bună. URGENT! Unde pot găsi cartonașe dintr- alea pe care să pot prinde agrafele și clipsurile de păr handmade? Sau, aveți idee cum se cheamă măcar? Să știu cum sa le caut. Mulțumesc. ...? (mai mult)
Salut. Stiti careva marimile la geci in Germania? Ma intereseaza numerele 58 si 60 cat reprezintă echivalentul la noi? Nu imi trimiteti linkuri, daca stiti careva practic pentru ca am cautat si difera...? (mai mult)
Dacă am parul rar și subțire am vreo șansă să îmi fac cret permanent?
Bună! Doresc să știu câteva magazin online cu marfă angro din Polonia. Mulțumesc!
Am o problema fetelor. Eu dimineata când merg la scoala obișnuiesc sa îmi fac parul cu placa, sa mi- l intind. Problema este ca pe drum mi se onduleaza și mi se strica și numa drept nu mai e. Placa...? (mai mult)
Salut,daca dau cu crema depilatoare in zona intimă, se întâmplă ceva?
Unde pot găsi haine goth in Iasi sau Botoșani?
Cu ce sampon ar trebui sa ma spal? Eu folosesc un grad&shoulders 2 in 1 classic clean. Parul meu e aspru si fiecare fir de par sta in alta directie. Se vede foarte umflat si nu imi place. Eu ma spal cu...? (mai mult)
Salut, am o pereche de blugi neagră care îmi place foarte mult e preferata mea. Azi am observat ca undeva in zona fundului s- a format pe ea un fel de denivelare a materialului, nu știu sa explic ...? (mai mult)
Salut, mă numesc Marian, am 14 ani și aș vrea să încep o meserie ca reprezentant, ce trebuie să fac?
Exista ceva ser ori crema de la Roche Posay pentru vergeturi?
Salut,ce pereche ati alege in locul meu? Air force 1 sau air max 97?
Ce ați alege, o geaca de piele no name sau o geaca din PVC -sintetica firma replay? Cea sintetica este puțin mai scumpă și arată mai bine insa mă gândesc că cea din piele e mai de calitate
Voi ce ați alege intre Nike uptempo și Nike NBA? Modelul acesta e Nike NBA https://www.olx.ro/d/oferta/ghete-nike-nba-marimea-41-IDgziiH.html
Bună fetelor, am și eu o rugăminte la voi. M- am vopsit blondă de aproape un an. Până acum două luni foloseam placa odată de două ori pe lună. Mi s- a rupt părul de la jumătate și în ...? (mai mult)
Am pircing in limba de 4 zile si vreau sa il scot, oare este vreo problema sau pot sa mananc orice dupa ce scot pircingu si sa fumez?
Salut! Vreau să învăț să mă îmbrac mai bine. Știți cum? Am cãutat pe internet "man fashion", dar sincer nu am găsit nimic concludent. În plus, doar lucruri pentru femei. Nu sunt ...? (mai mult)
Un șampon bun pentru păr mai aspru, care ar fi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat