Buna TPU! As vrea sa va intreb, exista manusi pe care sa le porti dupa ce te-ai dat cu crema ca sa nu murdaresti ceva? Dau funda!
De unde pot cumpăra încălțăminte pentru femei supraponderale, obeze in București și online? Mulțumesc!
Pot sa ma dau cu crema de galbenele, daca m-am iritat pe fata ca nu am folosit spuma de ras pe mustata?
Salut, vreau sa cumpar o pereche de papuci la resell, zice ca i- a câștigat pe footshop la raffle, perechea este air jordan 1 SE "brushstroke", i- a castigat in 19/08/2021, stie cineva daca era ...? (mai mult)
Bună. Ce înseamnă un metru liniar de perdea cu înălțimea, de 180 cm? CĀT ESTE LUNGIMEA PERDELEI? UN MEREU? MULȚUMESC!
Recomandări de parufmuri de dama cu miros de vanilie? Ceva de calitate, nu Avon. Mulțumesc.
La o geaca mărimea la care scrie UK 36 și EU 48, care este mărimea, 36 sau 48?
Buna! Pentru curățarea genelor fir cu fir, pot sa folosesc șamponul de copii Dalin? Pentru ca am văzut pe eticheta ca, conține hydrogentated castor oil și cică e derivat din ulei de ricin. Având...? (mai mult)
Cum ați reacționa dacă vedeți o persoană care poartă haine moda anilor 1600, 1700, 1800, etc și nu ar fi la un festival de costume sau ceva, dar de purtat de zi cu zi?
Buna beauty gurus! Sunt foarte nehotarata in legatura cu paletele de la Huda Beauty.Merita acest brand? Au palete foarte frumoase iar raport calitate pret mi se par destul de ok.Intrebarea este care din...? (mai mult)
Buna, eu am parul cret și mi- l indrept zi de zi ceea ce a adus ca parul meu sa fie foarte ars, mai ales la vârfuri, iar eu nu l- am mai tuns și am fost și vopsita de 2 ori bruneta acum 2 ani. La...? (mai mult)
Cum se numesc adidașii aceia noi care au un stil de folosiți deși sunt noi? Care este termenul? Vintage?
Bună, după ce aplic gelul de la cerave pentru ten gras ce crema hidratanta sa folosesc? Tot de la cerave? Să iau de la farmacie sau de pe net? Nu mai îl voi folosi până nu iau și crema, mă ustura...? (mai mult)
Pentru cunoscători, care încălțăminte este mai buna, Lacoste sau Bikkembergs?
Cum pot scapa de coșuri, ce alimente ma ajuta?
Ce deodorant barbatesc protejează mai bine împotriva transpirației?
Salut, am două întrebări și eu. 1. Am un parfum Acqua Fresh by Gibellini, cumpărat din Anglia, 50 lei a constat parcă, iar acum în România l- am găsit pe net, nu e scump minim 100 lei, ...? (mai mult)
Hey TPU. Daca au fost smulse genele mai cresc? Cam in cat timp? Când am tras de geana falsa s-a dezlipit cu gene, se dusese acel lipici pe ele. Mulțumesc
Buna TPU, stiu ca mai este pana la banchet însă, am nevoie sa- mi dați o părere, vreau sa- mi iau o rochie neagra in satin crăpată pe picior, sa- mi fac unghiile albe, o geanta dar nu stiu dacă...? (mai mult)
Salut! Aș dori să știu care este numele parfumului din cazinourile "Las Vegas".
Bună! Aș vrea păreri despre cele mai bune și fine parfumuri florale, nu foarte stridente. Cu aroma fină și plăcută.
Salut TPU! Caut un gel tip oja cum foloseste fata aceasta la minutul 3:04 https://www.youtube.com/watch?v=mADU7UD3Nu4&ab_channel=kayliboyle aici... Nu gasesc si nu il pot comanda de pe amazon pe acelasi....? (mai mult)
Salut, nu știu cum să mă îmi las parul, poza de profil este recentă maxim 2 săptămâni. Cum sa îmi stea părul? Voi ce părere aveți, nu îmi convine deloc, cum sta. Și cum vedeți voi fizionomia...? (mai mult)
Salut. Am 20 ani, sunt baiat si am parul foarte rar. Daca am o sursa de lumina in spate se poate vedea cu usurinta prin el, daca e nearanjat se poate vedea putin scalp. Il am cam pana pe la ochi. Acum...? (mai mult)
E vreo problema dacă am 2 stiluri sa zicem așa vestimentare? Eu sunt și elegantă dar și urbanista. Și ascult f mult rap americănesc, italienesc și in mașina spre casa pe tocuri. Astăzi veneam...? (mai mult)
Salut! E normal sa îți cada parul destul de rau la 14 ani ca baiat?
Salut. Am o geaca din polyester si e foarte proastă ca și confort termic sa zic asa, te aprinzi in ea dar la modul rău nu plăcut. Si acum vreau sa comand alta din poliamidă.Ce ziceti e mai bună? ...? (mai mult)
Salut. Eu prost fiind m- am gandit sa ma vopsesc gri, asta fiind in august. Odata cu vopsirea acasa mi- am ars parul foarte tare din cauza decolorantului puternic. Oare daca ma tund chel o sa isi revina...? (mai mult)
Cum fac ca parul meu sa arate mai bine? Adica parul meu este mereu foarte tare si des si nu imi sta niciodata cum trebuie.
Salut, cum e normal sa te bărbierești, 1 dată sau de două ori? Am înțeles dacă te bărbierești de doua ori, nu îți mai creste așa de repede barba. Eu asta vreau, sa nu mai crească așa ...? (mai mult)
Salut, la fete în general, ce frizuri de băieți le plac?
Seruri pentru fata, cele naturale fara parfum, alcool, parabeni, chimicale sunt recomandate și pentru bărbați? Sau fac rău mai mult? Am probleme cu tenul mixt spre gras
Buna TPU! Cum pot scapa rapid de herpes la buza? Vreau ca pana in weekend sa dispara. Imi puteti da niste sfaturi? Multumesc!
Merge să mă bărbieresc cu Philips OneBlade PRO daca pun spumă de ras pe față și il folosesc cu aparatul? Sau stric aparatul?
Heeei Am o intrebare, in special pentru fete. A folosit cineva fanola verde? Am radacina cu reflexe aurii spre roșcate și am înțeles ca acest sampon neutralizează rosul și îl închide într un...? (mai mult)
Hey TPU! M- am decis recent că vreau să- mi schimb frizura și stilul părului. Am decis să- mi fac mullet, părul îmi este foarte des și crește foarte repede (ceea ce înseamnă că până acum...? (mai mult)
Buna, am nevoie de ajutor. Sunt baiat si am 13 ani, vreau sa scap de parul de jos si parul de la subrat, jos, am foarte mult si ma deranjeaza si mananca si transpir mult, in plus vreau sa fie curat...? (mai mult)
Buna sunt Carina am 24 de ani. Forma corpului meu este triunghi inversat. Eu încerc sa îmi fac o relație sau mai bine zis când încerc sa îmi fac toti băieții spun ca sunt frumoasa la fata dar...? (mai mult)
Salut! O sa am o intalnirea cu niste persoane sambata care vine. De abia astept. Insa ideea e ca imi doresc sa arat cat mai bine posibil. Sunt putin overweight (1.70 inaltime si 73 kg). Am ajuns aici de...? (mai mult)
Salutare, TPU! Nu știu dacă se permite întrebarea sau răspunsul, însă am rugămintea să- mi spuneți care sunt siteurile din România unde se poate găsi încălțăminte 100% originală. (De...? (mai mult)
Mi- am cumpărat niște pantaloni Teodor destul de scumpi iar astăzi când i- am spălat manual cu apa rece, de fiecare dată când apăsăm pe ei iesea apa colorata. Ce sa fac? In ritmul asta se vor...? (mai mult)
Cat credeți ca costa un tatuaj de 15 cm?
Bună, daca imi las unghiile de la mâini mai lungi, o sa creadă lumea de mine ca-s gay?
Buna TPU! A incercat cineva tehnica de unghii gel-x? NU ma refer la gel normal.
Exista șampon care să-ți închidă parul la culoare? Ca nu vreau sa ma vopsesc. De exemplu samponul nuantator chiar ajuta?
Ce as putea sa fac sa nu mi se mai lipească șuvițele după ce le dau cu fixativ? Dupa ce imi fac bucle dacă nu ma dau deloc iară nu ii bine că se lasă prea repede, abia mai țin. Și cu tapatul,...? (mai mult)
Salut,cum se cheama pantalonii ăia de bărbați tip trening și au găuri pentru curea? Mulțumesc
Salutare! As vrea sa îmi răspundeți la niște întrebări despre pasta modelatoare pentru par: 1. Poate duce la chelie? 2. De cate ori trebuie sa o folosesc (eu o folosesc în fiecare zi, dar nu ...? (mai mult)
Tatuajul se scoate de pe piele? Mai exact este făcut pe antebraț.
Buna. Ce șampon nuanțator îmi recomandați? Vreau un șampon care sa aibă aproape efectul Vopselei, dar treptat sa ofere Șuvițe blonde, nu vreau sa fie tot parul blond Stiu samponul acela mov ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre ciocolata
Cat de multe stii despre (probabil) cel mai iubit aliment din intreaga lume?