As vrea o soluție pentru fața mea? Am crâncene fetelor? Riduri? Sa arate mai bine? Vezi poza profil
Urmeaza sa fac niste cursuri gratuite de frizerie (pe motiv de somaj) si nu prea stiu cum va fi. E adevarat ca e posibil sa ma tunda si pe mine ca sa- i invete pe cei din grupa? Nu as fi de acord cu asa...? (mai mult)
Povestiti-mi va rog experienta voastră despre epilarea inghinala la salon.
Se poate coafa de Sf. Parascheva sau este păcat?
Bună, știe cineva daca cafeaua ajuta la închiderea parului? Adica am auzit ogramada de lume ca funcționează, eu am parul brunet spre blond si vreau sa-l am închis.
Buna TPU! Am o intrebare. Oja folosita peste gel de catre manichiurista la salon este oja semi permanenta sau este alt fel?
Daca am fața roșie (eu mă înroșesc știți când mă emoționez sau in general) la obraji cel mai des, mi se fac roșii, îmi pot da cu fond de ten? Gen să nu vadă roșeața? Nu prea folosesc ...? (mai mult)
Salut TPU, ieri m-am ars din greseala cu placa de par pe mana si mi-am pus crema de galbenele, acum mi-a ramas urma, o sa raman cu urma pe viata sau o sa dispara cu timpul?
Bună TPU! Am o întrebare. De ce se pun foarte multe scame pe lenjeria intima, dupa ce abia le spal? Cum as putea scapa de scapa de scamele de pe lenjerie, fara a folosi bic-ul?
Salut. Pentru cei care aveti ghete din piele nabuc, e chiar asa sensibilă cum spun unii? Ce imi puteti spune despre aceste ghete? Mersii
Salut! Vreau să-mi fac dreaduri si nu găsesc pe nimeni in Piatra Neamț. Ma poate ajuta cineva?
Cu câteva luni în urma am fost la un doctor pentru a cere sfaturi cu privința la "acnee ". Doctorul, mi- a spus ca este normal și ca o sa treacă peste 18 ani.Eu, mai am puțin și fac 19 ani și...? (mai mult)
În caz de iritație a pielii determinata de un trening oare se poate returna în cele 30 de zile?
Bună! A comandat cineva de pe siteul zante.ro și îmi poate spune o părere atât despre livrare cât și calitatea produselor?
Salut! Sunt baiat si as vrea sa imi fac parul cret permanent dar nu stiu prea multe de acesta. Vreau niste detalii daca se poate. Cat tine? Cum se întreține? Cat costa sa îl faci? Cam cat de mare trebuie...? (mai mult)
Buna! Unde pot sa gasesc haine de genu y2k drip si hip hop style, baggy, dar nu cum gasesti in Bershka sau stradivatius care cica s baggy, haine old school?
Hei! Sunt fata și am un iubit (nu de mult timp) și vrea neapărat să merg cu el la un botez la care eu nici nu ii cunosc pe oamenii aia si problema e că nu știu cu ce să mă îmbrac... Rochie? Sa...? (mai mult)
Bună TPU, sunt foarte urât și as vrea sa știu ce pot sa fac ca sa arat mai bine? https://prnt.sc/wM73HvcpgfUX
Salut! Voiam să întreb dacă toate produsele comercializate de "Ankl!" (www.ankl.ro) sunt 100% originale. Am comandat un rucsac Sprayground, care pe site ul oficial era Sold Out, dar aici era în stoc,...? (mai mult)
Cum m- as putea îngrășa la picioare? Am 1.68 si 44 kg si ma simt prea slaba. Mi se spune ca am talia foarte frumoasa si mica si sânii mari dar picioarele mele sunt destul de slabe si fundul nici el...? (mai mult)
Ați cumpărat de pe next.ro? Cum este livrarea? Vine cu fan curier, ca de pe about you? Vreau să cumpăr haine de bărbați, dar nu știu cum e cu livrarea din UK.
Bună. Cum pot scoate petele de pe frunte, lăsate în urma aplicării vopselei pe par?
Bună, în câteva zile voi avea balul bobocilor, iar eu fiind a 9 a m- am băgat, si am nevoie de un discurs, ajutați ma ma rog în legătură cu asta și dați exemple ca și cum voi ați vorbi,...? (mai mult)
Buna TPU! Am niste cosuri albe sub ochi, sub piele, am inteles ca se numesc milia. Cum as putea sa scap de ele fara vreo interventie chirurgicala? Multumesc!
Ce vopsea se potrivește pentru un păr șaten închis, eventual șuvițe?
Buna TPU,cum recunosc o geanta LV originala vintage de un fake? Am gasit-o intr-un SH, este de piele, din pacate nu are cod, doar logoul si aceste numere pe o capsa:UKD93682 UK PAT1519246 Multumesc!
Care sunt produsele voastre preferate din dm?
Am descoperit o tunsoare, "comb over fade" cum se traduce corect in romana ca sa ii spun frizerului?
Salut TPU. Tocmai ce am facut greseala sa comand de pe eMAG de la un magazin partener un parfum si anume Armani Stronger With You Intensely care este contrafacut deoarece nu are logoul armani pe pulverizator...? (mai mult)
Eu am sprancenele inchise la culoare. Pot folosi o pomada (de o culoare deschisa) ca sa le deschid? Sau functioneaza doar daca vrei sa le inchizi?
Buna, cat costa un palton de la firma Delmod international, iar pe eticheta scrie ''delmod wool cashmere''? Este vorba de un palton primit, dar sora mea nu il poarta, este un palton foarte elegant...? (mai mult)
Argilă sau cărbune? Ce măscă credeți că e mai bună?
Dacă îmi tai pe fiecare luna varfurile la par, el creste mai repede?
Buna, fetele. Vreau sa sa va spun povestea parului meu și vreau sa va cer ajutorul in același timp. Parul meu natural e saten mediu spre deschis, nu fost niciodată prea lung, maxim pana ...? (mai mult)
Bună ziua, am și eu o problemă, m- am vopsit acum două luni și am ținut vopseaua în păr 40 de minute, cocul în vârful capului (puțin mai în spate)și de atunci mă doare pielea acolo mă...? (mai mult)
Buna! Am primit recent o geanta Chanel, ma tot gandesc daca este fake sau nu, ce va pot spune despre ea este ca - la exterior este in stare foarte buna - seamana cu modelul 2.55, dar fara clapeta -...? (mai mult)
Buna! Este cosmeticianul obligat sa spuna daca ceara folosita este refolosibila sau nu?
Buna tuturor. A comandat cineva de pe siteul www.ladys.ro? Vreau să știu dacă sunt serioși, au un produs care scoate culoare din par, se numeste decolor time. Ce părere aveți?
Prima data, ca sa ma fac înțeleasă, situatia a fost aceasta: parul meu natural era saten spre blond (un saten mai deschis), l- am vopsit cu suvite rosii si negre, dupa un timp s- a dus culoarea ...? (mai mult)
Deci nu stiu cum sa incep. Fratele meu mi- a vazut bluza ce am cumpărat- o de pe about you acum 6- 7 luni si instant cand a văzut- o a zis "e fake, e fake". L- am intrebat ca de ce crede el ca e fake...? (mai mult)
Bună! Vreau și eu o recomandare la o pereche de ochelari.Este bun site- ul TRENDHIM? Vreau sa îmi iau niște ochelari care sa nu mărească imaginea sa iti strice ochii. Știți ochelarii aia la 30...? (mai mult)
Buna TPU! Acum un an aveam un par foarte sanatos arata foarte bine, insa am tot folosit placa de atunci si pana acum si parul meu este foarte deteriorat, nu am avut probleme cu caderea parului pana acum...? (mai mult)
Cum se numește freza lui Liviu Vârciu? Avem aceleași trăsături, adică îmi stă bine cu parul într- o parte. Vreau să știu cum se numește tunsoarea lui, sa îi zic la frizer să mă tundă ...? (mai mult)
Salut TPU! Cu cateva zile in urma am observat ca rimelul meu era uscat, asa ca am adaugat apa micelara sa se inmoaie, dupa ce am aplicat cu acesta pe gene pur si simplu nu mai il pot da jos. Genele imi...? (mai mult)
Salut, acum cateva zile m- am vopsit cu henna. Tin sa mentionez ca in urma cu un an de zile ma vopsisem blonda pentru prima data, la salon. Culoarea cu care m- am vopsit acum cateva zile este castaniu...? (mai mult)
Ce parere aveti de nike blazer low 77 jumbo la 300 lei, merita?
Buna seara! Imi poate spune cineva daca amestec vopsea de par saten cenusiu deschis cu o alta vopsea cenușiu intens ce culoare va ieși? Eu in prezent sunt un blond deschis insa la soare am reglexe ...? (mai mult)
Buna. Are cineva niste solutii pentru a ameliora durerea de la epilarea inghinala totala? Am citit un comentariu de la o persoana care spunea ca un panadol luat cu jumatate de ora inainte de epilare ...? (mai mult)
Salut, vin din nou cu o intrebare. Am facut o comanda pe net si produsele au venit deteriorate, eu cerand banii inapoi. Ideea e ca e vorba de ceva creme. Eu am spus ca nu vreau sa fac retur ca sa primesc...? (mai mult)
Ce tunsoare îmi recomandați dacă am față lungă, urechi mari și am un dâmb pe nas (asta nu cred ca poate schimba sau ascunde nicio frizura)? Am parul maro, subțire și fin și am deja niste goluri...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Alina88888888888 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Jocurile Foamei
Ai urmarit cu sufletul la gura aventurile lui Katniss in arena din Capitoliu? Afla cat de multe stii despre Jocurile Foamei!