Salut TPU, imi puteti recomanda si mie un ulei pentru cresterea barbii, va rog in afara de monoxil? Am nevoie de un ulei cu efecte rapide si care a avut efect si la voi, ms, dau funda.
Voi v- ați cumpără adidași sau haine fake? Gen de la Nike sau Valentino? Va puteți da seama daca cineva are o încălțăminte fake? Vând unii încălțăminte fake ce seamăna leit cu originalul?...? (mai mult)
Heyy! S- ar putea ca pe viitor să am părul degradat/ars având în vedere că îmi îndrept părul de două ori pe saptămână? (folosesc placa de păr de la BaByliss, din ceramică) Folosesc şamponul...? (mai mult)
Vreau și eu recomandări de creme pentru coșuri sub piele
Merita sa îmi cumpăr tricouri premium după cum zic unele site-uri? Am văzut ca au preturi de 200-300 lei sau chiar peste. Își merita banii?
Fiolele saffee pentru acnee sunt bune și pentru coșurile sub piele?
Buna! Stiti ce as putea face sau ce as putea utiliza pentru a nu mi se increti parul? Tin sa mentionez ca nu am parul cret din nastere, dar de vreo 2 ani parul a inceput sa mi se onduleze pe dedesubt ...? (mai mult)
Cum vi se par parfumurile zara? Aveti vreunul preferat?
Am citit c- ar fi bine sa folosesc un balsam (conditioner) dacă fac efort des. Sunt băiat și am 19 ani. Am, conform frizerului meu, un par subțire și fin, moale. Au început sa- mi apară și goluri...? (mai mult)
Salut TPU! Am 14 ani si pana acum nu am avut probleme cu tenul meu, insa acum doua zile am observat 2 bubite rosii pe fata (erau pete la inceput, acum sunt ca niste bube) care mi- au aparut pe fata. ...? (mai mult)
Daca am comandat un hanorac si mi-a venit deteriorat(rupt) de pe about you si am facut cerere de inapoiare a banilor, ei imi vor da banii si voi pastra hanoracul defect sau il voi putea pastra?
Daca un produs(hanorac de ex) mi-a venit rupt, siteul(in cazut asta About You) ma va pune sa trimit hanoracul deteriorat inapoi sau il voi pastra?
Am 15 ani, dacă ma bărbieresc cu lama creste barba mai repede?
Ce sunt hainele outlet?
Salut,mi-am luat un trening nike tech fleece din buzz si pantaloni sunt made in Cambodia dar hanoracul este made in China, am platit 1100 de lei, este fake?
Cum arata garderoba voastra toamna asta? Ce culori si materiale predomina?
Sephora mai livreaza in easybox Bucuresti? Vreau sa comand ceva online dar nu imi apare varianta asta desi inainte era
Am mai folosit careva site ul ăsta pentru adidași : https://www.chic-brands.ro/
Buna, ce metoda de epilare/ras imi recomandati pentru a scapa de parul de pe tot corpul meu mai putin in cap? Am destul de mult par si ma deranjeaza...
Salut, mi-am cumparat o sticluta cu ulei de migdale pentru cearcane, dar problema e ca nu stiu cum sa mi-l aplic. Oare sa folosesc 2 pernute din alea pentru demachiat, sau cum as putea proceda?
Hei, Știe cineva cât costă un curs PRIVAT DE UNGHII? Deci nu unul în care sunt mai multe fete, unul în care aș fi doar eu cu trainerul Știu că o să ziceți să întreb chiar un trainer,...? (mai mult)
Care credeti ca e partea fizica a unui barbat (tanar) de care femeile (tinere) din ziua de azi devin impresionate cel mai mult? Inaltimea? Culoarea parului? Culoarea ochilor? Forma nasului, a gurii?...? (mai mult)
2 fete de aceeași înălțime și același nr de kilograme una cu formatul corpului tip măr, cu burtică dar picioarele subțiri, iar cealaltă corpul tip pară șolduri late picioare mai grosuțe...? (mai mult)
Ce au oamenii cu ochi căprui? Care este problema? Sa va spun, eu am ochii căprui și am ochii mari din spusele altora. Multă lume îmi spune "ai ochii mari dar păcat ca sunt căprui". Mulți băieți...? (mai mult)
Salutare, nu mă pricep deloc la asortatul hainelor, se poate merge la o nuntă simplă de noapte cu pantalon gri deschis în carouri, cămașă bleumarin cu nasturi albi, pantof și curea negre și...? (mai mult)
Salut. Am o intrebare, este bine sa iti smulgi cu penseta sau cu ceva parul dintre sprancene? Parintii mei nu ma lasa si vreau sa stiu de ce
Hey! Nu stiu cat de corespunzatoare este intrebarea mea fiind pusa aici, dar nu am idee unde sa mai caut:) Imi caut Ed Hardy by Christian Audigier, orice articol in afara de tricouri sau maiouri. De ...? (mai mult)
Buna, vreau și eu un ulei de par. Sunt băiat, eu am freza într- o parte, și îmi place să sticlească puțin, adică să fie puțin umed, nu uscat. Mereu am folosot ceva pentru el. Un ulei de...? (mai mult)
Buna dimineata domnelor/domnisoarelor. Care parfum de bărbați va atrage/va place cel mai mult? Ma refer sa-i simtiti mirosul pe un barbat, nu sa va dati voi cu el. Mersii
Imi poate da cineva un link cu exact acelasi hanorac din poza? Dau funda https://ibb.co/XVj3BDy
Exista creme de styling naturale? Sau cum să îmi dau parul pe spate și să aibă aspectul ăla de uscat?
Voiam să mă decolorez complet, doar că eu am deja șuvițe blonde. Oare încurcă cu ceva? Adică să nu iasă culoarea uniformă? Menționez și că am părul de un castaniu închis.
Bună, am o problema, de fiecare data când ma fac cu bicul în zona inima îmi ies iritații si peste o zi începe sa mă manance, va rog știe cineva cu ce sa ma dau ca sa scap de iritații? O cremă...? (mai mult)
Bună! Mi-am tuns parul in scari scurt și regret! In cat timp îmi va creste parul pana la piept și vreau sa-mi spuneți dacă mai e o șansă să îl am la fel de lung ca înainte?
Buna! Azi mi- am luat mustata cu crema epilatoare pentru fata, pentru a 3 a oara., insa m- a usturat foarte tare si inca ma mai ustura. Efectiv nu puteam atinge zona in care mi- am dat, plus ca ma inrosisem...? (mai mult)
Buna, stiti vreun site din alta tara unde pot gasi haine de brand? Stiu ca sunt mai ieftine in afara, multumesc
Stie cineva unde pot gasi EXACT acest model de hanorac cu aceeasi culoare? https://ibb.co/pyWR9Bk
Buna! Parul meu este destul de sanatos, fac tot ce trebuie pentru sănătatea lui însă am câteva șuvițe la spate care sunt deteriorate și stau foarte urat pe lângă celelalte șuvițe sănătoase....? (mai mult)
Stie cineva daca siteul bestsecret.com are produse originale?
Salut! Sunt băiat, am 17 ani și sunt foarte urat, am nasul strâmb și fata strâmba, nu stiu ce sa mai fac, nicioadata nu am avut o relație, mă puteți ajuta va rog frumos? Nu vreau răspunsuri de...? (mai mult)
Https://www.emag.ro/skechers- pantofi- sport- relaxed- fit- d- lux- roam- roz- fandango- negru- 40- 149835- bkmt- 40/pd/D4V87FMBM/?utm_source=criteo&utm_medium=cpc_emag&utm_campaign=criteo_lf_visitors_rewq&utm_term=fashion+...? (mai mult)
Ma ustura ochii de la machiaj...e normal? Patiti si voi?
Salut,am sesizat ca sprancenele mele nu sunt egale.Adica spranceana dreapta e putin mai arcuita ca cea stanga.E normal? Nu se observa tare doar daca te uiti fix la spracene
Salut. Am o geaca de poliester și e scrisa cu pix. Cum pot sa scot urmele de pix?
Cam câți cm adaugă adidași Air Uptempo 96? Deoarece sunt cam înalt și aș vrea să știu dacă sa ii achiziționez sau nu, dau funda!
Cu câți cm te fac mai înalt adidași Air uptempo?
As vrea să mă duc pe 5 septembrie la școala îmbrăcat așa : - cămașă albă - blugi -adidasi Am intrat la liceu Ce părere aveți?
Buna, as vrea sa stiu daca eu am ochii caprui si pun lentile de contact albastre, se vor vedea lentilele albastre destul de clar deși chiar daca sunt niște lentile cu albastru DESCHIS?
Buna, imi puteti recomanda niste produse de par pentru hidratare, deci nu stiu ce sa ii mai fac este mereu incurcat si uscat si nu as vrea sa il tund scurt! As dori o recomandare din experienta voastra...? (mai mult)
Daca am 155 cm si 44 kg ce marime port in sensul l xl xxl etc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Alina88888888888 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Justin Bieber
Tu cat de Belieber esti? Afla chiar acum!