Cat ar costa o tunsoare aproximativ in Arges (Mid fade + luat putin din varfuri)
Bună. Știe cineva unde se fac găuri în urechi pentru cercei? Și cam cât costă?
Stie cineva pret unei reviste vogue la magazinul din pasaj de la universitate?
Acqua Di Gio Profumo, Dolce & Gabbana The One sau Bleu de Chanel? As vrea ceva nou, fresh si potrivit in general pentru ieșiri atat cu prietenii dar si date uri dar nu ma pot decide care este mai bun...? (mai mult)
Salut! Ieri mi- am cumpărat o pereche de adidași negri cu alb, din greșală am scăpat putina pasta de pix pe adidași și nu știu ce să mai fac, orice as face nu se ia, mă puteți ajuta va rogggg! ...? (mai mult)
Bună TPU, recent mi am luat o pereche de pantaloni sau pantaloni de trening (cum so spune) gri, si din neatenție mi i- am pătat cu ulei de uns lanțul, știe cineva cu ce se poate duce, si daca ...? (mai mult)
Bunaaa! Cand eram mica avem parul cret su foarte voluminos, am incetat sa l fac cu placa cam acum 3- 4 luni (dupa 2 ani de intreptat cu placa zilnic + decolorare) ce as putea sa fac sa fie iar natural...? (mai mult)
Buna TPU! De jumatate de an am inceput sa folosesc doua dintre produsele de la Revox, mai exact niacinamide si vitamina c. Acum mi- am luat si solutia de peeling AHA si voiam o parere la pasii mei de ...? (mai mult)
Bună! Îmi puteți spune va rog unde găsesc și eu în Iași niste outlet uri cu haine de bărbați dar gen sa fie sigur că sunt! Mie cam rușine să intru și să văd numai femei ???? Mulțumesc ...? (mai mult)
Buna, as vrea si eu cateva site-uri de fashion care sa livreze la easybox, mai ales care sa aiba si haine in stil asiatic gen Shein, joom etc
Bună tuturor. Am niște pete pe ten, care mă fac să nu am încredere în mine, petele sunt chiar sub cearcăne și în frunte, sunt arsuri solare și pete din cauza cosurilor, pentru ca am avut ...? (mai mult)
Sunt bune tratamente de casă (am gasit pe YouTube un trament cu zaharul si lămâie mix intre ele si apoi ungere ) este bun de ceva?! Vreau sa fac cumva sa dispară părul de pe corp
De la ce varsta e indicat sa folosesti retinol pentru ten?
Bună! Știți careva vreun magazin cu haine tomboy în București? ????
Cum scap de tenul gras? Ma spal dimineata si seara cu sapunul de curatare de la CeraVe, imi hidratez tenul, aplic zilnic spf. Am chiar un stil de viata foarte sanatos, dar vad ca toate acestea degeaba....? (mai mult)
Salut TPU! Aș vrea să mă epilez pe picioare, sunt băiat și aș vrea să văd dacă e mai ok. Îmi puteți recomanda niște metode de epilare în urma cărora părul să nu crească repede sau ...? (mai mult)
Buna ziua! Mi-as dori să fac o operație de rinoplastie in București. Ce medic mi-ați putea recomanda?
Hei TPU, ce parere aveti despre dehaine.ro sau reginald.ro sunt siteuri sigure? Produsele sunt de calitate? Ati avut probleme cu ei?
Cum scap de parul creț făcut permanent?
Bună ziua! Am nevoie de ajutorul vostru, din cele încercate care dau rezultate, dacă știți cumva o masca de par făcut acasă pentru par deteriorat, blond și ars de placa! Un sfat va rog sa- l...? (mai mult)
Cum pot sa repar pielea arsa de soare? Mi se decojeste si arata groaznic, m-am dat cu o crema de la nivea dar nu prea da rezultate, poate stiti voi o metoda mai buna.
Salut, aș vrea să mă tund ceva de genul acesta https://pin.it/1AdfYWO, credeți că mi-ar sta bine dacă am fața rotundă? Iar în coadă ar sta bine?
Buna! Am și eu o întrebare! Am maini mari! Cum as putea sa le micșorez? Va rog ajutați-ma
Știți sh-uri/outleturi bune în Bacău?
De cand ma stiu, sunt "varza" cand vine vorba de stilul vestimentar. Niciodata nu am stiut sa ma imbrac frumos, tot timpul doar am purtat clasicii blugi albastri si un tricou. Chiar nu reusesc, indiferent...? (mai mult)
BUNA, stie cineva cum pot scapa de cicatrici? Am 3 cicatrici pe fata recente in urma unor arsuri mici si nu stiu ce sa fac (se observa, nu le pot acoperi cu fond de ten sau ceva, sunt inca in stadiul ...? (mai mult)
De ce e atât de scumpă încălțămintea Guess? Mi se pare că puma, adidas și nike sunt mai de calitate
Vreau sa imi cresc parul repede (sunt baiat) dar nu stiu cum sa il cresc mai repede vreau sa imi fac coafura middle part
Știe cineva ce fel de branturi are încălțămintea Calvin klein?
Salut! Aș vrea să stiu ceva, sunt baiat si merg in clasa a 9a si am ales sa merg pe școală profesionala pe baza de "frizer" si am fost acceptat pe "coafura igiena corpului omenesc" eu aș fii vrut...? (mai mult)
Exista in Bucuresti cursuri de self make-up si self hair style? Si daca da, la ce preturi? Mai pe romaneste as vrea sa invat sa ma aranjez singura pentru evenimente mai speciale.
Care este diferența dintre un model Fashion și un model Glamour? Una pozează in haine și alta dezbracata?
De la cati ani am voie sa pun acid în buze sau rinoplastie?
Bună, sunt fata, m-am tuns astăzi și m-am luat cam tare la breton, luna care vine am un botez și nu știu cum să-l așez, exclus datul pe spate?
Știe cineva ce gen au acești adidași? Pe site nu scrie https://www.epantofi.ro/pantofi- nike- air- force- 1- mem- 4- do6714- 001- black- light- bone.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_RO_GMC_Nike&is_retargeting=true&pid=google&af_sub1=cpc&c=_RO_GMC_Nike&gclid=CjwKCAjw6fyXBhBgEiwAh
Salut, am vrut sa- mi iau aceasta pereche de adidași, pe acest site nu scrie genul, dar pe altele scrie că ar fi pentru femei.Are cineva idee daca sunt unisex sau doar pentru femei ( sunt băiat ) ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre parfumul Rave Now? Pare potrivit pentru ieșit in oras, atrage complimente?
O intrebare oarecum specifica: Pot gasi o geaca varsity/college neagra cu maneci albe in vreun mall din Bucuresti? Fara magazine online, doar daca exista printr-un magazin in mall.
Hey.Dacă mă dau cu SPF 50 mă mai bronzez?
Ce as putea să aplic pe un material organza ca să nu se deșire(în afară de lac de unghii)?
Am 14 ani si mi- a iesit un cos pe nas in urma cu 2 luni. Este foarte mare si foarte tare la atingere, am incercat de nenumarate ori sa il storc dar iese doar putin puroi si apoi sange si nu vrea sa se...? (mai mult)
Adidasibuffalo.net e site legit? Ca nu prea cred. Vreau sa imi iau o pereche de buffalo london la un pret mic (eventual sub 500) si m- am uitat peste o grămadă de siteuri si nu găsesc. Daca nu, singura...? (mai mult)
Am observat de ceva timp ca am un fir de par pe ambii umeri, doar un fir de 1cm aproximativ, problema e ca nu doar eu am aceste 2 fire de par si tata si bunicul, e ceva genetic sau? Mentionez iarasi...? (mai mult)
Ce tip de parfum foloseste Olivia Rodrigo?
Cu câți milimetri este cel mai bine să te tunzi prin părți și pe la spate dacă te tunzi cu aceiași lungime peste tot în aceste locuri?
Bună TPU! Vreau să încep să aplic retinol pe ten. Este cineva pe acest site care a folosit retinol? Cine a folosit retinol să-mi spună ce părere are despre el.
Ce air jordani 1 high credeți ca se pot potrivi la orice outfit? Precizare (sunt fata)
Buna! Am o întrebare, știu ca pentru a putea face Injectari cu acid hialuronic, Botox etc. Trebuie sa ai diploma de medic știți însă dacă procedura cu Hyaluron Pen se poate realiza fără a fii...? (mai mult)
Stie cineva cat costa un costum de baie intreg la Therme Bucuresti? Sunt din Iasi si nu stiu daca sa imi iau de aici sau din Bucuresti. Multumesc anticipat! Si unde as mai putea gasi costume de baie la...? (mai mult)
Pentru fete:Caut un magazin care să aibă tricouri/bluze cu umeri largi, unde pot găsi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
1onur întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?