Bună! Am un lănțișor din zirconiu. Credeți că se va înnegri? Trebuie ferit de apă? Mulțumesc!
SALUT TPU! Că tot e la moda cu trapul românesc Vreau să mă ajutați cu ceva: 1. Cum se numește freză pe care o are YNY SEBI și berechet? 2. Ce fel de sprâncene au aceștia? Ex: straight,...? (mai mult)
Stie cineva vreun magazin din Bucuresti sau site care vinde acesti cercei https://m.aliexpress.com/item/32897517881.html?spm=a2g0o.cart.0.0.69df38daRfgJNA&mp=1&gatewayAdapt=Pc2MsiteGg
Salut,sunt fată și aș vrea să mă tund dar nu știu ce părere ar avea mai mult băieții, aș dori o tunsoare curtain bangs cu părul mediu, îmi puteți spune băieții părerea voastră?
Salut TPU, poate cineva sa-mi spuna cum se numeste tipul asta de rochie ca eu chiar nu gasesc nimic https://ibb.co/Kj231J3
Buna ziua. Am si eu o intrebare. Cu ce pantofi as putea asorta o rochie print leopard, midi, vaporoasa? Va doresc o zi buna tuturor.
Hey fetele care e ținută voastra preferata de vara?
Am cumpărat un tricou și nu prea îmi place de la Peek& Cloppenburg ( Review) îl pot returna și să îl înlocuiesc?
Unde pot gasi haine de acest gen? https://pin.it/6kBWu9D
Cine știe un salon de înfrumusețare cu prețuri mici și care are și servicii pentru bărbați(pensat, epilare la axila, pe abdomen etc.) în București? Fundă
Buna. Adresez aceasta intrebare mai mult fetelor. Ati putea sa imi spuneti si mie parerea voastra despre parfumul Lancome - la vie est belle? As vrea sa ii fac cadou iubitei mele si m- am mai uitat si...? (mai mult)
Parfumurile tester de pe site-urile parfumuritestere si parfumuridutyfree sunt legit?
Care este cel mai bun parfum ( edp ) pana in 150 de lei? As vrea sa fie ceva fresh, nu exagerat de dulce si sa tina macar vreo 6 ore
Întrebare pentru băieți/bărbați: voi ce parfumuri aveți? Care vi se pare cel mai ok parfum?
Unde găsesc în București un magazin cu suveniruri tip lănțișoare cu cruce și cu alte obiecte personalizate, brățări, ect.
Bună! Unde as putea găsi produse de la Milani în București? (doar magazine fizice? Thanks
Vreun magazin din Bucuresti care vinde oje de la Golden Rose?
Salut,vreau sa imi iau o pereche de jordan stay loyal si nu stiu ce marime imi trebuie. Mi-am masurat talpa si imi iese 26 de cm., aveti idee ce masura mi-ar trebui?
Buna, sunt bruneta și as vrea sa ma fac gri la vârfuri, cu ce ar trebui sa ma deocolorez și ce vopsea sa imi iau sau sa amestec culorile sa obțin gri?
Ce parere aveti despre ojele Golden Rose? Sunt chiar asa bune cum se zice? Am vazut ca au un pret decent, dubios de decent.
Ce masina de tuns folositi pentru parul de pe corp care v-a tinut cativa ani deja? Ajuta sa spuneti de cate ori va radeti pe saptamana/luna.
Site-ul jordan1romania.com vinde produse originale, cum imi pot da seama?
Salut! Credeți ca daca mă îmbrac cu pantaloni albaștrii de stofă, cămașă albă, curea de piele neagra și pantofi negri devin prea elegant pentru o simplă plimbare singur prin oraș? Din totdeauna...? (mai mult)
Ce parere aveți de aroma de trandafir în parfumuri? Vi se pare tinerească sau pentru o varsta mai înaintata? Mie nu îmi placeau parfumurile cu trandafir, dar am primit o mostra de idole nectar lancome,...? (mai mult)
Hey! Stiti unde as putea sa-mi fac si eu dreaduri in Craiova?
Hey TPU:) Am și eu o întrebare pentru fete, stiu, nu e cea mai importanta întrebare dar na. Nu mai aveam lipici la tips uri și am pus oja și da s- a lipit cat de cât. Azi am vrut sa mi le pun la...? (mai mult)
Buna TPU! Are idee cat costa un septum piercing la Bekytatto in Bacau? Si care este varsta minima la care ti-l poti face fara acordul parintilor? Dau funda
Salutare. Doamnelor si domnișoarelor in funcție de ce va alegeți pantofii cu toc sa fie cat mai comozi si sa nu va dea bătăi de cap din primele ore ale purtării. Mulțumesc pentru eventualele ...? (mai mult)
Salut,am aproape 15 ani si nu am mustața. Unii dintre prietenii mei au si chiar mai mici, e ceva de facut in legatura cu asta?
Deci,atunci când ma spăl pe par, dupa ce se usucă este foarte moale si imi sta ridicat cam câteva zile, degeaba il piaptăn etc... Stie cineva ce pot face? Sunt băiat.
Bună TPU! Am un păr foarte deteriorat la vârfuri și îmi cade destul de mult.Îmi puteți da niște recomandări bune de tratament,șampon, balsam etc? Funda!
Am nevoie și eu de ajutor, mama mea face chimioterapie, se lupta cu cancerul...deja părul începe să ii cadă și căutăm niște peruci din păr natural de preferabil de culoare neagră, cam până...? (mai mult)
Care sunt diferențele dintre apă de toaletă și parfum?
Cat costa apx. un tatuaj 7x10/10x10cm pe brat, cu un personaj/caracter? (Cluj/Bucuresti). Sunt curios de un pret aproximativ +/- cateva sute sa am idee cati bani sa las deoparte pentru. tatuaj.
Salut, sunt ales cavaler de onoare la o nunta si stiu ca am o fata domnisoara de onoare, o sa trebuiasca sa dansez vals cu ea sau orice alt tip de dans? Si daca ma imbrac la camasă si blugi sau pantaloni...? (mai mult)
Bună! Astăzi mi- am făcut baie la cap, țin sa menționez ca am folosit sampon elseve pentru par deshidratat de culoare mov. Când mi- am făcut baie mi- am dat din greseala cu spuma de la sampon pe...? (mai mult)
Bună! Și-a făcut cineva recent găuri în urechi la bijuteria Iosia din Arad? Dacă da, cât costa? Și cât costă cerceii medicinali?
Ați folosit vreodată ulei de rozmarin pentru par? Cum l-ați aplicat?
Neața, oare îmi puteți recomanda niște produse de păr, pentru un păr foarte subțire și o tunsoare? (pentru bărbați)
Neața, deci am un ochi mai deschis decât celălalt, dar nu la culoare (ochiul stăng e mai închis), dar gen la pleoape am niște tăieturi, (nu știu cum sa le numesc) la cel drept am 2, cum ...? (mai mult)
Hei TPU! Vreau și eu niște site-uri sigure cu rochii de ocazie din satin, cu preţuri de max 400 lei. Mersiii!
Bună TPU! Care este diferența dintre tratamentul cu keratină pentru păr și tratamentul botox pentru păr? Care este mai eficient și câte luni durează efectul? Funda!
Care spray de la VICTORIA SECRET e preferatul vostru? Și care persista mai mult?
Buna! Doresc sa ma vopsesc portocaliu fara sa ma decolorez. Mentionez ca sunt un 'roscat decolorat' iar la radacini satena. Ce vopsea buna recomandati?
În cât timp creste parul pe picioare dacă folosești aparat?
Bună tuturor! Știe cineva o fată care face piercing în Arad? ( mă refer la salon )
Buna TPU. Recent mi- am achizitionat niste bocanci pentru toamna, din material din piele ecologica. Acestia sunt de asemenea luciosi, ca si cum ar fi lacuiti. Cum le pot intretine luciul cat de mult ...? (mai mult)
Buna! Cum sa fac sa imi creasca parul mai repede? L-am tuns scurt si in scari si il vreau lung din nou cam in 2 luni
Buna! Cum sa fac sa imi creasca parul mai repede? M-am tuns scurt si in scari si il vreau din nou lung cam in 2 luni
Buna! Și-a cumpărat cineva vreodată haine de pe site-ul IROCOCO? Daca da, cum au fost produsele și în cat timp au venit?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului