Buna. Am 17 ani si din greseala am folosit o crema cu spf 15 antirid 40 +, poate avea efect negativ asupra mea?
Ce merge la o pereche de pantaloni gri, de vara? Un tricou/maiou de culoare neagra sau un tricou/bluza alba? Ce da mai bine? P.S : stiu ca cele doua sunt non-culori. Meeeerci anticipat!
Salut. In Romania exista cineva care face tricouri cu print tip Allover? Nu doar pe mijloc? Daca da unde as putea da de ei. Mutlumesc anticipat
Bună! A mai comandat cineva de pe Astrid Fashion Store sau de pe Tiffany Fashion? Au cam aceleași modele de rochițe și nu-mi dau seama daca sunt teapa sau chiar sunt ca în poze.
Bună seara tuturor, Sunt chirurg estetician în București și am un pacient care dorește să își facă o ridicare de fese (Brazilian Butt Lift) cu grăsimea de pe inimă. I- am explicat în 3 ședințe...? (mai mult)
Salut TPU! Cam cât ar costa sa-mi fac parul creț permanent? Sunt băiat cu parul mediu.
Caut o piesa... singurele detalii pe care le mai stiu sunt: Cantaretul era negru cu dreduri, in videoclip erau doi scheleti un el si o ea care dansau vals. Scheletul barbat avea dreduri. a doua strofa...? (mai mult)
Bună! Îmi puteţi sugera nişte site-uri/magazine cu haine de ocazie cu preţuri ok?
Hello hello! Oare ar trebui sa merg la dermatolog? Am 13 ani si acneea mea e foarte urâtă si uneori ma si ustura si tenul meu e gras. Majoritatea zic sa nu ma duc pentru că sunt la pubertate si o ...? (mai mult)
Bună! Aveţi idee unde pot să găsesc și eu acele rochii din satin în Bucureşti ParkLake?
Mâine mă duc la farmacie sa cumpar benzi depilatoare. Cum sa cer? un pachet de benzi depilatoare sau cum? Nu am mai fost pana acum.
Stie cineva unde as putea sa imi fac gauri in urechi in Iasi? De preferat in zona Alexandru cel Bun sau la unul dintre malluri. Multumesc, ofer funda!
Metode eficiente de a scapa de cosuri? Am putine dar tot ma deranjeaza...
Pot sa imi deschid sprancenele la culoare cu hena?
Buna! În România se poate da comanda de pe Urban Outfitters? A dat cineva?
Bună! Îmi puteți recomanda ceva pentru punctele negre pe obraji și frunte?
Salut TPU! Am auzit că dacă pun un cub de gheata într- o cârpă de bumbac și îmi dau cu ea pe fata până se topește cubul. M- ar ajuta cu acnea și cearcăne. De ce fel de acnee as scăpa daca...? (mai mult)
SALUT TPU! Am auzit ca samponul anti matreata e bun pentru acnee fungala. E adevărat? E bun si pentru ce- a normala? De cate ori trebuie sa il aplic pe față ca- sa imi treaca? Cat? Si cum?...? (mai mult)
Din ce cauza nu îmbătrânesc la fata? Adică îmbătrânesc dar foarte greu? E genetica cauza sau ce ar fi?
Salut! Astazi am fost sa imi pun cercei(nu mi- au pus parintii cand eram mai mica) pe langa cei din lob mi- am mai pus unul si in cartilaj. Gaurile au fost date cu pistolul la o bijuterie. Este normal ...? (mai mult)
Bună! Am o perie electrică pentru îndreptat părul de la Babyliss și după câteva utilizări perii de silicon și ceramică se murdăresc de la pelicula firului de păr, întrebarea mea este cum ...? (mai mult)
Salut,am un tricou de la nike care este cam mare lungimea nu prea ma intereseaza dar sta larg la gat aveti idee cum sa il fac sa stea mai stramt sau sa il fac mai mic?
Ieri am facut o prostie ce o refuz.M- am dus la un magazin si am cumparat o bucata de vopsea culoarea brunet pentru par.Era cea mai inchisa nuanta.Ieri m- am vopsit si totusi nuanta foarte greu la lumina...? (mai mult)
Ce parere aveti despre cremele bio pellamar?
Salut TPU,am fost recent să îmi fac breton dar coafeza m-a tuns strâmb și mi-a făcut breton simplu, diferit față de ce i-am arătat eu, cum aș putea să îmi remediez bretonul?
Pantaloni de blugi se pot lărgi? Din câte știu acest material este elastic din cauza elasticului din el dar nu că ar fi posibil să se lărgească ei în timp.
Puteti sa imi recomandati niste branduri bune de oja nepermanenta? Am incercat de la essence she/he avon, dar dupa 2 zile desi aplic un lac pentru protectie ele se ciobesc. Am incercat si oja semipermanenta,...? (mai mult)
Buna TPU! Tocmai ce am venit de la intretinerea genelor fir cu fir si nu imi place deloc rezultatul! Un ochi arata de parca nu are aproape deloc gene iar celalalt are volum si alungire. Imi vine sa plang...? (mai mult)
Ce parere aveti despre extensiile clip on, afecteaza parul? Dau funda.
Buna, Nu ma pricep la cum sa ma imbrac pentru o nunta, barbat fiind. Stie cineva niste magazine care te ajuta cu tot tacamul, ce sa iti recomande? Mersi
Produsele Yves Rocher se găsesc în magazine sau pot fi cumpărate doar de la persoane reprezentante?
Este ok va o fata de 13 ani sa folosească măști de puncte negre, patch Uri de ochi și măști de buze?
Bună seara! Mi-am cumpărat o lampa led SUN acum o luna și 4 zile. Cand o pun în priza nu se aprinde. De ce? A fost folosita doar de doua ori.
Bună ziua! Am o întrebare, dacă ma puteți ajuta cu răspuns... vreau sa ma vopsesc dar sunt pe stop! Am înțeles ca nu se prinde vopseaua de par când ești la menstruație! E adevărat? Un sfat ...? (mai mult)
Ce culoare de șuvițe m-ar prinde cel mai bine la par șaten deschis? (mă refer la șuvițe îndrăznețe cum ar fi cyan, violet, verde, roz etc.)
Am o sapca Amiri, e de la un prieten din Africa. Cum pot afla daca e fake sau nu?
Buna! Cum o conving pe mama mea sa ma lase sa ma machiez? Am 13 ani si prin ‘machiez’ nu ma refer la cine stie, doar rimel, putin creion de ochi, iluminator si sprancenele aranjate cu o perie. Nu...? (mai mult)
De unde pot cumpara vopsea de sprancene?(vreau sa mi le decolorez acasa si sa- mi aplic vopsea blonda ca sa le deschid). Dar nu stiu de unde se cumpara aceasta vopsea am inteles ca trebuie vopsea exact...? (mai mult)
Hei! Am parul cam până la talie, ondulat si as vrea o tunsoare. Credeți ca o tunsoare V e potrivită?
De curiozitate mai există frizerii in București pe care sa le cheme frizerii si sa coste 8...15 lei? M- a stresat frizerul meu, cand am cunoscut- o imi lua 8 lei, anul următor 15, anul următor...? (mai mult)
Oare îmi ard parul rau dacă ma decolorez? Ce imi recomandati pentru decolorarea acasa câteva sfaturi va rog?
Buna,daca ma decolorez cu decolorant de la syoss 13-0 ma pot vopsi dupa cu o vopsea normala sau trebuie sa astept?
Dacă mi-am făcut un tatuaj cu acul și cerneală acasă, in cat timp se duce?( e mic de 1 cm)
Buna ziua! Imi puteti spune care este treaba cu site ul BIJUTERII FIG? Sunt bijuterii originale PANDORA pe acel site?
De ce epilatorul IPL Philips Lumea nu merge pe partea din fata a piciorului, pe os? Adica nu se aprinde lumina aia deloc...doar pe coapse si gambe. O fi defect? E in garantie 2 ani! Heeeelp!
Buna fetelor! Are cineva placa Remington s5840 keratin protect? Daca da, cum vi se pare? Este buna?
Bună! Cele mai bune remedii pentru o piele moale, strălucitoare, care să elimine pielea uscată si sa o facă să fie mai sănătoasă si mai strălucitoare?
Salut! Am parul castaniu și aș vrea sa- l vopsesc negru. Oare este nevoie sa mi- l decolarez? M- am gândit sa aplic doar culoarea pe par, atat. O sa se prindă ok nuanță? Și imi afectează sănătatea...? (mai mult)
Orice tip de par poate suporta decolorarea pana la culoarea alb? sau cum se obtine nuanta alba la par? Nu vreau sa mi l.ard prea tare tare vreau la varfuri
Buna fetelor! Care e cea mai buna metoda de epilare si daca se poate face acasa? In afara de epilarea definitiva, la ea nu imi permit sa apelez. Multumesc anticipat!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numele reale ale celebritatilor
Stiai ca numele real al lui Nicki Minaj este Onika Maraj? Sau ca pe Marilyn o chema de fapt Norma Jean? Afla cat de bine cunosti celebritatile momentului.