Buna, TPU! Acum aproximativ 2 saptamani am fost la unghii (gel pe unghia naturala, fara constructie) doar ca as vrea sa- mi dau gelul jos acum. Stie careva o metoda prin care imi pot indeparta gelul de...? (mai mult)
Există o epliare permanta a parului de pe corp totală? Daca da cat costa si cu ce se lucrează pentru i depărtare
Bună TPU! Eu nu m- am vopsit niciodată și vreau să merg la salon să mă vopsesc.Culoarea mea este șaten și aș vrea să mă vopsesc roșcat arămiu. Întrebarea mea este cât ține această procedură...? (mai mult)
Ce ar trebui să conțină un kit de make-up pentru începătoare?
O părere despre hainele de la Sinsay?
Buna fetele! Ati cumpărat blugi de pe berskha, sunt de calitate, sunt cat de cat ca pe site? Dau funda!
Salut, am 14 ani si vreau sa imi dau jos parul de la subrat, am o un aparat de ras nikai nk- 580.Este bun pentru ras la subrat? Si ce ar trebui sa folosesc pentru a ma rade adaug ceva cremă? Sau îi...? (mai mult)
Salut TPU am o intrebare pentru cei din Brasov, aveti idee unde imi pot face parul cret permanent? Multumesc anticipat
Ce oraș este mai bun pentru shopping: Timișoare sau Cluj?
Îmi doresc sa îmi pun piercing în buza pe mijloc si in ambele sprâncene cate unul. Totuși nu știu cu care sa încep prima dată, cu cele din sprâncene sau ăla din buza? Plus de asta îmi este...? (mai mult)
Am 13 ani și am 156 e ok?
Am dat cu fierul de calcat peste un tricou negru care nu era foarte bine uscat si s-a facut putin maroniu...ii mai pot face ceva? Vreau sa fie cum era inainte
Cum scap de coșurile umflate, urgent?
Bună! Ce mai pot face daca de curând părul meu creț a fost filat? Am auzit că așa ceva nu se face parului creț iar acum sunt complet dezamăgită de rezultat. Își va reveni greu la lungime? Acum...? (mai mult)
Bună TPU! As vrea și eu sa ma rad în cap. Ce îmi recomandați aparatul de ras sau shaverul? Dau funda!
Bună TPU! Care e mai bun? Aparatul de ras clasic sau shaverul? Dau funda!
Help,urmeaza sa particip la un eveniment si nu stiu ce sa aleg dintre camasa cu maneca lunga sau cu maneca scurta
Buna prieteni, am o dilema, pe ce mană poartă femeile și bărbații ceasul?
Salut, am o intrebare, nike și Jordan au parteneriat pe viata? După ce va muri Michael Jordan tot ce a făcut el va fi moștenire la copii sau familie ori va fi ca contractul sa fie temporar iar când...? (mai mult)
Ce ați crede despre o persoană care atunci când e la serviciu se îmbracă în mare parte în negru sau culori închise, reci, dar în timpul liber poartă haine deschise, în culori calde?
Cât durează smocurile de gene? Pot face contact cu apa 48 de ore dupa ce le am pus sau ma pot machia? Am văzut un video ca poți pune rimel in timp ce aplici sau după ce aplici genele smocuri. E ...? (mai mult)
Salut TPU! Un frizer bun sau chiar și începător știe ce freza mi se potrivește? In funcție de fizionomia fetei : nas, frunte, pomeți, sprâncene ș.a.m.d. Faux hawk cu mid fade prin părți...? (mai mult)
Buna fetele! Ati cumpărat de pe magazinul House sau Cropp, cum vi se par? sunt de incredere? Dau funda!
De la câţi ani poţi să-ţi faci genele şi sprâncenele?
Salut! Ce părere aveti de site ul de adidasi nike outlet ro? Sunt fake adidașii? Ca voiam sa-mi iau niște adidasi care mi au sărit in ochi la preț mic și nu stiu ce sa fac.
Hey, as vrea să fac o schimbare la mine dar nu stiu cum mai exact.Nu mă simt frumoasă și aș vrea să fac o schimbare.Ati putea să îmi dați niște idei.Nu stiu daca să mă vopsesc ati putea sa...? (mai mult)
Serurile cu retinol sunt bune? Am văzut că sunt foarte scumpe. Merită banii?
Buna,TPU! Stie careva unde as putea gasi rochii de genul? https://pin.it/7Gwrrdm https://pin.it/7mcMwTg
Salut, recomandări pentru hair conditioner? Și de unde as putea sa cumpăr
Buna, ceva crema hidratanta și gel de curățare pentru ten mixt acneic și uscat in unele zone?
De pe ce site pot cumpăra conversii one star negri?
Bună. Știe cineva unde as putea face un curs de coafura frizerie in Drobeta Turnu Severin? Chiar și separat. As vrea sa pot învăța meserie, nu doar sa primesc o diplomă. Știu de cursurile din...? (mai mult)
Daca incerc sa lipesc unghiile false cu oja semi, merge?
Imi urăsc atât de mult fața, corpul a început sa îmi placă dar nu chiar sa il si vad in oglindă, cand mă uit în oglindă la fața mea îmi vine sa vomit, m- am tuns wolf cut, frizura e frumoasa...? (mai mult)
Ce brand de incaltaminte are cele mai comode talpici? In general folosesc ortholite insa am obsevat ca talpicile de la puma sunt foarte moi si flexibile, par ceva mai comode, ortholite ar merge mai degraba...? (mai mult)
Buna, fetele, stiti cumva niste siteuri unde pot sa gasesc machiaje fake? De exemplu palete care normal costa foarte mult, la un pret mai redus si asa mai departe?
Ce recomandari aveti ca sa imi creasca parul repede,mai exact, ce proceduri?
Hey băieți. Voi de pe ce siteuri vă comandați haine? Vreau să îi fac iubitului meu un cadou drăguț :) mi- a arătat că își dorește ceva, iar eu vreau să mai adaug încă ceva pe lângă ce...? (mai mult)
Salut! Cum as putea sa scap de niște straturi vechi de bronz? Multumesc!
Cum este treaba cu gelul de dus? Adică ce gel de dus trebuie sa ma spăl pe corp ca să- mi miroasă pielea mai mult? Adică de ex îmi luasem un gel de dus acum câteva luni și mirosul de gel îmi rămânea...? (mai mult)
Salut TPU, am dus 2 camasi la spalat si calcat la Lava and Cauce, intrebarea este daca camasile ti le dau pe cuier sau nu, daca nu le-ai adus pe cuier?
Daca dupa 5-10 minute de la spalarea pe fata, imi simt fata uscata, mi se decojeste si parca ma strânge cand deschid gura, inseamna ca am ten uscat? Cum pot preveni aparitia acestuia? Am 19 ani
Spuneti-mi va rog o freza moderna pentru bărbați, pentru un par mediu Apropos, voi cum va tundeti și cam cat dați pentru o tunsoare? :)
Buna! Știe cineva un site cu rochii de seara cu preturi accesibile și raport pret-calitate ok? Mulțumesc
Bună seara! Acum ceva timp m- am decolorat la vârfuri cu decolorat și acum o luna m- am vopsit la loc pentru ca nu îmi mai plăcea, dar acum observ ca iar se vede blondul în par, ce sa fac? Sa ma...? (mai mult)
Bună! Aproximativ acum o săptămână mi- am achiziționat acid salicilic, hialuronic si mandelic. Am văzut ca la unele persoane au funcționat.Ele sunt bune pentru hidratare, acnee, pori infundati/negri...? (mai mult)
Buna. Am fost blonda mult timp(decolorata) și apoi am pus un ciocolatiu deschis și începe sa mi se duca din el și nu mai vreau sa mă vopsesc. O sa ajung la blond iar? Deja văd șuvițe blonde
Buna! Știe cineva un magazin în Focșani(sau mai multe) in care as putea găsi rochii de seara și costume bărbătești cu preturi accesibile? Mulțumesc!
Buna ziua! Am și eu o întrebare pentru cunoscători sau cei care au mai cumpărat. Ce părere aveți despre site-ul Glamira, pentru inele de logodna și alte bijuterii?
De ce nu se mai gasesc sapunuri Elmiplant?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati psihologie
Ai vrea sa stii mai multe despre cum functioneaza creierul tau? Acest quiz este un bun inceput