Unde pot vinde par natural virgin? Deci netratat nevopsit necoafat Firme serioase, va rog!
Ce culoare sa iau la o pereche de tenisi converse all star clasici? bleu marin, visinii sau negru? Nu stiu ce culoare sa iau :))
Bunaaa! Vreau sa invat sa fac codite afro, stiti pe cineva care ofera cursuri? In Bucuresti ✨DAU FUNDA✨
Hey,as vrea să am un"grow up"de vara doar ca nu stiu cu ce să încep. Cu ce as putea sa încep și să se vadă rezultatele
Salut, nu stiu daca am ales categoria potrivita dar de ultima data cand m- am tuns, parul meu incepe sa o ia in ambele parti pana la mijlocul capului, de ce se intampla asta si cum o pot rezolva? Prietenii...? (mai mult)
Aparitia si inmultirea firelor albe in cap, de la varste foarte timpurii (30 si ceva de ani, chiar 20 si ceva de ani), e un motiv serios de frustrare pentru barbatii in cauza? Credeti ca in sinea ...? (mai mult)
Buna fetelor! As vrea o recomandare de o placa de par care sa nu arda parul tare si sa fie buna si rezistenta, destul de urgent! Multumesc anticipat
Buna seara. Idei de nume pentru un salon de frizerie pentru bărbați?
Îmi pot face conturul buzelor și cu fard de ochii? Ca am văzut la multe fete și nu înțeleg
Ce șampon și balsam îmi recomandați dacă mi se îngrașă părul în față în a 3 a zi și îmi apare mătreață? Acum folosesc elseve pentru părul gras, dar nu dă roade.
Buna! Dupa cam 3 saptamani de cand am luat vacanta de vara am fost sa imi pun unghii cu gel. Avand unghiile mele roase, mi- a facut constructia pe tips cu gel. Acum mi s- a rupt una si m- am apucat sa...? (mai mult)
Buna, sunt ok extensiile Filip in gen de acela cu ața aceea transparentă ca și o cordeluță?
De unde vă luați rochițe de vară draguțe?
Folositi parasoftin? Pot folosi daca nu am batuturi si vreau doar sa am pielea putin mai fina?
Hello, stie cineva cum pot sa fac o pereche de blugi simpli in blugi rupti si ce imi trebuie?
Bună. Mi-am cumpărat un ser pentru ten cu colagen, din ala care are și pipeta, dar nu știu dacă se da pe fata uscata sau umeda. Nu scrie niciunde.
Știe cineva cum sa ma bronzez pe față? Adică am stat 2 zile la soare cam 15 minute pe la ora 16:00 și nu m- am bronzat deloc, țin sa precizez ca am tenul deschis la culoare, adică nu deschis rău...? (mai mult)
Buna! Acum o luna (cred) mi- am pus doi cercei in urechea dreapta, unul aproape de gaura normala, iar celalalt aproape de cartilaj. Cerceii sunt medicinali, iar gaurile sunt facute la bijutier. Insa...? (mai mult)
Am si eu o problema, am ramas pe cap cu o gramada de articole de makeup de la producatori de calitate si nu stiu unde sa le vand en- gros sau la bucata. ma poatea ajuta cineva cu niste recomandari unde...? (mai mult)
Ce parere aveti de barbatii care zilnic se dau cu mult parfum? E un semn ca vor sa atraga atentia vreunei femei (chiar si de la locul de munca) sau e doar un indiciu al feminizarii/afemeierii lor in ansamblu?...? (mai mult)
Ce parfumuri vi se par supraapreciate? I'll go first: Chanel No 5. Miroase ca bunica. Și bunica nu se dădea cu Chanel No 5.
Bănuiesc că știți majoritatea parfumul Baccarat Rouge 540 că e destul de comun. Unei prietene i se pare un parfum lemnos și dur, mie foarte dulce, nu simt nimic lemnos. Daca l- ați mirosit sunt...? (mai mult)
Unde pot gasi un magazin ieftin de cosmetice in Bucuresti?
Salut.De unde pot cumpara haine de firma fake?
Bună, de la o vreme îmi ies foarte multe coșuri spate și fața corpului unde sunt sânii și chestia e că mă mănâncă super tare și coșurile acelea sunt super rosii și dacă le storc iese alb,...? (mai mult)
Buna! Am pus acum doua zile o soluție cu acid salicilic pe niște coșuri și am lăsat cam 2 min și acum mi s- a desprins pielea și zona este umeda. Am observat ca se face scoarța! Oare va rămâne...? (mai mult)
Buna! Știe cineva unde se fac gauri in urechi cu cercei medicinali, cu pistol in Mediaș?
Bună! Care e loțiunea voastra de corp preferata? Caut una noua si nu stiu pe care să o aleg. Vreau ceva fresh, nu prea dulce, de vara :)
Am apăsat din greșeală zilele trecute pe confirmarea primirii comenzii shein fără ca aceasta să fi ajuns deja la mine, îmi scrie că este în tranziție și că a fost returnat înapoi la sediul...? (mai mult)
Buna:* Ce aș putea face sa îmi crească mult mai repede unghiile in afara de ulei de ricin și de măsline? Nu știu exista un anumit fel de mătase sau alte uleiuri sau măști?-
Buna TPU. As dori sa aflu niște firme producatoare de lacuri de unghii care sa fie de calitate și sa tina pe unghii, lacuri normale nu oje semipermanente (nu doresc folosirea lămpii). Va...? (mai mult)
Bună, vreau sa ma vopsesc cu vopseaua loncolor semipermanenta r5, un roșcat mai închis iar parul meu este un șaten mediu, aveți păreri? Se mai duce culoarea sau recomandați altceva?
Am si eu o intrebare banală. Inainte aveam parul un portocaliu super naspa, gen un morcov super inchis de culoarea caramizii putrede si acum l- am vopsit negru albastrui. Am folosit doua cutii de ...? (mai mult)
Salut, ce recomandati pentru cosurile de pe spate/umeri/piept? Mentionez ca sunt baiat si pe fata nu prea am deloc.
Bună! Văd multi furnizori ce vând pe grupurile de Facebook bijuterii pentru a câștiga un bănuț în plus. Eu cum as putea face rost de bijuterii e gros? De unde le pot achiziționa la un preț accesibil?...? (mai mult)
Bună,îmi puteți recomanda un gel de curatare bun pentru tenul gras și pentru a scăpa de coșuri?
Cum se îndepărtează fardul fără demachiant?
De unde pot lua fard de ochi?
Buna,îmi puteți recomanda niște pastile, seruri și uleiuri pentru accelerarea creșterii parului, dar ceva care creste parul mult în timp scurt! Va rog!
Imi face rau la par daca m- am vopsit cu 2 vopsele, m- am vopsit prima data cu o vopsea decoloranta pentru ca nu am gasit decolorant, apoi am aplicat cea de- a doua vopsea si a inceput sa usture foarte...? (mai mult)
Hey! Voi cât timp stați sa faceți o poza pana reușiți sa obțineți poza perfectă?
B 18 Salut! Poate să-mi spună cineva ce aș putea să fac pentru a avea părul mai des?
Bună, am o întrebare legata de oja semipermanenta. Am încercat mai multe firme de oja semipermanenta, am pregătit cum trebuie unghia înainte, cu produsele necesare, am tăiat cuticula cum trebuie,...? (mai mult)
Buna TPU! Am o intrebare. Mi- au aparut niste coșulețe pe fese de 2/3 zile si ma gandesc ca sunt din cauza epilarii cu crema, arata foarte inestetic si as vrea sa stiu daca cunoasteti vreo soluție,...? (mai mult)
Salut TPU! Tocmai m- am gândit să încerc produsele Nala dintre care am și un exfoliant pe care scrie că ar trebui de doua ori pe săptămână aplicat deși totuși as vrea sa- l aplic de mai multe...? (mai mult)
Ce sa aleg dintre converse all star low sau High?
Bună TPU:)) Știți cumva cum aș putea să scap mai repede de acnee?
Salut TPU! Există vreo șansă să pot modifica structura fetei cu niste exerciții acasă care depun presiune pe mușchii feței? Adică că exemplu daca am o fata ovală aceasta să poată deveni...? (mai mult)
Salut TPU! Despre operația de eye lift as avea câteva întrebări: 1. Cat costă? 2. De la ce vârstă se poate face și de la ce vârstă ar fi necesară, adică când se lasă ochiul său ce se...? (mai mult)
Olla fetelor! Vreau sa ma apuc sa fac unghii. Un site de unde as putea sa îmi achiziționez toate produsele necesare dar acestea sa fie și de calitate?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.