Hei TPU! Ce parere aveti despre procedura de marit buze cu hyaluron pen?
SALUT TPU! De ce uneori am buza de sus mai mare decât cea de jos și invers? Asta poate fi și de la faptul că n- am o mușcătura corectă? Cum ar fi o mușcătura corectă? Încă ceva cum as...? (mai mult)
SALUT TPU! As putea sa improvizez ceva în gen că "liftingul facial doar că acasă"? Sau nu există așa ceva?
Salut TPU! Cum sa ai un zambet perfect ca băiat, ce ar trebui sa îmbunătățit la fața?
Buna! Vreau si eu sa-mi recomandati site-uri de unde pot cumpara parfumuri fake, dar care sa se asemene cat mai bine cu originalul, inclusiv cutia in care sunt ambalate. FUNDA!
Salut TPU! Despre lifting de sprâncene as avea câteva întrebări: 1. Cat costa? 2. E dureros? 3. Cat țin efectele? 4. Care e procedura? Aș putea să fac ceva gen "lifting de sprâncene"...? (mai mult)
Salutare! Întrucât cununia mea civilă se apropie am zis să cer putin ajutor in gasirea costumația potrivite la un pret rezonabil (ca na s- au scumpit toate in ultimul hal) și mă gândeam daca ma...? (mai mult)
SALUT TPU! Cum as putea să îmi ridic acasă vârful nasului fara operații? Prin nose yoga ar merge acele exerciții pentru nas. Exercițiile din videoul asta sunt bune de ceva? https://youtu.be/36KU2qTJPJA ...? (mai mult)
Buna TPU! Am 18 ani si as dori sa imi măresc buzele cu hyaluron pen, dar as avea cateva intrebari inainte: 1.doare? 2. Cat dureaza de obicei sa faci aceasta procedura? 3. Cat dureaza efectul( gen cat...? (mai mult)
Salut TPU! De ce am palma foarte lată in comparație cu degetele? Am o palmă ceva gen shorts fingers and wide palm. Cum aș putea să "micșorez" palma? Cum as putea să am policele mai mare un pic? ...? (mai mult)
Salut TPU! Am 14 ani și am nasul mare, care ar fi șansele ca înainte in vârstă acesta sa se micșoreze? Am auzit că sunt șanse. Și dacă da câți MM ar putea scădea? Dar sa crească și cu...? (mai mult)
Salut TPU! Bronzul de la soare este permanent adică dacă am pielea maroniu închis de la soare cum as putea sa scap de ea acasă? Ceva creme naturale și din comerț. Exfoliant naturale.
Salut TPU! Ce "creme" naturale simple și eficiente pentru a îngriji următoarele părți ale corpului: - mâini. - față. - cearcăne. - coșuri și puncte negre. - cicatrici - exfoliant...? (mai mult)
Salut! Sunt băiat și vreau sa-mi fac parul creț permanent. Ce lungime trebuie sa fie parul min?
Un legit check la site ul Zalando?
Buna, as vrea sa ma vopsesc am parul saten natural si as vrea sa imi bag un blond special 12/81 ce culoare mi-ar iesi? Va multumesc.
Buna! Cam cat ar costa un epilat cu ceara traditionala picioare lung, inghinal total, fesieri si axile? Credeti ca trece de 200 de lei? Si mai am cateva intrebari: epilatul inghinal total include si...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda un rubber base ok și ieftin? Țin sa menționez ca îmi fac unghiile singura acasă
Părere oja sinsay semipermanenta?
Buna TPU. Am niște urme pe fata rămase de la acnee, nu sunt multe dar as dori sa le diminuez. Oare ce ar ajuta? De preferabil sfaturi de la persoane care s- au confruntat cu astfel de problema și...? (mai mult)
Bună fetelor, vreau sa- mi achiziționez un ipl Braun (ma confrunt cu folicuta) ce părere aveți, ați folosit cumva si dacă da, ce fel de aparat și dacă au dat rezultate ok, dau funda mulțumesc...? (mai mult)
SALUT TPU! Cum as putea remedia pori dilatați acasă cu remedii naturale sau creme? Menționez că am porii dilatați pe față și mâini fix la oase daca știți. Și încă ceva cum as putea sa...? (mai mult)
Salut TPU! În legătură cu liftingul facial la barbati as avea cateva indrebari: 1. Care ar fi operațiile? Am auzit că sunt doua, chirurgical și nechirurgical. 2. Care e procedura liftingului? ...? (mai mult)
SALUT TPU! E adevărat că apa caldă și săpunul exfoliază pielea bronzată de la soare? Daca nu ce metode naturale aș putea să folosesc pentru a o exfolia?
Salut, cum găsesc set inele pentru toate degetele, inele simple pentru bărbați.
Pot hrăni iepuri cu loboda rosie?
Buna, ce gen de parfum le place barbatilor sa simta la o fata? Cateva recomandari de parfumuri aducatoare de complimente?
Heiiiiii! Mi-am cumpărat un nuantator de la Loncolor în nuanța "roșu rave", adică R3, iar eu am parul castaniu deschis, credeți că se va prinde?
Salut TPU! De ce cu 5 ani in urma eram frumos adică nu aveam nasul mare, sprâncene perfecte, fara coșuri și cearcăne. Iar acum la 5 ani distantă eu având 14 ani am : nasul mult mai mare față...? (mai mult)
Îmi recomanda și mie cineva un salon box braids în Mamaia? Doar în Mamaia, nu mai departe. Mulțumesc mult!
Bunaaa, tocmai ce-am făcut un piercing smiley, Pot bea băuturi carbogazoase?
Îmi poate recomanda cineva o fata care face box braids în Mamaia mulțumesc!
Buna fetelor! Cu ce imi recomandati sa ma epilez pentru prima data? Cu bicul e ok? (Pe picioare si la subrat)
Unde pot gasi sa vand par in Bucuresti?
Ce părere aveți despre ojele semipermanente din sinsay? Dau fundă
Buna, deci va rog eu frumos, stie cineva o metoda naturala ca sa pot sa scap de puncte negre? Am încercat absolut tot de pe net, măști cumpărate, naturale, ceai cu aburi nimic nu a mers. Am multe...? (mai mult)
Merge Armani Emporio Stronger With You Intensely vara?
Salut, mă gândesc de ceva vreme sa- mi dau un pierce industrial. Eu am facut un research la ce înseamnă și cât ii ia sa se vindece și am văzut ca după aprox 4 6 luni este vindecarea completa....? (mai mult)
Buna seara! Am incercat un ser pentru fata cu niacinamide avand un ten gras, iar dupa doua utilizari ma ustura fata si s- a uscat foarte mult. I s- a mai intamplat cuiva? (am o programare la dermatolog,...? (mai mult)
Buna TPU! Am nevoie de o recomandare. Îmi trebuie o crema solară care sa fie peste 60% protecție împotriva razelor UV. Am o condiție rară, sunt alergică la aceste raze și mi se înroșește pielea...? (mai mult)
Bună ziua! Imi poate oferi cineva o parere despre crema solara Cocosolis? La tub. Vad peste tot reclame cu aceasta pe la influenceri si m- ar interesa sa stiu daca merita pretul. Mentionez ca am pielea...? (mai mult)
SALUT TPU! Cum as putea sa scap de bronzul numit "bronzul tractoristului" in termen popular. Există ceva metode naturiste? Creme sau operați?
Vreau sa-mi las parul ca a lui oscar (trapperul) cum sa mă tund? (sunt băiat)
Bună TPU! Este de încredere siteul https://pretty-girl.ro?
Bună! Cum pot scapă de bubițele de pe picioare care apar după epilat? Am destul de multe și ma complexează. Un unguent, o crema, orice sfat care m- ar putea ajuta e bine venit. Am încercat cu ...? (mai mult)
Salut TPU! Despre operatia hipermigmentarea pielii, se poate face și pentru a obține o culoare a pielii mai deschisă și permanenta indiferent dacă te expui radiaților UV ale soarelui? 1. Cât ...? (mai mult)
Salut TPU! Cum sa obții o culoare permanenta a tenului și a pielii de pe corp indiferent daca te bronzezi? Se poate? Ceva creme remedii naturale sau operați? Operația de hipermigmentarea pielii...? (mai mult)
Un site cu brațari cool și ieftine?
Salut TPU, Ce tunsori îmi recomandați pentru bărbați cu nasul mare și sprâncene arched? Cât mai multe modelele vă rog.
Buna ziua. Pentru ce este bun gelul Tinero? Pentru coșuri este bun?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
RitaHNZ întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
INNA
Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!