Dragi Constănțeni, în ce locații m- aș putea uita pentru a- mi găsi o rochie ca lumea (și care să nu mă coste o mână și- un picior)? Am căutat pe la magazinele astea ce sunt pin mall- uri...? (mai mult)
Salut TPU! Aș avea câteva întrebări despre piele: 1. Ce sunt arsurile solare? 2. Cum le- aș putea trata acasă cu remedii naturale pentru a avea o piele cat mai deschisă la culoare ca cea inițială...? (mai mult)
SALUT TPU! Cum v-ați imagina că ar arăta niste gene perfecte pentru bărbați? Dimensiune și alte chestii. Și cum aș putea să am niste gene cat mai estetice?
Salut TPU! În legătură cu sprâncenele mele nu îmi plac pentru că au forma "arched" și că băiat par cam femine. Cum as putea sa le fac să pară mai bărbătești? Aș putea cumva sa le remodelez...? (mai mult)
Ce pot face pentru marirea sanilor? Am doar 13 ani, insa fetele de varsta mea au sanii mari. Imi doresc sa port topuri, mai decoltate, mai mulate, insa nu se vede nimic. Ceilalti rad de asta, bineinteles....? (mai mult)
Hei! Stim cu totii ca la o nunta nimeni nu se imbraca in alb in afara de mireasa, insa pantofii/sandalele pot avea culoare alba? Sau si acest lucru intra la categoria Asa nu?
Bună TPU! Sunt băiat am 14 ani și 5 luni și nu îmi place nasul meu... Dimensiunile lui sunt: - inaltime : 4 cm - lungime : - - - - - > Sus: 1 cm (însemnând fix de unde incepe nasul) Mijloc...? (mai mult)
Am nevoie de site uri cu rochii elegante și lungi nu mai scumpe de 300 de lei. Dau funda.
Sunt baiat si as dori sa imi fac parul cret si as vrea sa intreb cat m-ar costa acesta?
Buna! Vreau sa imi vopsesc părul cu violet de gentiana dar nu vreau sa il decolorez, este șaten deschis. Cum credeți că va iesi?
De la ce vârstă se pot folosi serurile cu retinol pe ten?
Sunt bune cosmeticele japoneze și coreene?
Buna, am o întrebare, cam cât ar costa tatuajul asta făcut sub sâni? نهاد شده ام برای عشق ورزیدن Și ce înseamnă mai exact?
Petele roșii de sub piele (la față), vor mai trece vreodată? Sau le voi avea pe toata viata? Am de câteva saptamani niște urme rosii sub ten care nu mai trec nicicum.
Buna TPU, sunt baiat si am parul lung peste umeri e destul de lung, este adevarat daca tii parul prins in coada lejer sau impletit tot timpul creste mai repede si mai lung si sanatos? Ofer funda
Buna. A comandat cineva pana acum rochii de pe Light in the box? Dacă da, in cât timp a ajuns și ati fost mulțumite de ce v-ati comandat?!
De ce unii oameni sunt atât de expresivi la figură, li se observă și cea mai mică grimasă, în schimb alții parcă au o mască pe față care înfățișează o expresie imobilă?
Salutare TPU! Aveți idee cu ce companie de curierat se livrează coletele de la " Various Brands"? Ofer funda! Mersi!
Salut TPU! Cum aș putea să am un ten curat și luminos acasă și ce creme ar trebui sa folosesc? Câteva "rețete naturale" și creme. Și încă ceva cum să mențin un ten curat și luminos pe ...? (mai mult)
SALUT TPU! În legătură cu tratamentul facial la bărbați aș avea câteva întrebări: 1. De ce imperfecțiuni ale fetei te scapă? ex: coșuri, puncte negre, etc 2. Cât costă? 3. Cât are...? (mai mult)
Salut TPU! În legătură cu grăsime de pe mandibulă la bărbați am văzut pe YouTube un videoclip in care un bărbat arată că dacă faci niste exercitii anume vei avea o mandibulă mai proeminentă....? (mai mult)
Buna, am parul vopsit, cu ce mi l-as putea decolora acasa fara decolorant?
Are cineva idee în cât timp ajunge comanda de la make-up shop? O am plasată de două zile și apare înregistrată și atâta
Tricourile de femei pot să fie purtate și de bărbați?
Vreau niște siteuri cu rochii frumoase nu mai scumpe de 300 de lei.
Buna, am si eu o problemă, am parul foarte gros, știe cineva cum sa-l am subtire?
Bună! Sunt fete aici în grup care lucrează ca manichiuriste? Am fost azi la o fata sa îmi facă unghiile, mi- a făcut construcție și mi le- a lăsat prea mari, eu i- am spus sa le mai scurteze,...? (mai mult)
Bună, ce preț poate avea un tatuaj permanent pe tot brațul, gen sa arate ca bratul lui Winter soldier din Captain America?
Salut, ce parfumuri bărbătești cu aromă dulce, dar nu mai scumpe de 100 de lei recomandați?
Buna TPU, Am in unele locuri pe fata urme lăsate de la acnee, oare acei Plasturi hidrocoloidali ajuta la diminuarea lor? Va mulțumesc
Ce site- uri de unde poti comanda botine si ghete de toamna/iarna de calitate si la un pret cat de cat ok stiti? Si sa se si potriveasca marimile. Dar blugi? La fel, sa se potriveasca marimile. De unde...? (mai mult)
Salut TPU! Îmi stă mereu părul creț in față(nu exagerat) și m- am gândit să- mi schimb frizura cu una care mi se potrivește pentru că într- o parte rar îmi mai stă bine, clar nu vreau să...? (mai mult)
Buna, este buna apa termala și crema de gălbenele sa nu ma mai irit după epilare?
Buna ziua, a dat cineva examenul pentru curs acreditat unghii cu gel? Cum a fost și ce întrebări v-a picat la testul grila? Multumesc
Cat costa o albire dentara?
Hei TPU, m- am apucat de bronzat la solar si am facut cam 4 sedinte pana acum iar ultima data am facut acum doua zile.am observat astazi ca incepe sa mi se cojeasca pielea. daca merg la solar in continuare...? (mai mult)
Buna fetelor! Am si eu nevoie de cateva sfaturi care cresc unghiile repede! dar fara ulei de ricin:)Sau daca apa calda le ajuta! Va mulțumesc dau coroana
A folosit cineva șamponul și masca pentru păr cu usturoi de la Redist? Ce efecte au? Citisem recenzii cum că ajută la creșterea și regenerarea părului. Voi ce știți?
Salut TPU! Sunt băiat și am sprâncene tip arched care s- au împreunat și au făcut o monospranceană. Cum as putea face ca- să îmi fac sprâncene "arched" să pară mai "straight" deoarece nu ...? (mai mult)
SALUT TPU! De ce când încordez fesierii am un gol în exteriorul fiecărei fese, precizez că sunt băiat. Și mă deranjează acest lucru deoarece se vede urât. Eu făcând calisthenics la marea...? (mai mult)
Salut! Mi-am luat un tricou scurt cu șnur gen care se leagă în jurul taliei, unde trebuie sa fac fundita în față la buric sau în spate?
Buna TPU Lucrez într- un centru de testare. momentan am testat un ceai de slăbit cu totul revoluționar. Rezultate garantate 100%. intrebarea mea este: Am prea multe cutii si as vrea sa mai dau din ...? (mai mult)
Ce sa folosesc înainte și după epilare sa nu apăra coșuri bubițe
Salut TPU! Cum as putea să îmi fac manichiura bărbătească acasă deoarece am uticulele așa de mari încât nu se vede nici- o lanulă. ( Semi soarele acela ) Este dureroasa manichiura? ...? (mai mult)
E cineva de aicea revoltat pe moda feminină / feministă de astăzi? De felul și modul de cum au ajuns femeile și tinerele să-se îmbrace în ziua de azi!?!?!
Caut saloane hairstylist in Bucuresti, eu stau in sector 2 nu stiu unde sa caut pe cineva sa nu imi distruga parul de la delocorant si vopsea, unde am gasit, doar cu 300- 400 lei par scurt - decolorat...? (mai mult)
Buna fetelor am o problema după epilat apar coșuri bubițe ce rutina sa urmez cu ce pot sa ma fac sa dispară sa nu mai apăra după epilat
Îmi puteți recomanda niște site uri cu rochii frumoase de ocazie?
Vreau sa mi ingras picioarele cum pot? Nu pot merge la sala Si nu pot lua pastile sau etc? Ajutorrr
Salut TPU! Cred că ar trebui să îmi pun aparat dentar și as avea câteva întrebări: 1. Cât costa? 2. Cât de tare doare pe o scară de la 1 la 10? 3. Cât timp ar trebui sa stau cu el daca ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?