Salut TPU! În legătură cu chestii... Rinoplastia: - de la ce vârstă se poate face - cât MM se pot lua din nas - e ok dacă fac rinoplastie la vârsta de 18 ani ca băiat și care ar fi șansele...? (mai mult)
SALUT TPU! Ce tipuri de frizuri îmi recomandați pentru o fata ovală cu niste sprâncene "arched" că și formă precizez că sunt băiat și am ochii căprui.
Are cineva nevoie de rochii de ocazie pentru nunta botez? Am 2 galbene noi.
Salut TPU! Despre epilare definitiva la bărbați ce părere aveți. În zonele: - subraț - picioare, mâini, brațe tot corpul inclusiv abdomen. - zona intimă și inghinală nu știu dacă...? (mai mult)
Salut TPU! Cum as putea să scap de cearcăne cu remedii naturale și ce creme ar trebui sa folosesc merg și cremele normale pentru față cu glicerină? Care ar fi cauza de am cearcăne? Și câte...? (mai mult)
Salut TPU! De ce pielea mea pare mai deschisă la culoare la întuneric și mai închisă la lumina soarelui? Cum sa fac sa am tenul și pielea deschisa la culoare? Ce remedii naturale aș putea folosi...? (mai mult)
SALUT TPU! Ce creme și remedii naturale aș putea folosi pentru pielea uscată/crăpată la coate și care ar fi cauza acesteia? Mulțumesc anticipat!
Ce produse CG ce se găsesc în magazine folosiți? Și niște informații despre acestea?
SALUT TPU! Cum as putea scăpa acasă de coșuri cu metode naturale și ce creme ar fi bune pentru ele? Precizez că am în mare parte coșurile pe frunte și sunt mici și de culoare roșiatică care...? (mai mult)
Buna seara! Fetelor, voi când va comandați corsete pentru talie, ce site aveți? Și cum va găsiți mărimea potrivită. Dacă am 70 talia, ar trebui sa iau un corset mai mic de 70 in talie sau mai...? (mai mult)
Buna m-am ars cu ondulatorul de par pe frunte si se face o pata rosie sau maronie. ma doare destul de tare ce sa fac? va ramane semn?
Stie cineva cum să îți crească părul mai rapid la băieți?
Buna! Are ceva daca ma spal zilnic pe par? Se ingrasa foarte repede si nu imi place sa merg cu el asa la scoala
Ce apa micelara bună folosiți?
La o nunta fiind invitat cum se merge imbracat?
Trebuie sa merg la un botez și nu știu în ce sa ma îmbrac?
Salutare! Ce parere aveti de parfumul ăsta? https://www.google.com/search?q=parfum+ zara+ for+ him&client=ms- android- motorola-...? (mai mult)
Buna! Se poate returna un produs achizitionat din magazinul fizic Colin's completand formularul de retur de pe site si trimis prin curier?
Salut,unde as putea sa îmi pun un piercing in Targu Neamt? Specific ca as vrea sa fie in sprânceană
Buna. Hai sa vad stie cineva ce marca e sau unde gasesc o şapca asemanatoare cu a lui Jason Statham din Homefront? https://m.imdb.com/title/tt2312718/mediaviewer/rm927587840/?ref_=tt_ov_i
Bună fetelor! Cum as putea scapa de iritațiile in zona inghinala dupa epilare? Am o piele foarte sensibila si indiferent cum ma epilez mereu apare o iritatie, ceva sugestii?
Întrebare pentru fete! Considerați claviculele evidențiate atractive la băieți? Poate vi se pare ciudată întrebarea dar sunt foarte curios (:
Buna fetelor! Ce as putea sa fac sa nu ma mai bronzez asa de tare? Cum vine vara și ma prinde soarele doua ore afara deja ma bronzez după urmele hainelor. Dispare acel bronz o data cu trecerea verii,...? (mai mult)
Aloe Vera sau crema de galbenele, ulei de cocos după epilare sa nu mai apara bubițe, coșuri, foliculita?
Aveti idee cum pot scapa de cosuri? Am dat cu tot felul de creme, m- am spalat in fiecare zi cu sapun 'borax' (asa cred ca se numeste) mananc cate un kg de mere pe zi, am incercat cu zeama de lamaie,...? (mai mult)
Bună!:) Vreau de ceva vreme să îmi vopsesc părul mov, culoarea mea naturală fiind un șaten/șaten închis. Puteți să îmi recomandați niște vopsele de păr cu care sa ajung la o nuanță de ...? (mai mult)
Știe cineva magazine fake prin Constanța/București? Ms mult
Buna, urmeaza sa am balul de absolvire, ce showroom-uri recomandati in Bucuresti? Cu preturi sub 2000 lei, as vrea o rochie lunga de gala si as vrea sa merg sa probez.
Buna! Pe 15 iunie vine ziua mea si doresc sa imi schimb look- ul, sa ma vopsesc la salon blonda. Acum parul meu e scurt - bob. Saten inchis si foarte des. Drept. dar nu stiu de preturi...si cum sa il...? (mai mult)
Diferenta dintre mocasini și espadrile?
Bună TPU! Sunt băiat am 14 ani și 5 luni și nu îmi place nasul meu... Dimensiunile lui sunt: - inaltime : 4 cm - lungime : - - - - - > Sus: 1 cm (însemnând ...? (mai mult)
Bună,daca imi cumpar haine sau chiloți /sutien noi de pe internet va trebui sa le spăl odată înainte de folosire? Sau pot sa le port direct? Ms
Buna! Am nevoie de câteva sfaturi. De ce mă văd urâtă? Adică orice as face mă consider urâtă. Când văd fete pe strada îmi vine sa nu mai ies. Mă văd plina de defecte. Sunt prea alba am parul...? (mai mult)
Nu suport să port blugi și nici cu pantalonii casual office nu rezonez și nu mă reprezintă. Ce aș mai putea purta în afară de aceștia și pantalonii de trening?
Buna. Parul meu natural e saten deschis cu tente de roșcat care se observa doar la soare și am făcut prostia de a ma decolora sa trec la blond. Efectiv l- am distrus. Desi bagam in el bani pentru...? (mai mult)
Vreau sa merg sa ma tund la o tipa care am inteles de pe un grup ca e foarte priceputa, dar nu o cunosc deloc. Pot lua legătura cu ea pe Facebook, dar nu stiu cum și ce sa ii scriu pentru o programare...? (mai mult)
Care haine lasa culoare? Cum imi dau seama care sunt alea, dupa ce?
Niste parfumuri ieftine, care au miros persistent pentru barbati?
Bună! Am vergeturi albe pe șolduri și între picioare.Credeți că am coapsele prea grase? Ce pot face pentru a scăpa de vergeturi? P.S.Am 14 ani.
Buna! Imi puteti recomanda si mie un rimel, concealer(in afara de cel de la essence) si fond de ten ok si la calitate si la pret? Multumesc!
Bună, tot vad pe tiktok reclama la fațete snap on smile. Ați cumpărat careva? Cum sunt, isi merita banii?
Cât e costul transportului unui retur? (Colins)
Cât e costul transportului pentru retur (Colins, comanda peste 150 lei?)Mulțumesc!
Buna, ce pot folosi după epilare pentru iritații? Bubite roșii coșuri
Buna! Voi ce șampoane folosiți pentru scalp gras? Am incercat clear, am incercat un sampon care contiena usturoi, ducray, wash&go, elseve si niciunul nu m-a multumit. Ce imi recomandati?
Care e diferența dintre model și fotomodel?
Aveti idee cum se numeste parfumul original al parfumului de la Mysu M34 - Blackberry? DAU FUNDA!
Salut! Am si eu o intrebare. Am 15 ani, am barba in părți deasa, insa pe barbie este gol. Am luat ulei de ricin pentru a ajuta da crească insa nu stiu daca ajuta. Nu vreau barba la varsta aceasta,...? (mai mult)
Salut! De cand eram in liceu mi- am dorit sa imi las parul sa creasca. Ca si context, fața mea e heart- shaped cu acel "widow's peak" (nu stiu cum ii zice in romana), frunte lata, iar parul nu are...? (mai mult)
Știe cineva cum sa am buzele mari fara injecții, natural știe cineva cum? Am buzele foarte mici si nu mai suport, am încercat sa fac si masaj la buze dar nu am observat nici- o diferența si am lasat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?