De la ce vârstă se pot folosi serurile cu vitamina c pe față?
Buna! Ce produse de la avon folosiți si de care sunteți mulțumite?
Salut,ce părere aveți de firma zalando? Oferă adidași de firma și calitate?
Cu masina de tuns nu grabesc procesul rariri si cresterii parului, nu? Am auzit ca, cu lama de ras iti apar rapid noi fire, e un mit sau e realitate? Ideea este ca nu vreau sa grabesc procesul,...? (mai mult)
Pentru par blond, există vreun șampon care să îl închidă la culoare?
Bună TPU.Mi- am achizitionat recent niste adidași adidas grand court base beyond și nu știu dacă pot să îi bag la mașină de spălat sau nu. Poate cineva să îmi spună dacă se poate sa îi bag...? (mai mult)
Buna, am 2 întrebari 1) de ce în unele zone ale corpului bronzul nu se duce? Adica pe față se duce imediat dar pe corp nu de ce? 2)știe cineva cum sa fac sa- mi păstrez bronzul din vara pana macar...? (mai mult)
Ce preferați? Blugi skinny sau evazați sau largi? Tricou simplu, tricou cu firma inscripționată sau tricou cu desene și multe culori?
Buna tpu.Am o intrebare, astazi desteptul de mine m- am jucat fotbal cu niste adidasi Nike care in fata au niste panza si am dat cu piciorul in pamant si s- a rupt acea panza si acum e o ruptura cam de...? (mai mult)
Am achiziționat un tricou Armani exchange, dar are etichetele de la emporio Armani. Poate fi un fake?
Buna. Am achiziționat recent un tricou de la Armani exchange, dar are etichetele originale de la emporio Armani, inclusiv codul qr de la eticheta care ma duce pe site- ul lor original. Ar putea și ...? (mai mult)
Hello! Urmează sa-mi fac primul tatuaj si nu stiu daca ar trebui sa las tips tatuatorului la final, se practica asta?
Cum ar fi sa schimb culoarea la păr în albastru sau verde? Unele fete spun ca e fain, dar altele spun ca nu e avantajos. Ai mei au spus ca aș părea nebună.
Bună! E bine să porți aur și argint în același timp?
Reprezentant Life Care avantaje?
Bună TPU! Peste câteva zile am banchetul de clasa a XII a și nu știu în ce să mă îmbrac. Evident costum, dar ce culoare, model? Cămașă albă sau neagră?
Buna! Deci am o mica problema, eu vreau să port blugi evazati dar parintii mei nu mă lasă si imi zic ca numai grasele poarta dar nu e adevarat.Imi mai spun sa port skinny pentru ca am corp frumos si...? (mai mult)
Salut, știe cineva cât costa epilarea definitiva in zona inghinală, pentru bărbați? (A da oare funcționează?) Merci dau funda!
Bună! Am o brățară care din păcate nu este din aur și a început să se înnegrească. Știți o modalitate pentru a o repara? Mulțumesc!
Bună! Maine am banchetul și eu sa port o rochie verde. În 3 iunie am festivitatea și o sa port o rochie mov. Azi ma duc sa îmi pun unghii. Acum, intrebarea mea este ce culoare sa îmi fac la unghii...? (mai mult)
Hey, stie cineva vreun parfum de dama sau de barbati care sa miroasa puternic pe oriunde mergi, de exemplu numai stiu ce parfum avea verişorul meu, când intra la mine ín cameră mirosea foarte puternic...? (mai mult)
Dacă după decolorare de vopsea neagra parul se face portocaliu, te poți vopsi prinde culoarea?(parul meu natural blond)
Am cumpărat un ghiul din aur, pare a fi fabricat în Italia. E din aur galben, iar pe bontul pătrat de sus, pe o mare suprafață centrală, are aplicată o plăcuță subțire cu rhodiu. Sub ea,...? (mai mult)
Salut TPU! V-ați cumpărat pana acum haine de pe Sinsay sau gate.shop.ro? Cum este calitatea lor și o părere...
Am observat cateva fire de par pe fata, unele au aparut mai sus de obraz cum ar veni. Nu as vrea sa ma fac cu masina sau cu lama de ras deoarece am auzit ca apar si mai multe fire, exista o solutie ...? (mai mult)
Salut TPU. Vin cu o întrebare pentru cunoscătorii de moda. Are ceva dacă mergi la mall in perioada asta imbracat in pantaloni scurți tricou și șlapi? Cineva mi- a spus ca te faci de ras dar mie...? (mai mult)
Bună, după câte folosiri se schimbă un bic Gillette 2? Și e bine sa folosesc același bic atât la sub braț, cât și la zona intimă?
Mi- am luat o pereche de pantaloni de trening scumpi ALBI, problema este ca am calcat intr- o balta si au niste puncte maro/negre mici si adanci in cusutura, sunt foarte mici nu merge sa frec cu nimic,...? (mai mult)
Salut, am o întrebare. Am fost vopsit brunet (parul meu natural blond deschis) și m- am decolorat și după decolorare mi- a ieșit o culoare portocalie spre blond și vreau sa ma fac gri silver, dacă...? (mai mult)
Salut! Samponul nuantator merge pe parul mai inchis? Il am un blond extrem de inchis sau chiar saten. Sincer nici eu nu stiu. E asa: https://imgur.com/a/gyqb4MI Nu am mai folosit in viata mea un ...? (mai mult)
Cum îmi pot calcula corect deficitul caloric?
Bună, cum e viața de model, chiar trebuie sa filmezi nud? Dintre toți cei care filmează cu tine?
Cum sa iti dai seama dacă un tricou e fake sau original?
Produsele pentru ten care contin alcool ar trebui evitate? Nu usuca tenul?
Hainele care ajung la second-hand de unde sunt colectate? Sunt vândute de către persoanele care nu le mai poartă acolo?
Buna Care site il recomandati pentru parfumuri originale dar si la preturi bune?
Ce se intampla daca exista proceduri cu acid hialuronic si este efectuata incorect, cam ce consecinte?
Știe cineva un site/site uri de haine cu preturi mici? Nu mă interesează să fie originale.
Salut Am trecut de multe ori pe langa sala de jocuri Las Vegas si mirosea superb I- am intrebat cu ce parfum dau înăuntru dar nu au vrut sa imi spuna. Stiti cumva cum se numeste parfumul cu care ...? (mai mult)
Salut tuturor, De ceva vreme caut un parfum ce îmi place, dar nu stiu cum se numește. Pot doar sa spun ca aromă lui seamănă mult cu cea din cremele Nivea doar ca este mai puternică. Sper...? (mai mult)
Dacă am niște haine care mi-au rămas mici, pot să le dau la un second hand și să primesc bani?
Buna! Mi- am făcut un piercing in nas in iunie 2021, in decembrie 2021 mi- a căzut si nu l am mai pus. Acum in mai 2022, vreau sa îl pun inapoi, doar ca intra pe o parte, dar nu iese. Cum pot ...? (mai mult)
Buna! Stiti pe unde pot gasi in Bucuresti rochii mai de ocazie care sa fie si la un pret bun? Luam de la 1dress2wear si erau bune calitativ cam la 400- 500 lei, dar am gasit magazinul inchis. Multumesc...? (mai mult)
Ce este lacul de unghii si ce face și ce este acetona și ce face?
Buna seara, vopseaua Wella Koleston (orice nuanta de blond deschis), deschide fara oxidant? Doar vopseaua?
De unde pot lua lentile de contact colorate?
Fetelor, Pantalonii scurti de piele se poarta cu ștrampi sau fara?
Buna TPU, știe cineva vreun salon bun pentru epilare definitiva?
Bună! Este sau nu este bine să dormi cu bijuteriile din aur sau argint?
Fetelor, vouă vă plac sandalele/slapii la baieti? Dacă da, vă plac purtate doar cu pantaloni scurti sau si lungi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!