Imi puteti spune siteuri cu haine 100% originale? Answear spre exemplu vinde doar original?
Salut! Ieri m- am tăiat cu bicul în zona mustații fără sa vreau, ma grăbeam și na. Stiți ce sa fac ca sa îmi treaba repede? Și are ceva dacă dau cu puțin fond de ten sau anticearcan sau ceva...? (mai mult)
De la ce firme preferati sa va luați hainele?
Am o geaca tommy hilfiger si scrie mage in Turkey. Este originala?
Salut TPU, stiti vreo metoda pentru a- ti creste unghiile intr- o saptamana? Momentan le am de 1.5 cm si vreau sa mai creasca un milimetru, am incercat toate metodele posibile, cu usturoi, ulei de masilne...? (mai mult)
Exista decolorant care nu arde părul? Decolorantul scurtează părul, nu mai crește?
Am nevoie de niște diete de detoxifiere care să ajute și la slăbit dar să nu trebuiască să mă înfometezi?
Blugi evazati sau skinny?
Bună! Pot folosi Bonilash cât timp am gene fir cu fir? Sau trebuie neapărat sa scot extensiile?
Buna ziua! Am nevoie urgentă de o părere. Siteul AASPORT vinde haine și încălțăminte originale?
Salut,a fost cineva recent in Ungaria la M3 outlet polgar si daca ati fost ce preturi sunt la papuci?
Salut TPU! Cum îi pot convinge pe părinții mei să mă lase să mă epilez pe mâini? Nici nu vor sa audă așa ceva dar nu înțeleg că la mine parul de pe mâini e foarte des, negru și vizibil,...? (mai mult)
E buna crema de gălbenele și ulei de cocos pentru iritații după epilare sa nu mai apăra?
Deci… Aș vrea să încep să- mi fac niște tratamente pentru par și fata, la salon, problema este ca nu știu exact ce fel de tratamente. Pentru par: am parul uscat și urat, când eram mică eram...? (mai mult)
Buna TPU. (asta e o intrebare pentru fete/femei). Vreau sa folosesc o crema depilatoare (de la Farmec) pentru brate si picioare. In cat timp imi creste parul inapoi?
Buna, deci știe cineva ce loțiune de soare sa folosesc ca sa ma bronzez frumos? Ca eu mereu cand ma dau cu cate o lotiune nu ma bronzez deloc nici daca stau 4 ore la soare. Am genul ala de ten alb(nu...? (mai mult)
Bună, TPU! Mi- am tuns parul lung de o lună de zile scurt deoarece o coafeză impertimentă și- a batut joc de parul meu. Nu vreau să intru în amanunte, dar de la un filat lung am ajuns să am tot...? (mai mult)
Sampon nuantator roz stiti?
Exista haine anti-praf Sau ghiozdane? ma refer sa nu pastreze praful pe material sau la miscare sa dispara de la sine :D Vreau link va rog frumos de exista asa ceva
Cum să nu mai ai fața grasă?
Ce vopsea roz imi recomandati Am parul blond inchis Oare se prinde pe el?
Salut TPU, ce parere aveti despre shein poate fi de incredere si in cam cat timp ajunge comanda in Romania?
Bună ziua! Cineva care face unghii și se pricepe este pe aici? Am nevoie de un sfat..eu îmi fac singura unghiile dar după o săptămână observ ca pleznește oja pe sub finish! Oare dc, unde greșesc?...? (mai mult)
Cu ce sa ma epilez ceara sau Epilator sa nu ma irit acasă singura
A comandat cineva haine de pe Cider? Pareri?
Buna, a folosit cine epilare definitiva acasă cu aparat IPL, dacă da e ok imi puteți lasă unul la un pret accesibil?
Ce pot folosi înainte de epilare cu epilator sa nu mai simt durere?
De unde pot comanda pantofi mărimea 33-34? Dau fundita ❤️❤️
Bună! Stiți cumva site- uri sigure de unde pot cumpăra gen produse de make up și pentru păr? E prima dată când vreau să cumpăr online și nu vreau să- mi iau vreao țeapă pls...? (mai mult)
Hello, mi- am decolorat parul, e un blond silver si nu stiu ce sampon sa folosesc sa- mi stea la fel de frumos cum e la salon, eu nu vreau sampon care sa- mi colorez parul, vreau unul pentru acest ...? (mai mult)
Buna! A folosit cineva kit-ul de epilare cu aparatul acela de incalzit ceara SensPro? Este buna ceara? Nu as vrea sa arunc banii degeaba.
Salutare. Aveti ceva recomandari de sampoane pentru par gras si cu coji? Mi se ingrasa foarte repede parul si fac cojite. Am crezut ca e de la fixativul pe care il folosesc, dar nu e
E bun ulei de cocos natural după epilare?
Buna, ma epilez cu aparat electric (smulge firele) cum se procedează înainte și după sa nu ma mai irit, ce pot folosi pentru iritații sa treacă repede?
Salut, cu ce pot îndepărta urmele de arsură facială cauzaute de o cremă anti-acnee? Am unele zone unde sunt mai roz la fața si se vede f urat.
Ce pot folosi după epilat pentru iritații sa nu mai apăra gen bubițe roșii? Mulțumesc
M-am epilat cu epilatorul și m-am iritat și doare, oare ce pot folosi pentru iritații și sa nu mai doară este ceva crema anestezica?
Buna, mi-am luat Epilator dar ma doare, ce pot folosi înainte sau exista ceva crema sa amorțească locul pana ma epilez sau ceva sa nu mai simt și sa nu ma irit?
Salut TPU! Vin cu o intrebare fetelor care au mai facut diverse cursuri de beauty. Vreau sa fac niste cursuri de make up artist si unghii (ambele), insa nu stiu ce sa aleg intre Reflexovital si Metropolitan...? (mai mult)
De unde pot lua ținte metalice pentru curele/bijuterii?
Stie cineva cum se numesc acei pantaloni mulati pe care barbatii ii poarta pe sub pantalonii mai largi de obicei scurti? Stiti de unde as putea lua ceva de genul?
Salut, ati folosit ulei de rozmarin pentru păr? Am tot văzut pe tiktok și YouTube că se spune că este bun ajută la creșterea părului, a mers pentru voi? Aveți recomandari ce marca sa iau? De...? (mai mult)
Fetelor, am si eu o problema cu genele...acum cateva zile mi- am lipit niste gene false si le- am dezlipit de abia astazi. A ramas foarte mult lipici pe genele mele naturale, lipici uscat si foarte lipicios...? (mai mult)
Pentru cei care cred că hainele reflectă felul de a fi al unei persoane, ce vă inspiră bărbații care se îmbracă astfel: 1. https://ibb.co/0Fz2Vd6 2. https://ibb.co/C6WHrV1 3. https://ibb.co/Pjy00dn ...? (mai mult)
Haaalooo! Stie cineva un salon bun din Bucuresti la care as putea sa-mi fac dreaduri?
Bună! Unde pot găsi rochii de petrecere în București?
Credeți că moda costumelor americane (pe care în mod eronat le numim smoking) ar trebui să dispară? Mi se pare un simbol al barbarității și al dezrădăcinării de cultura noastră. - Să...? (mai mult)
Hey fetelor, știți un site unde pot găsi costume de baie de bună calitate?
De ce poartă motocicliștii jackete și uneori și pantaloni de piele?
Ce va place mai mult, blondul sau brunetul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Violetta
Este cel mai urmarit serial de pe Disney Channel! Ce stii despre Violetta?