Buna! A comandat cineva de pe SHEIN? Știu ca livrează in România dar ma interesează, vine coletul acasă sau sa îl ridici de la posta? Au taxe vamale ceva? Cam cât durează pana vine coletul?
Salutare TPU. Am luat acum doua saptamani un set de bratari, marca "VINCETTI". Fiind curios de acest magazin online, am spus sa cumpar, deoarece am nevoie de un accesoriu pentru imbracaminte. Sincer...? (mai mult)
Pot să cos paiete pe toată suprafața unor pantaloni?
De ce mai toate persoanele pe care le cunosc și care îmi zic că folosesc zilnic crema spf arată cel puțin la fel sau chiar mai în vârstă decât cele care nu folosesc deloc? Sincer eu consider că...? (mai mult)
Imi poate explica o fata cum se utilizeaza Philips Lumea, aparatul de epilat cu IPL? Din carticica nu prea inteleg mare lucru. Voi cum procedati? Multumesc din suflet! Sper sa gasesc un raspuns.
Știți un magazin în București de unde pot lua un choker din piele gothic?
A făcut cineva comanda pe revolution beauty uk? In cât timp vine comanda? Vine la posta sau o aduce poștașul?
Cum pot face un hanorac (sau o haină în general) mai lungă?
Ma intereseaza realizare unor manusi de satin la comanda si as avea nevoie de niste recomandari de locuri unde as putea sa le fac, oriunde in tara. Multumesc!
De ce se îmbracă hoții numai în negru atunci când se duc să comită infracțiuni?
Are cineva sau a folosit ceară de epilat de la senso pro? Ma refer la cele sub formă de biluțe care se topesc. E bună?
Ce afectează mai puțin parul? Fixativul folosit regulat sau spuma de păr după baie? Am tot căutat pe internet si am gasit diferite rezultate, nu știu ce sa mai cred...Nu folosesc mult, folosesc ...? (mai mult)
Salut! Deci am 11 ani dar tatal meu nu mă lasă să mă epilez pe picioare si pe maini. Dar arata nașpa maaaaan >:( Unele colege mai mici le lasă :( Cum sa il conving? P.S. Mama mea e plecată si...? (mai mult)
Am 18 ani și de câteva luni îmi cade parul, îmi cade de fiecare data când bag mana în el. Și îmi cade calumea. E posibil sa chelesc de la 18 ani sau am nevoie de ceva? Sunt băiat
Buna. Unde pot gasi haine goth/punk in Iasi?
Știe cineva o frizerie in București până în 30 lei? Vreau doar sa ma tunda, fara vreun artificiu
Buna ziua,frizerii bune ieftine in București la care mergeți? Mai de cartier, fara fițe. Mulțumesc
Magazine de haine la preturi accesibile în București? M-am mutat de curând în oraș
Buna ziua. Imi puteti spune va rog care dintre cele 2 epilatoare este mai bun? Multumesc https://www.emag.ro/compare/DZN1Y4BBM,DCM4SHMBM/
Salutare! Daca folosesc un aparat de ras electric (Philips one blade) mai ma pot irita la fel ca si cum m- as barbieri cu cele normale cu lame? Credeti ca merita sa- mi cumpar un aparat electric daca...? (mai mult)
Hei,imi poate spune cineva cum pot scapa de vergeturi? Am vergeturi in zona abdomenului si in zona umerilor, imi este rusine de mine...nu ce as putea face...iar daca voi slăbi, oare vor dispărea?
De ce dupa ce ma epilez, cand firele de par cresc iarasi imi intra cumva sub piele, sunt vizibile dar nu pot fi scoase decat cu penseta dupa ce dau jos un strat foarte subtire de piele. Aveți vreo solutie...? (mai mult)
Salut! Astazi mi- am ras prima data mustață cu un Gillette match 3! Problema este ca eu sunt destul de fraged (13 ani fac 14 in august) si imi e frica sa nu am ceva probleme cu pielea in viitor (iritatii...? (mai mult)
Buna ziua. Folosesc șamponul Vegan Soul cu ulei de avocado de la Kallos. Sunt mulțumită de acest sampon dar îmi ingrasa parul după 3 zile și vreau sa știu dacă îmi puteți recomanda vreo tinctura...? (mai mult)
Salut, TPU. Unde pot gasi si eu un loc unde sa fac gauri pentru pierce-inguri in Constanta si daca se poate, pret per gaura.
Ce provoacă mai puțină mătreață? Spuma sau fixativul? Am parul creț în față și nu stă deloc cum vreau, mai ales după baie îmi stă groaznic.Și șampoanele provoacă mătreață, am folosit...? (mai mult)
Voi folosiți creme UV in afara de momentele când faceți plaja?
Îmi puteți recomanda un hanorac sau o vesta foarte subțire cu o gluga mai mare? Merg zilnic pe jos 20 de minute dus la pranz și mă bate foarte tare soarele dintr-o parte
Bună ziua! Îmi puteți spune va rog o părere despre lush-fasion.ro. Mulțumesc
Salut! Stie cineva daca siteul acesta este fake? Converseromania.ro As vrea sa- mi dau comanda de perechea asta dar nu stiu daca sunt originali https://www. converseromania.ro/products/adida%C8%99i- ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre ideea de a produce haine din sticle de plastic PET reciclate?
De ce daca o persoana face un lucru scârbos, pare mai puțin astfel daca este frumoasa?
Buna! Ce recomandați pentru par roșcat? Șampoane, măști de par, orice pentru parul roșcat. Mulțumesc!
De * ce se fardează și- se spoiesc femeile așa de extrident? De * ce trebuie neapărat să- se fardeze și să- se machieze? De * ce chiar până și cele de la liceu se fardează și- se machiază?...? (mai mult)
Am luat o spuma de par creț ca sa imi reziste trebuie sa ma dau și cu fixativ sau pudra? Sau il las așa
Vreau sa imi fac un tatuaj? Pot sa scriu un citat? E ciudat?
Buna! Trebuie să- mi fac în curând poza pentru dosarul de înscriere la examenul de Bacalaureat și nu știu sigur cu ce ar trebui sa mă îmbrac. Mă gândeam să port un tricou alb simplu, nu prea...? (mai mult)
Hei, ma consider o persoana uratica, dar nu urata:) Am parul castaniu, ochii caprui, cearcane, nasul mic, ochii marisori, nici mari dar nici mici, sunt alba la fata dar putin spre bej si sunt slabuta...? (mai mult)
Poti sa folosesti si in loc de deodorant parfumul?
Parfumurile de pe olx, sigilate si cu codul care merge scanat, credeti ca ar putea baga fake uri? Am gasit un parfum foarte ieftin pe olx si cu cod de bare înăuntru e sigilat, dar nu vreau fake uri....? (mai mult)
Bună. Am o întrebare pentru fetele care au mai avut unghii cu gel. Mi- a făcut cineva unghiile cu gen (nu construcție) și a început sa îmi crape atât lacu, cât și ungia foarte rău încât nici...? (mai mult)
Salutare tuturor! As dori să fac cumpărături (haine) mărime mare XXXL în ce magazine de haine găsesc? Mărime american, C&a are aceasta mărime, eu doresc jacheta de blugi.
Bună ziua! Ați încercat careva aceste site-uri? - zarafan.ro -vitamix.ro -biano.ro -pensulemachiaj.ro -magros.ro Sunt ok sau țeapă?
Salut TPU! Daca am părul creț, cum pot sa mi-l fac să fie drept? Dau funda!
Salutare! M- ar interesa sa achizitionez o palarie precum cea a lui Willy William in clipul Ego, aceeasi culoare, stil si material. Am tot cautat pe internet, dar fara niciun rezultat. Ma poate ...? (mai mult)
Buna seara, sunt vopsita blond balayage doar pe coadă cu decolorant pudra de acum 1 an și...(eu fiind și alergica la vopsea de par) și sâmbătă am vrut să fac să iasă gri/silver cu șamponul ...? (mai mult)
Aveti idee unde pot găsi un lănțișor ca acesta? https://imgur.com/tEW8r0C DAU FUNDA
Buna, ma poate ajuta cineva? Nu stiu cum sa fac sa scap de un semn de pe fata, il am deasupra buzei, m-am lovit cu un lemn, acum ea e rosie, s-a inchis dar a rămas roseata, ea si nu stiu cum sa fac.
Ce șampon nu usucă firul de par? Sunt băiat. Am parul 'tare', des și firul gros, iar parul meu arata mai bine când e puțin gras + ca se așează mai bine. Mi- l spăl cu head and shoulders și...? (mai mult)
E adevarat ce se spune despre antiperspirantul odaban ca e atat de bun sau e doar reclama?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?