Se poate întâmpla ceva daca ca bărbat mă dau cu antiperspirant de femei?
Care dintre deodorante sunt mai bune, ăla cu bilă, sau sprayul antiperspirant?
Cum pot îndepărta cuticulele, fără freză?
Poți îndepărta oja cu spirt?
Salut TPU, sunt vopsita blond balayage doar pe coadă cu decolorant pudra(fiind și alergica la vopsea de par) și am vrut să fac să iasă gri/silver cu șamponul Loncolor expert, ideea e ca am stat...? (mai mult)
Recomandați apa oxigenata pentru păr? Am auzit că îți decoloreaza părul. Poate provoca alergie sau să îți cadă părul?
Niste solutii ca sa-ti creasca inapoi parul dintre picioare? Ca l-am dat jos si ma tot irit, se mai poate face ceva ca sa creasca la loc sau pot doar sa ma dau cu crema?
Voi cum faceti ca sa nu va ramana urme de deodorant pe haine?
Bună TPU! Ar fi ciudat dacă m-aș îmbraca pentru liceu într-o cămașă albă și un jens de culoare albastră? Mi-e să nu zică lumea că mă duc la nuntă
De ce inca mai imi apar cosurile pe fata la 22 de ani si sa nu spuneti ca solutia este aia din popor (schimbare sange)?
Care vi se pare cel mai bun parfum de la D&P?
Buna Seara TPU :) Ce parere aveti despre hainele Tommy Hilfinger?
Daca sunt blonda si vreau sa ma vopsesc bruneta trebuie sa ma decolorez? Sau cum se face?
Deci eu nu înteleg ceva cum este posibil ca eu care mă îngrijesc, mananc cat de cât sanatos am grija de tenul meu si de parul meu si de mine într- un cuvant si am cosuri am măreață am de toata...? (mai mult)
Buna ziua, dupa o lovitura la cap m- am învinețit foarte tare la ochi și s- a umflat. După ce mi- a trecut cam 4 săptămâni am rămas cu o pata maro sub ochi exact unde am foat învinețită. Cum...? (mai mult)
Hey, Deci eu mereu am purtat S la colanti, dar de ceva timp nu imi mai gasesc ok. Nu m- am îngrășat, am aceeași înălțime. Daca iau S sunt mult deasupra gleznelor, parca ar fi 3/4. Daca ...? (mai mult)
Salut, am un ceas cu zale si am reglat ceasul perfect pentru mana mea, dar intrebarea e, e ok sa fie perfect reglat? Pt ca cand tin mana cu palma deschisă ma strange puțin, sa ii mai pun o zala si...? (mai mult)
Salut, am urmat un tratament anti acneic însă după aplicarea unei anumite creme corectoare m- am ales cu o alergie de toata bafta, mai exact am avut fața arsă, iritată in jur de o săptămână,...? (mai mult)
Salut, are cineva habar de un doctor dermatolog bun in Brașov? Mi- e 'teamă' să arunc banii pe fereastră aiurea pe cineva care nu se pricepe și nu de alta dar stau prost cu increderea, de aceea ...? (mai mult)
Cam in cat timp trec petele de la cosuri?
Ce ați crede despre o femeie care arată bine iar prin trucuri de înfrumusețare (machiaj, haine, coafură, accesorii) ar putea arăta și mai bine, dar în schimb preferă să se îmbrace simplu,...? (mai mult)
Ce pot folosi pentru accelerarea creșterii sprâncenelor? Mi le-am pensat singura și mi-am luat mai mult din forma
Hey TPU! Deci mi- am luat apa florala de coada soricelului si scrie ca este pentru par.Mai exact "benefica pentru regenerarea si intarirea parului si stimuleaza cresterea parului".Eu am mai cautat undeva...? (mai mult)
Știe cineva cum sa scap de puncte negre acasa? Am multe pe frunte, pe nas pe barbie si pe obraji. dau funda
Hey TPU! Eu normal am un păr foarte des si pufos mai ales când îl pieptăn(seamăna ca al unui leu).De ceva timp am început să am niște fire de par creț și arata ciudat.Niște idei ce se întâmplă...? (mai mult)
Buna. Maine am zborul si vreau sa stiu daca pot circula cu o extensie, coada. Sa o folosesc
Buna! Vreau să mă vopsesc un roșu aprins. Problema este că am rădăcinile un roșu închis, culoarea mea naturala și vârfurile blonde. Cum trebuie sa procedez?
Bună, caută cineva fete pentru un model la unghii în Craiova?
Hey TPU! Eu normal am un păr foarte des si pufos mai ales când îl pieptăn (seamăna ca al unui leu).De ceva timp am început să am niște fire de par creț și arata ciudat.Niște idei ce se întâmplă...? (mai mult)
Buna! E o intrebare banala dar nu vreau sa am probleme. Maine am zborul si am o extensie, coada. Ea este prinsă cu un clește de par, mare. Mai ales ca am doar bagajul de mana. Știți daca are ceva?...? (mai mult)
Buna, TPU! De dimineata m- am trezit aproximativ ca in fiecare zi din saptamana asta, adica la ora 8, avand in vedere ca m- am culcat la maxim 11.30- 12 in fiecare seara. Astazi m- am uitat in oglinda...? (mai mult)
Deci sa- mi zica si mie cineva va rog de unde doamne iarta- mă pot gasi și eu, , Vaseline de buze" nu vorbesc de vaselina auto cautati pe net, , vaseline de buze" de aia zic și știu ca am mai pus...? (mai mult)
Am si eu o intrebare. Am o unghie incarnata si am nevoie de ajutor poate isi aminteste cineva. Acum cativa ani era o solutie pentru unghii incarnate si ingrosate care le inmuia si le facea usor de taiat...? (mai mult)
Buna Seara.Ce parere aveti despre ochelarii de soare Ray Ban? Am gasi o pereche destul de frumoasa la un pret bun pe un site strain, sunt fabricati in Italia si ma gandesc sa ii comand.
Salut, Dacă am părul mai rar voi cheli mai târziu? Tata nu a chelit.
Unde pot găsi blugi cu elastic până în 150 lei? Joggeri sau cum se numesc?
De ce are Zara o rezonanță mai mare față de Pull Bear și Bershka fiind aceeași companie? Când aud unii, Zara, reacționează ooooo, la celelalte două, mai puțin. Ca o paranteză, Am avut niste...? (mai mult)
A folosit cineva Nogrey pentru par cărunt? E buna sau e doar reclama
Buna Stie cineva? Sunt eficiente implanturile de barbă(par facial)? Implanturile de barba sunt pe termen lung? Si daca da cat costa un asemenea implant? Tin sa spun ca am goluri in barba deci ...? (mai mult)
Salut. Cum se numeste acest gen de imbracaminte la barbati: https://postimg.cc/TKHqc9fF Imi plac outfiturile astea si as vrea sa mi mai dati si alte idei similare cu cea din poza. La incaltaminte ma ...? (mai mult)
Salut baieti si fete! Vreau sa va intreb daca stiti de unde poti cumpara haine replici, tricouri, pantaloni, hoodie uri si shoes. Replici bune care sa nu bata la ochi ca sunt fake uri. Gen sa nu scrie...? (mai mult)
Unde as putea gasi haine fairycore in Romania? (max 50lei) Dau funda!
Bună! Mi-am comandat un tricou de la missguided de pe site ul celor de la Cream Outlet și nu știu dacă e original. Știe cineva dacă cei de la acest magazin au haine originale?
Îmi puteți recomanda niște adidași pana în 200 lei?
Https://www.olx.ro/d/oferta/dior-eau-de-parfum-sauvage-sigilat-cod-alarma-IDfjJAV.html Este original acest parfum sau fake? Acord funda
Salut! Deci mi- am cumpărat o rochie neagra și am luat- o pe mine dar nu inteleg de ce m- am făcut albastra/mov. Am mai îmbrăcat- o la școală și când am ajuns acasă eram toată albastra. Pe spate,...? (mai mult)
Hey, Deci eu mereu am purtat S la colanti, dar de ceva timp nu imi mai gasesc ok. Nu m- am îngrășat, am aceeași înălțime. Daca iau S sunt mult deasupra gleznelor, parca ar fi 3/4. Daca...? (mai mult)
Ca sa comanzi de pe sinsay trebuie sa și 14+ sau18+?
Am folosit o vopsea pentru par syoss, am urmat exact pașii de pe prospect și când m-am spălat, vopseaua nu a prins deloc, zero barat.Care ar putea fi motivele?
E normal să mă nasc fara par pe tample? M- am uitat la poze vechi cu mine și de mic nu am avut par pe tample. Tatal meu nu are par pe tample și are 49 de ani și n- o chielit. Bunicul meu nu avea...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
Marjuddjeje întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!