Salut TPU! De ce parul meu stă mereu creț daca mi- l las puțin mai mare? Vreau doar sa mi- l las într- o parte si sa nu- mi stea creț, nici cu placa nu as vrea sa mi- l fac pentru ca nu- mi place...? (mai mult)
Si-a luat cineva papuci de aici https://www.martensbocanci.cc/ is fake sau ceva?
Cât durează sa vina o comanda de pe sinsay ( am dat vineri)
Salut, un tatuaj potrivit pentru persoanele anxioase. vreau ceva un pic mai modern, gen când îl vede cineva sa nu își dea seama ce este. ( a da, pentru băieți )
Unde pot gasi lantisoare cu cristale? (de ex, amethyst, aventurine, etc)
Bună! Am o nunta în câteva zile si vreau să-mi fac niște bucle cu placa sau cu ondulatorul, îmi țin buclele pana dimineața sau? Dau funda!
De ce își doresc uneori sa aibă alături persoane foarte frumoase, într- un cuplu, zic? Nu e logic că va apărea undeva, poate chiar pe la birou sau nu știu ce mediu, care va insista pentru acea...? (mai mult)
Știe cineva unde găsesc,, Vaseline pentru buze" în Ploiești?
Sunt cărunt, nu foarte tare în zona perciunilor și un pic pe margini. Care varianta sa folosesc, sa ma vopsesc sau sa cumpăr ceva gen Nogrey, care face ca parul sa revină la culoarea naturala? ...? (mai mult)
Aveți idee de vreun gel de curățare a feței si o crema hidratantă, ceva pentru ten uscat, cu puncte negre si cearcăne?
Salut TPU! Acum cateva zile, maxim o saptamana, mi- am facut consturctie cu gel. Le- am facut alb laptos, iar acum observ ca am particule de praf in gel (sau cel putin asta cred ca sunt). Sunt foarte...? (mai mult)
Gecile de piele sau imitație piele ar trebui luate cu un nr mai mici? Am observat că ar cam sta ca pe gard la nr pe care îl porti la alte geci
Salut, ce hanorac poarta Ian in urbanist sessions? Un link cu hanoracul ar fi perfect, dau funda
De ce toate ispitele masculine de la insula iubirii au barba? Chiar nu se găsește un bărbat frumos care sa nu trebuiască să își ascundă trăsăturile faciale?
Care este parfumul vostru preferat? (De damă)
Acuma o săptămână am fost la coafor și m-am suvitat și nuanțat, după o săptămână m-am renuanțat acasă, este bine sau trebuia după un timp mai lung, corect cum ar fi?
Ati cumparat vreodata o haina din sinsay care sa fie de calitate? Toate par carpe de unica folosinta desi sunt dragute :( Ati avut experiente pozitive cu magazinul asta?
Salut, idei de tatuaj e cu tema - totul sau nimic - "mori ca sa devii" - sunt misterios - un pistol - nu renunț - sunt zodia scorpion Dacă aveți ceva idei, puteți sa Spune-ți,
Stie cineva un magazin in Bucuresti, sau vreo persoana care are adidasi mcqueen lobutin dolce versace, de vanzare la preturi acceptabile, si de calitate?
Hey, TPU! Am avut niște acnee și acum am doar semne destul de nasoale. Am luat joi un ser de la The Ordinary "Niacinamide 10% + Zinc 1%" și o crema CeraVe hidratantă pentru pielea normală și uscată....? (mai mult)
M-am dat cu crema spf și m-am ars rău peste tot. Și am stat maxim o ora. Pot face reclamație la protecția consumatorilor?
Cat costa un tricou de calitate?
Buna TPU! Am slabit insa am slabit si la fata si nu imi place deloc cum arat, parca am fata mult mai mica si nu mai este la fel de bine definita ca inainte si am pierdut din volum. Ce pot sa fac in cazul...? (mai mult)
Hello all :) Va rog sa ma ajutati cu numele unor adidasi pe care i- am vazut la o fata.din ce imi amintesc, pareau sa fie Nike/jordan, adidasii nu aveau cusaturi iar semnul Nike nu era foarte vizibil,...? (mai mult)
Am citit un studiu că 70 la sută din cremele spf sunt cam inutile. Bine, cam stiam asta. Mai ales la ce ingrediente dubioase au, sunt sceptic. Credeți că cercetările pro aceste creme au în spate...? (mai mult)
Isi poate da seama cineva cum si cu ce se face parul asa creț si infoiat ca la tipa din video https://youtu.be/mVHJP2PIy8Y? Care e secretul de sta asa? Plzzz
Buna acum de curand me-am dat piercing in buric si as-i dori sa stiu ce materiale nu ruginesc pe langa aurul si argintul, de exemplu zirconiul & otelul inoxidabil ruginesc?
Dacă vreau sa îmi las părul lung cum ar trebui sa fac? Sa ma tund pe părți si cel din mijloc să- l las sa crească si să- l dau in părți? Vreau sa îl am ceva gen cum îl avea Smiley in melodia...? (mai mult)
Există ceva spray/parfum de păr? Adica sa te dai cu el și sa-ti miroasă parul bine dupa ce faci baie?
Buna TPU Este posibil ca oja semipermanente sa de încrețească sau sa facă bule de aer din cauza ca lampa nu este suficient de puternica (9W)
Salut Imi puteti spune de ce este diferența mare de pret intr- un produs luat de pe Notino si același produs luat de pe Sephora? De exemplu mi- am luat un parfum Dior Sauvage(parfum NU apa de toaleta...? (mai mult)
Salut! O sa am un banchet peste ceva timp si imi pun problema cu ce oare o sa ma imbrac. Codul e elegant, stiti voi, ca de banchet, rochii si costume. Chestia e ca prima data m- au bombardat abordarile...? (mai mult)
Buna ma numesc Irina si vreau sa-mi schimb numele de pe snap si nu stiu ce nume sa-mi pun Ajutorrrrrrr!
Buna ziua! Ce vreme sunt bune pentru ati straluci fata de la Avon?
În ce magazin mai pot găsii in afara de Jumbo elestice din cauciuc negre pentru coafura parului? Am mai cumpărat și din alte magazine dar nu sunt bune deloc, smulg firele de par. Va mulțumesc.
Buna TPU, mi am spart ieri un cos de pe fata dar era foarte mic si acum s-a facut un semn putin mai mare cred ca s-a spart un vas de sange, ce pot face ca sa imi treaca cat mai repede va rog mult
Hello, acum doua săptămâni cam asa, m- am vopsit negru. As vrea sa fac o schimbare, mi- as dori sa ma decolorez doar la varfete, si apoi sa bag un roz :)) credeți ca voi reuși sa fac sa fie ok?...? (mai mult)
Cum pot scăpa de coșuri?
Salut! Stiti cam pe unde as putea gasi rochii de genul acesta? (Prin Bucuresti) Care sa aiba imprimeu cat mai similar? Acesta ar fi un exemplu perfect: https://imgur.com/a/OV22qnU
Saalut, am 16 ani si as dori sa- mi cresc putin parul facial, faza este ca acum 1 luna aveam par pe fata de la perciuni in jos (nimic pe obraji) pana m- am ras si acum pare sa nu mai creasca nimic, ...? (mai mult)
Buna! Brand-ul misa sporty testează le animale? Are cineva idee? Am căutat pe net dar nu prea am găsit nimic.
Buna, mi- am făcut acum 4 zile un tatuaj cu cerneala roșie si neagra, iar in zona cu cerneala roșie in special s- au format niște coji proeminente si crăpate. Am citit pe net ca formarea acestora...? (mai mult)
Buna TPU. Mi- am luat niște oje semipermanente și lampa uv. Am dat pe unghie cu baza apoi am uscat- o cu lampa, a aplicat un strat de oja l- am uscat apoi al doilea strat și l- am uscat, dar am observat...? (mai mult)
Stie cineva cum imi pot face picioarele sa para putin mai groase? Port numai pantaloni de trening ca sa para mai groase dar daca vreau sa port altceva trebuie sa- mi mai pun o pereche de pantaloni sub ...? (mai mult)
Stie cineva de ce nu ma bronzez pe față și mă ard? Adica eu vara cand stau la soare mă dădeam cu loțiune de soare dar nu ma bronzam și cand nu mă dădeam mă ardeam.
Găsesc frizerii in București la 15-20 lei? Mă tund de doua ori pe lună și m-am mutat de curând din alt oraș
Salut! Știți cumva niște site-uri de unde aș putea cumpăra haine (mai) ieftine?
Se poate deschide parul la culoare cu hena? Puteti sa imi recomandati ceva? Cei ce au mai folosit rezultatul e permanent? Face vreun rau din ce am inteles e naturala.
Salut TPU, acum câteva zile mi-am luat ciorapi nike albi și as vrea niște adidasi Nike albi full. M-am gândit la court borough dar nu am găsit, alte recomandări? Port 44
Salut, as dori sa ma fac cret dar nu perm ca imi arde parul solutia, as putea sa imi cumpar bigudiuri pentru cret si sa ma fac in fiecare zi cu ele in loc sa folosesc acea solutie, credeti ca ar merge...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
Marjuddjeje întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?