Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
Hello! Aveți idee dacă la magazinul Mango, un produs comandat online poate fi returnat într-un magazin fizic? Merci! :)
Bună! A comandat cineva de pe pagina AnnaForgaci? Produsele sunt ok? Sau este site fake?
Buna, cam de prin aprilie am inceput sa iau in greutate, aveam 52 de kg acumm am 65 si nu arat deloc ok imi e rusine sa ma imbrac in pantaloni scurti sau rochite scurte deoarece se vede celulita pe picioare...? (mai mult)
Buna, aș dori să aplic acid hialuronic în special, mărirea buzelor, ce studii sau cursuri trebuie să urmez? Mersi
E mai bine sa fi slab sau gras pentru sanatate? Dar pentru estetic?
Bună. Am o intrebare puțin ciudată zic eu. Am 36 de ani și au început să apară firele albe în cap…. Ok e vârsta înțeleg și mă adaptez cu acest aspect. Dar în urmă cu 3, 4 ani mi- a...? (mai mult)
Ce produs de bronz rapid care sa si faca treaba recomandati? Un ulei..sau altceva..sa fie cel mai bun!
Bună fetelor, lucrez la un salon si de o vreme colega mea care detine salonul tot îmi reproseaza lucruri, o facea si înainte si nu bagam in seama, dar acum o face prea des, eu am produse profesionale,...? (mai mult)
Salut, am făcut un tatuaj acum vreo 5- 6 zile și am respectat tot ce trebuia pentru a- l vindeca, dar a început sa se șteargă cel de pe suprafață și a aproape a rămas cel de sub piele, este...? (mai mult)
Ce părere aveți despre următoarea idee :sa fac dropshipping cu ceasuri de barbati de pe TEMU?
Voi va culcați cu bijuteriile pe voi? Lănțic, Cercei, Brățări, Inele, etc. băieți și fete! Sau vi le puneți următoarea zi pe voi.
Hellou fete, pe 12 Mai m- am facut bruneta ( eram roscata vopista inainte ) tin sa mentionez ca am folosit vopsea fara amoniac. Au trecut 2 luni de la ultima vopsire parul deja are tente de rosu maroniu,...? (mai mult)
Exista sau nu epilare definitiva? Unii spun ca epilarea cu laser e definitiva, alții spun ca cea cu electroliza! Ce modalitate de epilare durează mai mult?
Salut, mi- am dat aparatul dentar jos acum 2 luni și am primit 2 gutiere care trebuia sa le port noaptea le am purtat și totuși după 1 zi în care am uitat sa le pun nu mai îmi încăpea gutiera ...? (mai mult)
Bună, am nevoie de o recomandare de parfum care sa fie cald, dulce + care sa reziste cel puțin 6 ore. Mulțumesc!
Buna ziua! De unde cumpar cercei medicinali in Galați?
Sunt pantofii alb-negru la modă? Mi se par interesanți! https://images-cdn.ubuy.co.in/634e3bc73d62be4a5d1c4ef2-predictions-women-39-s-saddle.jpg
Ce păreri aveți despre suplimente pentru piele, par, unghii?
Am stratul de păr de dedesubt albastru de aproape o săptămână, timp în care m- am spălat pe cap de 2 ori iar părul meu a început să fie gri acolo unde era colorat. De ce s- a întâmplat asta?...? (mai mult)
Salut! Acum ceva zile am avut parte de un tuns care a ieșit oribil, cum pot face ca părul să crească mai repede, sau cel puțin să nu-l fac să crească mai greu?
De ce imi tot apar vergeturi? Nu le mai suport efectiv. Ma dau zilnic cu ulei si crema ca sa le previn dar ele tot aparrrr
Buna TPU! As vrea sa fac operatie de rinoplastie si ma intereseaza cam ce costuri totale aproximative ar fi. Cam cat dureaza perioada de tratament dupa operatie si ce conditii trebuie sa respect? Mentionez...? (mai mult)
Ce cremă de soare/SPF recomandați? Eu am tenul foarte gras și aș prefera una care nu îmi mai îngrașă pielea. Am încercat câteva creme, dar tot timpul îmi făceau tenul mai gras și nu îmi ...? (mai mult)
Bună, de 2 ani eu ma fac negru la par, iar acum 1 saptamana nu știu ce mi- a venit de mi- am luat decobes, m- am facut roscat dar nu mi- a prins tot parul doar la rădăcini. Vreau sa ma fac in continuare...? (mai mult)
Salut! Sunt fata și am 13 ani iar mama nu ma lasă să mă epilez pe mâini. Ma lasă pe picioare, la subraț, mustața și în zona pubiana dar tocmai pe mâini nu ma lasă. Vreau sa o conving pentru...? (mai mult)
Bună, acum două zile mi- am făcut un bridge piercing și tot simt ca îmi atinge osu, am căutat pe tik tok pe google peste tot să văd dacă e normal să simt asa, uni spun ca e normal sa simt ca ...? (mai mult)
Heyy, am auzit că uleiul de cocos e bun pentru păr. Aș vrea să încerc, dar îmi va lăsa părul gras sau ceva dacă mă spăl doar cu șampon și atât, gen fără balsam sau alte produse? Și ...? (mai mult)
Buna seara TPU, urgentttttt. Maine am o programare la medicul endocrinolog cu suspiciune de hirsutism. Va trebui sa merg neepilata? Adica sa nu ma epilez deloc?
Oare ce mănușă scrub pentru piele recomandați? Aș vrea una agresivă ca să ia pielea moartă jos
Mi-am comandat un aparat care topește ceară în formă de bobițe. Oare aveți recomandări de ceară în formă de bobițe de calitate?
Hey, oare a folosit cineva șamponul de la Gerovital pentru păr gras? Am mai folosit șamponul farmec ăla e f bun îmi dă volum la păr dar tot se unge a 2 a zi, oare cel de la Gerovital e bun? Zice...? (mai mult)
Ce șampon recomandați pentru par slab, fragil, mi-l ia vântul pe sus imediat. Ceva sa mi-l întărească, sa fie mai stabil.
Hei, mi- am dat ieri unghia peste cap, am unghii cu gel, s- a dus si unghia cu gel cat si cea naturala, nu o pot rupe sau atinge deoarece doare rau, am pus un pansament, trebuie sa o dau jos sau astept...? (mai mult)
Mâine o să merg să îmi fac șuvițe și scalpul îmi e puțin murdar. Ar trebui să mă spăl pe păr sau e recomandat să îmi fie curat părul înainte de vopsit?
Buna ziua .....am fost astăzi la solar, având pielea bronzata deja de la soare am stat 6minute... după 2ore s-a înroșit pielea unde nu era bronzata, pot să mă dau cu oțet de mere?
Am văzut că nunta lui Ianis Hagi a fost într-un cort. Fără aer condiționat, toți mureau de cald! Cum așa ceva?
Bună! Dacă îmi pun extensii de gene (fir cu fir) oare o să mai pot merge la antrenamentele de înot? Mersi!
Fetelor voi ce metode de epilat folositi? Daca sunteti brunete ma intereseaza in principal. Va epilati acasa sau la salon? Care credeti ca e cea mai eficienta metoda? Va da batai de cap epilarea, mai ...? (mai mult)
Sunt buni plasturii pentru coșuri? Am luat ceva se cheama hidrocoidali mighty patch. Mi-am pus unul 10 ore. Degeaba cred :( Pls help.
Bună, sunt fată și am început să mă epilez cu lama sau cu crema depilatoare pe burta acum câteva luni, dar de când a început să se încălzească, mi- au apărut niste bube roșii pe burtă...? (mai mult)
Bună! Dacă fac tratamentul cu keratina pentru par, parul va rezista drept 4-6 luni? Sau doar o zi după ce e făcut cu placa?
Care parfumuri miros dulce a bomboane, zmeura, guma de mestecat?
Ce pantofi de școală o să vă cumpărați pentru la toamnă când începe școala? Ce gen, model, etc?
Bună, am încercat sa imi pun gene false acasă și mi-a întrat una în ochi, pentru ca avea lipici pe ea nu o mai put scoate. Ce trebuie sa fac?
Deci va rog ajutati- ma, mi- am cumparat aparatul ala de ras shav care e facut special pentru zona intima si daca citesti acolo pe site scrie cine a facut aparatul ca nu taie si m- am taiat cand imi luam...? (mai mult)
Salutare! Am o intrebare in legatura cu punctele negre si cosurile de pe fata. Am pori pe nas si mi se mai si formeaza mici cosuri. Am incercat si masca de fata de scos porii si mai mult imi ia din firele...? (mai mult)
Bună TPU! As vrea sa știu dacă deodorantele spray gen nivea, axe, rexona nu sunt niciun pericol pentru piele. Mi sa zis ca sunt toxice și ca nu sunt bune, și pe internet mi- a apărut chestii de...? (mai mult)
Pentru riduri fine din jurul ochilor se poate rezolva cu vreo metoda sau tratament?
Buna ziua lumea. Spuneti-mi va rog frumos, suplimentele pentru ten, unghii, par au vreun rezultat? Dar cele cu colagen sau e marketing doar?
Bunaaa! daca imi dau gaura in ureche in helix si in lobul urechii este ok sa-mi pun direct cercel rotund? (Cercelul e din titan pur)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Holy97 întreabă:
Anonimms128 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tom si Jerry
Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!