Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 13 Februarie 2025 sunt:
Salut, as dori sa ma fac cret dar nu perm ca imi arde parul solutia, as putea sa imi cumpar bigudiuri pentru cret si sa ma fac in fiecare zi cu ele in loc sa folosesc acea solutie, credeti ca ar merge...? (mai mult)
De ce exagerează unele cu botoxul in buze? Mă uitam la Mara Bănică, m- a surprins ca o persoana cu școala la zi a putut să o ia razna. La asistente tv te mai aștepți. Chiar așa le e frica dnelor...? (mai mult)
Bună ziua! Eu am parul drept si mi-am ondulat parul și deja nu-mi place cum arată, ce sa fac ca să am iar parul drept fără placa? Pentru ca încă nu mi-am cumpărat placa și na...
Salut. Tocmai am terminat un curs de frizerie si as avea nevoie de un nume sau mai bine spus, un nume de utilizator pentru un cont business de Instagram/tiktok, ceva catchy, original, creativ. Mersi!
Ce părere aveți despre Cream Outlet? Ați comandat vreodată haine de pe acest site?
Acum in 20 aveam programat să- mi pun piercing in sprânceană și azi mi- a zis mama sa merg in 25 la biserica acolo la ei și mi s- au stricat planurile, oare daca îmi pun un plasture peste piercing...? (mai mult)
Salut! Sunt un băiat în vârstă de 18 ani și am o întrebare la care chiar aștept cu nerăbdare un răspuns. Ce creme sau tratamente folosiți pentru a avea tenul fin? Nu de altceva dar am văzut...? (mai mult)
Salut TPU, urgentttt morr, ajutor, deci mi-am pus ulei de ricini pe par sa creasca mare cat sa-l las de la 4 dupamiaza pana la 9 seara? Scuzati categoria sunt disperat sa nu cadă părul((
Am 184 si mi- am comandat niste blugi scrie eu 38 si mex 30, nu sunt cu elastic si nu ma cuprind, restul pantalonilor mei sunt cu elastic si sunt maxim 32 marime, daca dau comanda cu elastic 32 imi...? (mai mult)
Bună, am parul gros si vreau să-l am mai subțire știe cineva cum să fac?
Morphe sau nyx?
Uleiul de cocos folosit prea mult pe piele este ok sau dăunător? Aud ca uleiul de cocos este bun.
Stie cineva unde îți poți da gaura in ureche in Craiova?
Buna, știe cineva cum pot avea mai multă grijă de părul meu? Adica eu am parul aspru, pare neîngrijit e ciudat. Nu am folosit nimic balsam de par pur si simplu m- am spalat doar cu șampon toata...? (mai mult)
As vrea sa ma epilez pe maini cu lama si am cateva alunițe, știți o metoda cum as putea sa le acopăr si sa ma epilez in jurul lor deoarece imi e frica sa nu imi tai una din neatenție?
De ce îmi îngheață picioarele în încălțămintea din piele? Și ce încălțăminte din piele sintetica îmi recomandați? Pur și simplu e mai călduroasă, îmi îngheață picioarele și...? (mai mult)
Am o sprânceană mai joasă decât cealalta şi nu ştiu ce să fac! Dacă imi fac piercing în spranceană o va ridica? a încercat cineva sa- şi ridice sprânceana cu piercing? In niciun caz nu...? (mai mult)
Ajută consumul crescut de apă cu dispariția coșurilor?
Salut! Sunt băiat, am 16 ani si am o problemă cu părul. După 1 - 2 după ce fac duș, părul meu parcă este umed. Mă gândeam că probabil de la grăsime. Nu sunt gras deloc, dar nu știu de ...? (mai mult)
Bună, deci nu înteleg, am impresia ca sunt o ciudată. Adica am coșuri pe față, pe mâini pe tot corupul efectiv. Am puncte negre, am de toate, efectiv nu înteleg. Cu cosurile astea de pe corp...? (mai mult)
Salut. Ma spal pe cap o data la 2 zile si ma usuc cu feonul. Se poate intampla ceva?
Salut. Sunt băiat și vreau să mă tund curtains, parul are cam 14 cm lungime, sa ma tund acum sau sa- l mai las până începe vara și atunci să- l tund? Vreau sa ma tundă prin părți nu mai ...? (mai mult)
Știe cineva cum sa scap de puncte negre acasă? Am o gramada si nu știu ce sa mai fac!
Unde pot găsi siteuri cu haine coreene care livrează și in Romania?
Buna! Stie cineva daca produsele de pe Bartolini Outlet Romania sunt originale? Ei asa sustin.Pe Instagram au pagina.
Stie cineva daca cei de la Bartolini Outlet comercializeaza produse originale? Ei sustin ca da.Au pagina pe Instagram.
Bună! Întrebare pentru fete sau și pentru băieți. Ce cursuri de automachiaj recomandați în București? Sa te ia de la 0, cu tipuri de pensule și la ce se folosesc, cu fond de ten etc.
Buna ziua! Aseara m- am vopsit si cred ca am facut o reacție adversă la vopsea, mi s- a inrosit zona cefei cu mici mancarimi, pișcături, durere difuza aproape deloc, fără iritatii, doar pielea...? (mai mult)
Cum îmi dau seama ca un sutien este un sutien cu push up?
In luna mai o sa merg la un botez si am o rochie scurta din catifea pe care as vrea sa o port. Voiam sa va întreb daca este vreo problema deoarece are culoarea neagra. Nu vreau sa para ciudat, mai ales...? (mai mult)
Cum sa nu iti mai transpire picioarele în pantofi?
Salutare! Vreau o parere de la voi aceasta jacheta este unisex? https://www.facebook.com/groups/248926565260915/permalink/2180891538731065/?app=fbl
Salut tpu.Am 13 ani si de cativa ani ma vopsesc(nu vreau sa aud vai esti prea mica pentru vopsea ca stiu si eu).M- am vopsit la 11 ani din gluma, am vrut sa vad cum imi sta. Dupa asta am zis sa combin...? (mai mult)
Sfat cum să scapi de acnee mai repede posibil?
Mai este pe aici cineva care se tunde singur? Eu mă tund cu fade exact cum tunde frizerul, imi iese cam 70% cum tunde frizerul, mă tund de vreun an- doi singur și am căpătat experienta, prima dată...? (mai mult)
Daca am făcut și eu o comanda de pe net prin posta ce se întâmplă dacă nu ridic coletul sau in cat timp îl pot ridica pot primi amenda sau reclamație?
Salutare! De un an încoace îmi tot cade parul, tind sa cred că, din cauza plăcii de par pe care am folosit- o timp de vreo 2 ani, ideea e l- am tuns destul de scurt in urma cu câteva luni, dar...? (mai mult)
Bună fetelor! Am o întrebare. Ce ziceti să mă decolorez a doua oara chiar dacă parul meu se rupe foarte ușor la periere sau etc?(m- am decolorat prima data în septembrie 2021) Să folosesc niște...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă nu ridic un colet de la posta? Este vorba de o rochie de ocazie.
Salutare TPU! Vreau sa imi las plete. Deocamdata parul meu e relativ scurt, ceva de genul https://menshaircuts.com/wp- content/uploads/2021/07/layered- haircuts- for- men- short- messy- 683x1024.jpg ...? (mai mult)
De la ce vârsta te poți vopsi?
Ce părere aveți despre hainele din zara?
Hei, TPU! Ce părere aveți de rochiile negre la nunti? As putea ca invitata sa port o rochie neagra? Mulțumesc, dau funda!
Cum pot avea obraji rosii?
Zara, pull bear și bershka sunt de la aceeași firmă exact precum telefoanele oppo vivo și real me. Care e cea mai calitativa marca fashion de aici?
Ce diferență e între un tricou la 50 lei și altul la 400 lei? Dar între niste adidași din panza la 100 lei și alții la 400 lei?
De unde îmi pot cumpăra pantaloni sau blugi mai speciali? Am câteva perechi de la Zara însă sunt gen tipici, blugi normali, sunt și mai scumpi decât restul. Nu mă interesează marca, vreau sa...? (mai mult)
Ce părere aveți de marca Staple?
Cum albesc dintii?
Buna seara, am si eu o problema care pot spune imi afecteaza jobul si automat si viata de zi cu zi. Ideea este ca lucrez ca si ajutor de barman iar turele sunt destul de lungi, uneori ajung si la 24...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate din filme
Noi iti dam doua indicii: actorul si citatul. Tu trebuie doar sa ne spui in ce film l-ai auzit!