Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 13 Februarie 2025 sunt:
Buna TPU. Eu am culoarea parului un saten inchis si sprancenele negre. Totusi as vrea o schimbare de look. Si nu stiu ce culoare a parului s- ar potrivi, m- am saturat de brunet sincer. Vreau ...? (mai mult)
Are cineva idee cum pe acest site sunt la prețul, când prin cam toate magazinele sunt 269 sau mai mult? https://www.sportisimo.ro/puma/carina-untamed/440317/
Voi cum v- ati imbraca la un festival de arta si zbor? E vorba de Hangariada, daca ati auzit, are loc in mai, in aer liber...niste avioane survoleaza cerul, muzica buna, inghetata, iarba verde, ...? (mai mult)
Daca port 40 L și la Zara M are 40, îmi va veni M de la Zara?
Salut/Buna, recent am depus câteva informații legat despre fizicul la o agenție de modeling din București și am primit un răspuns de la ei sa ma duc la o evaluare pentru potențialul meu, dar nu...? (mai mult)
Cat durează sa mi se vindece arsura facială cauzată de un gel anti acnee? Am fața rozalie spre roșie chiar, in afară de frunte. Sunt așa de 1 zi sau 2 și datorită faptului că a venit primăvara...? (mai mult)
Salut, daca am tenul foarte uscat si aspru din cauza unei creme anti acnee, pot folosi bepanthen? Crema hidratanta am tot folosit insa mare scofala, niciun rezultat. Țin să precizez ca am fața rosie...? (mai mult)
Bună, eu am parul natural cret spre ondulat.Ce soluție pot sa folosesc ca să fie buclele frumoase?
Care este parerea voastra despre parfumurile tester? Informatia principala pe care multi nu o citesc si dupa zic ca este "teapa" este ca TESTERUL reprezinta parfumul original dar se scuteste costul ambalajului...? (mai mult)
Salut, am folosit recent un strat cam gros de cremă anti acnee, mai exact Effaclar Duo(+ ) de la La Roche Posay iar acum foarte uscat cu urme de cojite, am folosit si crema hidratanta dar degeaba, ...? (mai mult)
Salut, am 18 ani de putin timp si as vrea sa aflu ce pot face sa nu imi mai creasca barba si mustata asa rapid, ma rad odata la cateva zile cu bicul si fara spuma de ras sau altceva si as vrea sa ma ...? (mai mult)
Firele albe - incaruntite vi se par inestetice?
Hey TPU, daca ma duc la frizer pentru a mă face fade parul va rămâne la fel? Gen, tot fade sau va trebui sa ma duc in fiecare zi pentru a-mi tine parul in stilul prezentat mai sus?
Unde mă pot tunde în Timișoara fără programare? Preferabil în zona Lipovei sau pe aproape
Pantalonii mulati sunt sexy pe un barbat din perspectiva unei femei?
Am un an de când am făcut un tatuaj și cred ca nu e bine bătut fiindcă iese in afara adică nu e intrat cu totul în piele, e puțin ieșit in afara. Ce se poate întâmpla? Sau ce se întâmplă...? (mai mult)
M- am imbracat intr- o din din cap pana in picioare de firma si au navalit pe mine, ba cersetori, ba unii cu campanii de ajutoare, ba nu stiu cine. Sunt o persoana normala.Cand vad un produs care imi...? (mai mult)
Buna, daca m- am vopsit in 2020 in luna Iunie, am stat doua luni așa, după m- am revopsit și mi- a căzut parul, mai pot acum in 2022 sa mă revopsesc? Adică am jumătate de par blond și jumătate...? (mai mult)
Salut! O întrebare pentru băieții inalti! De unde va luați haine? Am 2.05 și 110 kg. Eu îmi luam de pe aboutyou de la categoria big and tall de la mai multe branduri dar vreau sa vad de unde ...? (mai mult)
Hey TPU, ce site de extensii sunt ok ca si calitate? Ca am mai comandat si mi-am luat teapa a venit par de papusa.Ms
Ce părere aveți de Cristi Borcea? Am aceeași privire cu a lui și chiar trăsături faciale
Dacă am o acnee ușoară adică câteva coșuri mici și roșii pe fata, nas și obraji câteodată aș putea scăpa daca m- aș spala seara și dimineața pe fata cu săpun lichid/solid și nu aș mai...? (mai mult)
Ce înseamnă la încălțăminte 26 1/2 pe interior?
Hey, voiam sa va intreb daca pot sa incerc sa ma epilez cu lama pe maini. Prima oara m- am gandit ca o sa crească mai mult si mai inchis la culoare dar din cate am citit nu e adevarat si am incercat ...? (mai mult)
Protectia termica de par salvează parul și de razele de vara ale soarelui?
Bună ziua! De pe Simall. Ro a mai cumpărat cineva? Nu am primit nici după o luna banii pentru retur. Este firma din Bulgaria
Salut, știe cineva cum pot scoate o urma de pix de pe o geaca de piele?
Mi-am cumpărat o protecție termică din DM, Balea, o pot folosi chiar daca nu îmi fac parul cu placa? Mă refer daca mă ajuta sa previn arderea parului de către soare
Care placa de par e mai buna? Ghd platinum sau ghd gold?
Aș vrea să- mi fac părul creț...dar nu știu dacă dacă am mărimea potrivită...Mens Haircuts 70 New Boys Haircuts And Hairstyles For 2022 - Mens Haircuts. Am părul ca tipul din a 3- a poză...,...? (mai mult)
Https://www.emag.ro/blugi-barbati/c?ref=bc Cum imi dau seama ce talie am? Sau lungime? (dar asta conteaza mai putin)
Are cineva parfumul https://www.notino.ro/versace/eros-eau-de-parfum-pentru-barbati/? As dori mai multe detalii despre el in comentarii. Pro si contra.
Maine ma duc la mall in Iasi, pentru a cumpara niste tricouri. De la ce magazin/firma sa- mi iau? Sunt multe magazine de imbracaminte acolo printre care: Zara, H and M, Bershka, Stradivarius, etc....? (mai mult)
Bună bună, ce îmi recomandați pentru porii dilatați? M- am saturat sa cheltui banii pe tot felul de aparate și creme fără rezultate vizibile. Am înțeles ceva de peeling chimic ori habar nu ...? (mai mult)
Stiti metode de cresterea parului rapid? L-am tuns ieri si nu-mi place deloc. Multumesc!
Salut! Ce recomandări de măști de păr din comerț îmi puteți da? Țin să menționez că am părul foarte uscat la vârfuri și tendință de cădere(însă la căderea părului am găsit un remediu...? (mai mult)
Cum pot trece peste complexul cu faptul că sunt masiva la 1, 87 oricât de mult as slăbi, am oasele foarte groase și sânii extrem de mici? Azi in vestiar la munca mi- a spus o femeie ca "mama ce...? (mai mult)
Https://youtu.be/ufSHC_zROHA Pentru fetele care se pricep bine rau la machiaj, își dă cineva seama cu ce s-a machiat fata din video?
E de calitate pull bear?
Am 30 de ani și nu îmi crește pic de barba pe obraji, doar câteva firicele și sincer o vad ca pe o binecuvântare, e un cosmar să îmi rad mustața și bărbia, iar obrajii mei sunt fini mereu și...? (mai mult)
Cum sunt gecile de pe housebrand sau sinsay in comparatie cu cele de la zara?
Cum sa scapi de cearcăne?
Știe cineva unde prin Ploiești Centru se poate face gaură în urechi la copii?
Buna! Am mica nelămurire, am un ten acneic si obisnuiesc sa folosesc acidul hialuronic de la The ordinary pe fata umeda după ce ma spăl cu un gel de la cerave. De ce după un timp ce aplic acidul...? (mai mult)
Bună, vreau și eu să-mi dau gauri în urechi acasă, știe cineva cum să fac ca să nu se infecteze?
De ce au unii dintre bărbați vene proeminente pe mâini?
Știți magazine online de unde aș putea cumpăra haine rock ieftine? :)
Știți second-hand uri online de îmbrăcăminte care să fie serioase, cu produse în stare bună?
Bună, știe cineva cum sa scap de punctele negre natural acasă? Am foarte mult pe nas, pe bărbie pe frunte peste tot nu mai suport, ai mei zic ca nu ma duc la dermatolog ca nu prea rezolv nimic, ...? (mai mult)
Ce părere aveți de brandurile urmatoare? -Bershka -Zara -Stradivarius -H&M Când au reduceri de obicei?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!