Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 13 Februarie 2025 sunt:
Pentru fete. Ma dor rau ochii de jur împrejurul lor, sub ei unde e zona cearcănelor și pleoapele. Sunt uscate și iritate. Țin sa mentionez ca hidratez zona foarte bine, am doua creme de hidratare...? (mai mult)
Marimea L la haine se aplica si la pantaloni? Am pantaloni cu marimi diferite, sunt peste 1.80, nu ma vad purtand doar M sau chiar S cat scrie pe pantalonii astia
Niste ghete din piele tip sneakers cu prindere sus cu arici sub 400 lei, cunoașteți?
Sunt bărbat și vreau să am un fund urias insa vreau să am un corp armonios. Cum sa fac? Îl vreau precum braziliencele
Nu stiu cum sa formulez intrebarea incat sa se inteleaga. Au motive barbatii aia super musculosi sa se comporte cu femeile ca si cand ar sti ca acestia ii doresc? Adica sunt cei cu muschi fara pic de grasime...? (mai mult)
Cum sa ma imbrac ca sa ascund burta si faptul ca am cateva kg in plus? Sfaturi de a parea mai slab?
Buna seara. Cu o intrebare va retin. Cat costa si cat dureaza un curs de calificare pentru frizeri? Stiu ca pretul poate varia in functie de oras, scoala unde alegi sa il faci, etc. O medie aproximativa...? (mai mult)
Creme pentru mustata? Care sunt bune si nu apare repede? Plss Sunt fata
Bună, acum doua săptămâni am dat o comanda de pe shein și de o săptămână îmi arata ca este în tranzit coletul meu, nu a fost predat de expeditor. I s- a întâmplat cuiva, va rog sa îmi ...? (mai mult)
Ce creste mai repede in parti rasul sau 0 simplu?
Bunaaa, pentru scalp gras si căderea părului ce șampon imi recomandați sunt si in Germania si pana acum n-am gasit nimic bun.
Ceva fara chimicale cu care sa ma dau ca sa nu miros?
Ce parfum barbatesc imi recomandati? Sa miroasa bine si sa tina mirosul mai multe zile pe haine. Sa coste intre 200 si 300 lei. Oare e mai bine sa il iau de pe Notino sau alt site serios decat de la...? (mai mult)
Hello! Baietilor, voi folositi crema SPF (protecția solară) pe timpul verii sau nu? Eu nu am folosit niciodata
Bună. Eu de fel am parul foarte slab și pana acum am tot încercat tot feluri de samponuri si uleiuri de păr. Efectiv nu mai stiu ce să fac cu el ca să îl am puțin mai gros sau măcar sa îmi...? (mai mult)
Am vrut sa ma tund ras si m-a tuns 0 pentru ca nu are shaver, pot sa ma iau eu cu bicul prin parti sa iau parul ce a mai ramas? Gen in jos de tot nu sus sa il stric
Bună! A ținut cineva dieta keto? Am început să țin și nu știu cum să renunț la ea fără să mă îngraș la loc :)). P.s: nu începeți cu " era mai bine deficit caloric" vreau doar răspunsul...? (mai mult)
As vrea sa imi vopsesc parul, sa fac o schimbare, ce culoare mi-ati sugera dacă am tenul ciocolatiu spre creol? Menționez ca am ochii căprui.
Buna! Vreau sa stiu cum vi se pare încălțămintea de pe site-ul ePieleNaturala, chiar sunt din piele naturala?
Va place cum arata Steven Seagal in tinerete? Dar Liviu Varciu?
Am ajuns dintr- un par frumos sa am cel mai varza par. Îmi cade când bag mana- n el cu apa, firele nu mai stau drepte, am numai fire ondulate, vârfuri despicate, tot parul e varza. Ma spal cu șampon...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă nu porți lenjerie vara?
Salut! Vineri cand am vrut sa imi iau mustață cu banda depilatoare, am tras cam tare, pielea s-a facut roșie si acum vad ca se usucă rana si se încrețește. Imi va ramane semn?
Daca imi fac rinoplastie o sa imi mai pot face septum?
Sinsay livrează şi in weekend?
Bună! E mai bine să dormi cu părul prins sau desprins?
Stiti cumva unde gasesc in Bucuresti portofele de dama Anekke? In Park Lake a vazut careva? Mulțam!
Salut, vreau sa pun si eu o întrebare. Deci acum o lună mi- am tăiat parul pana la umeri deoarece e foarte slab si l- am ars cu placa pe unele părți, se vede ca sunt cheala si am zis ca sa il tai...? (mai mult)
Buna! Luna trecuta m- am vopsit negru albastrui, am folosit doua vopsele de aceeasi nuanță si am stat cu vopseaua 40 de minute pe păr. Îmi va mai ieși vreodată negrul din păr sau trebuie sa apelez...? (mai mult)
Salutare! Voi ce folosiți pentru căderea părului? De când am început clasa a 12- a îmi cade parul de la stres, încât am ajuns sa am jumătate din cat aveam anul trecut pe vremea asta. Aveam...? (mai mult)
Salut all. Am 16 ani și a început sa am parul foarte rău și găurile si față bretonului foarte mari, întrebarea mea este. Ar ajuta cu ceva dacă m- as tunde periuța, gen tot la fel o sa îmi...? (mai mult)
Cum se numește tipul ăsta de pulovăr? https://www.google.com/search?q=emil+ constantinescu&client=ms- android- oppo- rvo3&prmd=inv&sxsrf=APq-...? (mai mult)
Salut,sunt baiat si m-ar interesa un permanent, vreau sa imi fac parul cret. Cam cat m-ar costa si cat timp tine un permanent
Sunteti de acord ca frumusetea este trecatoare, ce conteaza este sufletul omului?
Am o problema. Sunt șanse la 23 de ani sa îmbătrânești prematur? Duc o viața sănătoasă, dorm suficient. Astăzi in pauza de masa la munca am fost pana afara și eu am început sa vorbesc cu un...? (mai mult)
Bună TPU! S.O.S. Am nevoie urgent de un consultant de stil pentru ziua de mâine, Duminică. Este foarte important. Aștept recomandări sau oferte sau orice alte sugestii. Mulțumesc anticipat!...? (mai mult)
Cum aflu ce marime port la haine? As vrea sa imi comand nike tech flecee dar nu stiu ce marime. Am 175 si 67 kg
Bunaaaa! Am o problema destul de, , delicata, , mi se îngrașă parul super repede si nu stiu ce sa mai fac. Am incercat sa imi chimb saponul dar nu am avut niciun rezultat. Ati pățit si voi asa? ...? (mai mult)
Buna ziua, ce pot tine in mana ca bărbat pe strada, așa elegant in lateral, mi-e aiurea sa merg cu mâinile goale. Fără sugestii vulgare
Bunăă! Am o micuța problema...îmi cade parul, nu cu pumnii, dar nici pe departe..la ultima spălare au cazut 180 de fire aprox. * unele întregi, altele rupte probabil * plus în fiecare zi când...? (mai mult)
Salut, am 26 de ani. Am observat ca am fire de par albe in cap. Sunt undeva la 7- 10 fire in tot capul, am ramas dezamagit deoarece nu fumez, nu beau, am incercat pe cat posibil sa traiesc sanatos. ...? (mai mult)
Vreau sa imi fac 4 piercinguri, 2 in obraji si 2 la colturile buzelor. Am intrebat la salonul unde mi- am facut deja un piercing in limba si am fost destul de multumit. Mi- a spus exact asa: "Pretul pentru...? (mai mult)
Bună! Părere cam cât ar costa o tunsoare "Wolf cut", la păr de lungime medie (până la umeri)? Menționez că e într-un orășel mic. Mulțumesc!
Salut,parfumul individual blue e e damă sau bărbați?
Hei! Am și eu o întrebare si nu prea ii găsesc răspuns si sper ca ma puteți ajuta, am primit 3 tricouri din bumbac care îmi sunt foarte mari, le- am spălat la cea mai mare temperatura (aceasta...? (mai mult)
Salut TPU, imi puteti recomanda o crema de epilat pentru bărbați (17 ani) buna mai pentru toate zonele? Nu contează prețul.
Buna seara tpu- tisti.Stiti daca e vreo diferenta intre testerele de parfumuri si parfumurile propriu zise? Am testat de 3 zile pe mana intr- o parfumerie si tot miroase desi m- am spalat.Stiu ca se da...? (mai mult)
Cine face încălțăminte mai buna, fila sau puma? Clar că puma scoate niste modele spectaculoase însă am văzut la cineva fila și chiar dau impresia de calitate
Daca laba piciorului stânga este mai mică decât dreapta îți iei doua perechi de încălțăminte mărimi diferite și porți cu un număr mai mare la stângul? Am chestia asta, stângul mă strânge...? (mai mult)
Bună! Idei de parfumuri dulci sau florale?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Wrestlingbataie25 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!