Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 13 Februarie 2025 sunt:
Baietilor, voi folositi crema cu protectie solara pentru ten? Cu ce ajuta crema cu protectie solara? Nu înțeleg asta, sfaturile astea de la alții. Gen soarele iti imbatraneste tenul, ba e din cauza...? (mai mult)
De ce par aia la televizor mai înalți?
Buna! Am nevoie de o parere serioasa, nu vreau răspunsuri jignitoare referitoare la acest subiect. Am 16 ani, 175cm si 70 kg (mie mi se pare ca sunt plinuta, chiar daca cei din jurul meu spun ca arat...? (mai mult)
Știe cineva dacă îmi cumpăr hârtie termotrasfer pentru a personaliza un hanorac în loc de tricou are ceva? Merge imprimarea pe hanorac sau nu?
Am fost la un salon pentru masaj de relaxare si maseoza m- a masat doar pe spate, picioare si maini fara sa ma intoarca cu fata in sus. Asa e normal sa se faca? Nu trebuie sa te intoarca si cu fata in...? (mai mult)
Mai nene eu știam că Zara sunt produse chinezești, când au devenit produse de lux? Palton la 400 lei?
Intrebare pentru baieti/barbati: cat ati platit cel mai mult pentru un tuns?
Cum îți dai seama daca o geaca de piele e de femeie sau de bărbat?
Salutari, stimati oameni. O intrebare pentru baieti mai ales, daca sunt d- astia care folosesc genul asta de produse. De cateva zile caut o pudra de corp dar mai mult pentru zona intima, fund/testicule...? (mai mult)
Doar mie mi se par super scarboase unghiile mari? Acum vad ca exista cu gel, bleah
Siteuri misto cu haine?
Salut TPU. Caut si eu site-uri cu tricouri misto, cu mesaj sau tricouri care ies in evidenta. Nu ma refer la tricouri de manelisti sau de cocalari.
Salut,sunt băiat și am parul drept...eu vreau sa vad și cum imi sta cu el cret! Exista vreo metoda sa îmi facă frizerul parul cret temporar pentru 2, 3 zile?
Salutare tuturor! Vin cu o întrebare mai delicată, este vorba de coșuri pe pielea feței. Imi vin coșuri mereu, mă bărberesc cu bicul nu cu aparatul (am auzit că irită) fac duș zilnic, mă ...? (mai mult)
Https://c.cdnmp.net/150529817/p/l/3/set- machiaj- adventure- spirit- cadouri~8408043.jpg Buna, deci îmi explica cineva care se pricepe cu machiajele pentru ca o sa- mi iau cat de curand o trusa si nu...? (mai mult)
Hey. Imi puteti spune mai multe despre parul permanent cret? Cam cat m-ar costa, ce avantaje/dezavantaje ar fi etc.
Salut! Simt nevoia de a face o schimbare si as vrea să-mi vopsesc parul, dar sunt roșcată si nu prea stiu ce nuanțe mi s-ar potrivi. (înainte de vopsire parul meu era șaten)
Hey TPU. Foloseste cineva sau a folosit cineva epilatorul Philips Lumea pentru epilare definitiva? Da rezultate? Dau funda.
Bună, astăzi mi-am luat mustata pentru prima data cu bicul... am 14 ani, ce pot face? Am inteles ca o sa creasca deasă si tepoasa? M-am luat doar o data.
De ce urasc oamenii operațiile estetice?
Buna! A slăbit cineva cu Apetit Block / Lipozal / Ceaiurile Tummy Tox sau sicuroslim SAU orice alta metoda promovată in online de către "influenceri"?
Buna TPU! Eu vreau sa-mi fac unghiile in forma balerina(mi se potrivește cel mai bine) și baby boomer și nu știu ce model sa-mi fac pe degetul inelar.
Bună! Imi puteți spune un site de unde îmi pot cumpăra cercei din argint 925? Sa fie argint curat DAU FUNDĂ!
Cum fac sa am parul moale si sa il dau in ce parte vreau? Ce e mai bun fixativ sau ceara
Cat costa la un salon sa iti pui unghii in gel cu prelungire?
Ce înseamnă nou cu eticheta?
Cu ce se incaltau incașii?
Va plac băieții de genul? Pare că sunt mai tolerați decât cei culți- https://www.google.com/search?q=tigan+ bombardier&tbm=isch&ved=2ahUKEwjQzsjyiLz2AhUGzyoKHdJiDN8Q2- cCegQIABAC&oq=tigan+ &gs_lcp=ChJtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1pbWcQARgEMgUIABCABDIFCAAQgAQyBQgAEIAEMgUIABCABDIFCAAQgAQ6CggjEO8DEOoCECc6BwgjEO8
Buna! A încercat cineva shakeul Lipozal sau picăturile Apetit Block? E cam hype cu ele acum și vreau sa știu dacă le- a încercat cineva, sunt foarte tentată sa le încerc, mai ales shake- ul, ...? (mai mult)
Fardul este ăla cu care te dai pe pleoape cu culori diferite?
Salut. Daca este cine pe aici frizer sau poate sa- mi raspunda, imi poate recomanda cineva un fixativ bun, care sa- mi tina parul bine chiar daca e putin mai spre lung? Sunt baiat si as prefera ceva ...? (mai mult)
Am dat comanda de geaca xl care a fost mult prea mare apoi din alta parte de geaca l care a fost prea mica. Sa renunț?
Salut TPU. Am 19 ani si de la 17 ani a început sa imi crească par pe spate si pe umeri. Din cate am auzit nu prea sunt sanse sa scapi de el definitiv, asa ca m- am gândit sa imi cumpar un epilator ...? (mai mult)
Stie cineva un salon bun din Hunedoara unde sa imi faca mullet/shag si sa nu imi faca doar breton simplu?:)
Buna tuturor! Doresc sa fac epilare definitiva cu laser însă am miopie, afectează cu ceva?
Salutare, am si eu o intrebare. Mi- am facut un tatuaj acum 6 zile, acum are ca o piele moarta foarte subtire, se ia cand dau cu crema pe mana este ok? Sau nu trebuia sa mai dau cu crema sa pice singura?...? (mai mult)
Buna ziua! Dacă am 25 de cm lungimea piciorului cu cât e recomandat sa îmi iau mai mare mărimea? De exemplu la Puma - 40 este 25.5 cm și 40.5 este 26 cm, îi cumpar online și nu am posibilitatea...? (mai mult)
Ce parfumuri vă displac sau vi se par prea comune?
E Giroud cel mai sexy fotbalist?
Buna lumea! La mulți ani femeilor de 8 martie! Ma confrunt cu tenul meu, nu stiu ce sa mai fac. Am 27 de ani, tenul nu are stralucire, nu arata bine ca unui ten de bebelus, sa zicem. Folosesc zilnic...? (mai mult)
Stie cineva unde as putea sa-mi fac niste piercing-uri in Baia Mare?
Buna, puteti recomanda niste tratamente pentru finalizarea acneei si pentru remedierea cicatricilor (din acelea la saloane ma refer)
De ce sunt mai sexy persoanele frumoase cu priviri triste decât cele care radiază?
La ce temperatură se folosește placa de păr ca să nu distrugă părul?
Buna, acum o saptamana mi- am pus pierce inlimba, dupa ce limba s- a desumflat mi- a ramas semn de la biluta, ca o gaura unde intra mai mult de jumatate de biluta, o sa se vindece acea gaura? O sa ...? (mai mult)
La cât timp se taie din vârfurile părului?
Asta se numeste gluma? Cum ati proceda? https://www.youtube.com/watch?v=VBV_0Z-52i8&t=390s
Salut. Ce freze moderne se poarta acum la bărbații cu parul mediu? Creț permanent îl pot face? Am fost la o frizerie și mi- o spus cel care m- a tuns ca nu tunde asa. La ce frizerie trebuie ...? (mai mult)
Bună, am o dilema, dacă îmi bag o secțiune de par în cuptorul de microunde, ce se poate întâmpla?(îl pot baga cu ușurință ca am parul lung). Va rog seriozitate chiar sunt curioasa.
Salut. Am văzut că pieptenele are atât dinți rari cât și dinți denși. Pentru ce se utilizează acei dinți denși și subțiri? (nu cred că am ales bine categoria)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Pisicile Aristocrate
Ai urmarit cu drag aventurile Ducesei si ale lui Thomas alaturi de pisicutele Marie, Berlioz si Tolouse? Afla cat de multe stii despre ei!