Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 13 Februarie 2025 sunt:
Ce e cu atâtea întrebări legate de creme faciale ale bărbaților pe aici? Majoritatea din partea unora care nici să scrie nu știu
Daca comand un tricou de la eMAG imi ofera si eticheta originala a produsului? Spre exemplu un tricou nike sa vina cu eticheta nike
De ce când caut reduceri geci bărbați îmi apar geci la 500-600 lei? Nu voi da in viața vieților mele 500 lei pe o geaca. Daca îmi vine una pe mana o vând.
Am 15 ani si vreau sa am unghii lungi. Nu exagerate, dar sa le cresc cam un centimetru. Este ok la varsta mea?
Uleiul de cocos și de ricin accelerează creșterea parului? De exemplu dacă intr-o lună îți creste 1 cm, dacă folosești ulei îți creste 1, 5 cm sau mai mult?
Idei cum sa ma tund sau sa imi las parul sa creasca? Am fata ovala, parul meu e cam blond si ondulat (baiat) si acum am parul cam mediu ca lungime, am partile tunse mai scurt.
Exista un site foarte bun unde pot sa vad cum imi sta cu alta coafura sau culoare de par?
A folosit cineva diprosalic soluție pe scalp? Mi-a recomandat dermatologul deoarece mi se ingrasa parul. Dar din ce am citit pe prospect are cam multe reacții.
Salut, exista o modalitate de a ma tunde la chelie, sa nu ramana niciun fir? Am incercat cu lama dar nu merge
E adevărat că cremele hidratante și gelurile de curățare îmbătrânesc tenul? Iti cauzează tenul că poți avea riduri? Baieti folosesc ceva? Eu nu folosesc nimic.
E ceva de inelul ăsta sau e doar tinichea? https://photos.app.goo.gl/mNrDjzmpXrk8xPo89
Fashion days ofera si eticheta produsului? Spre exemplu un tricou nike cu eticheta lui nike
Salutare, detine cineva acest uscator de par https://recenziionline.ro/uscator- de- par- profesional- babyliss- pro- digital- 6000e/? Review- ul suna interesant si ma gandesc sa- l fac cadou iubitei. ...? (mai mult)
Salut, stie careva unde pot gasi o crema epilatoare pentru barba? (am vazut intr- o reclama undeva si nu mai gasesc.) PS: E asemanatoare cu cea normala, cea pentru orice alta zona a corpului. Se aplica...? (mai mult)
Salut, corsetul te ajuta sa slăbești?
Mi-a recomandat cineva bros pierdut. Ce parere aveti, poze pe net pentru parul meu nu l-am gasit ca il am mai ondulat (baiat) si nu vreau sa arat ca vreun cocalar. Sa incerc?
Ce parere aveti de stilul vestimentar elegant?
De unde pot găsi Styling finishing stick?
Bună. Vreau sa îmi schimb cerceii de aur și m- am gândit sa îmi iau cercei de aur cu șurub și cu perluta alba, dar nu știu dacă perla rezista în timp. Cine are va rog sa îmi spuneți dacă ...? (mai mult)
Am o problema, in septembrie m- am vopsit cu o vopsea de par permanenta neagra, eu fiind bruneta (prima oara cand m- am vopsit) iar acum au inceput mai multe persoane sa imi spuna ca mi se duce culoarea...? (mai mult)
Cercel punk bărbătesc cu magnet ce parere aveti de el? Merita sa achiziționez unul sau cercelul lasa de dorit? O părere? Dau funda.
Cercel cu clips bărbătesc este rezistent sau este de calitate inferioară? Vreu păreri.
E pe MTV o emisiune cu niste englezoi tineri și desfrânați cu un accent atat de ciudat,mai ales englezoaicele alea, sunt atât de urâte și bădărane. Oare alea or fi frumusețile Angliei?
Salut TPU! Am vazut recent acest anunt pe olx https://www.olx.ro/d/oferta/adidasi-jordan-1-high-x-off-white-IDfPHEO.html#083687c1d4. Daca va pricepeti; credeti ca perechea aceasta e legit?
Niamicidele se pot combina cu vitamina C?
Salut! Vreau sa schimb culoarea parului. Am fost bruneta (zic am fost pentru ca nu m- am vopsit de 3 luni, iar acum nu mai e negru ci o chestie spalacita) și vreau sa trec la un roscat închis. Credeți...? (mai mult)
Buna. Fetelor, ați încercat careva aparatul de epilat Philips Lumeea? Merită achiziția?
Buna TPU. Stie cineva daca crema effaclar duo este si hidratanta? Daca o folosesc impreuna cu gelul din aceeasi gama, mai am nevoie de o crema hidratanta? Nu am acnee, doar cateva coșuri care apar ...? (mai mult)
Buna TPU! Daca vreau sa- mi cumpar lentilele de contact colorate, dar fara dioptrie (adica sa nu influenteze cumva ochiul) trebuie mai intai sa- mi fac un control? Si pot purta aceste lentile in timp ...? (mai mult)
Ce părere aveți de tatuajul lui Nicolae Guță? Dar despre tatuajul lui?
Buna TPU, Nu prea mai avem unde sa ne schimbam cand avem sport pentru ca se renovează vestiarul. Cum credeti ca e mai ok, sa merg in trening si sa raman asa si la ore sau sa iau colanti sub blugi...? (mai mult)
Nu stiu cine e nenea asta, nici nu vreau sa stiu, insa caut de mult o palarie ca asta.Cum se numeste? https://substantial.ro/ce- spune- radu- itu- dupa- ce- a- fost- eliminat- de- la- survivor- romania-...? (mai mult)
Cum fac sa imi ordonez mustata?
Bună fetelor! Știe cineva un nuanțator bun pentru părul blond(vopsit)? Am încercat atâtea nuanțatoare dar nu au dat nici un rezultat.Nu contează cât costă numai bun să fie.
Salut! Cine imi poate spune si mie cum imi dau seama la Nike Uptempo, daca sunt fake? În ultimul timp au inceput sa apara pe toate site- urile acest model, la preturi diferite și nu stiu la ce sa ma...? (mai mult)
Buna TPU. A folosit cineva ipl-ul pe parul de pe fata blond mai precis puf? Functioneaza? Stiu ca ei zic ca nu merge pe par blond dar totusi poate a incercat cineva. Multumesc!
Pot sa ma bronzez si primavara la soare daca soarele este cu dinți sau trebuie sa fie neaparat vara cu soarele ala sa te omoare?
De ce dupa o anumita varsta, in special dupa adolescență, unele fete isi scurteaza părul?
Bună TPU! Ce șampon îmi recomandați pentru părul sârmos? Nu știu cum să spun mai clar, este aspru. Ps: Îs băiat
Am o pereche de adidasi de pe Fashion Days pe care vreau sa o returnez.In ce trebuie s- o pun? Doar in cutia lor? Sau trebuie sa le pun cutia in cutia in care au venit toate produsele(am comandat mai multe...? (mai mult)
Care e diferența dintre geaca groasa și par(k)a?
De ce sunt gecile Moncler atat de scumpe?
Vreau sa fac o returnare pe site-ul Fashion days. Ce se va intampla daca nu imi accepta obiectul returnat? Il vor tine ei fara sa-mi inapoieze banii sau o sa mi-l inapoieze?
Buna. As vrea sa- mi fac o rochie pentru final de clasa a XII. Cam de cati metri am nevoie? Tin sa mentionez ca am 1.50 Si as vrea o rochie scurta si cu mâneci lungi. :))) Nu beneficiez de o croitoreasă...? (mai mult)
De ce sunt unele pensate atât de urat? Mai ales cele cu sprancene groase și foarte negre
Cum maschezi degetele de la picior urate?
Salutare! Nu inteleg o chestie! Eu de exemplu m- am tuns si ii zic sa imi ia cu 1 cm de par de fapt sunt mai multi luati dacă îl intind. Unu mi- a luat cu 2 cm dar parea ca mi- a luat mai mult de jumătate...? (mai mult)
Salutare TPU! As dori cateva sfaturi, ce pot sa- i cumpar iubitei mele pentru manichiura/pedichiura, are diploma pentru asa ceva si as dori sa stiu de unde ii pot cumpara unelte pentru acest domeniu?...? (mai mult)
Am blugi ripped ass cheeks. Ii pot purta pe strada?
Vreau sa iau niste adidași online insa nu știu cât au lungimea pe interior. Pe ei scrie 26.5 cm Chn, 27.5 Jpn. Deci cât au până la urmă?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale domestice
Iti plac hamsterii, perusii, pisicile si cateii? Afla tot ce stii despre animalele domestice!