Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 14 Februarie 2025 sunt:
De ce unele incaltari 41 au 26.5 cm iar altele au 26, 27 sau chiar 28 am văzut?
Sunt de calitate ghetele lotto?
Credeti ca exista oameni foarte frumosi in lumea asta 35+ si singuri sau cei singuri de varsta asta sunt doar,,uscaturile,, ce au ramas?
Extensiile cusute se pot desprinde? Am extensii de două săptămânii și unele linii îmi sunt parca desprinse puțin de rădăcina. Poate fac eu ceva greșit când mă spăl pe cap sau când îl ...? (mai mult)
Poate înfrumuseța parul facial un bărbat?
Exista ciorapi tanga sau nu am înțeles eu bine denumirea?
Salut TPU, ce tunsori imi recomandati pentru a avea par ondulat? Tin sa precizez ca parul meu in prezent nu este nici foarte ondulat nici foarte drept.Dau funda
Salut TPU! Am un hanorac de la Tommy pe care l- am bagăt la spălat în masina de spalat. Deci, înainte să îl bag, statea pe bine foarte bine, iar dupa ce l- am bagat la spalat mi s- a largit...? (mai mult)
O pagina web unde iti pui poza si poti vedea cum ti-ar sta o alta culoare sau tunsoare de par?
Știți vreo marca de geci accesibila care să aibă geci groase și ușoare? Zara Bershka, sunt bune?
Am niste blugi, scrie Tommy Hilfiger pe ei. Cum îmi dau seama daca sunt originali?
Stiti unde as putea gasi haine vechi din alea ca de glam-eri, sau disco, chestii stralucitoare sau in stilul ala de disco de mai de mult? Multam!
Cât trebuie sa stau in soare pentru a nu mai avea picioare albe ca brânza?
Buna. Stiti ce crema pot folosi pentru pungile de sub ochi? Tin sa mentionez ca pielea in acea zona e putin de culoare galbena
Este necesar sa porți lenjerie pe sub kilt?
Buna, acum câteva zile mi-am pus gene fir cu fir și ma înțeapă pleoapele de la ochi, nu suport sa ating genele, de la ce o fi? De la lipici? Sau ca sunt eu sensibilă e normal sa ma doară?
Bună fetelor! Pot să îmi fac epilare definitivă dacă sunt minoră?(17 ani)
De ce isi lasă bărbații mai în vârstă niște bărbi de Moș Crăciun?
Sunt labele mari un turn off?
TPU știe careva cum se tratează dermatita seboreică de la nivelul scalpului?
Buna, imi puteti spune care sunt tarifele si in functie de ce se calculeaza pretul pentru injectarea buzelor cu acid hialuronic? Din cate stiu eu, pretul se face pe 1ml de acid, dar nu sunt sigura (știu...? (mai mult)
Sunt mișto hainele de la bagabont?
Buna! Ce parfumuri arabesti feminine recomandati? Ceva care sa nu fie prea dulce, mai elegant
Puteti sa-mi dati niste site-uri de unde imi pot cumpara niste sandale cu toc gros? Stiu ca acum sunt mai ieftine, decat in sezon. Multumesc!
Ce parere aveti de botinele astea https://www.deluat.ro/botine/botine- dama- lix-...? (mai mult)
Caut de 30 de minute, dar nu găsesc data de expirare a unei creme depilatoare de la firma,, Farmec". Știe cineva cum să îmi dea indicații?
Îmi dau parul pe spate și sunt încontinuu fire sau vârfuri mici care stau în sus sau ondulate, nu stau drepte / linse cum sta tot parul. Ce sa fac
E Mădălina Ghenea o super actriță?
Bună! Știe cineva un site cu parfumuri ieftine, dar persistente?
Buna TPU. Exista decolorari permanente la par? Adică sa-mi schimb culoarea pentru totdeauna la par?
La un aparat de epilat cu IPL, dupa ce se termina numarul de pulsatii, ce e de facut? Si, cate te tine? Multumesc!
Care e problema ca fata sa fii slaba și cu sani mici? Nu ma refer la genul acela de slab schilod. Adică cunosc multe fete slabe și li se spune ca sunt șnur sau ca sunt plate și totusi au forme, au...? (mai mult)
Salut, din nou o intrebare....adidasii albastru ar merge la tinuta complet neagra sau doar adidasii negri?
Pot cumpăra haine cu cardul de bonuri de masa?
Daca am 184 si 77 kg cat ar trebui sa port la blugi? Nicio marime nu e la fel cu cealalta la perechile mele de blugi.
De ce sunt gheii atat de feminini.Ce e cu gesturile alea?
Buna seara, acum 1 lună mi- am făcut un tatuaj pe mâna, prima dată când l- am făcut arăta foarte plin de viață și era un negru foarte intens iar acum după mai bine de 1 lună s- a cam decolorat...? (mai mult)
Voi purtați încălțămintea până se rupe? Mă refer la cea originala
Salut, vreau să răspundă careva care se pricepe să deosebească niste sneakersi fake. Perechea asta de uptempo uri sunt originale? https://ibb.co/FKzMnW5 https://ibb.co/n6x5Xd8 Scrisul de...? (mai mult)
Vorbind serios, știu că încălțămintea chinezească este mai incomoda decât cea de firma, am luat și eu în trecut, mi s- a întâmplat să nu semene aidiasii între ei )). Totuși, hainele din...? (mai mult)
De ce nu își mai botează părinții fetele: Romica,Stana,Gică,Laurentia,Stela? Dar părinții băieții: Gino, Vasile, Tatian?
Mi- am luat un autobronzant care colorează pielea normal și e o nuanță pentru persoanele albe. M- am dat cu el foarte puțin și sunt portocalie toată și nu se curata. :(( Toată lumea făcea glume...? (mai mult)
Cine e un bărbat mai sexy, Iuliu Mureșan sau Neluțu Varga?
Va plac bărbații precum David Luiz sau precum dorian Popa?
Ce marca de încălțăminte are cele mai calitative branturi?
Salutare! Cum pot să îmi îngrijesc corpul și frumusețea ca băiat la 16 ani?
Nu mai suport geaca de mine, nu se muleaza, rămâne dreapta și imi trage umerii jos. Zici că sunt îmbracat in niște uluci. Ce sa fac?
Cum pot afla ce măsură port la geaca?
Am niste adidași din piele și mă strânge foarte tare stângul. Daca iau cu un număr mai mare sunt foarte mari la dreptul și chiar îmi scapă din picior. Ce sa fac?
E diferența între pielea sintetica de la încălțămintea de firma și pielea sintetica de la încălțămintea din Dragonul Roșu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?